|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  585 586 [587] 588 589   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
30.4.2007 20:26:23   
Maxica
Sam da poročam. Okrog 15h je imel spet vročino okrog 38,8 v ritki, pa sva mu kar dala svečko. Tako da prej, okrog 20h, je imel le 36,7 v ušesku. Upam, da bo.user posted image
Barby, lepo se imejte na kresu, sem videla včeraj po TV, da bo to ogromen kres.
Mamica 81, oglasi se nam večkrat, pogrešamo te. Pa če imaš še mojo mobi številko, mi spusti prosim tvojo številko skozi, da te kdaj malo pobaram, kako ste kaj, pa za kakšno naše srečanje opozorim.user posted image
Anč, skomine nam delaš. Uživajte.user posted image
Mis, čakamo poročilo s poroke, pa kakšno fotko nevestice in ženina, ter priče.user posted image  Super, da vama je s Tino uspelo to, s spanjem.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14651
30.4.2007 20:33:14   
piskot
maxica dobro, da vsaj svecke pomagajo. upam da boste jutri ze bolje.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14652
30.4.2007 20:48:23   
mis
No, Tina spi, pa da mal več napišem.

V petek smo šli v LJ in pomagali še pri pripravah, jaz sem brata peljala v Celje po rože, spat smo šli ob 1h ponoči. No, v soboto sem šla zjutraj k frizerju, smo se zrihtali in ob 10h smo šli v Železnike po nevesto. Tam smo potem jedli, pa šranga je bila taka lušna, ob treh je bila cerkvena poroka. Med poroko je ati Tino merkal zadaj, da sem bila jaz bolj pri poroki lahko. Potem je bil žur pred cerkvijo, no ob 19h pa smo prišli v gostilno v Pirniče. Ob 20h sem Tino dala spat in žurali smo do 3h zjutraj. Tina je spala v košari od vozička. V eni sobici. malo več se je zbujala, ker je bilo glasno, ampak je šlo vse z dudo. Potem sva pa košaro dala v avto in jo prepeljala domov in je spala naprej do pol šestih. Sem jo podojila in je pri meni v postelji spala do pol desetihuser posted image . No, potem smo šli pa še k mladoporočencema domov, pa je blo ful smeha, ker so jima prijatelji stanovanje mal pospravli, v narekovajih seveda. Ful so obesli WC papirja, pa verze pisal, pa vse omare in hladilnik napolnili... No, pa smo prišli okoli treh domov, jaz spat, je ati mel Tino, pol pa on spat, pa sem jo jaz imela. Je pa zvečer ful pasal bit doma, v miru...

Ko dobim kakšno fotko jo pripopam. Aja, obleko sem imela, tisto o kateri sem vam že govorila. Res je bla super. Boste vidle, ko dam slikce gor.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 14653
30.4.2007 20:52:18   
mis
Maxica, takoj ko sem prebrala sem pomislila na šesto bolezen. Tako je bilo pri nas. Tri dni 39 ali 40 vročine, potem pa dva dni nič, potem pa izpuščaji. Držte se! Samo zbijat vročino, pa bo. Držim pesti.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14654
30.4.2007 21:00:07   
Anonimen
Jaz sem že doma...škrat že spi, jaz izpod tuša, ati je šel pa nazaj na kres, da bo poslikal ko bo gorelo...pa da vam povem, da imamo še en zobek...je prej ko smo bili na kresu, škrat ful eno igračko zgrizel, potem se je pa nekaj smejal eni kolegici in mu pogledam v usta, pa vidim, da ima dlesen malo krvavo...hitro namažem s calgelom in zatipam še en zobek...user posted image

Maxica user posted image  zate in za Lana, da bosta čimprej ok...

LP

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 14655
30.4.2007 21:11:45   
mis
Ja, Tina ima pa še vedno brezzobi nasmehuser posted image

Pa vidim slikice, da eni že res trdno sedijo. nam še nič ne uspeva...

Pa čestitke Pikabu in moci in njuna sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14656
30.4.2007 21:18:21   
Anonimen
Še utrinek s kresa:

Valu vežem zajčka na vozička:

user posted image

Tole je pa že od doma, ko se naš škrat reži na vsa usta (samo, da se še ne gre spat):

user posted image

user posted image

user posted image

Če ful pogledate se na zadnji sliki malo vidi zobek (spodnja leva enkica), drugi zobek se pa vidi čisto malo, ampak ne na sliki.

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14657
30.4.2007 21:19:11   
Anonimen
No, v bistvu se nič ne vidi, ker sem pozabila, da se slike ful pomanjšajo in niso tako razločne, ko jih nalepiš...žal user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14658
30.4.2007 21:36:10   
Anonimen
Zdaj sem vam pa najbrž že malo tečna s tem kresom...saj bo kmalu zagorel in bo boljše user posted image

http://24ur.com/naslovnica/svetkanala/temadneva/20070430_3096302_60010727.php

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14659
30.4.2007 21:36:48   
frrrr
gaya in Gaja - čestitke za 7 mesecev!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14660
30.4.2007 21:36:56   
Pikabu
Gaya, user posted image user posted image user posted image za kakec. Ubožica mala, kako se je morala matrati. Upam, da se ji hitro uredi nazaj. Pa user posted image user posted image user posted image za tvojo prijateljico. Ji želim res lepo nosečnost in zdravega otročička.

Barby, luštni ste. user posted image user posted image user posted image

Piskot, sem še za nazaj pozabila komentirati, da vi pa res nimate sreče z vozički. user posted image

psaša, pri nas je isto s puzzli. Jaz sem naredila kot Maxica, da sem najhne delčke pobrala stran, čeprav malo je potrebno biti tudi pozoren, naša Ema jih je z zobmi tudi odgriznila. Sicer se mi zdi, da šele kasneje, ne pri tej starosti, ampak ko ima enkrat zobe, je tudi to možno.

Maxica, kako ste kaj pri vas? Še vedno vročina? A kri mu pa ni dala pregledat? A se ne vidi tudi po tem? No, upam, da je res samo šesta bolezen, da pikice čim prej izginejo in da potem spet uživate s polno paro. Za Bled smo morda tudi mi kandidati, če ne bomo šli nikamor drugam.

muki,
te pozdravljamo nazaj, jaz te pogrešam, uživaj še za nas.

Tole ko je barby pisala, da je vroče, ko pa zapiha, je pa čudno, tudi mene bega. Predvsem glede kapice. Midva sva v glavnem kar brez, ko zapiha, mu hitim jo dajat gor, ampak kaj, ko jo mali zna že zelo lepo potegniti dol. user posted image Na glavi ostane edino, če dam tisto, ki se zaveže, ampak je kar malo debela.

anč,
uživaj v Dalmaciji. Ti zavidamo.... user posted image

mamica81, WB, ti se nam kar večkrat kaj oglasi. Jaz se večkrat spomnim nate, še posebno tistega časa tik pred porodom, kako smo ena drugo spodbujale, pa kako sem bila prepričana, da boš pred mano rodila, potem se je pa takole izšlo.

mis,
user posted image user posted image user posted image user posted image za lepo poroko. Nas to še čaka, zdaj že čez manj kot mesec dni. Sem na prejšnji strani prebrala, kot da vas na poroki ni bilo in sem že prav razmišljala, zakaj ne. Super, da ste se lepo imeli. Pa še bolj super za Tinino spanje. user posted image user posted image user posted image

To je to. Upam, da sem vse pokomentirala, sicer me pa opozorite.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14661
30.4.2007 21:41:07   
frrrr
nanica - uživajte!

kdo še dopustuje zdej? muki, @lina, Lu ... še katera?

Pikabu - želim ti veliko metuljčkov v želodcu!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14662
30.4.2007 21:41:45   
frrrr
viv in Zarja - čestitke za pol svečke na tortici! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14663
30.4.2007 21:47:19   
frrrr
men pa tale GH kr ne leži no... osvojena živila: banana, krompir, kuhano jabolko... pokušal tudi suhe slive (kuhane) in kuhano korenje
danes pojedel 1/4 jabolka in potem se je še fino podojil... a je to normalno, da po GH še pri meni papca? prvi dan, ko pokušava, se mi valjda zdi normalno, da se še podojiva... ampak tretji dan ima pa že celo porcijo, pa se po GH še vseeno podojiva user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14664
30.4.2007 21:48:23   
frrrr
barby, z zamudo vse najlepše za tvoj RD! 

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14665
30.4.2007 21:49:46   
Anonimen
Babe men je pa mal dolgčas...sem čisto sama...punce a je katera kadila pred nosečnostjo? pa že zdaj katera kadi? Jaz sem kadila prej cca.6 let in sem nehala 2 meseca preden sem user posted image ...pa sem odkar sem rodila naredila par dimov pri mojem...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14666
30.4.2007 21:52:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

barby, z zamudo vse najlepše za tvoj RD! 

Hvala! user posted image

Mi imamo pa že osvojeno banano, jabolko, hruško, breskev, marelico, korenček, cvetačko, bučko. To dobi za en obrok in se zraven ne dojiva...ostale obroke se pa samo dojiva...pa prvi dan ko uvajava novo živilo, mu dam zraven rižolino ali frutolino, ker mu dam čisto malo novega živila...zaenkrat še nismo imeli alergij...

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 14667
30.4.2007 22:19:37   
frrrr
gaya, mi dans spet nismo sračkali... papcali pa kot sem že napisala 1/4 kuhanega jabolka... pa pil je vodo v kateri se je kuhalo jabolko + suha sliva user posted image

Maxica, držim pesti, da je Lan že bolj brez vročine!

*anč*, te pogrešamo ja... posreduj mi e naslov na zs, ko prideš z dopusta, da ti tabelco mer pošljem

MAMICA81, lepo te je brat... ste pa pohiteli z zobki... ostali oktobrčki so bolj kot ne še vsi škrbasti user posted image

psaša, pri ns tut vse v usta tlači....ne pustim mu mobilnikov in ključ v usta tlačit, no pa pločevinke piva tut ne, čeprav začne kr brcat od veselja, če kakšno vidi user posted image aja, more bit pa laško pivo, ga zgleda le zelenop srebrna kombinacija tolk privlači user posted image

barby, čestitke za še en zobek! user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14668
30.4.2007 22:24:22   
Anonimen
barby, čestitke za še en zobek!

Hvala!user posted image

Upam, da si zabeležila naš prvi zobek v tabelico...pokukal je 24.4.2007...user posted image

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 14669
30.4.2007 22:26:46   
Anonimen
Punce, jaz grem za sinčkom v deželo Sanj...itak bo kmalu nočna malica, pa da si vsaj malo spočijem...

Lepo spite, pa ne nagajajte malčkom in atijem...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14670
30.4.2007 22:38:06   
frrrr
punce, pri nas je pa dans bil slab začetek dneva... ob 7ih smo se šli previt, ob 7:30 pa je mali kazal znake zaspanosti, mami in očka pa itaq še napol v komi.... in malega popokam v najino posteljo na sredino, ga pokrijem s svojim kovtrom... mali aja, mau miži, mau gleda, grize svojo miško... mami zaspi, mali pa ne... tut očka zaspi... oba sva tolk trdno zaspala, da sva se zbudila čez eno uro, ko je nekaj butnilo v tla... groza... mali pa v jok... je splezal izpod kovtra, in med nama čez kovter proti nogam (tam je edini izhod iz postelje, ker na eni strani je stena, na drugi pa njegova posteljica kadar spi pri nama, da nama ne pobegne)... no od tam je pa hotel k enemu zajčku in se je prevesil čez rob pa buf na glavo... je imel pol ene 3 ure rdeči flek sred čela... sicer je vse ok z njim... pa verjetno to ni blo prvič... sam mene je vseeno kr mau pribilo, ko sm slišala pok in jooook user posted image
na srečo se spet dobro končalo...

no, drgač imam pa starše na krajših počitnicah (iz danes na jutri), pa smo šli prej na luštkan sprehod... in to je to user posted image

aja, zjutraj sva pa z Jašo sama šetkala, ker je očka delal... pa sva se kr na jezu parkirala, mali spal v vozičku skor uro in pol user posted image (ponavadi max 45 minut), mami pa na škarpi sedela in brala knjigo user posted image je bil prec lepši dan user posted image

lepo se mejte!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14671
30.4.2007 22:39:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

barby, čestitke za še en zobek!

Hvala!user posted image

Upam, da si zabeležila naš prvi zobek v tabelico...pokukal je 24.4.2007...user posted image

LP
sem zdaj... hvala za info, očitno mi je ušlo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14672
1.5.2007 6:23:37   
Arabela
Jutro!

Tudi danes je zmagala Katarina... se je tako premetavala, da sem se ob pol šestih kar popokala iz postelje in ji jo prepustila...user posted image

Tudi mi smo bili včeraj na kresu...user posted image user posted image user posted image prvič odkar se je mala rodila bila zunaj po 7uri, hahaha... mala je bila ful pridna, je lepo spala v vozeku, ko pa se je okrog po desetih zbudila pa smo jo šibnili domov... pa je potem kar trajalo da je nazaj zaspala, mislim da sem celo jaz zaspala pred njo...

Zdaj grem pa malo likat če sem že auf...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14673
1.5.2007 6:25:53   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

men pa tale GH kr ne leži no... osvojena živila: banana, krompir, kuhano jabolko... pokušal tudi suhe slive (kuhane) in kuhano korenje
danes pojedel 1/4 jabolka in potem se je še fino podojil... a je to normalno, da po GH še pri meni papca? prvi dan, ko pokušava, se mi valjda zdi normalno, da se še podojiva... ampak tretji dan ima pa že celo porcijo, pa se po GH še vseeno podojiva user posted image

Midve jeva GH zdaj že cca. 2meseca, pa se je zdaj spet začela ful dojiti... je pa res ko ji dam Gh ji takrat ne dam mleka, no amapak včasih že 20min po obroku..
Mogoče pa je mali žejen po GH, moja mala se vedno doji če ji le ponudim...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14674
1.5.2007 6:27:19   
Arabela
Maxica, upam da je pri vas že boljše...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  585 586 [587] 588 589   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  585 586 [587] 588 589   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.