|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
29.4.2007 9:09:44   
kjava
Čestitke za Tevža user posted image user posted image user posted image  in bravo mamica!user posted image user posted image user posted image .Želim vam veliko veliko lepih trenutkov z user posted image   user posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
   [Brisano sporočilo]
29.4.2007 10:46:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
29.4.2007 10:51:50   
kaya2007
Ančka čestitam!!! Ne morem verjet, včeraj je napisala da jo nekaj šraufa, zdaj je pa že vse za njo!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
29.4.2007 11:00:15   
Maleal
Ančka iskrene čestitke za user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
29.4.2007 11:05:51   
petra a
Ančka-čestitke ob rojstvu malega Tevža, veliko zdravja, sreče, ljubezni, pa veliko cartanja in malo neprespanih noči. user posted image user posted image user posted image  (bi dala še kakšnega smeška, pa spet ne delajo)

Punce-meni se dozdeva, da bo naslednja Rožicauser posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
29.4.2007 11:37:27   
Majchi
Ančkaaa bravo user posted image user posted image user posted image  !!! Čestitke za Tevža! Upam, da ni bilo pretežko! No, pa je končno želel spoznat ta nori svet!

Punce, a veste, da se mi je dons ponoč sanjalo, da sem zjutraj šla na RR in da smo ble na strani 102. Pa sem si rekla, ziher je Ančka al pa Rožica rodila, pa zdej čestitke letijo in strani se nabirajo. In res! Sicer smo na strani 101, ampak  bomo verjetno že do popoldneva tko kot v mojih sanjah. Še enkrat bravo za našo Ančko user posted image .

Bambina, jaz mam tud feeling kot da se je zdej pa zares začel. Da je Ančka tisto pravo otvoritev nardila. Še vedno mi pa ni jasno, kaj je s Petrinjo. Po mojem tud ona že pestva user posted image .

Rožica, zdaj pa ti. Potem pa Juniorka, potem pa Eca user posted image . Mater, sem vas v vrsto postavla, na konc bo pa vse drugač user posted image .

Grem finiširat kosilo. Jaz sem ob takih novicah še bolj lačna.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
29.4.2007 13:58:35   
dodi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke ANČKA za malega princa TEVŽAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliko zdravih in lepih trenutkov
lp,dodi

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
29.4.2007 15:25:37   
Sonjam
user posted image user posted image user posted image  Ančka iskrene čestitke za tvojegauser posted image . Veliko sreče in zdravja vama želim, pa mirne in lepe noči seveda.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No pa se je začelo.
Jaz imam jutri CTG, pa bomo videli kaj bo rekla G.Sam zaenkrat mislim da še ne bo akcije pred desetim ko imam rok. Bomo videli.
Danes sem hotela jit na eno dirko (avtocross), ker kar nekaj kolegov in znancev sedaj vozi, pa nisem šla ker mi kolki ne dopuščajo. Pa še kamor pridem sem največja atrakcija, s trebuhom in z berglami.user posted image Zdaj sem pa sama doma ker so vsi ostali na dirki user posted image  Upam da bo vsaj kakšen pokal padel.user posted image
Jst sploh ne morem verjeti kako teh 9 mesecev hitro mine.Se mi zdi da sem komaj zvedela novico, no pa je naš čas že skoraj tukaj.user posted image  
Zdaj grem pa malo ven na sončka knjigo brat, da mi bo čas hitreje minil ko sem sama.
Lepo se imejte in pazite na svoje bušije.user posted image  pa pa

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
29.4.2007 17:59:48   
tejč
kar naprej čekiram rr, če gre še katera...user posted image

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
29.4.2007 18:23:53   
Eca
Evo novic. Juniorka mi je poslala SMS, da ji je odtekla voda in je že v porodnišnici. Sedaj čakam samo še na "rezultat".

Držim pestiuser posted image !

Lp, ECa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
29.4.2007 18:27:06   
lex
Tejč jaz tud user posted image , se mi zdi, da bo tale polna luna kar dobro zdelala majčiceuser posted image .
No na mojo user posted image user posted image  deluje kar dobro, saj že cel dan brca tak da me vse boli. Še sreča, da je imel Aleks enega od boljših dni in je spal popoldan, tako da sem si lahko kar dobro odpočila in bila sem v user posted image  tako je pasalo. Ajde grem peglat.
Aja kaj vse ste pripravile za pikice ko boste odšle domov? Aleks je februarski pa se mi zdi, da sem ga tako fajn lahko oblekla, da se mi je zdelo da mu ni prevroče, kako pa naj tole? Ko bi bil tisti dan sonček, da bi imeli lepo vreme, ker se mi zdi da bom kar zakomplicirala in pol bo ubogi ati spet moral cote po previjalni iskat (sem prvič dobla pol omare v bolnišnicouser posted image ).

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
29.4.2007 18:27:50   
lex
Junijorka DRŽI se!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
29.4.2007 18:33:41   
Freycha
Ooooo full dobro!! user posted image user posted image user posted image  Juniorka vse naj naj naj - pa naj bo čimmanj boleče in čimhitreje mine user posted image user posted image

Eca, sporoči, ko boš vedela kaj več, ok?!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
29.4.2007 19:13:11   
tejč
O, bravo, juniorka, kakšna akcija!!!! To mi je res všeč user posted image user posted image user posted image . Menda ja ne bomo vse pokapale do polne lune v prodonišnico.
Lex, še dobro, da je Alex spal, naša Ajša tudi. Od 12 do 15.00 Me je kar odrezalouser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
29.4.2007 19:20:32   
tejč
..."prodonišnico"....user posted image user posted image user posted image  sploh ne gledam, kaj naklofam...user posted image user posted image

Pa še tale naš labtop, jaz ne vem, no...kr neki...pritisnem eno tipko, pa kr neki...ne vem, no...

Ej, lex, jaz sploh ne vem, kaj bom oblekla mali, ko bomo šli iz porodnišnice. ZAenkrat imam vse sorte pripravljeno-od dveh mako majč do enga bodija, žabic, tanke trenirkice, debelejše trenirkice. Ne vem, res ne. Še kar čakam, če zapade sneg tu pod kamniškimi planinami user posted image user posted image user posted image .

Ne! Se hecam, dans je blo tok vroče, da sem zaspala popoldne v majici in v gatah ob odprtem oknu, kjer vleče direkt na posteljo.
PA oba z dragim se je polotila vsakoletna alergija na cvetni prah, ko smo šli dopoldne za dve uri hodit, malo tudi po gozdu in travniku in sva kihala kot zmešana, Ajša pa vsakič:"NA DAVJE!" Sva se že prav smejala, ker sem jaz kihnila tudi po 7 krat skupaj...

NA balkončku je krasno, odkar imamo tendo.user posted image

Majčice zlate-jaz bi tud kar šal, res, no...Ne da se mi več čakat...PA nič kaj ne kaže, da bi blo kej. Sicer pa: nikoli ne veš....

Putka, kako se držiš? Aja, točno, na Dolenjskem si!

Juniorka, mi vsi držimo pesti.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
29.4.2007 19:30:57   
s u g a r
opala madoniš punce ušle so nam

Anči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Junijorka rodila danes 16,15,  fanta težkega 3550g in velikega 51 cm  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Putka rodila malo pred drugo uro punčko težko 3730g in veliko 52 cm z imenom Katja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem trem mamicam veliko sreče in veliko prijetnih trenutkov in nadvse naj naj naj.

DRŽITE SE IN VESELA SEM ZA VSE VAS ČEPRAV STE NAM UŠLE.

papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
29.4.2007 19:37:27   
Eca
Čestitke mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaš trud pri porodu! Veliko zdravja malim user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo v življenju!

Eca še vedno v enem kosu (nič ne kaže na spremembe)

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
29.4.2007 19:53:52   
s u g a r
za vse naše mamice.
user posted image

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
29.4.2007 20:15:09   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Putka, a si na Dolenjskem rodila?
Čestitke vsem srečnicam.user posted image

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
29.4.2007 20:41:55   
rožica81

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

JUNIORKA IN PUTKA, ISKRENE ČESTITKE ZA VAJINA OTROČKA! VELIKO CARTANJA IN LEPIH DNI

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
29.4.2007 20:46:06   
lex
user posted image Ojej tale polna Luna vas bo pa vse v april prestavilauser posted image user posted image user posted image

No ČESTITKE JUNIJORKA IN PUTKA (in vse ostale, ki nam boste ponoči ušle!)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim veliko cartanja, čim manj neprespanih noči in čimveč pokakanih pleničkuser posted image .

tejč se mi kar smiliš. Jaz imam alergijo na pršico in skoraj vsak drugi dan perem posteljnino, ker ne zdržim v njej bolj dolgo, ker ko se zjutraj zbudim z zaštofanim nosom lahko samo popiuser posted image . Ampak kaj ko tablet ne bom smela jemat dokler bom dojila. Se mi zdi, da e bilo pri Aleksu malo manj očitno in se mi ni to dogajalo. Malo pa tud psiha pripomore k temu (vsaj pri meni).

Uživajte!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
29.4.2007 20:47:29   
rožica81
Sem pa kar presenečena user posted image  Vse na isti dan! Res super user posted image  user posted image  user posted image  komaj čakam, da uidem še jaz user posted image  Če ne drugače imam jutri zjutraj ctg, pa bomo videli, ali ostanem kar v porodnišnici ali ne... Glede na to, da me že pošteno matra danes, upam, da jutri rodim. Vam sporočim user posted image

Lep večer

GO MAJČICE, GO...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
29.4.2007 20:49:30   
Eca
Pravkar me je klicala Juniorka, ki vas vse lepo pozdravlja. Voda ji je odtekla zjutraj ob 3h, potem je štartala proti MB. porodnišnici, kjer so ji dali umetne popadke. Ob 12h je dobila EA in bo 16:17 je dobila v naročje svojega zlatega sinka Nela. Sporoča še: Punce kar korajžno.
Jutri bo njena sestra dala gor tudi kakšno fotko njenega Nela.
Kaj več  vam bo verjetno sama napisala, ko se vrne domov.

Bravo Juniorkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še enkrat veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate!

Eca

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
29.4.2007 20:53:08   
rožica81
user posted image

SEZNAM MAJČIC user posted image

01. rožica81, Jesenice, user posted image user posted image (Nace)
01. Nifra, Ljubljana user posted image   user posted image Samo           RODILA 8.3.
02. ancka1, Jesenice user posted image user posted image Tevž
           RODILA 29.4. 
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana  user posted image Maruša       RODILA 24.4.
04. Pikapoka30, Ljubljana
04. juniorka user posted image user posted image Nelson                              RODILA 29.4.
04. kjava, Ljubljana user posted image user posted image
05. bavcek
05. pegi user posted image   user posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image user posted image (Janez user posted image - joke, Dorian)
07. Stephany, Celje, user posted image user posted image
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju user posted image in user posted image user posted image user posted image             RODILA 3.3.
08. petrinja, Ljubljana user posted image   user posted image (Matevž)
08. ajdaN, Kranj
08. Putka, Ljubljana  user posted image  Katja       RODILA 29.4.
09. BAMBINA_  user posted image user posted image (Griša)
10. Imarcel, Maribor  user posted image  user posted image  (Alina)
10. Anol
10. srni
10. Sonjam, Ljubljana
11. tejcek19, Ljubljana 
12. Makica79
16. BARBARA R. user posted image   user posted image Domen                     RODILA 25.3.
16. DORSI, LJ
16. BaByGiRl, Jesenice, user posted image user posted image
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image user posted image (Maša)
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image user posted image (Lana ali Taja)
21. lukrecija user posted image user posted image (Lana)
22. lex, Slovenj Gradec user posted image user posted image
23. s u g a r, Ljubljana user posted image user posted image (Val)
24. raglja1
24. petrazg, Celje user posted image user posted image
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image user posted image   (Ema)
25. dodi (dvojčka), Kranj
25. mravljica3, Ljubljana  user posted image Sašouser posted image Olja RODILA 26.4.
25. ursyka21
26. bonda, Ljubljana user posted image user posted image
27. nikical, Ljubljana
28. nosečka
30. Elenuser posted image   user posted image ali user posted image (NM ali PO)

user posted image   

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
29.4.2007 21:06:16   
Majchi
Kaaaaajjj??? Pa ve punce ste čist nore! Tole se je pa res hitr začel dogajat! Me par ur ni na RR in potem sami novi otročički user posted image .

ČESTITKE TUDI JUNIORKI IN PUTKI!!!! BRAVO PUNCE! Sedaj pa uživat v crkljanju. Dobro okrevajte! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da ni blo pretežko.

Kera bo pa zdej naslednja?

Nočko!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?