s u g a r
|
Haj čer punce moje. Kok mamo lepga fantka. , komaj čakam na slikice še ostalih dveh Tevža in Katje. Rožica akcija - držimo pesti za vaju in seveda očka da boste čimpreje trije (še dobri dve urici pa boste že v maju) Jaz sem tudi čisto preč - od sreče in zadovoljstva za naše mamice. Drugače pa trebušček se mi je spustil, malce s težavo grem lulat (še mal več jih je ker zdaj še mali pritiska dol poleg katetra, ampak bomo že - še en mejčkn), hodim kot dobesedno nasedli kit in komaj se skobacam iz avta, najbolje mi je k greva kam z doblotom ker je najlažje ven zlest in skočt notri. Mi je pa zanimivo ker so me dva dni nazaj začele boleti stranske mišice trebuha (pozna katera to) in nikakor ne morem biti na boku (ala spanje), sprostim se lahko le ko se učežem in seveda spim na hrbtu. Mali skoz obrača glavo in me sramna kost tako zaboli kot bi me en z eno ornk iglo špiknil (me kar malo pokrivi), brce so pa še vedno na tapeti kot bi imel vojno stanje v trebuščku, kolcamo zdaj ene 3 krat na dan. Kilogrami pa kar ne grejo nikamor mislim da imam zdaj 7 kg plusa, ampak da ne omenim celulita (ajoj , kitova mast zastonj - kira kupi), kako bomo to zgubil (ja verjetno bom lahko na sebi poskusila kar takoj tisto kar pridoma uporabljajo moje punce - pa še rata jim, do zdej tega nism rabla zdej pa vsekakor bom). No danes je moja draga mati se malo pozanimala o izvornih celicah in je iz ust ge. ki dela v lj porodnišnici je to bolj tako tako, vse skupaj resnično v vato zavito in baje nezaščiteno s strani zakonov. Jutri pokličem še na info tel NEOCELICE in podrobno vprašam (upam da res se ne spravim na tel ker halo PRAZNIK - trapa). No pokličem v četrtek. Kako je kaj s Petrinjo (ima katera kako informacijo), ker nimamo niti njene številke. PETRINJA - javi se nam kaj - ko bi saj nekdo od njenih bližnjih bral bloge. Punce dajte mi pomagat pri nečem. Prijateljica se ženi ravno takrat ko bom jaz rodila (par dni striževa, če bo moj PDP pravi bom jaz še v porodnišnici), no in zdaj so malce zaradi mene prestavile dekliščino in jo imamo v soboto, dan prej pa se dobimo da se punce spoznamo. Mene pa zanima kaj nej naredim, namreč z mojim srčkom sva se odločila, da bi jima rada nekaj poklonila, a bejba noče nič slišati o tem in mi vsakič reče "pa dej ne nor, ti boš zdej mami in mi ne boš zapravlala brez veze", no meni pa srce ne da in zdaj ne vem kaj nej naredim ne bi pa ji rada kupila kake brezvezne stvari. Noče mi povedat če imata kje knjigo želja mladoporočencev nič od niča, mal se bom pozanimala zdej v petek ko se dobimo punce z dekliščine, a vseeno bi mi prav prišel še kak nasvet. Zato lepo lepo prosim. Pa še nekaj a ste za stvar da bi našpim trem "majčicam" - po srcu poslale kako družno čestitko RR (ala telegram) - ja sam če pogeldam Junijorka bo v četrtek baje že na poti domov, za Anči pa Putko pa ne vem. Hudiča danes mi pa prav nič ne hodijo prav tile prazniki. Sta se kaj javili Anči in Putka po sms-ih? Kako jim gre? No kakorkoli še enkrat VSE ČESTITKE Zdaj grem pa tudi jaz lepo u mižule in se crkljat z mojim ker ga dva dni ne bom videla ker gre veslat v Bovec. SMRK - ampak naj gre, ker je potem tol bol lušno k pride nazaj. papa nočko in lepe sanje, če bo pa pri kateri akcija pa veliko veliko veliko sreče in čim manj bolečin in nadvse veliko zadovoljstva. nočko