Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: barby84 IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81 barby84, to kar si napisala glede špioniranja, se je tudi meni zgodilo in sem v nekem trenutku, ko sem zvedla, da ljudje (gre za moje sodelavke) vedo vse o meni, skoraj skup padla in se dolgo sekirala glede tega. In vem, da ste tukajle gor zares same fejst punce, me je pa slaba izkušnja kar malo prizadela. Ko bi ljudje vedno prej počistili pred svojim pragom in se ne bi toliko ukvarjali z drugimi, potem bi svet bil tako lep. Mogoče se bo tudi meni enkrat odprlo tako kot vam, in se ne bom več sekirala glede tega. Sem se na začetku malo sekirala, ker ko sem šla na sprehod in sem to osebo srečala, mi je vedno povedala vse kar sem napisala...kot da ne bi vedela...HALO!!! mislim ej...zdaj mi je pa ravno do Portoroža in nazaj, ker itak izgleda, da nimajo kaj početi....pa naj berejo, da jim ne bo dolgčas...mogoče se še kaj naučijo pametnega ali pa neumnega...kakor za koga...boli me k za takšne, ki nimajo svojega življenja in se vtikajo v mojega oziroma v življenje mojih bližnjih...smo imeli v družini že veliko problemov z gobci (pardon izrazu), ki otresajo naokoli in ponavadi še kaj dodajo...UF sem se razpizdila kot ....dihaj, dihaj.... LP barby-če so zdaj tole prebrali, bodo od zdaj naprej tiho. če so le pri zdravi pameti! In bodo pometali pod svojim pragom! In prav je tako! Amen! Veš altati, nekateri potem še rajši drezajo...sicer pa, kot sem že rekla, mi dol visi za te osebe... Zakaj me pa niste počakale, da bi skupaj naskočile 600? Sem škrata dajala spat...gremo na 700? Altati, bravo za super ultra čveko...5 !!! pa glej, da ti slava v glavo ne stopi.... Gaya tudi naš se ful zvija ko ga nosim okoli, potem pa skačem in tečem in se v krogu vrtim...vse počnem, samo da obmiruje...ker tudi ne razume, da je ura čas za spanje...bo že... Nanica, meni je ful hudo, ko vidim, kako eni delajo z otroci...res ne vem, zakaj jih sploh imajo, če jim ne pomenijo največ na vsem svetu...takšnih stvari rajši ne gledam, vendar pa vem da obstajajo in tega je ogromno...se mi zelo smilijo takšni otroci, ki ne vedo kaj pomeni ljubezen...upam samo, da se tudi njim enkrat nasmehne sreča in da bodo vsaj oni delali s svojimi otroci kot z zakladom... Pri nas tudi še ni ...sicer si je tudi ne želim, ampak bi bilo pa dobro malo planirat ...ne še kmalu, ampak jaz rada delam plane...sploh takšne... LP
|