Bejba
|
Lu, tudi mi držimo pesti, da čimprej objameš svojo štručko . No, lepo da smo se preselile sem. Že kar nekaj dni nisem bila na RR, ker imamo z Nikom probleme. Je dobil pikice po celem telesu in je spet sum, da je alergičen na kravje mleko . Sedaj sva spet na sojinem mleku, ki pa je tako zanič da se meni kar obrača, mali pa ga tudi ne obožuje. Ko ga je prvič dobil je kar jokal zraven (jaz pa tudi), ker je bil lačen, mleko pa tako zanič. Tako se mi smili. Pa še tako prekleto drag je ta mlek. Saj ko oz če dokažejo, da je alergija, ga dobiš na recept, do takrat pa je treba sam plačevat. Groza, same težave. Drugače pa sedaj spi že skoraj tri ure . Dvakrat sem mu šla dudo dat in on lepo pančka. A je možno, da zarad tega mleka, ker ga je tisti preveč dražil, če je res alergičen ? No, samo da bi pogruntali kaj je narobe in bi stvar rešili. Pravijo pa da ta alergija ponavadi izzveni do 3. leta starosti. Upam, da bo res. Sem pa sedaj ravno delala vabila za rojstni dan, saj bo naš Anžetko 12.10 star že dve leti. Joj, kako čas beži. Prehitro. Ko ga takole gledam, se mi zdi kot da je bil še včeraj majhna štručka v mojem naročju, danes pa že tako velik fant, da ga komaj še dvignem. Mi je kar malo hudo. Ampak vsako obdobje je čudovito. Sedaj čeblja sto na uro. Ga ni za ustavt. Zadnjič sem se tok smejala, ko sem poslušala njega in atija. Anže: ati kotka, kotka Ati (ves zaspan in povožen po fantovščini): kaj bi rad? Anže: kotka, ati, kotka Ati (ki je seveda vedel kaj sine želi, a se mu ni dalo vstati): lej, Anže. Risanka Anže (že napol v joku): koooooottttkkkkaaaaa In potem se mami usmili in Anžetu prinesem piškot (ja, kotek je piškot). Pa Anže pograbi piškot, se nagne k atiju, mu pokaže piškot in reče: ATI, TO SM HOTU. Kok sem se jaz smejala . Res naju vsak dan znova preseneti. Kako rada imam moja dva mucka . Uživajte in Lu, čakamo vesele novičke. LP; Bejba