|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 9. nebesa - 2 krog
25.1.2007 20:16:47   
Bejba
Čestitke Tinca za malega korenjaka user posted image user posted image user posted image . Ne morem verjet da gre čas tako hitro. Se mi zdi, da si šele včeraj povedala, da si noseča, danes se pa že cartate user posted image . Želim vam čim več spanca in veliko, veliko cartanja.

Pikapolonica, tudi mi smo kupili ta velik avtosedež od 15-36 za ta večjega. Ima že nekaj čez 16 kg tako da nismo kaj dosti pomišljali. Nik je zaenkrat še v lupinci,ampak bo šel kmalu v sedež. Smo pa razmišljali, da bi za ta drugi avto kupili Anžetu le jahača in ne še enega avtosedeža, ker to vse skupaj nanese mučo denarja. Rabiva namreč 4 avtosedeže, ker ga jaz peljem v vrtec, moj pa ga gre iskat. Dva ta mala (do 18 kg) imava in enega ta velikega (15-36) in sedaj se mi res zdi preveč, da bi še enega ta velikega kupila.
Katera kaj ve kako je z jahači. Naš ima torej malo čez 16 kg in 96 cm. Je še premajhen za to?

Drugače pa Nik ni niti minute več pri miru. Kot da ma mravlje v riti, ne zdrži več na enem mestu. Nikakor pa mu ne rata začet plazit, pa pride že čisto v tapravo držo, ob podpori se tudi že dvigne na kolena, ampak plazit pa ne in ne. Pa bi bil že čas.

Smo pa prišli v fazo ljubosumja. Anžetu se vidi, da je vse tole z Nikom prišlo za njim in je ratal podzaestno ljubosumen. Vse mora maminaredit - mami dat jest, mami umit, mami prinest kahlico, mami obrisat nos, mami oblečt.....noben drug ni dober. Kar naenkrat hodi k meni in govori "mami meni, mami meni" in se crklja pri meni, Nika mimogrede udari ali porine, skratka pestro. Pa se res na vse načine trudiva, da se ne bi čutil zapostavljenega. Je pa res, da jih on večkrat sliši, ko kaj narobe naredi, je večkrat kaznovan,....ker je pač Nik še premajhen, on pa tega seveda še ne razume.
Kako se vi spopadate s takimi situacijami?

Zdaj pa moram it na pilates. Se mi tok ne da, ampak moram. Se mi že malo pozna na trebuhu, pa tudi bolje se počutim, če naredim še kaj zase.

Uživajte in se beremo user posted image .

LP; Bejba  

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.1.2007 8:55:45   
Lu
Dan!

Zadnjič vas nis em nič brala. Imam malo gužve. Saj veste delam še malo za službo. In zdaj so bilance, dohodnina,... Skratka.

Pikapolonica sem vesela da je z rokico vse ok user posted image user posted image user posted image In še glede avtosedeža. Tudi midva sva bila v dilemi katerega kupit. Maja ima 12 kg. In sva vzela kar tostega od Maxi-Cosija 15-36 kg. Ko sem jo posedla not ji je bil čisto ok. Pa še glede na to da ga imamo zdaj za drugi sedež in avgusta ko naj bi šel Tian v 9-18kg bo čisto ok. Pomojem.

Drugače pa pridno rastemo. Maja je tudi mali vragec na dveh nogah.  Tian pa fant. Kaj naj rečem. Samo da je sit in previt in ni ne duha in sluha o njem. No včasih malo nerga, ampak ni panike. Ko se skupaj z otrokoma igram mu Maja ne da nobene igraček. Vse je Maja, Maja. Mislim. Smo ji pa dudo en teden nazaj ukinili in je kar prenesla. Malo joka, ampak ni panike. Evo še fotka od mijh dveh:
user posted image


Bejba jaz bi tudi šla na pilates. Me full mika. Samo je pa pri nas v Grosuplju baje taka gužva, da je za znort. Zdaj imam doma dvd ampak ni isto. Mene tudi matrajo boki in mlahav trebuhuser posted image

asso ja sušilni stroj je zakon.

Tinca7 kako ste se že kaj navadili en na drugega?

Naty-Taya ste že začeli z GH? Jaz namreč mislim, da z malim do 6 meseca ne bova zdržala samo z dojenjem. Me pa malo mori ker je polno alergij. In Maja je na nekaj alergična, da ne bi bil še tamal.

Zdaj pa šibam počasi za juhco pripravit. Imam moje starše in njegove na kosilo povabljene.

Lepo bodite.

čau




_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: 9. nebesa - 2 krog
29.1.2007 10:47:25   
Tinca7
Ja mi smo se že lepo navadili drug na drugega. Jan je tak cukrček. Res samo pančka in papa. Res, da ga malo zvija in takrat kar precej glasno tulimo, ampak to mu pač ni za zamerit. Z dojenjem pa je sicer kar precej težav. Na joški je samo toliko časa, dokler samo od sebe teče, pol se mu pa ne da več vlečt. In pol visi na joški in nič ne dela (oz. drema), pol je pa jok, ker je lačen. Flašo pa seveda takoj zdonfa. Sicer si še pumpam, ampak počasi ga zmankuje. Na začetku sem si brez problema izpumpala 60 ml, zdej pa samo še 40ml. Sam stradat ga pa nočem, da mu nebi dala flaše in bi pol iz lakote mogoče celo pri meni vlekel. Tako drobčkan je. Nogice ima kot zobotrebce. Ah, se bom še neki časa matrala, pol bomo pa pač na Aptamilu. Sem upala, da bo tokrat šlo, ampak se ne mislim več živcerat, a bo šlo al ne.
Moram pa pohvalit Laro, ki je super sestricauser posted image . Ga lupčka, boža, mu nosi igračke in lepo počaka, če z očijem nimava časa, da bi se igrala z njo. Verjetno bo prišlo za njo; tako kot pri tebi Bejba. Sicer določene stvari se že kažejo; ne zna se obut, ne zna sama po stopnicah,... Joj nas znajo zaj**** Še dobro, da je v vrtcu, ker bi se mi verjetno kar zrolal, če bi imela še njo doma.

No, zdej grem pa kosilo kuhat; končno lahko spet normalno jemuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: 9. nebesa - 2 krog
31.1.2007 23:28:47   
Anonimen
Super, da vam laufa user posted image  Cestitke se enkrat! In kako je imet spet tako malo struco? Ljubljanski dojencki so ze vsi dveletniki, no, zdaj je od Urske76 in Ziga stara sele 3m .. pa mi tolk nekam majckeno deluje .. user posted image

Kje ste pa ostale zenske? user posted image  

LP, Ribica

(odgovor članu Tinca7)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: 9. nebesa - 2 krog
5.2.2007 10:08:37   
Pikapolonica
Hojla!


Joj, Tinca, to dojenje... Jaz še vedno nekako vztrajam, čeprav je tole naše prehranjevanje ena živa zmešnjava. Malo dojenje, pa malo izčrpanega mleka po flaški, pa malo umetnega, pa.... Zdaj sem se že čisto odločila, da preneham, samo... dokler bo še mleko, jo bom jasno kdaj pa kdaj še podojila. Ne bom si pa več črpala. Smo pa našo revico čisto zapacali s tistim Babylove mlekom iz Dm-a. Ja, saj je res poceni, samo... Ubogo dete sploh ni več moglo kakati. Same neke trde bobeke, pa še to ne vsak dan. Zdaj sem prešaltala spet na Novalac. Pregrešno drag sicer, ampak mislim da res primerno kvaliteti.

Drugače se pa zelo, zelo matramo z uvajanjem GH. Naš otrok namreč noče ničesar jesti. Samo riževa kašica zvečer...ja, ta ji pa gre v slast. Vse ostalo pa... bom enkrat prilepila sliko naše zaprte šobice. Usteca čisto skupaj zlepi, jih našobi in ni varijante, da bi vanjo spravila kakšno žličko. Banane morda še - za en klinc, z jabolkom se ji pa še približati ne smem. Tudi s krompirjem nismo še nikamor prišli. Samo hrano mečem stran. Danes popoldne bom poskusila še s kuhano hruško. Čeprav že zdaj vem, kakšen bo rezultat.

Sem imela pa zdaj skoraj tri tedne obe doma - najprej je za neko virozo zbolela Tia, vendar se je potem malo zakompliciralo in je pristala na antibiotikih - seveda ni šla v vrtec. No, prejšnji vikend mi jo je pa še Lina zakuhala in bolezen je čez nekaj dni dobila tudi ime: 6. bolezen. Ti ubogi otrok. Je bila takšna, kot da bi jo povozil avtobus....ne, pravzaprav dva. Nekaj dni praktično ni ničesar pojedla, samo jokala je in spala. Po rokah sem jo prenosila več, kot v prvih treh mesecih. Vodo smo ji pa z dozirko za sirup v usta vlivali, da je vsaj nekaj tekočine dobila vase. Lina tudi sicer iz flaške noče piti ničesar drugega kot pa samo mleko.

Ja tale njena prehrana in pijača me pa res že malo nervira.

No, danes je Tia spet v vrtcu in moram reči, da mi kar paše spet malo mira v stanovanju. Se mi zdi, da je tak lump zadnje čase, da se samo še kregam nanjo. Kaj mi je včeraj naredila..... Jaz kuham, ona pa naenkrat nagec iz svoje sobe: Mami, lulala, kakala v ničko..... Se mi je kar zameglilo.... Stopim v sobico, polulana plenica na previjalni (lepo zavita in zlepljena, mimogrede), na sredi sobe pa trije kakci!!!!!! Še dobro, da so bili trde sorte, da ni bila kaka driskula. Kak sem bila huda. Predvsem, ker se to ni zgodilo prvič.

Kje pa ste sicer spet vse? Se mi zdi, da je tale naša debata najbolj lena, med vsemi na tem forumu. Vse ostale mesečnice so tako zgovorne..... No, je pa res, da imajo najbrž večinoma vse res samo po enega otročka, me tukajle pa nimamo zaman v naslovu - 2. krog, kajne?


LP, Pikapolonica (mi ne odpre druge strani smeškov, tule bi morala zdaj biti ena majčkena luštna pikapolonica....)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: 9. nebesa - 2 krog
5.2.2007 10:54:42   
Bejba
Hojla sotrpinke user posted image

Kako naj začnem? Men se bo zmešalo user posted image . Tamali je ratal tok siten zadnje čase, da ne vem več kaj naj delam z njim. Noče več sedet pri igračah in se igrat, ni mu všeč, če zraven sediš in se z njim igraš, noče biti na rokah, začel je nekaj puzati kot vojak, ampak ko puza, se zraven dere, tako da meni se počasi,a  vztrajno meša. Bil bi samo na nogah in v hojci, kar poskušamo uporabljati čim manj.
Enostavno je cel dan eno samo dretje, cviljenje in pritoževanje.
Zadnjič se mi je totalno utrgalo in sem sredi Ljubljanskega gradu začela jokati kot dež. Sem bila čez vikend sama in sta tamaladva delala take cirkuse, da so se mi baterije popolnoma spraznile. Resnično rabim ornk počitek, a kaj ko je to tako težko izvedljivo.
Moram vam priznat, da si že kar močno želim nazaj v službo. Saj vem, da bom hotla bit čez kakšen mesec  že spet doma, ampak vseeno. Da malo pobegnem pred vsem tem cviljenjem, kreganjem, nošenjem,.... A sem grozna user posted image ?
Ampak jaz res pogrešam "civilizacijo". Ima še katera take občutke?

Sem se mogla mal spovedat, zdaj pa grem, ker se bo počasi tamali zbudil in bo spet akcija.

Aja, moram pa še našega tavečjega pohvalt. Ni več samo mami, mami, ampak počasi prehaja v ati fazo. Kok to paše user posted image .

Uživajte v sončku s svojimi sončki.

LP; Bejba  

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: 9. nebesa - 2 krog
5.2.2007 13:08:34   
Naty*Taja
Ne, bejbi, ne nič nisi grozna!! Se man tudi včasih utrga!! Ti sploh ne veš, kolk mormo me prenest pa zdržat, pa same sebe mirit.... pol pa se enkrat utrga!! Pa kaj češ tako je in konec! Mene je že ene parkrat prijelo, ko sem imela še oba doma, da ko je ati prišu iz službe je blo tako hudo, da sem mu porinla tamalo v roke, vzela ključe in se odpeljala... v shoping center, pa to brez denarja, ker sem samo rabla spremembo, pa ljudi okrog sebe!! No pa sem po pol ure že pogrešala moja dva capinčka in me je skrbelo, če sta vredu, če ne jokata.....!! Sem pač mama in ne morem iz svoje kože!
Morem zdej gret, ker je mala sitkana in greva ven na sončka.
Ja pa res je bolj malo časa za tole pisanje, pa kaj je pa potem več za povedat!
Držte se in pregurajte, sej bo boljš!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: 9. nebesa - 2 krog
5.2.2007 21:49:12   
GoYa
Hojla še od nas user posted image .

Hja, pr nas smo šele 1. krog, pa sem vseeno bolj lene sorte za kej napisat :smajli ki mu je nerodno: Ma še vedno smo veliko zunaj, pa zvečer pridem sam mal pokukat na RR. Drgač pa se je začela naša šjora tudi mal bunit v vozičku. Ni pravila. Kukr jo piči. Najprej je vse ok, se lepo vozi, prepeva, kriči in vriska. Pol mal zaspi. Ko se zubi, se ji pa več ne da bit notr in začne tečnarit in rit dvigovat. Ona bi šla opa opa user posted image . In v jok, če je ne ubogam takoj. Tako, da vozim s sabo tudi kengurujčka, za take primere. In sam dvignem jo iz vozička in je vse ok. Gospodična začne prepevat. Za po riti, res.

Je pa fajn, ker so dnevi vedno daljiši. Pa nenormalno lepi in sončni user posted image . A ve tudi že komaj čakate poletje? Jaz nestrpno pričakujem morje. Da kam odfrčimo čofotat. Bomo šli verjetno v Grčijo ali Španijo. Komaj čakam. No, pa še prej prvomajske praznike. Sem totalno poletni tip.

Drugi teden, ko bomo dopolnili 6. mesecev, pa začnemo z GH. Pa da vidimo še ta projekt user posted image . Bomo začeli z jabolčkom. A ste ve začele z zelenjavo al sadjem?
Pa že lepo sedimo, seveda jo morm še mal pridržat. Do kakšnega plazenja ali česa podobnega je pa še daleč. Tudi obračamo se ne s trebuha na hrbet ali obratno. Bo že.

Lepo se imejte in pobožajte vaše sončke.

Pa-pa

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: 9. nebesa - 2 krog
5.2.2007 23:56:48   
Anonimen
Sam na hitro .. se ucim kemijo (po obrokih .. ne morem 4 ure hkrati.. ker je za kozlat tole..) - GoYa, priporocajo, da zcnes z zelenjavo, ker ni sladka - nekateri potem jejo samo sadje, Z pa nocejo .. ampak kokr vem, vse najprej zacnejo s sadjem oz. jabolkom user posted image  Oz. kakim sokcem ..

Nic, vam jutri (?) kaj vec napisem, zdajle ni casa .. se 5 min pa grem resit se teste, se neki ponovit in spat .. zjutraj pa pod tus, da se bom sploh zbudila user posted image

A se samo meni zdi, al je tole 2007 prav grozno leto? Okrog mene same slabe novice .. user posted image  

LP, Ribica

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: 9. nebesa - 2 krog
6.2.2007 10:22:19   
Tinca7
Da se še jaz malo pofočkam. Jan lepo raste; zdaj ima že 3545user posted image . Zdaj me celo ni več groza previjat tega malega palčka, ker se je malo zašpehal. Prej si res imel občutek, da ga boš polomil, če ga boš za nogice dvignil. Drugače je zelo priden, veliko papca, pančka in se počasi zaveda sveta okoli sebe. Papca pa sicer 90% po flaški, malo se pa pri meni crkljauser posted image . V celem dnevu si uspem spumpat celo za en obrokuser posted image ; mleka je res še zelo malo. Tako sem upala, da bom tokrat lahko normalno dojila, a kaj ko mali noče pri meni papat. No, nič se ne mislim sekirat, če bo pač na flaški. Malo sem ga samo še hotla zavarovat predi user posted image virusi, ki jih Lara tako vstrajno nosi domov.

Moj dragi možek gre jutri nazaj v službo, in nič prekmalu. Vse živce mi bo požru. Se mi zdi, da ga imam skos pod nogami, kar naredi itak ni prov, ali pa pač prepozno,... Res nismo navajani, da smo dva tedna skos skupaj. Sej pol ga bom pa pogrešala.

Bejba, nič nisi grozna. Sej veš, da imamo vse tak občutek kdaj pa kdaj. Saj bi bilo lepo, če bi naši dragi kdaj prevzeli otroke za kak dan ali dva, in bi me hodile naokrog. Včasih bi bil človek veliko raje 12 ur v slabi službi, kot pa doma z otrokom, pa to ne pomeni, da ga nimaš rada, ali da si slaba mama. Se pač naveličaš delat vsak dan isto, in to celo leto - sama.

Pikapolonica, ti kar ustrajaj, saj neki bo pa mogla pojest. Ampak midve pa imava srečo s temi "jedci" user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.2.2007 21:18:32   
žiža
uf smo bile že tako daleč zadaj, da je tazadnji čas, da se kaj javim.
Pri nas je precej pestro. Trenutno preživljam prav zares težke trenutke in mi kar paše malo sprostitve na RR. Z mojim očetom je namreč zelo hudo. Rak je šel naprej in resnično trepetamo za vsak dan posebej. Prav danes smo izvedeli da so metastaze tudi na kosteh in prav zato ga vse tako zelo boli. Ena stran pljuč mu ne dela več tako da ima tudi z dihanjem velike težave. Je praktično nič in vsak dan vidno peša. Tako mi je grozno, ker bijemo izgubljeno bitko. Hudo mi je ker sem razdvojena med mojo družino in staršema. blazno težko se mi je zabavat z otrokoma, ko pa imam ves čas pred očmi atija. Čeprav se sliši kruto, si želim da bi se to trpljenje kmalu končalo. Po drugi strani se pa bojim kaj bo potem. Uf, grozno je izgubljati ljubljeno osebo. Vsak dan stiskam k sebi moja dva sončka in jima želim, mirno in brezkrbno otroštvo. tako ju imam rada, da se mi meša že ob misli, da se prav vsakemu od nas lahko kaj hudega pripeti.
Ah, pa ne bom morila,še tukaj. res sem se prišla semle gor mal spočit. SEj konec koncev življenje teče naprej. Sara in Urban me potrebujeta nasmejano in veselo in to tudi moram biti.
Drugače sta pa oba prav zares zelo pridna. NO če odštejem sarine muhe okoli hranjenja. To je še vedno živa groza. Ne je NIČ. Dvakrat po tri deci mleka pa za kosilo juho. Urbana še vedno dojim iz z GH splohj še nisva začela. Bova počakala do 6. meseca. Mi je tako fino, ker nama tako dobro laufa.
Mah, evo pa je šla moja sprostitev... je že jok....
se še oglasim, če mi ga bo ratal kmalu nazaj uspavat

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.2.2007 0:01:53   
Anonimen
Žiža, user posted image ! Jaz mocno mocno upam, da nam cesa podobnega ne bo treba dozivljat tudi pri nas .. v ponedeljek gre namrec dedek na operacijo, ima raka na grlu user posted image  Pa zdaj je ok, ker ne tuhtam na to, ampak ko sem pa zvedela, je bila pa ene tri dni kriza .. Bomo videli, kaj bo drug teden. Pa se RD imam naslednjo soboto, in to 18. user posted image  Saj to ze komaj cakam in niti nimam casa mislit na ponedeljek, samo vseeno. Samo se njiju dva imamo, enega dedka in babico smo ze izgubile user posted image  

Drugace pa .. mah saj nimam niti casa vec prebrat, kar pozabim na tale vasa 9nebesa .. sola, avtosola, domov, Luna, ucit, jest, Luna, ucit .. sola, avtosola .. itd. No ja, saj avtosola je cist super, se nic ne pritozujem user posted image  Bo prav grozno vozit doma cliota, ker zdaj uzivam v Citroenu C3, ki je takoooooo mehek .. super sklopka, super menjalnik, servo volan (jap, clio ga nima) ... edino malo slabse je pregleden spredaj. Drug teden imam relacijo, me je ze mal strah .. voznja po conah 30 mi je bolj vsec user posted image  

Polubckajte svoje soncke in javite se, ko boste imele kaj casa .. btw, Lu, ful imas dolge lase! user posted image  (a sem vidla to na cveku o otrocih od 1 leta dalje .. ? ma ne vem, nekje sem vidla, se ne spomnemuser posted image  zdaj namrec skupaj s katrin moderiram se Cvekamo o nasih otrocih .. tako, da ce zelite tam kaksno anketo, mi povejte ..)

LP, Ribica

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.2.2007 9:53:06   
Bejba
Žiža, močno držim pesti, da se vse izteče tako, da boste vsi čim manj trpeli, predvsem tvoj oče.
Nekako vem kako se počutiš. Pred leti je imel raka na pljučih moj star ata, na katerega sem bila hudo navezana. Vsakič ko sem ga videla, sem se pred njim delala močno, nato pa sem se šla na stranišče zjokat. Ko sem hodila k njemu v bolnico se mi je paralo srce, ker sem vedela, da ga ne bo več dolgo med nami. Še danes pa si ne morem odpustiti, da nisem šla cel teden k njemu na obisk, ker sem imela ene obveznosti, potem pa je umrl. To imam še sedaj v mislih. In še sedaj po dolgih letih (ja, 8.2. je bilo že 10 let od kar ga ni) se včasih pogovarjam z njim in jočem, ko se spomnim na njega. Ko se spomnim kako bi bil ponosen na svoja dva pravnučka. Evo, že spet jokam.

Težko bo Žiža, ampak le pogumno, zaradi tvojih dveh sončkov, ki te potrebujeta. Pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra, samo naučiti se moramo poiskato tisto dobro v njej.
Držim peti zate user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.2.2007 22:08:07   
HuAnita
Žižauser posted image user posted image user posted image   zdržite!

Tudi jaz se dolgo nisem oglasila, imamo takšne razmere doma, da z opisovanjem res ne bi dvignila rodnosti, tako da raje ne bom...user posted image   Večinoma sem pač za vse sama, pa Capinka je ornk zahtvena punčka, newborn pa ponoči za znoret. Ima že 5 zobkov, 6. že pribija (V 2m je dobil toliko zob)user posted image user posted image user posted image  GH mu ne diši, treutno pa smo vsi malo v razsulu, ker nas je ati vse okužil z gripo, Capinka je ful ful boga že 6. dan!!! Vročina ji nikakor nenpade, niti po svečkah Voltaren ne, Caplopl pa itak pije že kot sok, pa niiiiič!user posted image  Tako da grem ju3 z obema spet k zdravniku - ker sem do večera sama doma - od prejšnjega petka bo to natanko 4-ič - k zdravniku mislim, sama doma do večera pa prav tolikokratuser posted image
Sicer pa mi ju je najlepše opazovati med igro, mali kar vriska, ko se steguje proti njeni blei glavici, ona ga pa ful krega in mu jemlje vse igrače, ta mali pa še kar ful ful navdušen in kar vriska, ko ona kaj rečeuser posted image   Takrtat se mi res nekaj premakne v srčkuuser posted image user posted image

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: 9. nebesa - 2 krog
16.2.2007 10:07:24   
Bejba
Lepo te je spet brati HuAnita.
Ja, pestro je verjetno res povsod. Jaz sem ravno danes in jutri sama z obema, ker ima ati šolo v Strunjanu in kar tam prespi. Ma, bo že. Jutri malo na karneval, pa bo hitro minilo.

Sem pa hotla sam napisat, da naš mali miškolin pri 9 mesecih in pol nima še niti enega zobka, pa tudi nič ne kaže, da bi bili v bližnji prihodnosti user posted image  - še vedno brezzobi nasmeh do ušes user posted image .

Uživajte, jaz grem malo počivat, ker šef sedaj spi - tiste pol ure miru, ki ga imam user posted image .

LP; Bejba

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: 9. nebesa - 2 krog
17.2.2007 12:42:27   
asso
Samo na hitro se vam javim, ker bo kmalu Nastia tu in jo bo treba napravit za spanje. Tarin pa je itak od otrujenosti že pri dojenju zaspala.

No Žiža najprej tebi user posted image user posted image user posted image  Bodi močna predvsem zaradi svojih 2 sončkov.

No mi smo z dopusta. Ja, včeraj zvečer smo se vrnili s smučanja. Bilo je pestro, ampak lepo. No, dopust glih ni bil... ampak vseeno, malo paše se oddaljit. Bili smo v Nassfeldu, ampak feeling ni bil glih tapravi, ker so bile za smučanje (vsaj zame) previsoke temperature. Tam nekje -5 bi bilo idealno, bilo pa je nekje 0 ali celo še kakšna stopinja več. Snegec nam je tudi zapadel tako, da je bilo vsaj malo zimskega občutka... Nastii smo nabavili vso opremo za smučanje, ampak njej se ni kaj dosti dalo. 1x je šla na smučke, ravnotežje je kar dobro držala, lepo se spuščala in rekla tudi, da je lepo, ampak več kot to ni hotela... vsak dan sem jo spraševala, če bo smučala in ne in ne... nisem jo niti silila. Bo že prišlo drugo leto vse prav (razen kombinezona)...
Drugače smo imeli s spanjem cele pi******. Prvo noč je Nastia hotela it domov spat. No, potem ko so vsi šli spat (bili smo z mojimi starši) je nekako se vlegla zraven mene in dragega in tudi zaspala. Ko je zaspala sem jo nesla v svojo sobo na veliko pojstlo in seveda sredi noči je zletela na tla. 100 na uro se vrti v pojstli. Nato je šla spati nazaj z nami... in zjutraj vstala ob 7,30 (doma spi do 9-ih). No nekako nam je uspelo jo navadit, da spi sama v sobi in da ne pade, vendar ko smo vsi šli spat. Bila pa je itak že tako utrujena, da... ker seveda podnevi ni hotela spati in zvečer je bila že tako sitna, da je joj... vsaj Tarin je malo boljše spala, no z več zbujanjem ponoči, ampak je šlo...
Sedaj smo doma in mene čaka en kup dela (par strojev za prat in posušut - najhujše pa zlikat user posted image user posted image user posted image ).
Tudi v maškarah je Nastia danes že bila. In sicer oblečena v muco...

Huanita, ja tudi tebe je lepo brati. Mora pa ti biti res naporno. Mi vsaj ponoči spimo in popoldne imamo tatija doma, da kaj pomaga...

Pikapolonica, ja ta GH. Jaz sem en kup živcev že pri Nastii zgubila, ker ni nič hotela jesti in še tisto kar je ni bilo več kot 50g (ena majhna skutica). Ko sem se enkrat nehala sekirat in ji začela dajati sam pašto (no najprej je jedla sam kruh) je bilo bolje. Še danes veliko stvari ne je (zelenjave sploh) pa je vseeno močna in zdrava in se sploh ne sekiram.
Tudi Tarin sem počasi začela dajati nove okuse. Včeraj zvečer sem poskusila z riževo kašico, danes pa mal sokca od jabolke tako glih malo...

Bejba, ja ta trma je res en user posted image . Mi se tudi spopadamo z njo. Sej dokler Tarin še ne plazi je OK, pol pa bo res naporno...

Ribica ti pa si tudi res zasedena 100 na uro. Kaj bo še... Kdaj praznuješ RD?

Pozdravček tudi vsem, ki jih nisem omenila...

No, zdej pa res grem, ker če ne ne bom spet nič naredila in me bodo cunje čakale še kak teden...

Lepo se imejte vse in uživajte v tem lepem vremenu... pa za maškare se fajn najejte...

Evo Tarin po pol urce spanja že joka. Na dopustu se je mal razvadila, ker so mili nonoti in so jo seveda razvajali. Ni smela preveč jokat, malo je zajokcala je bila že po rokahuser posted image  Sedaj pa me čaka ponovno privajanje...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: 9. nebesa - 2 krog
17.2.2007 13:29:03   
Anonimen
Hej,

uau, se je kar nabralo branja v teh parih dneh user posted image  

Jaz pa praznim racunalnik, brisem dol stvari, ki jih ne rabimo, pecem na CDje itd. Rabim prostor za slike - dobim fotoaparat enkrat do srede (juhhuuu) in si moram vse prstimat user posted image  Zraven pa kokr uspem se RR cekiram ..

RD imam pa cez tocno 1 teden user posted image

LP, Ribica

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: 9. nebesa - 2 krog
21.2.2007 8:46:54   
Pikapolonica
Hojla!

Sem šla malo nazaj gledat in skoraj ne morem verjet, da je že slabe tri tedne odkar sem nazadnje kaj napisala. Marička kako čas beži... In koliko stvari se zgodi vmes....

Ja, tudi mi smo bili na počitnicah in sicer v Termah Olimia. Uživali smo do neskončnosti. Dopoldne v bazenu, potem skuhat kosilo (najeli smo namreč apartma, tak šikan, v dveh nadstropjih), potem vsi skupaj spat, potem pa spet na bazen in dneva je bilo konec. Ati in mami sta si celo privoščila vsak po eno masažo.... Na žalost pa smo vzeli samo 5 dnevni paket, kar pravzaprav znese le tri cele dneve. Prvi in zadnji dan itak pakiraš in je nič od nič.... Ampak, kaj smo pa vedeli kako se bo vse skupaj obneslo. Sploh ponoči. Pa smo le nekakko preživeli.

Drugače pa naši punci... ja kaj naj rečem... rasteta. Lina zdaj že lepo sedi ter je sploh ena strašna čvekulja in pevka (DADADADADA AJAJKAKA  IIIIA je njen trenutni repertoar). Predvsem sem pa zelo srečna, ker je končno začela jesti GH. Glede na to kako sva se mučili prvi mesec, sem bila prepričana da nikoli ne bo jedla drugega kot mleko. No, pa me je enga lepega dne kar presenetila in začela jesti. Zdaj dopoldne poje sadno malico, opoldne kosilo (krompirček, bučke, cvetačo, kolerabo, tudi meseka sem ji že dala), in zvečer kašico. Edino ponoči se še vedno zbuja. Žejna, lačna.... Kaj pa vem. PRvo rundo (okoli1h-2h) ji zdaj dam razredčeno mleko (tako sem tudi prebrala v enem Mojem malčku, da se odvaja od nočnega hranjenja in pri Tii nam je tudi zares tako uspelo), jutranja runda (med 6h in 7h)je pa že čisto konkretna flaša mleka. In jo popije v spanju, pa spi naprej. Nekje do pol devetih (uh, imam še nekaj minut časa da še kaj napišem). Je pa še vedno kar precej zahtevna - torej nesposobna bit malo sama s sabo. In tako se veliko igrava na tleh. Ali pa se nosiva. Samo PSSSST, ne mojmu user posted image  povedat.... Tia je pa tudi prava mala prefriganka. Zadnjič je bila pri mojih starših v spodnjem nadstropju in je prijavila tole: Jaz vem, vi tuki dolih mate mleko. Jaz lačna. Jaz jedla mleko s piškotki...

Pa seveda sta bili obe maškarci. Bom prilepila nekaj slikic na koncu. Ve jih pa tudi dajte, da bomo malo videli naše škratke v preoblekah....

No, drugače sem pa kar vesela, da je tale pustni čas mimo, ker mi krofi že iz ušes ven gledajo. Pravzaprav sem se danes pogledala v ogledalo in ugotovila, da se tudi jaz spreminjam v enega. Odkar ne dojim več, tudi kalorij ne trošim tako hitro in se je že začelo poznati. No, alarm še ne zvoni, ampak... Bo treba nekaj začet migat. Pa če druzga ne, v kleti na Orbitreku.

Pa še v službo bo treba kmalu. Sploh ne morem verjet, da sem doma samo še tri mesece. SAMO ŠE TRI!!!!!!! Groza. Najraje bi ostala kar doma. Muka mi je it spet delat... Pa ta moj kolektiv.... Ena sama hinavščina.... Za user posted image !!!!

No tko, zdaj naj bo pa dovolj. Upam, da se boste spet malo pokazale na plano.

Tebi Žiža pa eno user posted image . Bodi močna.


Pa-pa, Pikapolonica user posted image  

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 11:00:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: 9. nebesa - 2 krog
21.2.2007 10:55:28   
GoYa
Ojla,
na hitrco, bom tudi jst prpopala eno slikco naše MišoLine. Drugače gre vse lepo, GH mljaska ko nora. SAm da vidi žličko in skodelico s hrano, je že vrisk in nasmešek do ušes. Smo še pri sadju, drug teden začnemo z zelenjavo.
Pa ne mi omenjat službe user posted image . Brrrrrrrrr...nočem niti pomislit user posted image .


user posted image

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: 9. nebesa - 2 krog
21.2.2007 11:59:18   
asso
No, sedaj grem cunje zlagat, ker imam še dela od dopusta. Še cel kup strojev za oprat, da ne govorimo z zlaganjem in likanjem koliko je dela...

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 30.7.2013 19:58:06 >


_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: 9. nebesa - 2 krog
21.2.2007 12:04:02   
asso
Pa mi je uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še to. Tarin je končno uspelo zaspati tudi na trebuščku, ker prej vedno ko je šla na trebušček je jokala in nikoli zaspala.


Tu spi (oči je odprla zaradi fleša). Sicer je tudi prstek pomagal za zaspat...

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 30.7.2013 19:58:41 >


_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: 9. nebesa - 2 krog
23.2.2007 11:21:26   
Tinca7
No, da se še jaz malo oglasim. Tole je pa res veliko dela ; imet dva malčka namreč. Še dobro da je Lara v vrtcu (večinoma), da je  vsaj dopoldne malo bolj mirno. Jan lepo napreduje. Zrastel je za 5 cm in je zdaj 56, težek pa je že 4350. Res superuser posted image user posted image . Greva pa v nedeljo v pediatrično, ker ima malo težav z dihanjem in ga bodo posneli (karkoli že to pomeni). Baje ni to nič hudega, ampak vseeno ni ravno prijetno, ker mu kar naenkrat zmanjka sape. Na to sem jih sicer opozorila že v poronišnici, pa so rekli, da mu verjetno dihalni refleks še ne dela dobro. no, zdej gremo pa stestirat tole.

Naj se še malo pohvalim, Lara je brez pleničkeuser posted image user posted image user posted image . Problem je samo, ker kakat noče v kahlico in raje zadržuje in kaka le na kake 4 dni in še to v pleničko. A je imela še kakšna ta problem?

Ste bili pa res lušne maškarce! Lara je bila sicer čebelca, a se ni pustila slikat, tako da so ratal sami zmaskiuser posted image .

Glede kilogramov, pa se mi je ustavilo na +8 in se nikamor ne premakneuser posted image . Bom mogla očitno začet kej migat!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.2.2007 21:08:13   
Lu
Živjo!

žiža drži se. Zate user posted image Poznam občutek. Bejba zelo podoben dogodek kot pri vas 9 let nazaj. 16.2. je bila obletnica user posted image S to razliko, da ko sem ga še jaz zadnja prišla obiskat je pa za vedno zaspaluser posted image

Zdaj pa k bolj veselim temam.

Jaz sem šla na kratek oddih v Banovce k mojim staršem ko sta bila na dopustu za 3 dni. Je bilo kar naporno. Maja je bila zelo vesela vode, Tian prav tako samo ga še nisem dala celega v bazen. Samo nogica sva namakala.

Maškarce. Evo pripopam slikce
žabica in račkauser posted image
user posted image

Žabico držim jaz, račko pa bodoča tetka. Upam.

Ribica laski so šli. Niso več tako dolgi. Skrajšani -10cm in sprednji zelo kratki. Mah malo spremembe.

Uvajanje z GH sva midva začela ravno včeraj in to sva začela z riževo kašico. Očitno mu velerno dojenje ne zadostuje več, ker kar joka in po nasvetu med.sestre sem mu kar začela dajat. Včeraj je zelo lepo pojedel 1 žličko, danes je bila pa kar kriza. Bom videla kaj bo jutri. Imava pa jutri cepljenje. Imela naj bi ga že prejšnji teden, vendar je bil nekaj malega prehlajen in mi ga ni cepila. Je pa pravi suhec. Pri skoraj 5 mes. ima komaj 6400g in 63 cm. Drugače pa noči so zelo v redu. Spimo zelo veliko.user posted image user posted image user posted image

Maja in kahlica. V vrtcu kar pogosto, doma spet bolj poredko. Pa tako lepo je že hodila. Kakšen nasvet? Kaka pa vedno v pleničko in šele na to pove Mami kaki? Upam, da nam uspe do poletja pleničke opustit.

Tudi sama sem ene 3 dni nazaj prav premišljevala kako čas beži in da sem doma SAMO ŠE 6 MESECEVuser posted image 1.9.07 grem že v službo. No pa malega uvajanje v vrtec. To bo tudi projekt pomojem, ker je pa taka mazica vam povem.

Punce ste za kakšno srečanje?

Zdaj pa kidnem. Malo več sem napisala, da se oddolžim za nazaj. Pa malo še za naprejuser posted image



_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: 9. nebesa - 2 krog
1.3.2007 18:54:28   
Anonimen
Jaaaa, jaaa, srecanje user posted image  Samo kje?

Ce tri leta cvekamo, pa se zdaj se ne poznamo user posted image  (ok, razen zize & HuAnite, edino Bejbo sem ze videla v zivo user posted image )

LP, Ribica

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: 9. nebesa - 2 krog
8.3.2007 10:53:49   
asso
Joj, joj, joj... kaj je zdaj to z nami? Skoraj nas nisem več našla.

Kaj smo vse tako lene, ali polne dela. Ja, sedaj s tem lepim (ki je bil) vremenom smo najbrž vse lezle ven...

Ja, jaz sem začela pripravljat teren za sadit jagode, ker lanska suša mi jih je večina pobrala. V torek sem lepo pri noni vzela jagode in naslednji dan, ko sem jih imela namen posadit dež user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj po moram ponovno čakat lepo vreme in predvsem suh teren.

Sedaj čakam, da Tarin zaspi pa se spravim likat, ker se mi je toliko nabralo... hvala bogu za sušilni stroj, da več kot polovico stvari samo zložim in spravim in še to je včasih muka, ker si ne vzamem časa, potem pa tam stoji in se še zmečka...

Včeraj sem tudi peljala Nastio cepit proti klopnemu miningitisu. Malo sem pozna, ampak raje pozno kot nikoli. Namreč zaradi tega smo imeli smrt v družini tako, da se sedaj cepimo vsi po spisku. No, jaz bom morala še počakat, ker je bilo to, da je bila nosečnost, pa dojenje, pa spet nosečnost, pa sedaj dojenje... in tako ko neham dojit grem tudi jaz.

Za enkrat še ni tako naporno, ko bo Tarin začela copikat okoli pa bo šele zanimivo. Samo koliko dela s pospravljanjem, ker Nastia ima vse njene igrače po celi hiši in take, ki niso za Tarineve roke... to bo šele pestro.

Z GH sem tudi neki začela, čeprav se mi ne da preveč. Zjutraj ji včasih dam sadno kašico, ki jo kar nekaj poje, zvečer gresolino in včasih za kosilo, ko imamo mi na seznamu ji poskusim dat korenček. Nekaj ga je pojedla. Bomo še videli.

Naslednji teden imamo s Tarin posvetovalnico pa bom malo več poročala kako napreduje. Dolga pa je kar že dosti. Napram Nastii je prava velikankauser posted image user posted image  Ja, vse Nastine oblekice mi bo prerasla tako, da že prazni proračun. Še dobro, da sem za Nastio kupila tudi kaj prevelikegauser posted image user posted image user posted image user posted image

No punce, dajte malo se oglasit, vsaj v takem grdem vremenu. Sedaj pa lavfam likat, ker je Tarin zaspala, če ne bom še visela tu gor.



Lepo se imejte

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 30.7.2013 19:59:09 >


_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




obračanje
tonks

Kdaj so se vam obrnili na glavco, tiste ki ste imele dolgo časa medenično vstavo?

po 40. tednu (17%)

po 39. tednu (3%)

po 38.tednu (9%)

po 37.tednu (10%)

po 36.tednu (9%)

prej (52%)


Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!