frrrr
|
altati, bravo za 5 zvezdic nanica, ste res bolj redke in verjetno se najde kakšen pametnjakovič, ki hoče prej vse raziskat, ampak se mi zdi, da tolk te a spet ne bi iskal men je vseeno kdo me bere, ker ne pišem nič takega, kar ne bi upala povedat komu, ki me po tem vpraša... ste pa itaq postale moje virtualne prijateljice, ki vas kdaj pa kdaj tudi v živo srečam in imam z vami skoraj več skupnih tem kot z realnimi prijateljicami... no, vsaj bolj ažurne informacije imate aja, sem pa prejšnjič kolegici kr povedala, da sm jo brala, ker se ni od poroda nič javila in me je zanimalo kako laufa novo življenje z otročkom... sm kr na njihov forum uletela mislim, da ni nč huda... no, vsaj rekla ni kej, da bi bla a sm js tut čudna? naš Jaša se je pa včeraj začel orng na kolena postavljat... danes pa skoraj ni bil v položaju pasenja kravic s trebuščkom na tleh, ampak večino časa na kolenih, in dlaneh, rit pa visoko v luft gaya, pri nas smo pa ravno zaradi tega, ko bi Jaša spal in potem spet ne (od nekje čudežno dobi še energijo ) uvedli cel ritual uspavanja... po kopanju gresta z možem v sobo, prižgeta Tomy zvezdico in zraven pojeta, no bolj mrmrata melodijo... ko kaže Jaša že orng znake utrujenosti, pridem pa js s svojo joško in se mali naje, odklopi, obrne stran, ga pobašem in dam v njegovo posteljo... če se vmes prebudi, mu prižgem zvezdico in grem vn... potem me pa pokliče, ko potrebuje malo crkljanja za tapravo spanje ob 20ih je skoraj vedno v komi nanica, bravo za otvoritev 600ke otroci in ravnanje z njimi... men se zdi, da bi vsak otrok moral biti svojim staršem nekaj posrebnega... se mi zdijo vsi, ki ne čutijo tako, mau čudni... četudi jih ne načrtujejo, imajo še vedno možnost otroka prepustit nekomu, ki ga bo imel za neprecenljivega... ne vem no, četudi ne bi načrtovala družine, bi me nosečnost obrnila na pravo pot, zato ne štekam tistih, ki jim otrok predstavlja oviro in nanj valijo krivdo, ker ne morejo več živeti kot so pred rojstvom otroka
|