|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  598 599 [600] 601 602   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.5.2007 20:40:04   
nanica
mene je pa prejle klicala ena prijateljica, če imam kakšne nosečniške cunje za posodituser posted image user posted image user posted image

ima rok en dan za b. rojstnim dnevomuser posted image user posted image user posted image  zdaj mi bo pa lušte delala, sam kaj, ko še user posted image  nimam

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14976
2.5.2007 20:40:42   
nanica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image x 100

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14977
2.5.2007 20:40:44   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

muki, na rr se pojavlja tvoja dvojnica, imata enak avatar - razen če ne ...

Katera? Mater jo sesujem user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14978
2.5.2007 20:41:15   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

muki, na rr se pojavlja tvoja dvojnica, imata enak avatar - razen če ne ...

Katera? Mater jo sesujem user posted image

jop grem tauhat, pa ti jo najdem

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14979
2.5.2007 20:41:40   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

moja hči je pa prestavila uro za spanje, že od pol osmih jo dajem spat, ker si je skor oči spraskala vn, pa je najprej pol ure tulila, zdaj pa debatira v postli user posted image . le kaj naj s tabo Greta moja.

Naj mi ena pove kako naj hčeri dopovem, da je zaspana in more spat. Pa bi jo nosila, pa se tko zvija, da mi bo z rok treščilauser posted image

Pri nas isto. Lan si že cel dan menca oči, pa ful spi, ampak je pa zaspan, verjetno mu za ene tri dni skupaj manjka spanja. Ampak zdaj pa ne zaspati, samo eno zvijanje ga je. Še podojiti ga ne morem.
Eh, polna luna je spet.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14980
2.5.2007 20:41:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: altati

5 zvezdic mam!!!!!
čveka semuser posted image !!! z diplomo-5 zvezdic, uvauuuuu!

JA IN? user posted image  user posted image  user posted image

baba smotana, ja čestitaj mi, a ne?????user posted image
kje je pri današnji mladini osnovna kulturauser posted image user posted image !!!
pa spoštovanje do starejših???????
in mula, pe skoraj v plenicah, mi reče JA IN?user posted image user posted image ...da bi jo po nagi rit našeškalauser posted image !
Pridi bliže, če si upaš....user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14981
2.5.2007 20:42:07   
muki1
Potem pa še tebe Nanica user posted image  user posted image  user posted image .
Ne res, kak nick pa ima? Saj lahko ima isti avatar, ker moj ni avtorski, sem ga snela na avatarji.com ali nekaj takega.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14982
2.5.2007 20:43:13   
vava
jst, jst, jst
a bo tale čez?
Altati, tud če ta velizga, družinskega prnesete (šotor namreč) DOBRODOŠLI!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14983
2.5.2007 20:44:14   
nanica
muki, aspirin

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14984
2.5.2007 20:44:23   
altati
nanici je uspelouser posted image !!!!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 14985
2.5.2007 20:44:49   
altati
vava - če pade piknik, če bodo druge punce ZA, vsekakor uletimo! Z največjim veseljem!

< Sporočilo je popravil altati -- 2.5.2007 20:45:29 >

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 14986
2.5.2007 20:45:06   
Maxica
Altati, čestitke, dobrodošla v Hotel s petimi zvezdicami.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14987
2.5.2007 20:45:35   
nanica
vava, mogoče na naslednji okrogli, ta je mojauser posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14988
2.5.2007 20:46:04   
altati
maxi - hvala! se vidi da sem zahteven gostuser posted image ! pod 4 niti ne gostujem!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14989
2.5.2007 20:46:15   
gaya

gaya-hvala!
saj si ti tud fletna čveka!
Jaz mojemu sinku naredim temo, mu dam dudo in mu prižgem uspavanke.
Če ne more takoj zaspati in se začne razburjati, grem k njemu, ga nežno božam po hrbtu in trepljam po ritki (saj veš, Jaša spi na trebuhu).
Ponavadi po hitrem postopku zaspi. Poskusi!

sprobala, se ji je odtrgaluser posted image , zdaj je pr nama v dnevni in se igra. Kaj najuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14990
2.5.2007 20:47:44   
vava
u kakšna sramota!
sem nehala brat, ko je muki spraševala katera bo 1. na 600 in se "hitro" hotla zagrebst. Pa sem predolgo ustvarjala in ve že na sredini naslednje strani, ko mi je uspelo objaviti.
Zdaj sem pogledala. Saj je bilo samo 5 minut
Nanica čestitam. In odhajam k dragemu pred TV. Mi je obljubil masažo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14991
2.5.2007 20:50:48   
gaya

evo našo motoristko

user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 14992
2.5.2007 20:53:58   
altati
Gaya- Gretka je pač celebrityuser posted image ! In slava stane! je pač bolj zahtevna! Jaša pa preprost fantič, zadovoljen ko ga mamica boža in treplja! Jo boste pa lažje tržili,a neuser posted image ?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14993
2.5.2007 20:56:44   
frrrr
muki, si me izzvala... zdej je pa v načrtu vukojebina... no, še prej je MB, ker sm Arabelo že tut večkrat na kavico vabila in me pol nikoli ni blo v njene konce... glede na rojstne dneve in vse obveznosti v maju, bo junija padel podvig Štajerska -> Prekmurje user posted image komi čakam, da te potunkam v bazenčku user posted image

moci, nimam ideje glede bruhanja... upam, da se Zoja čimprej pocajta!

nanica, valjda smo te pogrešale user posted image
pa super za vaše lepe počitnice

vava, tudi vaše počitnice so mi lušte naredile user posted image

lucika, pri nas se je pa mali enih 3x iz blazine na laminat zakotalil, od tega 2x zaspan in že malo vsega naveličan -> rezultat: jok... no, od takrat dalje pa se pri obratu iz trbuha na hrbet obrne, glavo pa čisto počasi da na tla user posted image me zanima kolikokrat mora s postelje past, da ne bo več lezel proti robu user posted image slabe pol ure po ponedeljkovem padcu je že lezel ves vesel proti robu postelje

brez mene šle na 600 user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14994
2.5.2007 20:58:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

barby84, to kar si napisala glede špioniranja, se je tudi meni zgodilo in sem v nekem trenutku, ko sem zvedla, da ljudje (gre za moje sodelavke) vedo vse o meni, skoraj skup padla in se dolgo sekirala glede tega. In vem, da ste tukajle gor zares same fejst punce, me je pa slaba izkušnja kar malo prizadela. Ko bi ljudje vedno prej počistili pred svojim pragom in se ne bi toliko ukvarjali z drugimi, potem bi svet bil tako lep. Mogoče se bo tudi meni enkrat odprlo tako kot vam, in se ne bom več sekirala glede tega.

Sem se na začetku malo sekirala, ker ko sem šla na sprehod in sem to osebo srečala, mi je vedno povedala vse kar sem napisala...kot da ne bi vedela...HALO!!! mislim ej...zdaj mi je pa ravno do Portoroža in nazaj, ker itak izgleda, da nimajo kaj početi....pa naj berejo, da jim ne bo dolgčas...mogoče se še kaj naučijo pametnega ali pa neumnega...kakor za koga...boli me kuser posted image  za takšne, ki nimajo svojega življenja in se vtikajo v mojega oziroma v življenje mojih bližnjih...smo imeli v družini že veliko problemov z gobci (pardon izrazu), ki otresajo naokoli in ponavadi še kaj dodajo...UF sem se razpizdila kot user posted image ....dihaj, dihaj....

LP

barby-če so zdaj tole prebrali, bodo od zdaj naprej tiho. če so le pri zdravi pameti!
In bodo pometali pod svojim pragom! In prav je tako! Amen!user posted image

Veš altati, nekateri potem še rajši drezajo...sicer pa, kot sem že rekla, mi dol visi za te osebe...

Zakaj me pa niste počakale, da bi skupaj naskočile 600? user posted image
Sem škrata dajala spat...gremo na 700?

Altati, bravo za super ultra čveko...5 user posted image !!! pa glej, da ti slava v glavo ne stopi....user posted image

Gaya tudi naš se ful zvija ko ga nosim okoli, potem pa skačem in tečem in se v krogu vrtim...vse počnem, samo da obmiruje...ker tudi ne razume, da je ura čas za spanje...bo že...

Nanica, meni je ful hudo, ko vidim, kako eni delajo z otroci...res ne vem, zakaj jih sploh imajo, če jim ne pomenijo največ na vsem svetu...takšnih stvari rajši ne gledam, vendar pa vem da obstajajo in tega je ogromno...se mi zelo smilijo takšni otroci, ki ne vedo kaj pomeni ljubezen...upam samo, da se tudi njim enkrat nasmehne sreča in da bodo vsaj oni delali s svojimi otroci kot z zakladom...
Pri nas tudi še ni user posted image ...sicer si je tudi ne želim, ampak bi bilo pa dobro malo planirat user posted image ...ne še kmalu, ampak jaz rada delam plane...sploh takšne...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14995
2.5.2007 20:59:02   
muki1
Gaya, kateri motorist pa hodi spat ob 20.00? Mislim, stara, daj skuliraj user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14996
2.5.2007 20:59:20   
nanica
ne frrrr, s teboj na 600, saj si nas še ujela

a jaša že spi?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14997
2.5.2007 21:01:04   
muki1
Nanica hvala za špijunažo...aspirin ja... user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14998
2.5.2007 21:02:37   
gaya

user posted image

motoristka na atijevem motorju

user posted image

pa nova oblekica

user posted image

pa frajerka v ZOO

user posted image

z najboljšo prijateljico

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14999
2.5.2007 21:03:16   
altati
Punce jaz pogrešam Pikabu...Upam, da se je tako zaljubila, da isti moment, ko gresta otroka spat, zleze k njemu, naj, pod njega, v glavnem k možu in ga ne spusti iz rok....me smo pa pač izviseleuser posted image ...
Pikabu, daj možičku malo dihati in pridi med nas, prosimuser posted image !

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  598 599 [600] 601 602   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  598 599 [600] 601 602   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.