|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  609 610 [611] 612 613   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.5.2007 21:59:03   
frrrr
nanica, naš muc tut ne pride v poštev, ker je kastriran

Maxica, si mi dala za mislit... tut z bratom sva se kdaj fino drezala cel dan in verjetno ni bilo prijetno mami to gledat user posted image no, zdej mi je pa žal za vse user posted image

men je pa začela spodnja desna osmica rast... neki sm prej začutila in potipam, pa zobek vn gleda... bova oba z Jašo dobila zobek user posted image no, njemu se še nč ne kaže, ga bom prehitela user posted image

aja, z morjem ta vikend neu kaj, ker nam je neki na avtu crknilo... neki zraven kolesa - blažilec al neki takega - in ni preveč pametno in varno se tk okol furat, na servisu pa do torka nimajo časa
bomo morali očitno delat doma... naju še beljenje čaka, ker sva zadnje 3 dni bolj počivala, namest garala user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15251
3.5.2007 21:59:54   
piskot
aja gorenjke, nekaj novega

V MULLERJU SO ODPRLI ODDELEK IGRAC

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kmalu oktobercki ne bodo vec smeli z nami po plenice hodit user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15252
3.5.2007 21:59:58   
frrrr
js pa standardno nove strani odpiram, a ta glavne številke pa spustim user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15253
3.5.2007 22:00:01   
nanica
piškot, tega cirkusa ne maramo, smo šli samo enkrat, da so jo ocenili, pa je pometla s konkurenco in zmagalauser posted image drugače se mi pa gabi, kaj delajo v teh klubih. ampak kaj češ, eni tako celo z otroki (mislim na čez lužo)
sva pa po izgubi prejšnje mačke padla v luknjo obdobjo, ko ni bilo nobene mačke nikjer (priznam, da v zavetišče nisem šla, mimo pa tudi ni nobena izgubljenka pritacala), pa sva padla na to pasmo. smo pa lani za moj rojstni dan posvojili psičko, ki je prišla k nam, sem jo en dan uspešno ignorirala (le vodo sem ji dala, da ni bila žejna v vročini), a ker ni hotela več proč od nas, je dobila še hrano, zdaj pa je doma pri tastu in tašči in je že kraljična, je že v dnevno na kavč zlezlauser posted image , pa če so se še tako upirali. imajo pa en cel vagon mačkov pritepencev

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15254
3.5.2007 22:01:29   
piskot
frrr cestitamo za zobek user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15255
3.5.2007 22:02:00   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

piškot, pol pa ne bo nič ženitve. čakamo na pravega. naša je abesinka, majhna mucka, zato ni vsak samec primeren zanjo

mački intenzivno ženina išče, sinu pa kar taprvo, ki mim pride privošči user posted image user posted image user posted image user posted image

ne podcenjuj tolk svoje oje... je očitno nanico in njenega Blaža v trenutku očarala

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15256
3.5.2007 22:02:03   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Vidim, da nas je vedno več v ilegali.user posted image  Sam eni trije uporabniki gledajo naš forum.user posted image
 user posted image user posted image user posted image same ilegalke user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15257
3.5.2007 22:02:21   
nanica
frrr, saj ne bo vremena za na morje, mi bomo tudi doma ostali

piškot, a v majdičevem logu v milerju. a imajo tudi tiste škatle z lesenimi kockami?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15258
3.5.2007 22:04:06   
piskot
nanica no dobro, potem lahko mirne vesti napisem, da so te razstave podn. mackom dajejo pomirjevala, da se lepo obnasajo, pa da prenesejo voznjo, ker je treba vcasih tud tja do nemcije ipd. podn no, meni je bilo to vse prej kot fajn. mucenje zivali. ceprav bi kdo tudi tako rekel za naso, ko jo imamo stalno v stanovanju.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15259
3.5.2007 22:05:02   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

piškot, pol pa ne bo nič ženitve. čakamo na pravega. naša je abesinka, majhna mucka, zato ni vsak samec primeren zanjo

mački intenzivno ženina išče, sinu pa kar taprvo, ki mim pride privošči user posted image user posted image user posted image user posted image

ne podcenjuj tolk svoje oje... je očitno nanico in njenega Blaža v trenutku očarala

frrr, pri mačkah so napisani zakoni, kdo se s kom lahko pari, če si rodovniški
kaj če bi bilo še pri ljudeh tako? no, saj nekje v svetu se še grejo take bedarije
da bi mi mama in ata izbrala moža, dvomim, da bi laufalo, sem preveč svojeglava
ampak z mojo izbiro sta pa zelo zadovoljna, se super razumejo

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15260
3.5.2007 22:05:49   
piskot
nanica ja v kranjskem milerju. danes so filali police. za tiste kocke pa nisem gledala. mi smo si samo eno raco za v banjo omislili, ni bilo casa za kruzanje po trgovini.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15261
3.5.2007 22:06:28   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

pa sej veš, da sem se hecalauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15262
3.5.2007 22:07:02   
piskot
cveke, zelim vam mirno noc. se bom pocasi pobrala k martinu.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15263
3.5.2007 22:07:06   
nanica
mi smo čisti abervezniki, pa smo jim pokradli pokale. a si predstavljaš to jezo in bes? uf, kako smo bili ponosni!!! ampak naša mačkica je prava afnica, če bi se ona odločala, bi kar hodila na razstave, bi rekla. uživa, če jo hvališ in lepotičiš. še vodo ima rada

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15264
3.5.2007 22:07:49   
Pikabu
Punce, jaz se poslavljam, grem počasi spat. Moji so že vsi omagali, enega moram pa izpred TV-ja spravit v posteljo. user posted image

Lepe sanje, pa mirno noč vam želim.

Lahko noč.

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 3.5.2007 22:09:15 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15265
3.5.2007 22:09:16   
@lina
ko se glih o sadju pogovarjate... a se je katera pregrešila in jedla jagode? Ful so alergene in ne upam. Meni so jagode d best sadje in sedaj močno trpim, ker jih samo gledam, te velike, debele, sočne, rdeče jagode user posted image

A jih katera je? Kaj pa če jem jagodni sladoled ali pijem jagodni sok?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15266
3.5.2007 22:09:30   
piskot
nasa nina se gre vcasih z mozem tusirat. cuden macek ni kej. ker je najdenka, nama 100% zaupa da ji ne bova nic hudega storila. tud ce ji stojim na repu nikoli nic ne rece. vcasih se vprasam ce je sploh macek, ker se pregovor pravi, da bi morala zacvilit.

zdej pa res grem. noc!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15267
3.5.2007 22:09:47   
frrrr
piskot, polna luna na Martina očitno kontra deluje... smo pa zato to noč ostali dežurali user posted image

je pa ta polna luna vplivala tut na včerajšnji in današnji dan... je bil mali full zahteven... kr neki brezveze je začel jokcat... sva se igrala na tleh, pa naenkrat ni več pasalo user posted image in mama nesiiiiii... pa sva šla k babici in spet ni blo prav, če mama sedi... eh, sej kdaj pa kdaj pa more bit mau tečko, da se pol zavedam kolk je drgač zlat user posted image

altati - pozdravčke vaši Tii, naj angina čimprej pobegne!

kakšno eksotično sadje to ve kupujete... sploh nisem vedela kaj je to naši, tut manga še nism v našem Sparu videla... js poznam jabolka, hruške, jagode, banane, kivi, pomarančo, slivo, grozdje, češnje in to je to user posted image se bo treba mau izobrazit user posted image
pri zelenjavi pa takisto user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15268
3.5.2007 22:10:16   
nanica
še malo čveka, da pridem do 400

kdaj bo naslednja zvezdica?

ampak sem začela z zamudo in nimam šans, da vas ujamem

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15269
3.5.2007 22:10:52   
@lina
Pa še eno vprašanje: nisem v teh vodah, ne poznam običajev - kaj se kupi deklici za obhajilo?user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15270
3.5.2007 22:12:46   
nanica
jaz sem že v nosečnosti v maju samo to jedla, vsak dan skoraj kilo
pa se jim tudi zdaj nisem mogla upreti, ena branjevka na koprski tržnici ima take z domačega vrta, najboljše na svetu, in sem se jih v ponedeljek najedla. kakšnega odziva na blažu ni bilo do sedaj

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

ko se glih o sadju pogovarjate... a se je katera pregrešila in jedla jagode? Ful so alergene in ne upam. Meni so jagode d best sadje in sedaj močno trpim, ker jih samo gledam, te velike, debele, sočne, rdeče jagode user posted image

A jih katera je? Kaj pa če jem jagodni sladoled ali pijem jagodni sok?user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15271
3.5.2007 22:13:03   
moci
@lina, jaz sem jedla jagodno pecivo na kongresnem user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15272
3.5.2007 22:13:44   
nanica
lahko noč tudi od mene, grem sina božat in lupčkat, oči pa še dela

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15273
3.5.2007 22:14:52   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Pa še eno vprašanje: nisem v teh vodah, ne poznam običajev - kaj se kupi deklici za obhajilo?user posted image

mi smo prijateljevim igrače ali obleke.
zoja je dobila enako in od sorodnikov denar

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15274
3.5.2007 22:23:05   
muki1
Vidim da ste pri mačkah, znanju naših polletnikov in jagodah:

Mačko: Imamo jih 5. Ena ( Zlatka user posted image  ) stanuje notri, in se tak šeta, malo ven, malo not. Ostale so zunaj, s tem, da smo dve podedovali po pokojni babici, drugače jih ne bi lih 5 imeli.

Znanje: Ive nič ne učim, ker se mi zdi še res premala. Ji je pa spontano prišlo, da dvigne roke, ko me vidi in želi v naročje. Pa raznorazne zvoke spušča, se mi zdi, da sem jaz HAMANA  user posted image , resno, samo ko mene gleda govori to.
Drugače pa kakšnih PA-PA, pa kak sem velika....to mi še sploh ni prišlo na pamet, da bi jo učila.

Jagode: kdaj pa kdaj jih pojem kakšnih par user posted image . Ampak meni so glavne ČEŠNJE user posted image  user posted image  user posted image , te pa bova obe z Ivo mleli.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 3.5.2007 22:24:04 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  609 610 [611] 612 613   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  609 610 [611] 612 613   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.