|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  614 615 [616] 617 618   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.5.2007 16:55:43   
@lina
mamica81, hvala za geslo. Krasni ste...user posted image  
Eva pa lahko Tinkari od beki konkurira s čopki user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15376
4.5.2007 18:07:44   
moci
no, pa imamo še mi nahrbtnik user posted image user posted image user posted image
komaj čakam, da ga preizkusimo. samo sedenja se moramo še naučiti user posted image
pa komaj ven vidi. user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15377
4.5.2007 19:20:27   
vava
punce hvala vam za vse. ne vem zakaj ne delajo več tiste lepe slikice. user posted image
Zdaj mi je uspelo pogledati malce za nazaj. Altati upam, da je Tia že bolje in da je odgnala modre zoprneže.user posted image  (še kar probavam s slikicami, upam da uspe)
Mamica81 mi prosim pošlješ geslo, da vidim če se poznava user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15378
4.5.2007 19:21:35   
muki1
Mi2 pa greva žurat.
Je rodila prijateljica, imajo Brino user posted image  user posted image  user posted image . Danes sploh nisem imela časa za vas, se jutri javim s poročilom z žura...če se bom kaj spomnila user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15379
4.5.2007 19:24:03   
vava
o delajo slikice user posted image
Muki uživaj na žuru. Pa ne se ga preveč.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15380
4.5.2007 19:33:51   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: moci

no, pa imamo še mi nahrbtnik user posted image user posted image user posted image
komaj čakam, da ga preizkusimo. samo sedenja se moramo še naučiti user posted image
pa komaj ven vidi. user posted image

saj ni mus da čisto samostojno sedi, ali pač?user posted image  
bo pa še malo pospešeno zrasla, ker se bo na vse pretege matrala ven gledat user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15381
4.5.2007 20:28:13   
piskot
cer.

vava bravo luka. super super super, sicer pa verjetno ni besed, ki bi lahko prehvalile te dobre novice.

altati navijamo za tijo. ubogo bitje, pa ja niso tisto smrkci?

frrr upam da je tudi vas prehlad ze boljsi.

no saj danes pa niti niste toliko nakvackale. pri nas se je danes zgodil cudez. martin je spal popoldan v posteljici 2,5 ure. noro. atiju je uspelo, da je zaspal. se pravi, da samo mami ne zna. upam da bo tudi noc dobra.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 15382
4.5.2007 20:30:11   
Pikicapokica6

glede sedenja - jaz sem imela največ pomislekov takrat, ko je mala dobila trip-trap stolček, pa ni znala še čist sedeti. Pa čeprov so mi vsi govorili, da je že dovolj močna, se meni ni zdelo tako. Res ne vem, kako je s tem. Ali mora že čisto sama sedeti ali je dovolj, da sedi še tako, da se prekucuje?

Ne vem kaj mi je, sploh se mi ne da pisat dons. Tud tamala je tečna, pa mož......vsi smo tečni.

Bom jutr kaj boljš volje, pa vas vse preberem, pa kaj napišem.

Do takrat pa se lepo imejte.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15383
4.5.2007 20:46:27   
moci
sedenje - nam je fizioterapevtka rekla, da mora samostojno sedet. user posted image čeprav jo dajem tudi v stolček in mislim, da bomo v nedeljo tudi malo testirali nahrbtnik. po stanovanju smo ga pa itak že.
ampak zoja ne kaže interesa za sedenje. sploh ne lovi ravnotežja, ampak se kar prepusti padanjuuser posted image a je to normalno?

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 15384
4.5.2007 20:48:21   
altati
MAMICA81- čudovita nevesta, čudovito dete, enkratna linijauser posted image ...aja, vozilek je pa popolnoma enak, tudi barva, kot naš!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15385
4.5.2007 20:54:02   
piskot
sedenje nam je zadnjic ortopedinja rekla, da otrok ne sme sedet dokler se sam ne usede. zaenkrat ga menda lahko posedim samo pri sebi v narocju kadar je in kadar mu treniramo misice (dobro no, kadar naj bi mu, smo malo slampasti). sedeti mora cim bolj vzravnano.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15386
4.5.2007 20:54:28   
piskot
altati kako ste?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15387
4.5.2007 20:56:40   
altati
Vidim, da ste udarile s higieno.
Jaz Jašu dajem pit vode iz pipe, ne prekuhavam več ničesar, vodo normalno zavrem...hm, kar se tiče pa čistil- vroča voda je zame zakon!

Pri psih pa mačkih sem pa že povedala, da je alergija prišla čez noč.
Simptomi so pa enaki kot pri senenem nahodu-teče iz vseh lukenj (beri nos, oči..., oči pečejo za ****, kihanje....če me pa maček slučajno oprasne, sem pa itak še naslednjih 14 dni zagnojena...na žalost! Jih pa obožujem še vedno in z mački sem spala 10 let.
Pa mislim, da ni krivo tisto kar dajejo nanje, ker jaz na svoje nisem nikoli ničesar dajala (nobenih šamponov, krem, nič...), pa sem fasala alergijo.

Svojim otrokom pa vedno dovolim pobožati pse in mačke, če se le lastniki strinjajo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15388
4.5.2007 20:58:11   
altati
Aja, pa okno imamo tudi vedno odprto v spalnici, otroka obečenega kot sebe, na morju je polizal goro kamnov in nabral ogromno trave, pa malo tudi pojedel, pa rožice so menda tudi zelo dobre, sploh z zemljouser posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15389
4.5.2007 21:00:08   
piskot
altati kaj se zdaj hvalis s svojo nehigieno? bomo socialo klical user posted image user posted image user posted image

pa mislim da bi si iz vsega spostovanja do vasega korenjaka lahko ze enkrat podaljsala nick!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15390
4.5.2007 21:01:05   
altati
vava - spravila si me v jok! Od sreče in veselja! Saj sem vedela, da mora biti z Lukom vse v redu saj je bil od Jaša cimer...ampak vseeno! Čestitke še enkrat! Zdaj pa samo uživajte!!!!!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 15391
4.5.2007 21:01:37   
Pikabu
Pa mi je uspelo priti še do sem. Sem še odgovarjala na ZS-je, zdaj sem pa tukaj. Spet zabijam čas, da počakam moža, da pride s pevskih. Nič ne sedijo na lovorikah, pridno delajo in vadijo naprej.

Vava, še enkrat čestitike, res sem vesela za vas in ves čas sem verjela, da bo tako. Pa tako lepo si napisala. Res sem iskreno vesela za vas in za vašega Lukca. Zdaj si pa odpočijte od vsega, pa samo še UŽIVAJTE!!!!!!!!!!!!

altati,
kako je kaj pri vas? So že šli modri možiclji in ostale stvari? Naj bo noč čim bolj mirna.

muki
, user posted image user posted image user posted image user posted image za Birno. Lepo praznovanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15392
4.5.2007 21:04:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati navijamo za tijo. ubogo bitje, pa ja niso tisto smrkci?

upam, da ne...tiste ima rada!
Pojma nimam kdo vse jo preganjauser posted image
Zdajle sem ji dala svečko, imamo zopet 39,9 vročine....zdaj drema, ob 22h dobi ospen, upam da ne bo spet bruhanja.
se ji je pa že zdajle mali dvigovalo, tako da...hm...raje ne rečem nič....sem ji dala posodo k povštru.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15393
4.5.2007 21:05:06   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81
glede sedenja - jaz sem imela največ pomislekov takrat, ko je mala dobila trip-trap stolček, pa ni znala še čist sedeti. Pa čeprov so mi vsi govorili, da je že dovolj močna, se meni ni zdelo tako. Res ne vem, kako je s tem. Ali mora že čisto sama sedeti ali je dovolj, da sedi še tako, da se prekucuje?

Mi smo tako Emo kot Maksa založili s pikapoloncami, dokler nista sedela. Pa na začetku sta bila res le po par minut v stolu. Pri Maksu mi je pa rekla P, da ga ne smem posedati, čeprav je takrat že čisto samostojno sedel, brez opore (se pa res sam ne poseda) in to ravno zato, ker je bil baje premalo vzravnan. Samo jaz sem bila takrat že čisto zmededna zaradi njegove kilaže in mi ni kapnilo, da se ni vzravnal zato, ker se je stegoval za igračo. Ko doseže igračo, se pa prav lepo vzravna in sedi lepo, pokonci. Ko se naveliča, se pa itak uleže, pa zdaj si celo že zna malo z rokami pomagati, da se ne butne kar direktno.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 15394
4.5.2007 21:06:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati kaj se zdaj hvalis s svojo nehigieno? bomo socialo klical user posted image user posted image user posted image

hm...saj mogoče ne bi bilo slabo, sploh č pridejo pospravit in pomituser posted image

pa mislim da bi si iz vsega spostovanja do vasega korenjaka lahko ze enkrat podaljsala nick!

kako to naredim?
nisem še nikoli poizkušala!
mi da katera 'šnel kurz'????

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15395
4.5.2007 21:21:07   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
kako to naredim?
nisem še nikoli poizkušala!
mi da katera 'šnel kurz'????

Mislim, da moraš Jerneji RR poslati mail ali Zs, ne vem točno, da želiš spremeniti. A, ja. Saj bo moci povedala, ona je to že naredila.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15396
4.5.2007 21:21:28   
nanica
sem danes brala v ekotestu, da delajo poskuse na 600 dojenčkih, kako se za vedno znebiti alergij: dajo jim spore bakterij, ki se sicer nahajajo v fekalijah. to je močna stimulacija imunskega sistema, ki naj bi otroke v kasnejšem življenje varovala pred alergijami. miši je varovalo pred alergijami vse življenje. to delajo v berlinu.

pa še to: testirali so mlečne izdelke za otroke: jogurte, pudinge, skutke ...

120g nestlejev jogurt s smartisi npr. vsebuje ŠEST kock sladkorjauser posted image
vsi vsebujejo preveč umetnih arom, nekatrei 500-krat več kot deklarirajouser posted image
več kot polovica izdelkov vsebuje umetno dodan kalcij in vitamine, kar je popolnoma nepotrebnouser posted image

pa še test svežih jagod: le tiste, pridelane na ekološki način, so pridelane na dovoljen način (beri: vsebujejo dovoljenje sestavine), vse ostale so premočno onesnažene s pesticidiuser posted image

< Sporočilo je popravil nanica -- 4.5.2007 21:25:03 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15397
4.5.2007 21:23:41   
Lu
Čer!

altati v kaj si boš spremenilauser posted image user posted image

Higiena. Jaz mu še vedno prekuhavam vodo.  Je pa čisto druga pesem pri prvem ali drugem otroku. Pri drugem  že malo manj paziš pri tretjem pa tud. Altati zate bi bil en mail pa ga nimam večuser posted image

Pikabu jaz tudi malo berem za nazaj kaj je Maja delala in kaj dela Tian pri tej starosti. Je razlika. Ampak kaj čmo. Naj se jih ne bi primerjalo user posted image

Sedenje. Mojga kar butne naprej proti igrači, ampak se že ulovi.user posted image Ja pa noče več leažt, aja pa na rokah je zelo rad. A sem rekla da zvečer ko ga dava spat joka in ko ga vzamem v naročje nehauser posted image Khm... naj čimprej mine.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15398
4.5.2007 21:25:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

sem danes brala v ekotestu, da delajo poskuse na 600 dojenčkih, kako se za vedno znebiti alergij: dajo jim spore bakterij, ki se sicer nahajajo v fekalijah. to je močna stimulacija imunskega sistema, ki naj bi otroke v kasnejšem življenje varovala pred alergijami. miši je varovalo predalergijami vse življenje. to delajo v berlinu.

Iz tega lahko potegnem sklep, da naj malo lastnega drekeca poje in ne bo alergikuser posted image ....
a povezave med cepljenji in alergijami pa ni zajete????
ta je najbolj zanimiva!!!!

pa še to: testirali so mlečne izdelke za otroke: jogurte, pudinge, skutke ...

120g nestlejev jogurt s smartiji npr. vsebuje ŠEST kock sladkorjauser posted image
vsi vsebujejo preveč umetnih arom, nekatrei 500-krat več kot deklarirajouser posted image
več kot polovica izdelkov vsebuje umetno dodan kalcij in vitamine, kar je popolnoma nepotrebnouser posted image

Jaz sem že zdavnaj povedala, da se da otroku samo navaden jogurt Ljubljanskih mlekaren, tisti ki obstaja že 100 let...in ne novodobna sranja narejena kao za otrokeuser posted image user posted image .

pa še test svežih jagod: le tiste, pridelane na ekološki način, vse ostale so premočno onesnažene s pesticidiuser posted image

se strinjam!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15399
4.5.2007 21:27:47   
altati
Aja, kar se tiče sedenja.
jaša sedi že cca 3 tedne, brez padcev, se vedno ulovi, si pomaga z obema rokama, če se pa želi poleči, se pa lepo najprej prevrne na bok in nato na trebuh, zanj je trebuh zakonuser posted image .user posted image

Lu- Altatija (moj nick je namreč sestavljanka in zdaj manjka JA)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 15400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  614 615 [616] 617 618   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  614 615 [616] 617 618   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.