|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  599 600 [601] 602 603   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.5.2007 21:03:42   
gaya

sm ravn album urejala, pa da se vam mal na ogled Greta postavi. Avtogrami se trenutno talajo v obliki mlečnih bruhcev user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15001
2.5.2007 21:06:08   
altati
ko dobim avtogram, ga v suhi obliki shranim in potem čez cca 20 let tržim, da bom na stara leta ob bori penziji lahko preživela....hvala ti Gretka, že sedajuser posted image !

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15002
2.5.2007 21:07:09   
altati
zakaj se pa ata od Gretke skrivajo za motorjem?
jaz ga že dolgo nisem videla....ga že malo pogrešam!
še eno njegovo fotko prosim!user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15003
2.5.2007 21:07:52   
gaya

Zdaj se je pa mama Garbo razhudla, ker sosedje nažigajo muzko in tulijo ko zverine. In samo še mal počakam, pa jim grem pokazat user posted image user posted image user posted image  neandrtalci nevzgojeni

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15004
2.5.2007 21:10:20   
nanica
na rtlu mamo in očeta učijo, kako se otroka da spat, da ga pobožaš, mu daš luščka, mu zaželiš lepe sanje ...  svašta in itka deluje na otroka. kje so se le našli taki zarukanci?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15005
2.5.2007 21:11:09   
Pikicapokica6
 moci - na zize, na zize tamalga štruklja, pa se ne bo treba bati dehidracije. Smo pred kratkim preživeli bruhanje, pa mi je pediatrinja tako rekla. Seveda če bo vročina pa nujno k zdravniku. Jaz sem bla nazadnje tako panična, da smo jo sredi noči peljal. Smo ugotovili, da gre za virozo, skratka nič hudega. Nikoli pa ne veš. Upam, da ste že kaj boljš.

Zdaj se gremo pa kopat. Tamala je tečna ko driska, ampak zdaj vem, da so to definitivno zobki. Ima zgoraj tako zateklo dlesen in čisto rdečo! Verjetno bomo imeli spet pestro noč.

No pa lahko noč.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15006
2.5.2007 21:11:36   
piskot
aaaaa, kok ste nakvackale. jest pa komej se gledam. si moram zaznamovat, da sem ostala na 595. drugace bom imela spet kaksno luknjo v spominu.

aja, dober vecer ja. a je mel dons kdo RD?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15007
2.5.2007 21:13:14   
altati
piškot- idi ti ajat! ti bom naredila obnovo, če bo kaj manjkalo, ok???? pa lahko noč!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15008
2.5.2007 21:15:00   
nanica
altati, jaz bi pa kakšno rekla s piškot, kam jo jagašuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15009
2.5.2007 21:15:21   
piskot
altati a ves da je M potem zaspal tik pred blokom in sem se dol pol ure cakala da se je zbudil. svasta. mogoce bo pa tudi moj otrok enkrat ugotovil kaj je to spanje.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15010
2.5.2007 21:15:33   
nanica
a vidve jutri kam skupaj odhajata slučajnouser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15011
2.5.2007 21:16:34   
piskot
o nanica, ste ze nazaj. je blo fajn verjetno.

sej vidite, da ne morem kar tako it. pocasi pocasi.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15012
2.5.2007 21:17:16   
altati
nanica-ne! samo danes je bila reva zaspana, pa jo zato jagam spat! da se spočije in si nabere moči za novi jutriuser posted image .

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15013
2.5.2007 21:17:20   
piskot
nanica na mojo zalost ne greva skup. mi smo ze use zapravl user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15014
2.5.2007 21:18:33   
piskot
sam zdej vas pa res kar zapuscam. ostanite v cvetju.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15015
2.5.2007 21:20:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

sm ravn album urejala, pa da se vam mal na ogled Greta postavi. Avtogrami se trenutno talajo v obliki mlečnih bruhcev user posted image

user posted image   user posted image  Greta...

Pikabu, daj že zlezi dol z možička, da malo zadiha revež...ga boš shujšala do kosti... user posted image

LP

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 15016
2.5.2007 21:21:19   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

ne frrrr, s teboj na 600, saj si nas še ujela

a jaša že spi?
spi že uro in pol user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15017
2.5.2007 21:22:44   
frrrr
altati, bravo za 5 zvezdic

nanica, ste res bolj redke in verjetno se najde kakšen pametnjakovič, ki hoče prej vse raziskat, ampak se mi zdi, da tolk te a spet ne bi iskal 

men je vseeno kdo me bere, ker ne pišem nič takega, kar ne bi upala povedat komu, ki me po tem vpraša... ste pa itaq postale moje virtualne prijateljice, ki vas kdaj pa kdaj tudi v živo srečam in imam z vami skoraj več skupnih tem kot z realnimi prijateljicami... no, vsaj bolj ažurne informacije imate user posted image
aja, sem pa prejšnjič kolegici kr povedala, da sm jo brala, ker se ni od poroda nič javila in me je zanimalo kako laufa novo življenje z otročkom... sm kr na njihov forum uletela user posted image mislim, da ni nč huda... no, vsaj rekla ni kej, da bi bla user posted image a sm js tut čudna? user posted image user posted image

naš Jaša se je pa včeraj začel orng na kolena postavljat... danes pa skoraj ni bil v položaju pasenja kravic s trebuščkom na tleh, ampak večino časa na kolenih, in dlaneh, rit pa visoko v luft user posted image

gaya, pri nas smo pa ravno zaradi tega, ko bi Jaša spal in potem spet ne (od nekje čudežno dobi še energijo user posted image ) uvedli cel ritual uspavanja... po kopanju gresta z možem v sobo, prižgeta Tomy zvezdico in zraven pojeta, no bolj mrmrata melodijo... ko kaže Jaša že orng znake utrujenosti, pridem pa js s svojo joško in se mali naje, odklopi, obrne stran, ga pobašem in dam v njegovo posteljo... če se vmes prebudi, mu prižgem zvezdico in grem vn...  potem me pa pokliče, ko potrebuje malo crkljanja za tapravo spanje user posted image ob 20ih je skoraj vedno v komi

nanica, bravo za otvoritev 600ke user posted image

otroci in ravnanje z njimi... men se zdi, da bi vsak otrok moral biti svojim staršem nekaj posrebnega... se mi zdijo vsi, ki ne čutijo tako, mau čudni... četudi jih ne načrtujejo, imajo še vedno možnost otroka prepustit nekomu, ki ga bo imel za neprecenljivega... ne vem no, četudi ne bi načrtovala družine, bi me nosečnost obrnila na pravo pot, zato ne štekam tistih, ki jim otrok predstavlja oviro in nanj valijo krivdo, ker ne morejo več živeti kot so pred rojstvom otroka user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15018
2.5.2007 21:23:17   
Arabela
Katarinca končno spančka....user posted image ....
Dala spat ob 20.39, zaspala spet točno po dolgih 20min... 20.59... je kar jokala, jaz pa jo spet božala, ji šepetala, pela, cartala, hkrati pa od žalosti tiščala nohte v kožo od bolečine...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. ne prenesem Katikinega joka... upam da bo danes mirno spala...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15019
2.5.2007 21:25:15   
nanica
frrrr, moj pa danes že dve uri spi, je bil dolg in zanimiv dan. smo bili poleg vse vožnje še v trstu. pol smo pa še obiske enega štiriletnika dobili, je takoj ucrl v zgornje nadstropje in se usedel v galerijo, da so samo noge dol pogledale skozi ograjo (upam, da si predstvljate), sem se kar malo ustrašila. uf, to bo še enega preurejanja, ko bodo postali mobilni

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15020
2.5.2007 21:28:05   
Arabela
MAmica81, še pred 2tednoma ni znala na flaško piti, nato pa se ji je kar odprlo.. in sedaj ji dam ponoči vodo seveda v flaški.. včeraj mi je prvič uspelo da je pila.. in je spila več kot 1.5dcl čez noč...
Meni je ful hudo da sem se odločila da bo sama spala v svoji postelji, ampak mislim da je tako bolje zame in zanjo.. bova obe bolj spočiti in bova bolj noreli čez dan..

Ker danes je bil čudovit dan... mala je spala do pol destih, nato smo šli na piknik k dediju... mala je malo spala na poti tja, nato pa je bila ves dan tak dobrovoljček da sploh nisem mogla verejti... pa nič ni spala, pogovarjala se je z vsemi pa tudi sama s seboj... pa sem jo peljala na sprehod okrog jezera da bi zaspala, mala pa budna ko sovica.. zmanjkalo jo je šele v avtu na poti domov...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15021
2.5.2007 21:28:14   
frrrr
men se pa ne da fotk uredit... že skoraj 14 dni nism ažurirala galerije user posted image grozna sm
je tut naš mali že navdušen nad motorji user posted image pa sva mu z možem lepo povedala, da ne bo nič s temi sanjami, a on še vedno na previjalni, v postelji - ma vsepovsod navija brrrr, pa roke drži v položaju za vožnjo na motorju user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15022
2.5.2007 21:31:27   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

men se pa ne da fotk uredit... že skoraj 14 dni nism ažurirala galerije user posted image grozna sm
je tut naš mali že navdušen nad motorji user posted image pa sva mu z možem lepo povedala, da ne bo nič s temi sanjami, a on še vedno na previjalni, v postelji - ma vsepovsod navija brrrr, pa roke drži v položaju za vožnjo na motorju user posted image

welcome to the club, ane moci

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15023
2.5.2007 21:33:15   
Arabela
NAša pa se nič ne premika... samo sedi pa že ful lepo... ni ga lepšega ko jo dam v stajico in se tam sama igra igra igra... zdaj so že zanimive plasitčne kocke...

Čestitke nanica za 600tko!!!

Čestitke altati za zvezdice, čveka čvekasta!!!

Moci, jaz bi vsaj poklicala zdravnika! A je kaj boljše? Mala pančka?

Frrr, kava te še vedno čaka pri meni..user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15024
2.5.2007 21:33:17   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1495386&mpage=1&key=&#1503922

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  599 600 [601] 602 603   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  599 600 [601] 602 603   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.