|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  613 614 [615] 616 617   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.5.2007 13:19:02   
nanica
mamica81, krasni ste vsi trijeuser posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 15351
4.5.2007 13:20:01   
Anonimen
Punce, če me prosim razsvetlite...s čim delate pirejček...z Aptamilom ali imate kaj drugega?

LP

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 15352
4.5.2007 13:20:23   
Pikicapokica6
user posted image user posted image user posted image user posted image  hjaaaa, no ne vem.......Sem bolj sramežljive narava, kar ste najbrž že pogruntale.....
Nimam pa recepta za postavo. Mogoče velikouser posted image user posted image user posted image user posted image ?? Ne vem. user posted image user posted image Saj da ne bo katera mislna - na plažo se ne upam, ker je pa katastrofa glede celulita. Sem velik sladkosned na žalostuser posted image .

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 15353
4.5.2007 13:28:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

nas so tudi vsi sekirali, kako bodo mačke in dojenlek šli skupaj. samo, a ob rojstvu otroka pa žival kar v salame daš predelat, ali kaj. sobivanje je ena velika kvaliteta, ki se jo otrok že od malih nog nauči. in ljubezen do živali, do vsega živega. zame je veliko več plusov kot minusov. saj res, kaj pa sploh so minusi sobivanja z živaljo?

jaz se načeloma strinjam...
samo jaz ne morem živeti z živaljo (ko sem bila mala sem imela psa, vedno polno mačkov), ker me je doletela alergija na mačjo in pasjo dlako in na perje...
če pa vprašaš alergologe, ti bodo pa našteli ogromnoooo minusov-kar se zdravstvenega stališča tiče. Jaz sem enkrat poslušala eno dolgo pridigo na Golniku na to temouser posted image user posted image .

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15354
4.5.2007 13:34:35   
nanica
meni se zdi, da je velik alergij od vse razno razne kemije, ki nas obkroža. kaj vse na mačke in pse mažemo, kar prej nikoli niso-od šamponov, sredstev proti bolham itn.
malo pretiravamo-no ja, pretiravajo s čistočo in antibakterijskimi sredstvi, dokazano je, da so kancerogena, po svetu se vračajo k naravi, mi pa stran od nje. samo poslušajte zarukanca jerovška, ki je ekologe označil za eko teroriste, ker so nasprotovali sprejemu zakona o dostopnosti in uporabi pesticidov. kam tonemo? na tem področju me pa res včasih popade strah, kaj bodo pili in jedli in dihali naši otroci. in spet sem se spomnila na načrtovano akcijo. go girluser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nanica -- 4.5.2007 13:35:59 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15355
4.5.2007 13:36:21   
Pikabu
Uf, končno malo časa, upam. Maks že nekaj časa spi, tako da se zna zgoditi, da se kmalu zbudi, pa upam, da vseeno malo potegne, da si odpočijem. Že cel dan nekaj brkljam okoli. Dopoldne sem kuhala in pospravljala, vmes enega pa drugega rihtala, zdaj sta pa oba v posteljah. Popoldne pričakujemo obiske, bi morala še kaj postoriti, pa bom zdajle raje tukaj, bom kasneje do konca naredila.

Arabela, user posted image user posted image user posted image za spanje. Mala je pa res prava princeska, se mi že tako velika zdi, le kam so šle tiste naše male štručke....

Regres: sem zjutraj vsa žalostna gledala, zakaj nimam nakazanega, zdaj je pa že bil. Sicer so nam načrti padli v vodo, sem računala, da bomo šli takoj ven, ker ni padal dež in da bomo plačali morje, zdaj pa pada dež, tako da ne moremo nikamor. Sem bila pa potem prijetno presenečena nad vsoto. user posted image user posted image user posted image

Frrr, čestitke za zobek. Jaz nimam še nobenega, upam, da tudi ne pride, ker bom sicer morala na operacijo. A tebi je čisto lepo, brez težav prišel ven?

Lu, dobrodošla nazaj. Smo te pogrešale. user posted image

Vsi prehlajeni, pozdravite se čim prej. user posted image

Me itak smetimo na fuuuuuul, ampak pri nas na srečo nobene ne moti in se prav fino zabavamo. So se pa res dobro spomnile tole z avguštinkami. Kaj bi šele rekla moderatorka, če bi nas brala? user posted image

altati, pa kje ste spet to staknili? user posted image Veliko potrpljenja in mirne živce ti želim. naj vročina čim prej pade. Mislimo na vas. Držimo pesti, da bo sredinka čim prej dobra. user posted image

Barby, hvala. Saj nimam občutka, kako bi zgledalo pri nas.Jaz si vsako leto omislim večjega. Ker se je lani dobro obneslo, gremo letos spet v nakup večjega, podobnega vašemu. Me je nerviralo lani, ker ni bilo nič za pokrit, potem pa menjaj vsak dan vodo z ogromnim trebuhom. Zdaj se moramo le še za dimezije odločiti, je pa problem, ker nimamo ravno prav veliko prostora. Možek je pa že kupil nekaj za spodaj. Nimamo namreč nič trave, samo pesek, tako da mora spodaj kar biti nekaj konkretnega. Sem pa ful vesela, ker letos ne nasprotuje. Lani sva se spičila in sem kar šla sama in ga kupila. user posted image user posted image user posted image Potem pa itak ni imel kaj. Letos je pa čisto druga pesem.

OK. To je to. Grem pogledat, če sem dobila geslo, da si še jaz ogledam nove slikce. user posted image Potem se pa še kaj javim. Pri nas je še vse mirno. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 15356
4.5.2007 13:41:30   
Pikabu
Mamica81, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uvav, kako ste luštni pa res čestitke za postavo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15357
4.5.2007 13:42:42   
moci
tale moj user posted image me zafrkava. sem se odločila, da se gremo pokazat k zdravniku, zdaj pa ni niti enkrat bruhala, tudi kašljala ne, samo iz noska teče, ampak manj kot zjutrajuser posted image
potem bo pa vikend, bi lumpali, pa zdravnice ne bo, takrat bo pa spet kaj narobeuser posted image
no, upam, da je mimo. ne gremo k zdravnici, saj ne morem reči včeraj je bruhala, zdaj pa ne večuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15358
4.5.2007 13:45:32   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

meni se zdi, da je velik alergij od vse razno razne kemije, ki nas obkroža. kaj vse na mačke in pse mažemo, kar prej nikoli niso-od šamponov, sredstev proti bolham itn.
malo pretiravamo-no ja, pretiravajo s čistočo in antibakterijskimi sredstvi, dokazano je, da so kancerogena, po svetu se vračajo k naravi, mi pa stran od nje. samo poslušajte zarukanca jerovška, ki je ekologe označil za eko teroriste, ker so nasprotovali sprejemu zakona o dostopnosti in uporabi pesticidov. kam tonemo? na tem področju me pa res včasih popade strah, kaj bodo pili in jedli in dihali naši otroci. in spet sem se spomnila na načrtovano akcijo. go girluser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa vesela, da sem te spoznala, ker veliko veš in te z našpičenimi ušesi poslušam.
nisem ful ekolog, ampak mislim, da se izboljšujem. ločujem odpadke, kurimo na drva, varčujem z vodo in mogoče z elektrikouser posted image in resno me skrbi kaj bo z našimi zalogami pitne vodeuser posted image dežja ni, še takrat ko pade, se vsi pritožujejo, ker ne sije sonceuser posted image
pri nas ne pretiravamo s čistočouser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15359
4.5.2007 13:48:44   
moci
mi bomo šli pa v kranj po nahrbtnik. upam, da ga najdemo. sva atija prepričali, da ne bo cel dan v delavnici in šibamo, ko se prikažeuser posted image upam, da si ne premisli, ker zamujauser posted image
gorenjke: kam za user posted image so preselili maya mayo? sploh nimajo spletne straniuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15360
4.5.2007 14:06:39   
lucika
mamica81, res ste lušni! tudi jaz te ne poznam. še.

altati, medicinci bi itak živeli v idealnem, sterilnem okolju.
imam kolegico iz te stroke, pa že za moje pojme kar malo pretirava, ko je treba vse razkužit in prekuhavat in...nisem jaz iz tega sveta.

jaz ne kompliciram. pri mojem otroku in mojem psu. si pa včasih mislim svoje, ko kak otrok psa poboža, pol pa cela panika, hiiitro roke umit...medtem ko pet minut kasneje tisti isti otrok daje v usta rožice, pa kamenčke, pa...eh, nikoli se tu ne pride skupaj.

mi našega v glavnem ne zavijamo v vato, pa zgleda da mu tako ravno odgovarja. ko ga previjam, nič dodatno ne kurim, ker če je meni ful vroče, je tudi njemu; pa ponoči odprem malo okno, pa ustekleničene vode ne prekuhavam...pa še kaj bi ...
samo,ups, malo sem zašla s teme.

je pa res, ko enkrat tako okolje ne odgovarja več, ali pa celo škodi, pa je druga pesem,...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15361
4.5.2007 14:43:59   
vava
Takole punce moje zlate. Najprej en velik
user posted image za vse vaše lepe besede, tople misli, poslane user posted image  in pozitivne vibracije. Noč je bila vsa v pričakovanju. Dete sva uspavala že ob 18:30, zato ker sva računala na dve hranjenji do 4ih zjutraj. Prvič se je res sam zbudil malce pred polnočjo, pojedel in zaspal nazaj. za drugič sem si naštimala budilko ob 3:30, načrpala mleko, tako da sem lahko točno videla koliko je pojedel (če bi me kdo kaj vprašal) in malce pred četrto zbudila malega. O ja, pojedel je vse (150 ml), se je pa tudi čisto predramil, pel, brbljal, ropotal... tako da sem ga še previla ob 4:30 pa dala v najino posteljo. Ati ki zelo naglas smrči, je šel v dnevno sobo, midva pa sva zaspala do 6:30, ko nas je spet zbudila ura.
Hitro smo se odpravili in ob 7.30 smo bili že na pediatriji. Tam nas zdaj že poznajo in so nas lepo sprejeli. Ker na MR ne smeš imet nobene kovine (tudi neti na bodiju štejejo), smo ga preoblekli v bolnišnične cunje, sestra (pravzaprav en konj od babe) pa mu je skušala vstaviti kanalček. Spet ji ni uspelo (nekajkrat ga je že pikala, ko mu je hotela vzeti kri, pa ni šlo), zato je sicer dobil povojček na vsako roko, kanalček pa je rekla, da mu bodo vstavili na MR.
Potem so nas in še dva otročka odpeljali v KC. Seveda smo morali najprej malce počakati, ker je bila notri ena ženska, medtem pa smo se morali med sabo zmeniti kdo bo šel prvi. Priznam, sem se kar zagrebla, ker je bil naš Luka najmlajši pa še na tešče. Potem smo čakali anestezista. Prišla sta dva prijazna mladca. Pa je bil spet problem, ker nismo mogli natakniti na mali prstek tiste gumaste zadeve, ki meri pulz in saturacijo, ker je bila prevelika. Smo se odločili, da ga kar najprej uspavajo (z masko), potem pa so mu merilec kar z mikroporom prilimali na prstek user posted image
Potem je sledilo doooolgih 40 minut. Med tem sva šla na kavico in ko sva prišla nazaj, se je mali že zbujal (in jokal. pa ne preveč). Z rešilcem so nas odpeljali nazaj na pediatrijo in Luka je med tem že precej prišel k sebi, tako da se je že tudi malce nasmehnil. Ob 11 ih je lahko prvič jedel. Ne veliko, ampak z veseljem.
Zdravnica, ki nas je prišla pogledati je napovedala, da bodo izvidi v naslednjem tednu, počakali pa naj bi samo še odpustnico in sestro, da odstrani kanal. Medtem je mali spet zaspal. Ker ga res nisva hotela matrati, sva prosila, če lahko v sobi počakamo dokler se ne zbudi, kar so nam prijazno dovolili. Šla sva si po sendvič in časopis in čakala.
Ob 12ih sem šla ven opraviti nekaj telefonov in ko sem prišla nazaj, je bil Luka pokonci v atijevem naročju. In ati se je na široko smejal. Sem vprašala kaj je, kaj je mali spet ušpičil.
user posted image  me je pogledal in rekel: ne bo operacije, vse je v redu. Saj nisem verjela, da prav slišim. Kako? A niso rekli, da bodo izvidi šele naslednji teden? Ja, pa je zdravnica klicala kako kaže in so rekli, da ni sledu o kakršnikoli pregradi in da so pretoki celo zelo v redu.
Samo objela sem ju in skupaj smo jokali. In jokam tudi zdajle. Luki ni bilo nič jasno, pa saj mu bova vse razložila, ko bo malce večji.
Ko sem se z njim vsedla v fotelj, sem ga pobožala po glavici in na laseh je imel pikapolonico. Prisežem. Tisto majhno, še rumenkasto s črnimi pikami. (Tudi če to ni čisto prava pikapoka, nič hudega, bila je tam)

Zdaj smo doma. Sem hotela samo na hitro napisati, da je vse v redu in se vam zahvaliti pa je ratalo tole. Ne bom brala za nazaj, ker smo izmučeni in sem obljubila user posted image , da se samo na hitro javim, zato se vam opravičujem za napake in zmedenost. Še enkrat
user posted image  za to ker ste in lep pozdrav.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15362
4.5.2007 14:54:32   
moci
joj, vava, jaz tudi user posted image . tooook sem vesela za vas. želim vam veliko čudovitih skupnih trenutkov. in vsak dan pikapolonice

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 15363
4.5.2007 15:11:39   
Pikabu
Držim Maksa v naročju in me čukasto gleda, zakaj jokam. Vava, vse lepo vam želim, veselimo se z vami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15364
4.5.2007 15:13:51   
Pikicapokica6
vava- user posted image user posted image user posted image ! zelo sem vesela za vas!user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15365
4.5.2007 15:16:49   
psaša
vava meni tudi tečejo solze, tolk sem vesela za vas, da se je vse srečno končalo.user posted image user posted image Sedaj pa uživajte sto na uro. user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 15366
4.5.2007 15:42:20   
gaya
vava ni besed s katerimi bi lahko opisala kako sem vesela, da se vam je vse izteklo, da boste končno brez strahu začeli uživati in da se zaključijo tale vaša letanja po bolnicah. Še jst sem dobila solzice na veke in verjamem, da se je vam odvalila velika skala od srca. Pa naj še kdo reče, da pikapolonica ne prinaša sreče. Zdaj pa počivajte in se stiskajte za vse nazaj in za naprej brez skrbi.user posted image  Me te bomo že počakale, da bomo na vrsti, ane babeuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 15367
4.5.2007 15:46:05   
Lu
vava tudi meni so prikapljale user posted image sreče. Super, da je vse OK.user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 15368
4.5.2007 15:54:46   
nanica
vava, tudi meni sedaj tečejo solze. oh, ne veš, kako sem vesela za vas. še čimveč pikapolonic, luka. in vidva bosta končno lahko dihala brez tistih skrbi nekje v ozdaju. oh, kako sem vesela za vasuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 15369
4.5.2007 16:42:25   
mis
vava, bravouser posted image  Smo veseli za vas. Zdej pa cartat in se smejat! Dovolj paranja živcev!user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15370
4.5.2007 16:43:22   
mis
Maxica, a tako lepa sem bila? Od kje pa ti mene sanjaš?user posted image  Obleka je bila pa brez podložk. Sem mela pa bolero čez. Pa nč prevelikuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15371
4.5.2007 16:46:01   
mis
Nam je pa danes telovadba odpadla, pa smo ble pol zunaj na kavi. Potem smo prišle noter, pa sva šle ven s kengurujem, pa sva mal stvari nabavle. Je pa tako težka naša donda ratala, da sem komaj domov pritrogala. Zdej spi, jest grem pa tud mal počivat.
Je pa danes jedla polento. Ko nora. Pol pa še mali frutek. Naš lakotnik. Ni čudno da je tako težkauser posted image

altati, pozdravite se! tole bledenje je pa res noro. Ko sem imela jaz 40 vročine ene 15 let nazaj sem tud o enih konjih bledla...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15372
4.5.2007 16:46:25   
Maxica
No, tudi jaz spet vsa objokana. Od same sreče seveda.user posted image user posted image  Kako sem vesela za vas, res. Pusti nas, ti se samo posvečaj svojima dvema moškima, me te vedno z veseljem čakamo in še rajši preberemo. Vedno bolj verjamem v čudeže.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15373
4.5.2007 16:49:53   
Maxica
Mamica81, hvala za geslo. Res ste krasni vsi po vrsti.user posted image  Poznam te pa tudi jaz... ne.user posted image
Barby, za pirejček ali karkoli drugega jaz uporabljam kar svoje mleko. Ga imam itak spet toliko, da ga bomo zdaj en dan izvažali.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15374
4.5.2007 16:53:01   
@lina
vava, jokam in veselim se z vami. user posted image user posted image user posted image za Lukca in en velik user posted image  

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  613 614 [615] 616 617   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  613 614 [615] 616 617   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.