asso
|
Evo ponovno še mene, sicer spet bolj na hitro, ker se bo sigurno katera od dveh oglasila, če ne pa bo prišel gor, ker je prišel že domov in se je ustavil dol pri mami... No, pri nas je vse dokaj OK. Tarin je dokaj pridna, no rabi veliko družbe in čim je sama je jok in stok. Tako, da mora vedno kdo biti v bližini. Že lepo sedi, vendar ni dosti časa, ker noče. Drugače bi lahko sedela ure in ure. Veliko je po rokah... voziček je glih za silo. Če je polno ljudi okrog, da jih gleda in se jim smeji. Strogo jo moram zavezati v vozičku (Nastie nisem nikoli), ker če ne mi zleze ven. Tudi ležalnik brez pasa ne gre, ker je na tleh... V glavnem Nastia nima sekunde mira, ampak Tarin je še hujša. Ta ne bo imela niti stotinke. Zelo se že daje v položaj za plazenje, vendar vse skupi ji ne uspe naenkrat dvignit. ritko gor, roke dol in obratno. Mislim, da se mi je eno noč celo sama vsedla. Ne vem kako, samo ko sem jo napol v spanju vzela za jo podojit ko je jokala je sedela Ja, ponoči imamo bujenje. No, sicer se prebudi samo 1x, se podoji in spi naprej, ampak... je spala tudi že celo noč. Tudi 6. otroško je že prebolela... Največje probleme imam pa pri GH. Noče in noče zelenjave, juhic... Eno žličko in "luket" (ključavnica) na usta. Sem že obupala in sedaj ji dajem zjutraj kuhano zmiksano zelenjavo z gresom, potem je za malco jogurt in piškot, nato okrog 16-ih ko se zbudi kosilo: skuhano jabolko, korenček in riž, zvečer rižolino in dojenje. Nimam res več idej kaj ji kuhat. Hvala bogu, da vsaj sadje je... Če bi ji riž in korenček dala vsako posebej ne bi niti povohala... Ta obožuje sladko, čisto nasprotno od Nastie, ki obožuje slano... kako so si otroci različni. Vse čokolade bo pojedla Nastii. Ja, zdej ta lepa vremena pa smo non stop zunaj. Jaz malo urejam okolico, sadim rožice, skrbim za jagode... in hvala bogu temu dežju, ker je res rabil, da pridejo malo rastlince k sebi. Res, da imam raje sonček, ampak tudi to je potrebno... če ne drugo, da vsaj malo hišo pospravim ker tudi Nastia zna povedat, da je bomba. Ja, sedaj se ji je malo odprlo glede govorjenja (končnoooooo) in najraje pobere kakšno neumnost... pa non stop neki govori (po njeno) in se ne ustavi. Jaz jo imam že polno glavo... No, tokrat sem bila res malo dolga... naslednjič še bolj, ker se Tarin oglaša... aja, pa sej je ura od jogurta... Pikapoka a že delat u kako gre cajt hitro mimo. Ja tudi mene že grabi panika, ker je porodniška že krepko čez polovico... Evo, se sklopim, ker če ne ne neham. Lep vikend vsem in oglasite se kaj....