|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
29.4.2007 21:08:42   
kaya2007
Joj, ne morem verjet!!! Čestitam Juniorka in Putka!!!!!!!!! Res sem vama fouš!
Rožica, se mi zdi, da sem spet izginila s seznama user posted image  (8.5., feldbach, punčka).

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
29.4.2007 21:09:34   
Freycha
Wow... čestitke vsem novopečenim mamicam.

Ma jaz ne vem no..... a je pri vas majčicah res tako slabo, da so vam na predzadnji dan aprila kar tri zbežale?user posted image

mal se hecam.......

Hvala Eca za poročilo glede Juniorke. Obvezno jo pozdravi, ko bosta naslednjič na vezi!!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
29.4.2007 21:20:19   
Majchi
Joj, jaz sem šla vse današnje poste še 1x brat, pa mi kar solzice tečejo. Sej ne vem, zakaj.
Smotana sem. Čustvena in vsa mehka.

Novopečene mamice, Srečno! Res ste face, ste pohitele user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
29.4.2007 21:40:01   
petrazg
Ja punce dva dni ne pogledam sem gor, pa je že kup sprememb... user posted image user posted image user posted image

Vse čestitke Ančki1 za Tevža. Pa je le prišel malček, ki se mu je na začetku tako mudilo, potem pa ga je mamica tako težko čakala... Zdaj pa naj le pokaže kdo je glavni v hiši!

Juniorka.. ti si pa tako natiho ušla... nisi nič povedala, da se Nelu že mudi... Tudi tebi čestitke in veliko cartanja z malčkom!!!

Putka čestitke za še eno princesko Katjo. Ta tvoja babika je pa prava korenjakinja...

Mamice super ste... user posted image user posted image user posted image Vsem trem veliko nepozabnih trenutkov s svojimi malčki in veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image . V tem norem svetu pa malčkom želim veliko sreče user posted image user posted image user posted image in čimveč pozitivnih ljudi!!!user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi očkom (nekaj so pa le pripomogliuser posted image user posted image user posted image ) in bratcema in sestrici!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
29.4.2007 21:46:47   
ajdaN
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO punce vsem iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image !!! Tevž, Nelson in Katja pa dobrodošli! 

Se vam pa mudiuser posted image . Jst bi tuuuuuud - fooooouš!!!

user posted image

Lepo se cartajte vsi skupaj, pa čimveč prespanih noči!

user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
29.4.2007 21:47:15   
BAMBINA_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Juniorka in Putka, čestitke za vajina sončka,
ki jima želim zdravja
ter da bi jima življenje bilo postlano z rožicami!!!
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 29.4.2007 21:48:57 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
29.4.2007 21:48:07   
petrazg
Freycha... mislim, da je bila  pri naših novopečenih mamicah želja po tem, da stisnejo svoje user posted image tista , ki je zmagala...  s srcem bodo pa sigurno ostale majčice...

Kaj bi jst dala, da bi stiskala svojega korenjaka k sebi... pa ga bomo po vsej verjetnosti še kar čakali, saj še čisto nič ne kaže na spremembe... joj kdaj bo to...punce komaj čakam, pa res koooooomaj...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
29.4.2007 22:27:52   
lex
No kateri se je že sanjalo, da bomo danes na strani 102 in da jih bo nekaj rodilo???user posted image  A vidiš, da se sanje vedno izpolnijo - tud naše se bodo, če ne danes pa jutri zagotovouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
30.4.2007 8:11:36   
tejč
user posted image jaz sem še doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
30.4.2007 8:12:21   
tejč
ampak grem kmalu do trgovine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp vsem

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
30.4.2007 8:38:26   
Eca
Jaz pa bom danes šla verjento Juniorko pogledat (ne ne ne grem še rodit), kako kaj novopečena mamicauser posted image .

Lp, Eca

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
30.4.2007 9:31:39   
BAMBINA_
SEZNAM MAJČIC user posted image

user posted image   

03.03.2007 dvojčka v maju  user posted image user posted image (PDP 09.05.2007)
08.03.2007 Nifra                  user posted image Samo (PDP 01.05.2007)
25.03.2007 BARBARA R.        user posted image Domen (PDP 16.05.2007)
24.04.2007 telebajsek**     user posted image Maruša (PDP 04.05.2007)
26.04.2007 mravljica3          user posted image Sašo user posted image Olja (PDP 25.05.2007)
29.04.2007 Ančka1              user posted image Tevž (PDP 02.05.2007)
29.04.2007 Putka                user posted image Katja (PDP 08.05.2007)
29.04.2007 Juniorka            user posted image Nelson (PDP 04.05.2007)

user posted image
01. r ožica81, Jesenice, user posted image  user posted image (Nace)
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. Pikapoka30, Ljubljana
04. kjava, Ljubljanuser posted image user posted image
05. bavcek
05. pegi user posted image   user posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image user posted image (Janez user posted image - joke, Dorian)
07. Stephany, Celje, user posted image user posted image
08. NINIKAM
08. petrinja, Ljubljana user posted image   user posted image (Matevž)
08. ajdaN, Kranj
08. kaya2007, Feldbach user posted image user posted image
09. BAMBINA_  user posted image user posted image (Griša)
10. Imarcel, Maribor  user posted image  user posted image  (Alina)
10. Anol
10. srni
10. Sonjam, Ljubljana
11. tejcek19, Ljubljana 
12. Makica79
16. DORSI, LJ
16. BaByGiRl, Jesenice, user posted image user posted image
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image user posted image (Maša)
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image user posted image (Lana ali Taja)
21. lukrecija user posted image user posted image (Lana)
22. lex, Slovenj Gradec user posted image user posted image
23. s u g a r, L jubljana user posted image user posted image (Val)
24. raglja1
24. petrazg, Celje user posted image user posted image
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image user posted image   (Ema)
25. dodi (dvojčka), Kranj
25. ursyka21
26. bonda, Ljubljana user posted image user posted image
27. nikical, Ljubljana
28. nosečka
30. Elenuser posted image   user posted image ali user posted image (NM ali PO)

user posted image   

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
30.4.2007 9:57:04   
Sonjam
user posted image user posted image user posted image  Bravo, bravo, bravo!!!user posted image user posted image user posted image
Junijorka res lepe čestitke tebi in tvojemu korenjaku,pa seveda očku.
Želim vam vse naj naj.Da bi čimprej prišla domov in se nato doma cartajte skupaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Putka, tudi tebi vse najlepše in najboljšeuser posted image user posted image user posted image ,da boste srečni in zdravi
še naprej.Uživaj ob svoji novorojenki kolikor se da.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav sem se zdajle spet mal zamislila.Putka je imela rok dva dni pred mano, zdaj je pa že vse opravila prav na hitro, jaz pa še kar upam na 10. No ja ko bo pač bo a ne.user posted image
Danes popoldan imam še CTG, pa bomo videli stanje.
A mi lahko poveste kaj lahko vzamem proti bolečemu grlu?Mene je včeraj kar na lepem zagrabilo in celo noč nisem spala, zdaj sem pa taka, kot bi me nekdo povozil. A kakšen lekadol plus c se lahko vzame, ker se bojim da bom dobila še vročino ker sem čist čudna.user posted image
Sem jezna kje sem sedaj še to staknila.
Zdaj pa grem še mal čajčka popit.
Pa pa

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
30.4.2007 10:20:58   
petrazg
Sonjam, ko sem jaz novembra obležala z vročino sem jemala samo Lekadol, pa nič drugega. Če se ne da brez... Jst sem imela za vsako tableto slabo vestoz. slab feeling... Če te pa grlo boli,  pa zraven še veliko čaja popij, pa sadja veliko pojej! Pošiljam ti rožico, da bo kmalu bolje user posted image , pa user posted image  za srečo na pregledu ...

Papa!

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
30.4.2007 10:23:49   
petrazg
A Rožica je še z nami??? Če še bereš forum, ti želim danes čimbolje opravljen CTG, pa da bi ti torba še danes prav prišla...user posted image user posted image user posted image

Držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
30.4.2007 11:17:42   
s u g a r
haj

no pa smo ostale še tu.

Ko so včeraj prišli sms-i od Junijorke in kasneje še od Putke, sva bila midva v Predvdvoru in ko zakleto jaz nisem imela seznamčka sabo, da bi javila, no zdej je pri meni in gre z mano kamorkoli.
Vam pa odkrito povem, da ko sem dobila prvi sms od Junijorke ki sem ga prebrala šele na poti bil pa je od ponoči mi je začelo razbijati srce (uuu kako lepo in tako na hitro, super), potem pa sem kasneje bila malce firbčna (žleht jaz) in jo prašala kako ali so že skupaj in je napisala ja ravnokar in da jo mal boli, no to je bilo to zdaj naj počivajo in se lepo spoznavajo. No potem pa so se mi ulile solze - pa v avtu dva deca, jaz pa edina s poplavo čustev, sta kar utihnila moj pa me je samo crkljal in božal, potem pa par sekund zatem dobim sms še od Putke in jovo na novo, s tem da je bilo tukaj pa že jaz bi tud rada spoznala našga otročka nej že smukne ven sem si mislila gremo kar v Ljubljano in v porodnišnico bom imela saj "tri" fante ki me bodo spodbujal, tko da mi ne bo nič hudega. No končno smo pol mal se zasmejal in spregovoril. Moj pa je videl da ni ravno čas da nisva sama in da sem čist cmerasta. Solzice so kar same tekle ven jaz pa sem se smejala. Punce uglavnem ful ful ful sem vesela za vas, no potem pa pridem domov in vidim še za Anči in res bila sem čisto blažena.
No zdej sem se izpovedala, upam da se že malo utrdim ko bom jaz rodila in od da ne bom sreče preveč skrbi delala babci in mojmu s mojimi solzami.
Meni je to res čustven trenutek, ker sama komaj čakam in ve pravtako, ob enem pa so rodile punce ki sem jih osebno spoznala in lahko da rečem čutim njihovo srečo. Mogoče si mislte tale Sugar je pa čist na glavo. Mogoče pa res.

No glede prehlada, jaz nečm jemati tablet in nazadnje k me je po grlu peklo in bila sem malo čudna sem pojačala z Aloe Vera pila sem jo po dve veliki žlici v 0,5 vode na dve uri in v dveh dneh je pekoče grlo minilo.

Rožica javi se nam!!!!

Ostale pa lepo preživite tale lep dan, jutri se začne naš mesec - MAJ in drastično odštevanje.

papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
30.4.2007 11:20:53   
s u g a r
punce mal preskalujem besede, ne vem kako mi to rata SORRY. pa uglavnem sej upam da znate prebrat.

no lepo bodite

user posted image user posted image user posted image

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
30.4.2007 12:43:53   
tejč
Rožica?????

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
30.4.2007 13:40:47   
kjava
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke juniorki in Putki!user posted image user posted image user posted image

Jest bi tuuuuud!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
30.4.2007 17:01:41   
Maleal
Čestitke Putka in Juniorka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
30.4.2007 17:33:20   
iwa
Babe pa ve ste čist nooooore! Nekaj dni grem na dopust in ko začnem brat vaše poste se mi kar solze ulijejo! Ja sijajno!
Iskrene čestitke Mravljici3 za Oljo in Sašota, pa Ančki1 za Tevža pa Juniorki za Nelsona in Putki za Katjo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res vsem želim čim več trenutkov sreče in zadovoljstva v novi vlogi! Bravo bejbe!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
30.4.2007 17:37:06   
iwa
Pr men ni nič novega, čez vikend sva bla na Gorenjskem, zej pa nazaj v LJ. Jest sm tud že čist nestrpna čeprov me uradno še 3 tedni čakajo! Upam pa da nam čist do tazadnjega, jest bi bla tud čimprej mamica!!! Joj se morm mal umirit. Zej so mi čist čustva vn butnla....
Vsem ki čakamo  želim čim lažje čakanje in da nam čimprej mine! Mene občasno ponoči mal zašrauba kej, ampak pol je spet vse mirno tko da bomo kr še mal not.

Punce, držte se, še posebej tiste ki ste tik pred zdajci! Tole z Rožico je že kr mal sumljivo.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
30.4.2007 17:45:40   
Sonjam
Hellooow!
Evo mene iz CTG-ja. Dete dobro raste se razvija in vse je ok.user posted image Pa ponovi vajo čez en teden. Mi je pa G. rekla, da naj kar vzamem kakšen lekadol (ne aspirin!), da se ne bi res razširilo v kakšen večji prehlad, da se moram šparati z močmi za porod. In pravi da lekadol ne bo nič škodoval user posted image , sploh ker je že čisto donošen. Tko da če res ne bom zdržala ga bom mogoče samo polovico vzela.user posted image
Petrazg hvala za lepe želje.Kje pa si ti? A ti je uspelo priti do morja?user posted image

Aja včeraj sem vam pisala o dirkah ko sem bila doma. Ja in dva kolega sta si privozila vsak svoj pokal za drugo mesto v različnih kategorijah. Bravo, bravo!
No prvič tak lep uspeh jaz pa domauser posted image .Saj mogoče bomo šli pa na naslednjo dirko že z vozičkom.user posted image
A greste danes zvečer kam na kresovanje al boste kar doma rajši počivale? Pri meni je vse odvisno od počutja.
No upam da nam do jutri ne pobegne katera v Rim.Od jutri naprej pa lahko ko se začne maj.user posted image
Lep dan še naprej pa pa....

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
30.4.2007 17:51:44   
lex
Evo mi smo pravkar prišli s sprehoda in kosila pri mojih (to je pravi piknik, ne pa tisto kar mam pri tašči in tastu). Moja danes nori po maminem trebuhu k nora. Ves čas mi tišči eno koleno direkt iz trebuha, kot da bi hotela kar tako ven skočit. Upam da ne user posted image .
No rožicauser posted image , kje se pa ti nahajaš?

Lep dan še naprej.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
30.4.2007 18:26:06   
juniorka
Pozdravljene MAJČICE!

Pišem v imenu moje drage sestrce Nataše, ker me je prosla naj se prijavim in vam malo sporočim kako in kaj. user posted image
Najprej morm povedat, da se je Nel odločil, da pride ven malo prej... Zdaj pa je čist happy! user posted image  Saj prav tak! Hehe! Joj... Teta sem postala!!! user posted image  Ok... Da grem k bistvu... Saj že veste, da je prišel na svet včeraj, 29.4.2007 ob 16:17 in da je težek 3550g in velik(dolg)  51cm, tak da ne rabim še 1x vse pisat (user posted image )... Obema s Tasho vred gre ful lepo. user posted image  Nel je čist podoben atiju, sam malo je bolj svetli... Hehe. "Dere" se tudi tak..hihi... Samo je pa lepši pa bolj lubani! user posted image   Tasha je tak fajn čustvena, da mi je kr lepo, ko jo pogledam. Res lepa mlada mamica! user posted image  Uf... Upam, da se bo naučila previjat in da je nebo spet polulal..user posted image  Takrat nočem bit zraven... heh... Saj še bo vse ok! Aja, mam še informacijo o Nelovi krvni skupini! AB pozitivno, tak da je večja nevarnost zlatenice..user posted image  No, saj bomo poskrbeli, da bo vse OK! user posted image   V četrtek že prideta oba domov! user posted image user posted image user posted image  
Nekaj še mam za napisat... Ralf in Nataša sta šla ponoči okol 4h v bolnico. Zjutraj pa sem se zbudila ob 9:30 in zagledala sms, da se peljejo v bolnišnico, kr ji je voda odtekla (skor me je kap!!).. Pol pa sem ko neko budalo hodla okrog, pa si nisem upala nič, kr sem vidla vse avte doma. Pa sem srečala Ralfa.. Pa je blo res! Ko sta se zbudila starša, sta bla skoraj šokirana, ker ju nista zbudila user posted image  ... Si mislite?! Jaz sem prva zvedla, da je v bolnici...hehe...user posted image  Joj, novopečeni atek pa je zdaj čist zaljubljen v svojega malega ("my big boy, my king") user posted image
Torej... Novopečena mamica vas vse lepo pozdravlja (z mano vred) in čestitke tudi drugi mamici! user posted image  Uh, še malo pa boste ostale prišle na vrsto! user posted image

Uživajte prijeten dan in veliko lepih trenutnov s svojim malim user posted image  (čim manj umazanih plenic user posted image )!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?