Eca
|
Evo mene.... še vedno v enem kosu. Ponoči sem bila tako polna adrenalina , tamli je zakuhal, mene je zvijalo, sploh nisem mogla zatisnit oči. Tako me je bilo strah.... najbolj tega, da mi odteče voda. Mali nama je pobruhal celo posteljo, vročina mu ni hotela pasti, mož koma utrujen, jaz pa z mojim "čudnim" trebuhom skakala za dudo, kapljicami, obkladki, flaško, mišem.... Ob tem nisem imela niti prostora kam vse vležt, ker se je mali kar naprej kotalil po najini postelji od vročine. Ob 3h zjutraj mi je dal eno izmed dveh flaš ( v eni je imel čaj, v drugi vodo) in mi začelo govoriti: ČIN, MAMI!. Nisem vedela, a se meni blede ali tamalemu, mi ga pa je uspelo napojiti z vodo in ČIN MAMI. Potem se je spomnil, da morama v njegovo sobo in da bova skakala in delala HOP iz njegove postelje. Sploh ne vem od kod sem jemala energijo. Za na konec pa je rekel, da grema gledat Nodija - jaz sem bila že taka koma, da sem kar zaspala, mali pa si je v miru ogledal ene 3, 4 risanke . Potem pa sem ga morala še uspavat med vsemi bruheci v postelji in smrdljivi pižami, ki je ni pustil preobleči . No, pa sem prestala v enem kosu. Mož bo vzel bolniško za četrtek in petek, ker takega bolanega ga res ne morem dat na počitnice k moji mami. Res srčno upam, da ostanem v enem kosu do ponedeljka, ko imam rok . Sedaj čakamo en obisk, tamali z vročino, jaz s prehladom (nos se je umiril, glava razbija ). Za mimogrede mi še mama sporoči, da mi je umrl stric (po očetovi strani) in da še ne ve kdaj bo pogreb . To so moje novosti (pri nas ima očitno mlade). Tejč - sem doma, vidiš situacija je nezavidljiva. Pegi - ČESTITKE IN VSE LEPO TEBI IN TVOJI DRUŽINICI!. Moram it.... Lp, Eca
|