violinski
|
Ja kje pa ste? Upam, da ste zdrave, otroci pa tudi! Medve se še crkljava doma, včeraj se je ves dan vročina vrtela okrog 39, Calpol ni zalegel za več kot pol stopinje. Hladila sem jo tudi v vodi, pač imam samo tuš in ni šlo drugače, pa tudi to ni zaleglo za več kot pol ure. Zato je zdravnica predpisala Naprosyn, ki sva ga dobili šele popoldne, ko je prišel mož domov. K sreči je prijel že prvi odmerek in to takoj, v pol ure, od takrat se Lana ni več segrela. Ponoči se mi je celo zdelo, da je zelo mrzla, je pa res, da je ful prešvicala v postelji zvečer. Tako da v resnici ne vem, kaj je bilo. Jessy, v Žusterni je tko tko. V vseh bazenih je slana voda, mi smo se na začetku zadrževali v plavalnem bazenu spodaj, kjer je istočasno tudi precej hladna voda - otroka sta se najprej pritoževala, potem pa sta se privadila in čisto veselo plavala. Ko smo se preselili na manjši, otroški bazen v medetaži jima je bilo še bolj fino, ker sta se toboganala in čofotala po nižji in toplejši vodi, gor v zgornje bazene pa nismo šli, ker smo že prej bili dolgo v ostalih dveh. Edino kar me je močno zmotilo je bilo, da so okrog 18h na zgornji etaži zalaufali muziko in sicer tako glasno in tako zoprno, da smo bili veseli, da smo se že začeli odpravljati, ker je bila tudi spodaj neznosna. Sej če bi bila kaka prijetna muzika, bi se mi še kar zdelo, ampak je bil nek zoprn zvok in ritem, tako da vem, da ne bi dolgo ostali. No, kar me je najbolj zmotilo je bil pristop na recepciji od bazenov - receptorja sta rekla, da je taka gužva, da bomo bolj malo plavali, češ da je not 300 ljudi, v resnici pa v velikem bazenu sploh ni bilo panike, se je dalo tako plavat kot noret z otrokoma. Potem sem jima tudi rekla, da ko se jim zdi, da je preveč ljudi, naj spet muziko nabijejo, da se bodo sigurno vsaj polovice znebili . Grem naredit nekaj za jest, pa se beremo pol. Dejte se malo javit, no!!
|