|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
27.4.2007 8:10:16   
Angellina
Jutroooooooooooooo!

Kaj ste tok resno vzele. Sam ne bom več tok gor visela. Baje zanemarjam ostale stvari zarad rr-ja user posted image .
Men se sicer ne zdi, ampak kaj pa jaz vem, a ne?

A so vaši partnerji doma al so v službi? Nekatere ste itak šle na lepše. No sej prav, uživat je treba.

Zunaj je sonček in jaz bi mal kofetkala na terasi. Če je katera sama, pa nima kaj počet...kr sm k men, več nas je lepše je. Resno. Hoti prideš na kafe? Pa Elis@ dej primajej se gor user posted image . No javite mi.

Če pa nobene ne bo, bom pa ribam prerokovala usodo. Jih je tok, da bom mela za cel dan dela.

Papa

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
27.4.2007 12:33:26   
Miss Piggy
Halloooo! Angie! Mam cajt za kofe mal bol poluser posted image .
Maš ZS!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
27.4.2007 15:37:14   
Bubamaraa
Punce helovvvvvvvvv....

evo jaz še eno rundo cunj obesim pa počakam, da moj dečko do konca pobrusi vrata pol sva pa s Hoti in njenim dečkotom zmenjeni, da gremo na kako pjačko.....

grem cunje obest....se javim zvečer kej...

čaoooo.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
27.4.2007 15:39:08   
F*S*M
pridna jaz pa čakam da se mi dete zbudi spi že 3,5 ure ne vem al ga nej zbudim al pustim

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
27.4.2007 15:53:55   
Anonimen
Oj!
Mi smo šli zdej kr domov počakat, da ne bomo eno uro hodil po Trbovljah. Itak se bom preoblekla, pa Elo tud, potem pa na user posted image ! user posted image
Mene pa neki čudno trebuh boli, tko spodaj, ko se usedem, prepognem ali pritisnem na trebuh, me ful zaboli. Krvavim pa iatk mal ja, pa mal ne, pa mal ja, pa ne... user posted image
Elis@, a si ti mene resno vzela, pa si kej jezna? user posted image  Jaz se zlo z Ančko družim, pa me ne smeš, tako kot nje ne, preveč resno jemat. user posted image  A prov? user posted image
Anči, si user posted image user posted image user posted image  prekokovala usodo?
lp, Fanči user posted image
user posted image  To si ti, čebelca - trot, ker je tale metuljček še najbolj čebeli podoben, OK? user posted image
No, grem zdej se umit, pa preoblečt, da bom lepo dišala za Romano. user posted image  user posted image

pa pa, h

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
27.4.2007 15:54:35   
Anonimen
Aja, user posted image  (čebelca), na kosilo se je pa full splačal it! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
27.4.2007 15:59:58   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Elis@, a si ti mene resno vzela, pa si kej jezna? user posted image  Jaz se zlo z Ančko družim, pa me ne smeš, tako kot nje ne, preveč resno jemat. user posted image  A prov? user posted image

Vidm, da si res smešnauser posted image . Svašta!
user posted image  še teb! Bom pa ob priliki razložila, kaj me še bremza, da ne pridem. Sej včas bi še tko glih za glih šlo, ampak....ob priliki.
Zdej se bomo pa mi tud na sončka spravl, brez atija, k je neki si drznu zaseden bituser posted image , ampak se nam kasneje pridružiuser posted image . Je pa frej do 7.5.user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
27.4.2007 16:05:06   
Anonimen
No, potem se pa mogoče vidmo zuni! user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1208
27.4.2007 19:17:28   
mily
Hojla pupe. Ja kje ste se pa potepale vse? Mi smo bli v zgornem parku pa nisem nobene vidlauser posted image , razen Čebelce (joj upam da maš ta nick, drugače me ignorirajte), pa še to mi jo je moj pokazu, ker jst sem slepka.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
27.4.2007 20:45:02   
Bubamaraa
živjo...

vglavnem danaja je ostala v Trbovljah pri babici in dedku.....tko, da jaz zdej v miru spakiram in se mal njenemi ateku posvetim.....

Hijenca za mene si pa res zelo lepo dišala.......user posted image

Jutri grem okoli 12 ure po danajo v Trbovlje in pridem kej v park, če bo katera tam...Sen čebelici že javila, da se slišmo, tko da ostale vabljene....

grem pod tuš....

čav bav...user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
27.4.2007 20:55:06   
Čebelica - trot
O ne Hoti, tale user posted image pa že ne bom, kr najd uno čebelco od zadnjič, mi je bla bolj všeč.
No sam, da se je splačalo it na kosilo, sem ti rekla, da pejt. A si potem tašči pomila posodo?

Ja Mily sem bla jaz, sem že šla glih domov. Ja dobr, da maš spremstvo, da kaj opaziš.

No Romana pol se pa jutr vidmo.

Lahko noč.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne, ne, to pa nisem jaz

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 1211
27.4.2007 21:22:02   
Angellina
pozabi na tole in poglej dol.

< Sporočilo je popravil Angellina -- 27.4.2007 21:23:29 >

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
27.4.2007 21:23:45   
Angellina
user posted image  Čebelica trot kot dojenček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1213
27.4.2007 21:28:18   
brina_3
čeeeeruser posted image
Danes sem tri ure preživela v parku s sestrično pa ni bilo nobene na spregleduser posted image  Ko sem šla pa domov sem pa videla Tanjo z njenim možekom,otročkom in psičkomuser posted image
Punce jutri če greste vn mi povejte uro pa se mogoče kje vidimo ,ker bom tudi jutri v vlogi varuškeuser posted image
lep večer še naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1214
27.4.2007 21:33:22   
Bubamaraa
Brina jaz jutri bom skor siguirno okrog 12-13.00 ure v parku v Trbovljah...tko, da če boš mela kej časa pridi naokrog....

grem zdej pa res spat....

nočkoooo....

bzzbzzzbzzzz (tle Čebelici zaželim lahko noč)user posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
27.4.2007 21:47:12   
Anonimen
Kuuuuukuuuuuu!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
28.4.2007 7:29:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A v redu? user posted image  Ne, nisem je pomila, na začetku sem jo parkrat hotla, pa nikol nista pustila. user posted image  Pol sem se pa nehala ponujat. user posted image
Se vidmo pol v parku! user posted image  Gremo midve tud ven! user posted image

pa pa, h

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1217
28.4.2007 8:15:48   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je pa že boljš.
No pol se pa vidimo v parku danes ob 12.00.

Aja, dobro jutro vsem.

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
28.4.2007 8:50:49   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Kuuuuukuuuuuu!! user posted image

kukuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu žaži kjeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiii tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????

sem včeri zvečer sam zarad tebe vklopila msn, pa te ni9 blo gor, tko, da sem pol mogla iti se svojemu posvetit...user posted image

grem zdej v solarij.....čaoooo

aja še to: Jaz in moj user posted image  imava dons 6 obletnico......user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Romana26 -- 28.4.2007 8:51:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
28.4.2007 9:15:45   
Anonimen
Uuuuuuuuuuu Romana26, čestitke! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1220
28.4.2007 14:16:19   
Bubamaraa
Evo jaz imam lazanjo že pečeno...Samo pojem pol pa šusa na  Trojane, ker sem zmenjena z eno prijateljico na kavi.....Pa grem hitr zdej jesti...pol morm pa še pokat za na morje, ker ni mam še nič spokano...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
29.4.2007 7:55:55   
Bubamaraa
Evo babe jaz grem na morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........

Pridne bodite in mislite kej name, ko bom uživala........user posted image user posted image user posted image

čaoooooooo

Neposredna povezava do sporočila: 1222
29.4.2007 10:36:30   
Angellina
Romana lepo se imejte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1223
29.4.2007 11:32:06   
Anonimen
Romana in lunca2, uživajte na user posted image !
Romana, se vidmo v četrtek! user posted image

Ostali pa uživamo doma, a ne? user posted image
user posted image  Šur ja.
Sem bila pridna, sem moja dva user posted image  in user posted image  poslala na sončka user posted image , jaz pa sem user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image , čaka me pa še user posted image . Ampak moram počivati zdele, ker me je tko zelo začel trebuh bolet. user posted image   Zdej je že malo bolje, grem naprej.
Potem gremo pa na user posted image   in po kosilu k prijateljem na obisk, bomo najbrž mal zunaj na sončku sedeli!
Joj, a vete kok je mene včeri v parku sonce opeklo! user posted image   user posted image  Bom spet mela celo poletje rokave in dekolte narisan! user posted image
Pa včeri sem spoznala Brino3 in njeno ljubko sestrično. user posted image  Sej res, brina, a sem popoldan slučajno šla mimo tebe? user posted image  Šle so ene tri punce z user posted image  zlato prinašalko in slišim eno, da ji reče Ajša, za njimi pa še ena punca, pa tvoja sestrična je bila zraven, sem jo takoj spoznala. A si bla ti tud, pa sem te sfalila? user posted image user posted image
Ravno včeri (ah, pa prevčerajšnjim tud) nisem vidla kr neki ljudi, ki so me pozdravli. user posted image user posted image  Groza!
Nč, fajn bodte, se vidmo jutri na španciru, bomo cel dan bolj zunaj, ker bova same. user posted image  Pa ravno na najino obletnico. user posted image  Smrk...

Neposredna povezava do sporočila: 1224
29.4.2007 11:42:29   
Angellina
Hoti me ignorira. Ne misli name sploh user posted image . Ne morem več živet s tem. Grem, kr grem...kakat! Ja in ko bom to delala, je ne bom poklicala in tko bo vedela, da mislim popolnoma resno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.