|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
15.4.2007 13:51:07   
Tiamo
Hojla, kontaktiram z Ribico prek z.s.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
16.4.2007 14:10:26   
nanka
Tia, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To si opravila pa res na hitro, zdaj pa v lov za novo službo. 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
17.4.2007 7:43:50   
Tiamo
Dobro jutro..kje pa ste?

Sploh nevem kaj naj napišem, ker se sama ne morem pogovarjati. Lahko napišem nanki hvala za čestitke.

OK, imam problem: preko SMS mi mori nekdo že cel prejšni teden in v nedeljo je dobil isti SMS še moj dragi user posted image  SMS so vsi na tak način dobro jutro, kaj delaš, a greš na kavo, a greš na pijačo, a kaj razmišljaš, kok lep dan in vedno je omenjeno ime p_a_t_r_i_c_i:_ja25 (sem tako napisala zaradi iskalnikov). Prvo sem napisla čist normalen SMS nazaj, da nisem ta oseba in ima verjetno narobe napisano številko, ampak se tip ne da. Tudi kliče me in takoj ko se javim prekine. Če ga jaz iz vseh možnih številk kličem se ne javi ali me prekinja. Mora biti en prijatelj ali znanec, ki se mu je totalno strgal (vsaj mislim), ker je tudi moj dobil SMS, pa prej nisva iz njegovega GSM nič klicala ali pošiljala SMS. Včeraj sem podala prijavo na mobitel, če se ne bo nehalo, mu bodo odklopili številko, če bo šel drugo številko kupit in me še moril, bo sledila prijava na policijo in sodni pregon.

Mah, kok mislim, da bom normalno zaživela, zdaj brez skrbi in sekiranja k sem končala faks, evo ti..se najde norc in mori. Pa nebi rekla oz. se ne spomnim, da bi se kakšnemu zamerila ali kaj podobnega, da bi mutila...no nisem pod srečno zvezdo rojena za mirno življenje.

No pa sem našla temo za razpravljat, hehe.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
17.4.2007 12:00:30   
violinski
Dobro jutro!

Tia, čestitam za zaključek študija pa želim čimbolj sanjsko službo. Sicer pa vidim, da ti ni dolgčas, vedno ti je kak norc na poti. Si napisala prošnjo za znižanje vrtca?

Pri nas doma je veliko novega, najbolj to, da je Lana zbolela, ima eno tako, če sem prav razumela 'turbo' virozo, sicer zelo visoko vročino (danes je prišla na 39,7) ampak je nič drugega ne boli, malo glava, pravi, zdravnica pa je rekla, da ima že ves dan take primere in da verjetno ne bo dolgo trajalo. Pri Lani je zelo mogoče, da je to reakcija na vse spremembe, saj se bomo v četrtek že selili v novo stanovanje. Je sicer res, da dobro pozna stanovanje in se nič ne boji in ve, da gredo vse njene igrače in postelja z njo (jaja, to bi lahko bil velik problem, če bi ji pozabili povedat), ampak je vseeno tko, da sva zaradi vse logistike in pospravljanja in prestavljanja stvari midva kar precej živčna, ona pa to sto na uro čuti. No, upam, da bo kmalu konec, zdaj sem izvedela še, da dobimo hladilnik šele prihodnji torek ali celo sredo in to je čista katastrofa. Upam, da se bomo znašli. Prav tako smo še brez jedilne mize, ampak to ni tak velik problem, ker itak ne jemo kosila doma, ostale obroke pa lahko tudi na kavču user posted image . Čeprav kasneje tega ne mislim dovolit.

Tko, če se bo od prihodnjega tedna kateri luštalo dobre kave, jo lahko dobi tudi pri meni doma. No, sej do zdej se je tudi dalo pri meni piti dobro kavo, samo v mojem sedanjem stanovanju je tako, da če kaj hočeš, moraš povedati nekomu drugemu, ki stoji bližje, da ti tisto poda. Premikanje po stanovanju je bilo ob obilici ljudi nemogoče - tako nekako, kot na barkii: podaj mi to, podaj mi ono.... user posted image

Grem tipat Lano, je glih čas za novo rundo Calpola.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
17.4.2007 22:17:28   
Jessy
Čer!
Ja, kje pa tičite? user posted image

Violinski, pa vam bo le uspelo! Sem full vesela za vas, da se selite! Upam, da ne bo preveč stresno, sicer se boste pa hitro razvadili na boljše! user posted image user posted image user posted image   Lani pa pošiljam  user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravi.

Tia, to, kar se tebi dogaja s tisto osebo je zagotovo zelo mučno. Jaz bi tudi znorela, sam ne vem, če bi se spomnila urgirat, kot si se ti. user posted image  Upam, da čim prej urediš s tem idiotom!

Pri nas nič posebnega. Včeraj sem bila cel dan odsotna, danes pa je Neja skoraj ves dan spala in sem jo mal pred 17. uro mogla zbudit. Odkar smo tolk velik zunaj, bi sam spala. user posted image

Sploh ne vem, kaj naj še napišem. Jah, nič no....grem pa mal na kavč....kaj mi pa drugega preostane?

Aha...že vem...še nekej za violinski. A mi lahko poveš, kako je kaj v Žusterni, ker sem sigurna, da si že šla kdaj na bazene. No, al pa katera druga, če je bila tam. user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
18.4.2007 10:33:55   
violinski
Ja kje pa ste? Upam, da ste zdrave, otroci pa tudi!

Medve se še crkljava doma, včeraj se je ves dan vročina vrtela okrog 39, Calpol ni zalegel za več kot pol stopinje. Hladila sem jo tudi v vodi, pač imam samo tuš in ni šlo drugače, pa tudi to ni zaleglo za več kot pol ure. Zato je zdravnica predpisala Naprosyn, ki sva ga dobili šele popoldne, ko je prišel mož domov. K sreči je prijel že prvi odmerek in to takoj, v pol ure, od takrat se Lana ni več segrela. Ponoči se mi je celo zdelo, da je zelo mrzla, je pa res, da je ful prešvicala v postelji zvečer.

Tako da v resnici ne vem, kaj je bilo.

Jessy, v Žusterni je tko tko. V vseh bazenih je slana voda, mi smo se na začetku zadrževali v plavalnem bazenu spodaj, kjer je istočasno tudi precej hladna voda - otroka sta se najprej pritoževala, potem pa sta se privadila in čisto veselo plavala. Ko smo se preselili na manjši, otroški bazen v medetaži jima je bilo še bolj fino, ker sta se toboganala in čofotala po nižji in toplejši vodi, gor v zgornje bazene pa nismo šli, ker smo že prej bili dolgo v ostalih dveh. Edino kar me je močno zmotilo je bilo, da so okrog 18h na zgornji etaži zalaufali muziko in sicer tako glasno in tako zoprno, da smo bili veseli, da smo se že začeli odpravljati, ker je bila tudi spodaj neznosna. Sej če bi bila kaka prijetna muzika, bi se mi še kar zdelo, ampak je bil nek zoprn zvok in ritem, tako da vem, da ne bi dolgo ostali.

No, kar me je najbolj zmotilo je bil pristop na recepciji od bazenov - receptorja sta rekla, da je taka gužva, da bomo bolj malo plavali, češ da je not 300 ljudi, v resnici pa v velikem bazenu sploh ni bilo panike, se je dalo tako plavat kot noret z otrokoma. Potem sem jima tudi rekla, da ko se jim zdi, da je preveč ljudi, naj spet muziko nabijejo, da se bodo sigurno vsaj polovice znebili user posted image .

Grem naredit nekaj za jest, pa se beremo pol.

Dejte se malo javit, no!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
18.4.2007 12:45:47   
Tiamo
Hojla evo mene,

nevem kaj naj si mislim, danes sem spet dobila SMS od unga psihota. Včeraj je bil opozorjen s strani mobitela in simobila, pa je napisal...

raK jan ojarikolb ocitrak recis atsevzi esv an uliam, okak is tsevz B ijovs T. jan es tarkne onazamu olirep erepo, ik ats ag alecaz. esV ot is atireberp an uliam ajicirtap@ ni eš čev.

sem narobe napisala, upam, da boste znale prebrati, čist zato če slučajno kaj išče po netu....

Mislim punce to je nekdo, ki naju bodro pozna in ima obe številki GSM, ker imava oba službene številke in samo znanc ali prijatelj bi lahko potem kaj takega delal. Noben zamer nimava, uglavnem se gibljeva v krogu 3 ljudi, ki se vsak dan slišimo. Mojemu 99% zaupam, da nima druge..pa saj smo skoraj skoz skupaj, med službenim časom pa je un 1% ki manjka do 100%. Sem zvedela lastnika številke en tip, ki mi ni znan, tudi mojemu ne, pa še iz gorenjskega območja je?! Žal ga ne morem poklicati ali mu napisati da vem kdo je, ker me obvezuje zakon o varnosti osebnih podatkov.

Po eni strani mi dol visi, po drugi mi pa ne zaradi Demi, ker kaj če je kak manijak oz. psiho, sej itak je.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 18.4.2007 12:46:02 >

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
18.4.2007 15:16:38   
Jessy
Violinski, hvala za podrobne info o Žusterni. Me je minilo, da bi šli dol. Se bomo mogli pa kam drugam na obalo odpravt. Mal me mika, da bi se zapeljali do Umaga (planiramo 1-dnevni izlet)...bomo vidli...Če ima katera kako idejo, kar na plan z njo, sam naj bo nekje ob morju, pa ne preveč daleč.
Lani še vedno želim zdravja!!! Kako je pa kaj Aljoša s svojo roko? Jo že normalno uporablja?

Tia, sprva sem mislila, da je kaka češčina user posted image , pol sm pa ugotovila, kaj piše. Mislim, no...kaj se pa ta oseba gre? A pol si si že lahko kaj prebrala na mailu? Obup! Po moje je to ena ljubosumna in škodoželjna oseba, pol pa tako teži. Če bi imela čiste račune, bi osebno pristopila in položila karte na mizo. Moje mnenje je, da ta oseba hoče v tebi vzkliti nezaupanje do tvojega partnerja, kar posledično pripelje do prepirov. Ne se pustit spovocirat!
Sicer pa, katera pa lahko s 100% gotovostjo trdi, da je njen ne vara? Jaz imam mojga precej naštudiranega, pa tudi veliko je z doma. Sem prepričana, da mi ne serje naokrog, ampak tist 1% pa tudi obstaja. Brez veze, no!
Boš vidla, če se ta človek kaj bolj konkretno namerava izjasniti, kaj misli, drgač pa vidva menjajta številke, pa bo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
18.4.2007 15:26:55   
Tiamo
joj, Jessy veš kok me firbc matra, da vidim kaj piše v unem mailu...ampak nimam dostopa to tistega maila, sploh nevem kje ga je našel. Uglavnem nimam gesla??

Ta psiho se je dvakrat na SMs podpisal Damjan, ampak meni nič znano, moj pa tudi nič ne ve...

Sem poslala prijavo,da mu izklopijo številko in mu bodo to naredili. Ker mi je poslal iz simobil številke, mu jo bodo samo za 14 dni ugasnili, če bi mi iz mobitelove (pošilja mi iz dveh številk, eno ima mobitel, drugo simobil) danes poslal SMS, bi mu jo pa za vedno izklopil. Ampak se ne sekira preveč, ker je to tudi napisal in še ful smeškotov dal zdraven...sej mogoče je pa kaka dečva, ki mi je fouš. Samo zdaj od poroda naprej sva res bolj zase, druživa se samo s parimi, ki pa ne morejo dojeti kaj se dogaja tole prek SMS.

jessy, ma tudi jaz bi mojga 100posto prokužila, če bi kaj imel s katero...mogoče je pa kak ljubosumen fant od kake stranke, katerim moj vozi izdelke oz. surovine. Pa je mogoče vzel prepričevanje mojega, da naj kupujejo pri njih, kot dvorjenje. Samo ne vem, ker kako bi pa do moje številke prišel? Mam le službeno in sem šla prevereti po vsej UE, če me je v roku 14 dni nazaj kdo iskal in zahteval mojo gsm številko. Že fantaziram, bom začela že okrog gledat, če me kdo zasleduje...user posted image

Ma nevem, sem klicala še brata k je kriminalist in bo malo pobrskal, kaj se da narediti, da pridemo zadevi na čisto.

Aja, številk pa ne moreva menjati, ker imava službene..jaz bi jo lahko, samo mojega pa ene 500 strank kliče in da bi moral vsem posredovati novo številko zaradi enega idiota, pa ni tok hudo....in upam, da se je končalo z današnim dnem...itak ne odgovarjava na SMS.

najraje bi tu na RR vprašala, če je kaka uporabnica iz Radovljice, pa si ne upam, da slučajno to ne bere...zato sem tudi spremenila tekst v kvazi čačke, da če srfa po netu in išče bededilo, da ga ne najde. Zdaj bi najraje še vsa imena moje hčerke spremenila, da me po tem ne najde.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 18.4.2007 15:39:24 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
18.4.2007 15:55:11   
Jessy
Ej, Tia, srčno želim, da se vam to neha! Morda bo danes ugotovil/-la, da misliš resno in bo odnehal/-a, saj so s priključitvijo sami dodatni stroški, česar si pa v nedogled najbrž ne želi.

Ime bi bilo pa po moje res dobro spremenit, čeprav boš to gotovo težko naredila. kaj pa vem, no....a se splača?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
18.4.2007 16:07:34   
Tiamo
Jessy, že odtipkam ime moje male v google iskalnik mi ne najde RR, če pa po RR išče me pa takoj najde, tudi če ni registriran. Bom počakala mogoče se bo nehalo, ....grem enega prižgat...

ti kaj pa misliš kje so ostale punce? no, violinski se javlja, Kety vidim, da skoz vohuni in nič ne napiše, nanka je bolj malo zgovorna zadnje čase....pogrešam že petri, tino, natasoxy, zoyo, ery, ayno, še posebaj pa miševi.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
18.4.2007 18:50:52   
petri85
Oj!

Jaz sem se mal preselila na sosedov forum...pol pa mi zmanjka časa, da bi vse oblajala user posted image

Tia, tebi najprej čestitke, ker si res ful hitro in zelo uspešno zaključila šolanje! Sedaj pa držim pesti, da te obljubljena služba še čaka!!!!

Violinski, no najprej upam, da je Lana že bolje! Saj res, kako je z Aljoševo roko? A jutri se pa kar že preselite? Ste pa ful hitro uredili stanovenje! Moj mož pravi, da to stanovanje pa že poznauser posted image ! No, želim vam, da vam bo selitev potekala brez problemov! Potem pa vam želim prijetno bivanje v novem domu! No, na bolje se res ne bo težko privaditi, a ne?

Mi smo kupili letne karte za v Arburetum, ker se mi je tam res fajn sprehajat...pa luštna igrala so v senci, kjer seveda Davida ne spravimo stran...tako, da Violinski, upam, da se letos vidimo - pri nas oz. v Arburetumu?

Mi imamo 9. maja cepljenje...ta velikega in ta malega!

Še prej pa 5. maja poroko moževega brata...me mal skrbi, kako bo z Benjaminom, ker se še vedno izključno doji...tudi izčrpano mleko ne koristi, ker flaše od daleč videti nočeuser posted image  

Smo pa res zelo zanemarile naše klepetanje, pa enih res že celo večnost ni bilo gor! Upam, da nes le kaj pridejo pozdravit, pa povedat, kako so!
Lp!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
18.4.2007 20:21:32   
Jessy
Tia, nimam pojma, kam so vse avgustovke izginile. user posted image  Sploh mi je sumljivo, ker se miševi že takooooo dolgo nič ne javi. Se mi zdi, da so se vse druge vmes javile, čeprav je že zelo dolgo za vse. Ne vem, res ne vem, kje so.

Petri, kako lepo te je spet slišat! Te čist razumem, da se je težko na dveh koncih pogovarjat. Običajno se raje klepeta o mlajših otrocih, ker se več dogaja. user posted image
Po moje na poroki sploh ne bo problema, sploh ker se dojita, saj se to da hitro poštimat. Moja sestrična je na moji poroki imela nekaj mesecev staro punčko, pa se je full dobro držala in je kljub obupnemu hrupu glasbe lepo spala. Boš vidla, da bo vse OK.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
18.4.2007 21:19:46   
nanka
Dober večer,

danes sem vas prvič prebrala v tem tednu. V službi je taka štala, da sem že čist obupana. Pravzaprav sploh nimam svojega dela samo nekaj pomagam in nadomeščam, svojega nimam pa nič. Pol se me pa š....sposoja in mi naprej meče. Sploh je zdaj kraiza, ke rse štejemo in ugotavljajo viške in se mi zdi, da sem kar visoko na seznamu.user posted image ( v službi si ne upam več brati in pisati na RR)

Tia, ti imaš pa celo sranje s tem idiotom, pa kaj bi sploh rad od vaju? Upam ,da ti bo brat lahko kaj pomagal in izvedel kaj več.

Violinski res ste si hitro uredili novi domek, čimmanj stresno selitev vam želim in Lani čimprejšnje okrevanje.

Pri nas ni nič novega, zdravi smo in cele popoldneve zunaj. Najbolj uživa v peskovniku.

Nič, grem spat sem čisto out.
Lahko noč

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
18.4.2007 23:27:32   
ayna
pozdravljene!

Evo tudi jaz sem tu. Berem vas le zvecer, ker cez dan je takooo noro, da komaj gre. A vseeno greuser posted image . Je vsak mesec bolje. Da me vidite ko se odpravljamo popoldne ven... mi trije namrec. Ziva stala, oblecem Lino in jo posljem v hodnik, da kao teniske obuje, medtem Jakuba oblecem. Ko pridem v hodnik, Lina sedi na tleh, tenisk nikjer (jih najdem nekje med hodnikom in  kuhinjo) in madam sedi brez stufov. Spustim jakuba na tla, iscem cevlje, obujem ji nogavice, pripravim kengurujcka sebi in notri dam Jakuba. Nato neucakano Lino 15-krat  poklicem, naj ne gre sama po stopnicah na stopniscu.... in mir je sele ko Lina sedi v svojem biciklu, Jakub pa pridno spancka v kengurujcku.

Sicer pa vremene nam je zares naklonjeno, tako da smo kar precej zunaj.
Violinski cestitam za selitev.
Tia sploh ne vem, kaj naj ti recem. Ze ko berem od tebe to, me spreleti cuden obcutek. Upam, da cim prej resite to. In da stvari pridete do dna. Cuvaj se, sebe in malo Demi. O kako sovrazim  take kretene, ki se skrivajo in samo takrat upajo pokazati pravo faco, oziroma tisto kar jim lezi na dusi, v realnem zivljenju so pa mirni in tihi ko bubice. Zares upam da cim prej resite nastalo situacijo.

grem sedaj, lep jutrisnji dan vam zelim

ayna

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
19.4.2007 6:54:26   
zoya24
Ojla bejbe še od mene, da me ne boste preveč pogrešaleuser posted image .

Sem zadnje čase zmatrana ko hudič, ker imamo res noro v službi in ko pogledam na koledar, pa vem, da ne bo do julija nič boljše, me vse mine. Sej rada delam, samo tole je pa že tu much.

Žiga je drugače OK, zdrav, in še vedno fuulll priden. Smo pa tudi mi vsak dan popoldne (ali sta, ker jaz delamuser posted image ) vzunaj, pa v vrtecu so tudi baje vsak dan, tako, da res izkoriščamo te lepe dni do maximuma. Pol pa pridemo domov, mali poje, ga umijem in pripravim za spat , pol pa še sama dol padem user posted image . Mah bo že.

Imamo pa v službi baby boom, sta dve kolegici noseči, mi pa smo tudi rekli, da začnemo zdaj maja, tako, da bo kar pestro. Šefe bo pa tak na rit vrglo, za eno sicer vedo, za drugo še ne, zame, pa seveda tudi ne, da nameravamo začet user posted image .

Nič grem si zdaj en kafe skuhat, sem namreč včeraj itak do 10  zvečer delala, smo imeli en koncert, pol imam pa že tak spet sestanke.

Lepo se imejte!

(odgovor članu ayna)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
19.4.2007 13:16:54   
Kety
Ojla!

Še en pozdravček od mene...sem se že 100x hotela oglasit, pa mi vedno kaj vmes pade, no, danes se bom pa potrudila. Timon spi, tko da mam čas. Tia in Jessy sta nas pa kar uspešno priklicale na plano, le Miševi se še kar naprej skriva. Je pa res, da ko enkrat ven padeš ful težko spet začneš kaj pisat, vsaj pri meni je tako!

Danes sva bili s Tio spet na kavici in je bilo luštno, samo kaj ko jaz potem samo za Timonom skačem in komaj kaj pametnega dorečeva, ane Tia!? user posted image  Si kar ne predstavljam kako bo izgledalo naše srečanje, ko bomo vse tako leteče...ali pa se bodo otroci ful zaigrali med sabo in bo lažje. Komaj čakam.

No, moram rečt, da je bil oddih na morju uspešen in Timon je tako užival, da mi je bilo v ponedeljek kar hudo bit doma. Bil je cel dan zunaj, ker ni bil vezan name, da bom z njim, notri je bil samo v času ko je spal (3 ure), potem pa spet do večera, ko je bilo treba it spat. Noro, bi se kar preselila tja, tako je fino, ful svobodno za otroke, ker ni nobene nevarnosti.

Jessy, baje je ful uredu tudi v Ankaranu v kampu Adria, imajo notranji bazen in moja kolegica ful hodi tja s svojo 2,5 letno punčko se kopat. Ne vem ti bolj podrobno povedat, ker mi še nismo šli. Nekako ne prakticiramo bazenov,...

Petri, dej mi malo povej kako ti znese bit z dvema otrokoma doma. Ali gre? Ayna ima kar naporno, kaj pa ti?? Mene je začela malo panika grabit, kako mi bo zneslo imeti doma Timona in novorojenčka, ki rabi 100% pozornost. Sem začela razmišljat o vrtcu?? Vsaj za 4 ure na dan!

Vijolinski, user posted image  za hitro renovacijo in selitev. To bo luštno,a?? A si mogoče kaj v stiku s Teo? Jaz namreč nisem nič z njo kontaktirala, pa zdej ne vem, ali sva bili zmenjeni za bodije ali ne!? Mi je kar malo nerodno in upam, da ne misli, da sem kaj zahinavila!?!user posted image

Grem kaj narest!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
19.4.2007 15:04:51   
Jessy
ŽNo, pa ste se le prikazale iz luknjic! user posted image user posted image user posted image user posted image  Vidim, da imamo vse pestro življenje, ene pa še z dodatkom user posted image ! Ampak, bo že, a ne?!?

Kety, hvala za info o Ankaranu. Ta kamp dobro poznam, saj sem kar nekaj let tam preživela s kolonijami, vendar meni ni všeč, ker je v bazenu gužva, morje pa umazano. Sicer se pa jaz bolj zanimam za kak dan v vikendu, ko morje še ni zadosti toplo za kopanje...morda že ta vikend, ali pa naslednji...

Jaz pa čakam, da se Neja zbudi, da jo mahneva mal na zrak. Dopoldne s taščo nista bili nič zunaj, ker je zelo mrzlo pihalo in ju je zeblo, zato sta se po parih minutah obrnili. Zdaj zgleda, da se je veter umiril. Bomo vidli, kako bo pol, ko se zbudi.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
19.4.2007 18:49:13   
Kety
No, midva s Timonom sva iz dolgega sprehoda in ga moram pohvalit, da je celo pot sam hodil. Vmes sem ga sicer morala 2x prepričat, da ga ne morem nosit, pa je šel lepo naprej. Super!! Sva hodila kako uro in pol.

Prej, ko je spal pa sem naredila en mali albumček iz morja od prejšnjega tedna. Na žalost nam je sredi dopusta zmanjkalo prostora na kartici, kabla za spraznit pa nismo imeli s seboj. Tako so še vse ostale slike na gsm od mojga moža in čakam, da mi jih prenese na računalnik. Tiste so veliko boljše, ker je bilo potem lepše in toplejše.

Grem počivat!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
20.4.2007 9:45:22   
Tiamo
Dan,

spet lep dan in peeeeettttttteeeeeeeeeeek, juhuhuhu.

Včeraj Kety je bilo čist lušno na kavici, bove pa drugič zamenjale lokacijo in šle gor v pentagon v kak lokal, kjer bo lahko Timon tekal, ne da bi se bali, da bo šel na cesto. Ali pa v lokal nasproti bivše policije, ki ima ograjen vrt.

Nadležni SMS-i so se končale, ker so eno številko odklopili in se je nekdo zamislil! Upam ,da so se nehali....

Drgugače nič posebnega, tudi midve sva ko prideve domov še do cca 19 ure zunaj na igrišču, samo sem ugotovila, da je potem tako zaspana, da ne more zaspat in še cca 10 min jamra v posteljici in me kliče.

Grem pogledat, če moram kaj delat, hehe

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
21.4.2007 14:43:19   
Kety
Ojla!

A ste vse zunaj z malčki? Naš spi, jaz sem pa vmes malo na vrtu, malo pa grem posedet za računalnik, da si drugi pikec malo odpočije. Mi da takoj vedet kdaj ima zadosti matranja in mi otrdi trebušček.

Danes je moj dragi v službi in mi je ful škoda dneva. no, nič, grem spet mal na zrak! Pol bo treba pa že kuhat!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
21.4.2007 22:10:00   
Jessy
Kar nekam na dno tonemo...user posted image

Mi smo bili popoldne na praznovanju roj. dne in je Neja imela kar 3 starejš otroke za družbo, tako da jim je stalno sledila, posledično ogromno pretekla in se tako pošteno utrudila. user posted image
Dopoldne pa sva mlo pohajali. Sva mogli v trgovino po darila, pa še na kavico k mojim smo skočile.
Dan je bil takoj naokoli.

Jutri pa se zapeljemo nekam na obalo, da se še dol malce sprehodimo, kaj dobrega pojemo, nato pa se še pri prijateljih ustavimo, ko se bomo vračali nazaj.
Je treba izkoristiti lepe sončne dneve. user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
22.4.2007 7:18:49   
Tiamo
Dobro jutro, včeraj smo bili na enem rojstnem dvnevu in se nisem nič javljala, ker smo prišli domov šele ob 20.  Tamala je cel dan preživela, brez pasnja v tekanju, afnanju, ji je pasalo biti skoz zunaj. Nama je pa bruhala napoti, vendar sem menila da zaradi tega ker je lih pred odhodom jedla in pila, pa še ovinskasta vožnja je bila. No zdajle k se prebuje, pa zafoham, da je tudi ponoči bruhala, ne veliko ampak nekaj ni uredu. Včrej ni tok jedla, da bi bilo od hrane, nekaj jo muči že od petka k se je v v vrtcu slabo počutla. vzgojiteljica je rekal, da je bila nejevolna, hotela skoz medvedka in dudo. Zdaj joka...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
23.4.2007 6:34:41   
nanka
Dobro jutro,

no pa je vikend minil in smo spet tu ( še dobro da je petek prost). Tia a je Demi boljša? Mogoče je pa staknila rota virus, otroci v vrtcu dolenjka ga imajo.

Včeraj je Matic praznoval z zamudo rojstni dan s sošolci ( ima ga februarja) in je bilo kar naporno. Otroci so že precej veliki in jih je zelo težko animirat, edina stvar ki šteje je računalnik. Nekako sem jih uspela obdržati zunaj, tako da so bili cel popoldne na sončku in se igrali.

Grem na kavico, da se zbudim in pričnem z delom....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
23.4.2007 8:47:57   
Jessy
Dobro jutro!

Sem še doma, saj sem prvi dve uri prosta, pa sem rekla, da se vam malce oglasim.
Tia, tudi jaz upam, da je z Demi že kaj bolje! user posted image user posted image user posted image
Nanka, te velike fante je res težko zaposliti. Saj si še dobra, da si jih zunaj obdržala! user posted image

Mi smo pa ta vikend zelo dobro izkoristili. V soboto smo bili na praznovanju, včeraj pa smo se res peljali na obalo, kjer smo bili vse do 16h, pol smo se pa še v PO ustavili pri moji sošolki s faksa, kjer je Neja imela družbo in sta tako s Tinkaro uživali v peskovniku. Neja je bila vsa od peska in ko je začela teči, se je za njo kar dim naredil, ker je bila polna prahu. Sva jo na koncu slekla in otresla njene cunje, saj bi drugače ves avto zapackala, za preoblečt pa dolgega nisem več imela s sabo. Ena šola več za drugič! user posted image
Me je pa včeraj zvečer tako bolela glava, da mi je šlo na bruhanje. Boli me tudi zdaj, pa sem že vzela tableto. Upam, da mi kaj prime, da preživim pouk kolikor toliko normalno.

A za davčno ste že spisale? Jaz še nisem. Bo treba!user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......