|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  611 612 [613] 614 615   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.5.2007 6:58:50   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Vidim, da nas je vedno več v ilegali.user posted image  Sam eni trije uporabniki gledajo naš forum.user posted image
 user posted image user posted image user posted image same ilegalke user posted image

Zato pa sem jaz skoraj vedno sam gor...user posted image user posted image user posted image
Mogoče sem že vprašala pa še enkrat.. Zakaj pa ste ilegalke?!user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15301
4.5.2007 7:18:48   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

DOBRO JUTRO!!!

IIIIIIIJJJJJJAAAAAAAAAAAAAJ DOBILA SEM REGRES user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŠTACUNE, PRIHAJAM!!!

Bravo Arabela! Pri nas pa jooooook, da je blo joj. Upam, da bo tega kmal koncuser posted image

Še enkrat dobro jutro pa lep dan vam želim!

Regres user posted image .... nimam pojma kaj je to... zato pa ne grem več v staro službo....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 15302
4.5.2007 7:44:10   
Arabela
Berem da vas je dosti mačkic, mi smo pa bolj pasji...
So mi vsi na začetku že pravili da bo treba dati psa stran, pa ko je mala prišla in je bila pesika malo ljlubosumna, no ne glih ljubosumna ampak je zahtevala tudi pozornost zase, sem postala skeptična tudi jaz... ampak zdaj pa smo v nebesih... se zaenkrat ful dobro razumeta.. pa mala ful jucka in vriska ko gleda pesiko, le-ta pa ji pusti da jo boža in vleče za dlako... v zameno pa lahko poje vse kar mali pade iz rokuser posted image user posted image user posted image ...

Je pa tudi naša pesika čistokrvna in smo parkrat šli z njo na razstavo, tako bolj za zabavo... pa je bila ful pridna... pri prvem psu tudi nismo imeli boksa, ker se je meni zdelo kruto psa zapirat v boks in ga v njem puščat.. a pesika pa se je na boks navadila in kamorkoli gremo, ko ji je dovolj vsega gre sama v boks in tam spi... superca...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15303
4.5.2007 7:45:19   
Arabela
Evo prijateljici:

user posted image

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15304
4.5.2007 7:48:17   
Arabela
Kako je fajn sama s sabo čvekat.. a me je fajn brat...user posted image user posted image user posted image user posted image
No bom še par slikic nalimala, ker sem prelena da bi album rihtala..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15305
4.5.2007 7:49:43   
nanica
nas so tudi vsi sekirali, kako bodo mačke in dojenlek šli skupaj. samo, a ob rojstvu otroka pa žival kar v salame daš predelat, ali kaj. sobivanje je ena velika kvaliteta, ki se jo otrok že od malih nog nauči. in ljubezen do živali, do vsega živega. zame je veliko več plusov kot minusov. saj res, kaj pa sploh so minusi sobivanja z živaljo?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15306
4.5.2007 8:00:05   
lucika
jutro!
minusi...eden je ta, da pri kakem zdravniku na skrivaj obiraš dlake iz oblačil. pa da naš pes včasih smrdi.
plusi: ni ga bilo lepšega smeha iz srca, ko se je mali zagledal v piko, ki se je igrala. smejal se je, kot v kakih video smešnicah. vsi ostali okol njega pa tudi.
onih bolj globokih plusov zdaj ne bi pisala, ker sem šele vstala, pa mam možgane še na pol na off:)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15307
4.5.2007 8:06:35   
frrrr
dobro jutro!

mi smo pa prehlajeni user posted image mali bo zdej šel počasi spat, buden pa nekje od 5. ure dalje... ima poln nosek, pol pa pokašljuje, ko mu ta sluz leze v grlo, vročine ni.
kaj je pa z mano? mi zobek nagaja? user posted image al sm preveč tuhtala in ni šlo spat? user posted image

nanica, kako je Blaž?

pri vavi se začenja - DRŽTE PESTI! sem celo noč mislila na Lukca in našo vavo... upam, da je kaj pomagalo in je ona z dragim več spala kot pa js...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15308
4.5.2007 8:09:22   
Arabela
Držimo pesti za Lukca in Vavo!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15309
4.5.2007 8:11:53   
frrrr
bravo Arabela za lepo noč! pa je ratalo! user posted image  user posted image  user posted image

pri nas pa čudno dogaja... včeraj zaspal ob 19ih, mau čez 23. je pa začel na veliko debatirat, joške ni hotel, samo govril je adadadada... pa zdej isto v stajici pribija user posted image kr ne naveliča se, full je luštkan... škoda, da nimam diktafona user posted image no, po dobre pol urce je pa prenehal in zaspal... enkrat je pol vmes joško hotel, zjutraj ob 5ih pa spet ne joške, očke odprte in zabasan nos... do zdej mu še nism joške uspela poturit user posted image dans mu jo bom skoz turila, uvajanje GH v času prehladov tk ne pride v poštev.

Arabela - zakaj smo ilegalke? da lahk špijoniramo po forumu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15310
4.5.2007 8:16:14   
Lu
Hej, hoj, hoj,... mi smo nazaj user posted image user posted image

Sem vas tok pogrešala, da je kaj.

Hvala za čestitke. Čas res beži mimo nas. user posted image

Tudi mi želimo vsem slavljencem iskrene čestitke.user posted image user posted image user posted image

vava držimo pesti, da bo z Lukcem vse ok.user posted image

Smo predhodno zaključili naše mini vini počitnice, ker je včeraj začel padati dežek.

Imeli smo se noro dobro, če odštejem to, da mi je mož zbolel po dveh dneh. Maji je dogajalo 200 na uro. Resno mislim. Pokazala je čisto vse kar zna, kako ne uboga, in še in še. Skupaj smo bili še z mojim bratom in njegovo punco. V glavnem skoz je mogla biti akcija. Tian je pa zgodba zase. Tak miren fantek, nežen,... Že skoraj čisto sedi, zobki ga močno matrajo. Na morju se je nadihal svežega zraka in je bil zdrav. Danes že smrka, ko sem rekla, da bi ga peljala cepit.

Piknik. moci je že kaj novega?

Brala vas še nisem kaj dosti za nazaj. Bom danes. Pa kaj saj ste samo ene 50 strani napisale ko me ni bilo user posted image user posted image user posted image Bom imela pravo domače branje.

GH. Pri nas gre bolj švoh na dneve. Se mi zdi, da je kakšen dan bolj joška v akcij, drugič bolj žlicauser posted image Aja pa če ni jabolka bilo kje zraven sploh ne je. Tako mu ga poturim kar povsod. Med krompir in zelenjavo, riž,....Banane pa ne marauser posted image

Toliko na hitro.

Zdaj se bo že Maja zbudila in že krenemo. Moram it mal v službo pogledat.

lp vsem

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15311
4.5.2007 8:16:15   
Arabela

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15312
4.5.2007 8:18:21   
frrrr
učenje in spodbujanje otročkov... js ga pustim, da sam odkriva stvari... velik velik ga še nisem učila, tut pa-pa ga ne učim js, ampak prababica... kje je mami? in kje je ati? ga prababica skoz sprašuje, pa mi je kr mau nerodno, ker ne vem od kod bi mali lahk vedel, da sm js njegova mami, če pa nikoli ne rečem: pridi k mamici user posted image

Arabela
, js mam zdej eno knjigo na to temo doma... sm jo bolj preletela... pa ne vem no, ni baš nešto - za hojo svetujejo poleg ostalih vaj tudi hojico user posted image očitno je prestar letnik user posted image letnik 2001 user posted image

plazenje otročkov - pri 8ih mesecih naj bi to veščino osvojili... tudi kotalenje tam okrog 8. meseca, prej pa nagibanje levo desno

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15313
4.5.2007 8:20:14   
Anonimen
Na hitro...od 20-22 se je zbudil 2x, potem je spal do 1 in potem do 3.30...torej sva dvakrat jedla...spala do 7ih...to je že boljše...

Na previjalni se je obrnil iz hrbta na trebuh, ker se je tako zvijal za škatlo z robčki...

Kaj več pa kasneje...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15314
4.5.2007 8:21:18   
Lu
Arabela tudi pri nas je z Kinom isto. Od začetka je bil grozno ljubosumen. Zdaj sta z Majo nerazdružljiva in kot si rekla v zameno dobi hrano. Od Maje. In ko je prišel Tian na svet, ga sploh ni toliko porajtal. Zdaj ko pa mali že tako miga in  vriska, je pa že bolj okoli njega. Bo pestro. Ampak Kinu kar ugaja. Zaenkrat. Je pa res, da smo skoz zraven, ker Maji res dogaja okoli njega.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15315
4.5.2007 8:22:47   
frrrr
Arabela, se vidi, da si bolj ti pisala, ker samo tebi odgovarjam user posted image full imate lepega psa... Katarinco pa itaq user posted image

js bolj pluse kot pa minuse pri žival+pes vidim... naš je čist nor na sosedovo psičko, pa mucki so mu tut zelo všeč, kr brca in se smeje, ko jih ugleda

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15316
4.5.2007 8:23:26   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Arabela
, js mam zdej eno knjigo na to temo doma... sm jo bolj preletela... pa ne vem no, ni baš nešto - za hojo svetujejo poleg ostalih vaj tudi hojico user posted image očitno je prestar letnik user posted image letnik 2001 user posted image

A poveš naslov???? Pa še zanima me, če katera ve a obstaja knjiga kakšnih iger z otroki? Rabim kaj takega da bom še bolj Majo znala animirat. Mi prehitro zmanjka idej in potem njej postane dolgcajt in potem se samo na polno dogaja. Živci pa trpijo.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15317
4.5.2007 8:25:36   
frrrr
zdej greva pa na previjanje... upam, da ugledam kakec... potem pa spat!
lep dan!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15318
4.5.2007 8:26:44   
frrrr
Lu - naslov: Bistro dete - Kako razumeti in spodbuditi otrokov razvoj -> je pa od rojstva do 15. meseca

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 15319
4.5.2007 8:37:26   
moci
dobro jutro,
nanica, ste ok?

tudi pri nas smo v mislih pri vavi in luku
user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15320
4.5.2007 8:56:32   
mis
Bravo Arabela! Vidiš da gre!user posted image

Zvečer je pri nas rabila nekaj minut da je zaspala in spala do cca pol šestih. Od devetih. Zdaj pa sem jo dala spat se je pa ful drla. Kaj pa vem kaj je.user posted image

mislimo na Vavo in Lukcauser posted image user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15321
4.5.2007 9:00:01   
Anonimen
Arabela user posted image  za spanje...

Frrrr user posted image  za zobek...

Vava in Lukec user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale bodite pridne...grem dat škrata spat pa se vam še pridružim...

LP

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 15322
4.5.2007 9:12:49   
gaya
Jutro

katerikoli komet je zadel mojo hčero naj jo drži. Včer je zaspala ob 20 in se prvič zbudila ob 5, sem jo podojila, previla in je spala do 9user posted image user posted image user posted image  jst sem ob 8 vstala in mi ni blo nč jasno.

eno vprašanje, kdaj naj bi jim lahko dali grozdje?

Punce sem mal prebrala avgustovke, pa jim je prav moderatorka pisala, res sm vesela da si tle ne serjemo po glavi zarad tegauser posted image , oktobrke user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15323
4.5.2007 9:13:29   
gaya

Luka, Vava in ati držte se, mislimo na vas user posted image user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15324
4.5.2007 9:14:29   
mis
Moram priznat da nisem spremljala. Kaj je bilo z avgustovkami?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  611 612 [613] 614 615   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  611 612 [613] 614 615   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.