Maxica
|
Moci, kako sta? Sta kaj podobnega jedli kot zadnjič, ko ti je tudi bruhala? Probaj pogruntati, če je kaj takega, da ji ne paše. Sicer pa res, probaj jo čim bolj pristavljati, pa bodi mirna, verjetno je vse ok. Morda je bila res le zaprtost kriva. Lan je zadnjič tudi prav zajokal, ko se je pokakal, pa sem potem videla, da je bolj trdo kakal. Naj res čim več pije, ko imata GH. Vidim sicer, da pišete o zasledovanju. Mah, jaz nisem kakšna pomembna osebnost, da bi me kdo moral zasledovati in o meni vedeti vse. Delam ne ničesar takega, da bi to morala skrivati, imam čisto vest, kaj pojamram, se rada pobaham s svojimi lepimi in pridnimi otročki, sem ponosna na svojega ljubečega moža, kaj naj potem skrivam? Če pa koga zanima o meni še kaj več, pa na zs. Itak so pa tisti, ki "zasledujejo" skrito in potem poročajo o napisanem, zame osebno bolniki in ne vem, zakaj bi se zaradi njih morala obremenjevati. Sami zase imajo dovolj veliko težavo, bi bilo bolje, da začnejo počasi pometati pred lastnim pragom. S svojim početjem namreč svojih frustracij zagotovo ne bodo rešili. Morda pa sem zgolj preveč naivna, ker meni osebno kaj takega nikoli ne bi prišlo na pamet, no. So pa imele ene na RR res kar hude težave s tem in so se potem dale izbrisati. Škoda, ker so bile ene res krasne punce, pa so jih eni idioti pregnali.