|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  595 596 [597] 598 599   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.5.2007 15:55:32   
Anonimen
Mi smo pa vmes pobegnili k tašči na vikend...smo imeli manjši piknik (obe babici in oba dedka pa mi trije)...je bilo toplo in lepo, samo škrat je malo renčal in mu ni pasalo pa smo kar kmalu spakirali in šli domov...zdaj se pa krega nad zvezdico na hojici...

Je frajer danes v posteljici našel dudo (ki je ni uporabljal že ful dolgo) in sedaj jo ima skoz pri sebi (grize jo)...

LP

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 14901
2.5.2007 15:56:00   
Pikicapokica6
Hvala maxica za številko. Sva seveda na vezi.

Punce, men ni jasno, kako vam uspe? To mislim glede foruma in klepetanja - saj se pogovarjate tako, kot bi se vsak dan vidle in ble tahujše prijateljice. Moram povedat, da me je kar presenetlo, ko sem vas zadnjič po doooolgem času spet mal brala in vidla, da ste še vedno tukaj gor in to še bolj aktivne kot preden so malčki prikukali na svet. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsaka vam čast, zares. Mogoče me je najbolj presenetlo zato, ker sama nikoli nisem verjela v take forume, saj je zelo težko obdržati anonimnost, ki je bila zame vedno edini pogoj, da se vključujem v pogovore na forumu. Zdaj pa moram povedat, da kar ne morem verjet, da ste tako odprte, da vas nič ne briga, da vas bere cela Slovenija in da tukaj objavljate celo svoje slike in slike svojih malčkov. Verjetno sem jaz še mal za planko, ampak res bi rada zvedla, kako vam to uspe? Jaz pa imam toliko zadržkov glede tegauser posted image user posted image  Mogoče me je moj možek okužil s tem, ampak ne morem si pomagat.
Upam, da nisem preveč zakomplicirala in da se vam ne bo tole zdelo mal preveč čudno.
No, pa da vam še povem, da ste mi pa predvsem v času pred porodom stale ob strani kot prave prijateljice in da tega nikoli ne pozabim, zato vas imam vse tudi jaz rada, pa čeprav se ne poznamo.

(mislim, da me danes trka polna lunauser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14902
2.5.2007 16:06:04   
Anonimen
Mamica81 jaz sem tudi bila na začetku bolj zadržana, ker mi ni bilo vseeno kdo to bere...potem pa sem ugotovila, da so tu samo super ljudje in da se je včasih z njimi lažje pogovoriti kot pa s tistimi, ki jih dejansko poznaš...pa čeprav so me špijunirali (najbrž me še vedno), me prav malo briga kaj si mislijo o meni...najprej naj pometejo pred svojim pragom (najbrž imajo veliko smeti in prahu), potem pa naj se name spravljajo...

Smo svobodna država in hvalabogu, da obstajajo takšni ljudje kot ste ve.... user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu Pikicapokica6)
  Neposredna povezava do sporočila: 14903
2.5.2007 16:10:49   
Pikicapokica6
Aja, mis, polento jaz že dajem, pa tudi gres smo že jedli. Ja in noter sadno kašico. Vendar naša ni preveč navdušena.  Za ajdo pa nisem sigurna kako je.

Jaz pri gh sploh ne kompliciram. Naš mali firbček mora vse probat. Se pa tudi jaz izogibam izdelkom iz kravjega mleka. Zadnjič sem ji dala po nasvetu pediatrinje za probo skutko s sadjem, pa mislim, da jo je nekaj zvijalo. Nam je namreč pediatrinja rekla, naj kar dam kakšno skutico, pa mislim, da ni dobro prehitro dajat teh stvari. Pri nas smo bili zadnje čase že 2x bolni, in smo malo nazadovali s težo, pa tudi jesti ni hotla ničesar skoraj 1 teden, zato pa smo ji dali jesti, kar ji je pasalo in kolikor je hotla. Zdaj pa mislim, da smo že na konju in da je že vse nadoknadila.

Kadar pa ji dam celo banano ali jabolko, sem pa vedno zraven, da slučajno res ne bi bilo kaj narobe. Je blo tud mene na začetku strah tega.

Neposredna povezava do sporočila: 14904
2.5.2007 16:11:05   
moci
muki, zrihtaj prostor v vukojebini in pridemo me k vam. slovenija je micena in nam res ni težko kamorkoli. vsak vikend iščemo ideje za potepe, razdalja ni ovira. mi se radi potepamo user posted image user posted image user posted image user posted image

mamica 81, birga meeee če se kdo hoče vame vtikat naj se pa, glavno, da imam svoje oktoberke user posted image user posted image

lucika, sej te mamo rade user posted image

maxica, sem se nasmejala. si imela znanstveno fantastične sanje user posted image user posted image user posted image

vava, jaz sem takoj za piknik user posted image pa fantastične fotke.

mis, polenta ja, ajda tudi, gres je pa gluten.. eni pravijo po 6., eni po 8. eni po 10. ... mi malo testiramo.user posted image

mah, ste tok naklamfale, da ne morem vse komentirat user posted image user posted image user posted image user posted image
itak nas ne morejo izsledit, ker preveč čvekamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14905
2.5.2007 16:13:23   
moci
zoja pa danes ful bruha. zdaj je 5x zapored user posted image pojma nimam kaj ji je... nisva nič posebnega jedli.user posted image
bova zdaj eno dieto udarli, pa bomo jutri videli, kaj bo. samo je dobre volje, edino kaka ne. a ima to kaj vezeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14906
2.5.2007 16:13:40   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Punce, men ni jasno, kako vam uspe? To mislim glede foruma in klepetanja - saj se pogovarjate tako, kot bi se vsak dan vidle in ble tahujše prijateljice. Moram povedat, da me je kar presenetlo, ko sem vas zadnjič po doooolgem času spet mal brala in vidla, da ste še vedno tukaj gor in to še bolj aktivne kot preden so malčki prikukali na svet. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsaka vam čast, zares. Mogoče me je najbolj presenetlo zato, ker sama nikoli nisem verjela v take forume, saj je zelo težko obdržati anonimnost, ki je bila zame vedno edini pogoj, da se vključujem v pogovore na forumu. Zdaj pa moram povedat, da kar ne morem verjet, da ste tako odprte, da vas nič ne briga, da vas bere cela Slovenija in da tukaj objavljate celo svoje slike in slike svojih malčkov. Verjetno sem jaz še mal za planko, ampak res bi rada zvedla, kako vam to uspe? Jaz pa imam toliko zadržkov glede tegauser posted image user posted image  Mogoče me je moj možek okužil s tem, ampak ne morem si pomagat.
Upam, da nisem preveč zakomplicirala in da se vam ne bo tole zdelo mal preveč čudno.
No, pa da vam še povem, da ste mi pa predvsem v času pred porodom stale ob strani kot prave prijateljice in da tega nikoli ne pozabim, zato vas imam vse tudi jaz rada, pa čeprav se ne poznamo.

(mislim, da me danes trka polna lunauser posted image user posted image user posted image )

ti povem kako meni uspe, ker se mi gladko j...... kdo me bere, ker ne pišem nič takega kar bi se zadevalo koga razen mene in moje familije. Pa ker sem par punc že spoznala in so fejst babniceuser posted image , no tem pa potem na ZS izlijem vso svojo bolečino, al pa veselje, ker včasih mi je enostavno lažje napisat roman, kot pa pogovor ob kaviciuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

Neposredna povezava do sporočila: 14907
2.5.2007 16:16:16   
Pikicapokica6
barby84, to kar si napisala glede špioniranja, se je tudi meni zgodilo in sem v nekem trenutku, ko sem zvedla, da ljudje (gre za moje sodelavke) vedo vse o meni, skoraj skup padla in se dolgo sekirala glede tega. In vem, da ste tukajle gor zares same fejst punce, me je pa slaba izkušnja kar malo prizadela. Ko bi ljudje vedno prej počistili pred svojim pragom in se ne bi toliko ukvarjali z drugimi, potem bi svet bil tako lep. Mogoče se bo tudi meni enkrat odprlo tako kot vam, in se ne bom več sekirala glede tega.

Neposredna povezava do sporočila: 14908
2.5.2007 16:26:49   
lucika
vava, na kolpi zgleda odlično! še nisem bila, ampak iz našega kraja na veliko hodijo dol, ribe lovit:) bom res morala še jaz kdaj poiskusit. čeprav me morje bolj vleče...če že imam izbiro.

mamica, ja, prvo je čuden občutek. po drugi strani pa mislim, da sama nikomur nič slabega ne želim, zakaj bi kdo meni? itak sem taka oseba, da znam vsakemu v faco povedat kaj mu gre...torej se ne bojim da bi kdo kje prebral kaj takega kaj ne bi smel. nimam kaj skrivat.

je pa tule na kupu toliko super punc, da bi bilo škoda to zamudit.

me pa moti, ko recimo na najdi.si vpišeš kakšno iskanje in vrže direkt na ringarajin forum. tisto mi pa ni všeč, ker takrat pa smo na razstavi celi sloveniji, tudi tistim, ki jih materinstvo in otročki niti ne zanimajo.. pa res naleti nate kdo, ki mu ne bi bilo treba. uf, sem skomplicirala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14909
2.5.2007 16:32:53   
muki1

Draga ženska, a ti sploh veš kolikokrat smo te omenjale in se spraševale, kaj se dogaja s tabo? Si tako poniknila, kot da bi se v zemljo vdrla.

Glede objav pa je tako...pogovarjam se sproščeno, dajem nasvete iz svojih izkušenj in pojamram o problemih, ki se porajajo v meni. Če to koga tak zanima, naj kar bere, je pa res uboga para, če nima svojega osebnega življenja....se mi prej smili, kot da se takega bojim.
Slike pa...jah, lahko da kdo gleda, lahko gledajo tudi recimo čudni primerki, ..... ki pa jih srečaš tudi povsod drugje, na ulici, so tvoji sosedje, na prireditvah....kaj pa vemo, kaj se dogaja v glavah drugih. Me smo tako ažurne pri pisanju, da objavljene slike vidijo res bolj tiste, ki tekoče berejo, potem pa takoj prileti 10,20 strani, pa je moje slike res videl le tisti, ki sem mu jih želela pokazati. Bolj intimne so pa itak zaklenjene v albumih. Pa ZS za kakšne intimne stvari. Če pa na forumu napišem da sem seksala pa se mi to sploh ne zdi nekaj pregrešnega, pa da sem jedla, kaj sem kuhala, kakšno sem ušpičila kot mula...ne vem, no...jaz sem tudi v živo zelo odprta.
Pa v živo smo se tudi že spoznale, torej vemo s kom govorimo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 14910
2.5.2007 16:43:40   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

muki, zrihtaj prostor v vukojebini in pridemo me k vam. slovenija je micena in nam res ni težko kamorkoli. vsak vikend iščemo ideje za potepe, razdalja ni ovira. mi se radi potepamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Če se vam da, vi kar. Za prostor ni problem, zrihtam, valda..... res se samo nekaj ponujate, da pridete, ampak zares prišla ni še nobena.
Seznam ponujajočih: Gaya, Altati, Frrrr, Pikabu, Moci
Seznam obiščočih user posted image : -, njente

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14911
2.5.2007 16:46:07   
moci
še 2x bruhalauser posted image

kaj naj pa zdaj? drugač je dobre volje, samo občasno ful zajokauser posted image
pa ne me k zdravniku poslat, če bo jutri še vedno bruhala, greva jutri. danes bova samo še kakšno virozo pokasirali.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14912
2.5.2007 16:48:28   
moci
muki, ne ga srat. jaz sem rekla, da gremo oktobra.
če bo piknik pa itak da pridemo.
ajd, tud če ne bo piknik pridemo. ok? eno nedeljo, samo potem bi si še kaj ogledali. no, kaj je vredno ogleda? razen muki, prekmurske znamenitosti user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14913
2.5.2007 16:49:14   
moci
sem rekla, pomagat. kaj je zdaj, kozlarije ja, kozlanje pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14914
2.5.2007 17:07:48   
gaya

moci  kako pa bruha. V loku, al samo polije večjo količino mleka? a bruha GH. Ker Gaja pr meni včasih ko se podoji in ne podreva dovolj kupčka tko bruha. Tud v loku, samo manjšo količino. Pa zajoka tud, kar jz povezujem s tiščanjem v trebuščku. Pomaga pa mi potem to, da jo imam v sedečem položaju na kolenih da se skupčka.

Če pa bruha GH pa nimam pojma, ker se nama to še ni naredilo

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14915
2.5.2007 17:08:55   
muki1
Moci, veš da pojma nimam zakaj bruha.
Ti le pazi, da ne bo dehidrirala, pa da ne bo vročine. Ampak res ji dajaj dosti pit, če pa bo še ful bruhala, pa kar lepo k zdravniku, ne raskiraj dehidracije.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14916
2.5.2007 17:09:33   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Če se vam da, vi kar. Za prostor ni problem, zrihtam, valda..... res se samo nekaj ponujate, da pridete, ampak zares prišla ni še nobena.

najprej citiram da razhudim mukicouser posted image   jst sem te samo opozorila da obstaja možnost, ker ko se naprdnemo pol bomo samo obvestili 1 uro prej da prihajamo, pa boš vidla user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14917
2.5.2007 17:17:56   
moci
ornk kozla. tako kot verjetno altati in muki v mladih letihuser posted image
ne. resno. bruha vse, kar ji dam. user posted image sem ji dala čisto malo riža, da bi nekaj ostalo v njej, pa je takoj prišel nazajuser posted image
zdaj sem jo malo podojila in dala spat. mogoče bo kaj boljeuser posted image jo silim s čajem, samo mislim, da ga takoj izbruhauser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14918
2.5.2007 17:18:29   
Anonimen
Joj, komaj sem spravila škrata spat...ne in ne...on bi vse počel, spat pa ne...zdaj ga je pa zmanjkalo...

LP

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 14919
2.5.2007 17:19:34   
Anonimen

ne. resno. bruha vse, kar ji dam. user posted image sem ji dala čisto malo riža, da bi nekaj ostalo v njej, pa je takoj prišel nazajuser posted image
zdaj sem jo malo podojila in dala spat. mogoče bo kaj boljeuser posted image jo silim s čajem, samo mislim, da ga takoj izbruhauser posted image

Boga...upam, da ko se zbudi, da bo že boljše, drugače boš pa res morala k zdravniku...user posted image

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14920
2.5.2007 17:23:43   
nanica
doma smo. a ste me sploh kaj pogrešaleuser posted image ?user posted image

toliko ljubezni pa že dolgo ne na enem mestu,
tudi jaz vas imam rada, čeprav se oglašam šele kratek čas, berem pa že dolgo. hvala, altati, da si me brcnila v rit, naj že kaj napišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

muki, mi tudi pridemo v vukojebimo, tu sam najdi en dober plac za piknik. se mi zdi fer, da obisk vrnemo. ampak ti boš pa pol naslednja, da ga vrneš. in če ga boš vračala vsaki posebej, bo najbolje, če se kar v lj ali okolico preselite.

imeli smo se krasno, pregnali smo vsega skupaj šest škorpijonov, fasali prvi pik komarja, prvič namočili nogice v morje (folk se res kar kopa), pa brez joka preživeli pot do doma

GH: joška še vedno zakon, sadje: jabolka, hruška, marelica, breskev, sliva, borovnica, prva sveža češnja!!!
zelenjava: izpljunjena cvetača, ostalo še ne, korenček le za brušenje dlesni-surov. Bova pa od zdaj naprej bolj na zelenjavi delala. Kupila sem sladki krompir-a ima kakšna kaj izkušenj z njim?

moci, upam, da bo bolje. kaj sta pa danes jedli? blaž večkrat bruha po gosti hrani in dojenju, če potem sedi in stiska želodček. zdaj pazimo, da ne sedi na tleh in se igra po hranjenju.
kdaj se vidimo?

gorenjke, kdaj pridete v naš konec? jutri nekam potujete, se mi zdi

šibam, obiski, pridem kasneje nazej

po kresi se dan obesi

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14921
2.5.2007 17:23:50   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

najprej citiram da razhudim mukicouser posted image   jst sem te samo opozorila da obstaja možnost, ker ko se naprdnemo pol bomo samo obvestili 1 uro prej da prihajamo, pa boš vidla user posted image user posted image

O saj takrat nas pa ni doma...vsaj 24 ur rabim, da pokoljem podgane in pajke, pa malo posesam in zmečem umazano posodo v omare user posted image .

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14922
2.5.2007 17:24:14   
Anonimen

barby84, to kar si napisala glede špioniranja, se je tudi meni zgodilo in sem v nekem trenutku, ko sem zvedla, da ljudje (gre za moje sodelavke) vedo vse o meni, skoraj skup padla in se dolgo sekirala glede tega. In vem, da ste tukajle gor zares same fejst punce, me je pa slaba izkušnja kar malo prizadela. Ko bi ljudje vedno prej počistili pred svojim pragom in se ne bi toliko ukvarjali z drugimi, potem bi svet bil tako lep. Mogoče se bo tudi meni enkrat odprlo tako kot vam, in se ne bom več sekirala glede tega.

Sem se na začetku malo sekirala, ker ko sem šla na sprehod in sem to osebo srečala, mi je vedno povedala vse kar sem napisala...kot da ne bi vedela...HALO!!! mislim ej...zdaj mi je pa ravno do Portoroža in nazaj, ker itak izgleda, da nimajo kaj početi....pa naj berejo, da jim ne bo dolgčas...mogoče se še kaj naučijo pametnega ali pa neumnega...kakor za koga...boli me kuser posted image  za takšne, ki nimajo svojega življenja in se vtikajo v mojega oziroma v življenje mojih bližnjih...smo imeli v družini že veliko problemov z gobci (pardon izrazu), ki otresajo naokoli in ponavadi še kaj dodajo...UF sem se razpizdila kot user posted image ....dihaj, dihaj....

LP

Neposredna povezava do sporočila: 14923
2.5.2007 17:25:17   
lucika
joj, moci, men se pa tole ne zdi dobro. dojenček pravijo, da lahko dehidrira v parih urah. znaki: suh jezicek, ustnice, koza zgubana ko stisnes na trebuscku...če katera točno ve, naj pove...
nočem strašit ali kaj takega...samo ko je od kolegice mali bruhal (pol dneva, star 3 leta), so v bolnici rekli, da ce bi bil dojenček, bi lahko...v glavnem, dojenčki lahko dehidrirajo v zelo kratkem času. tak da če nisi glih tristo kilometrov do dežurnega zdravnika, bi se na tvojem mestu sprehodila do njega.

zdaj pa še moje vprašanje: naš mali se kotali, da ga nič ne ustavi. imam podložene pol dnevne sobe, samo najboljse je po parketu delat premete. se igra, in samo bum bum in je na drugi strani sobe. tisti bum pomeni, da zareže  z glavo po parketu, ko se z vso močjo zasukne. joče nič, zadoni fuuul, vseeno pa me skrbi, da ne bi kakega pretresa možgan dobil. po eni strani je hecno, po drugi pa niti ne, no... a mu dam čelado za v dnevno sobo?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14924
2.5.2007 17:26:19   
muki1

Ej, zdaj sem šele to prebrala...benti babo user posted image .
Ne je silit s čajem. Žličko, pa čez nekaj minut tudi žličko....najboljšebo pa, če ji daš samo vodo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  595 596 [597] 598 599   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  595 596 [597] 598 599   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.