asso
|
Ojla, joj tri dni ne grem nič na računalnik pol pa lahko kar pol ure sedim, da vse prečekiram... Ja popusti so začeli in jaz za njimi No v soboto (prejšnjo) sem šla v Udine (Italijo) mal zapravljat, v nedeljo sem bila pri mami na kosilu, včeraj na UZ kolkov... in čas kar beži tako, da je hiša res v totalnem razsulu in sedaj namesto da kaj pospravim, zlikam... tule gor čepim Sama nase sem jezna, ampak si ne morem... Ja to sem začela pisati ene tri dni nazaj... danes pa nadaljujem. IZVIRNO SPOROČILO: Tinca7 Tebi vsaj tako "nedolžno" besedo ponavlja. Pri nas se je pa naučila piz**. Seveda jo ponovi ob vsakem neprimernem trenutku. Jo nič ne kregam, ampak jo čisto ignoriram in upam, da bo nehala. Samo mojega možeka "lepo" pogledam in se mu zahvalim za besedni zaklad. Ja pri nas bo tudi potrebno paziti na besedni zaklad, ampak kaj ko morem dragemu 100000x na dan ponovit, da naj pazi in ne zaleže prav nič. No, mi smo kar pridni. Ja trma je tudi pri nas že en leeep čas doma. Z menoj je še OK, ampak ko je tati doma, čim jo jaz kaj kregam takoj Tata, ker ve kje dobi potuho... No Tarin je zaenkrat še pridna. No za spanje bo ista kot Nastia – zaspi z jokom in se dere kot jo bi z kože... drugače pa moram jo kar pohvaliti, saj se zna tudi sama zaposlit pod mostom... No mi smo končno kupili sušilni stroj in se sprašujem kje sem bila prej... Sej že ene dve leti sem načrtovala, vendar ko sem se končno odločila je zapihala burja in ga nisem več potrebovala. Letos pa sem si rekla ga kupim, bo potem vsaj vreme lepše. Že dva dni lavfa non-stop. Mislim, da ko bomo videli račun od elektrike nas bo kap. No, jaz sem res zelo zelo zadovoljna. Vse je tako mehko, pa vse mucke iz cunj pobere tako, da se mi v hiši ne dela prah s sušenjem.... Pikapoka, lepo da je z Linino rokico vse OK. Ja glede smučanja nismo še bili, kam čmo pa it če pa ni snega. Ko bo kaj zapadlo bomo šli, vendar ne vem, če bom dala že Nastio na smuči, ker niti pancerjev ne najdem tako majhne številke. Bomo videli, če bo sploh kaj zime.... Tinca, daj reči jim, da ti ne moreš več... in kmalu nam sporoči veselo novico... Punce a pijete kaj čajev v tem »zimskem mrazu«, namreč meni bi zelo prav prišle črtne kode Kolinskih čajev 1001 cvet . No, sedaj pa je Tarin v mojih rokah že zelo zelo sitna tko, da vas zapuščam... Lepo se imejte vse...