|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
29.4.2007 11:54:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Grem, kr grem...kakat! Ja in ko bom to delala, je ne bom poklicala in tko bo vedela, da mislim popolnoma resno!

user posted image   user posted image user posted image user posted image  Res me ne boš poklicala, ko boš kakala? user posted image

user posted image

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
29.4.2007 18:55:58   
Čebelica - trot
Ojla!

Tale Angellina je pa tok važna, pa ne vem, al zato ko ma nov voziček, al pa zato ker ma moža zraven.
Se po parku sprehaja kot user posted image .

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
29.4.2007 19:01:41   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

user posted image   user posted image user posted image user posted image  Res me ne boš poklicala, ko boš kakala? user posted image

user posted image

user posted image ne, nkol več! Pa tut če me še tok fehtaš ne! Kar pozabi na vse dneve in noči, ko si se ob tem počutila posebno...ker zdej res odhajam...z Krištofom v Avstrijo! Pa od tam ni ne bom pisala, niti kakala ne bom, ker bi me to preveč spominjalo nate! Zbogom prdulja moja, zbogom!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
29.4.2007 19:05:24   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

Ojla!

Tale Angellina je pa tok važna, pa ne vem, al zato ko ma nov voziček, al pa zato ker ma moža zraven.
Se po parku sprehaja kot user posted image .

Kje si bla čebela user posted image  Ker jaz sem se držala ko kisla kumara, ker sem mislila, da smo edini živi ljudje v Trbovljah, ostali so pa vsi na morju in se majo fino user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pol smo šli pa k tašči na obisk, kjer sem se res počutila kot na morju...oz. na dnu morja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
29.4.2007 20:56:24   
Anonimen
Sem popoldan dobila sms od mily, sta spet z Niko v bolnici na infuziji. user posted image  Ma sej bo, sam se jih res smola drži, no. user posted image
Jutri sva pa cel dan sami z user posted image , a se naju bo kdo usmilil in z nama vozičkal? user posted image  Mu kupim sladoled. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1230
29.4.2007 21:33:53   
ta.nja
Hej!

Kako ste kaj? Angellina - niste edini živi ljudje v Trbovljah, štej še nas štiri zraven user posted image . Upam pa, da nas bo user posted image  odpeljal kam  na izlet user posted image  . Bomo še videli.

Lepe praznike

Tanja

Anejko bejko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
29.4.2007 21:36:52   
Anonimen
Rožicaa, vidim te! user posted image

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
29.4.2007 22:19:09   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1233
29.4.2007 23:16:32   
brina_3
Hoti...tam zraven mene ni blo bla je pa moja sestrca pa obe sestrični pa z ayšo jauser posted image
Drugače je pa tud mene učer mal sonce ožgal...sam sej bomo preživele aneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
29.4.2007 23:44:20   
Anonimen
Heloo heloo pičolinke user posted image !

Kak je zaj?..Vidm, da ste jo mahnili nekateri na morje...spet drugi pa imate kumaro v riti in tretji bi podkupovali s sladoledom v zameno za sprehod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ejejej
No midva z Aljažekom sva bila včer na ornk pikniku. Je bil Aljaž do 19. z mano tam, potem, ko se je začelo bolj zares (za odrasle), sta pa prišla tašča pa tast po njega. Nooo...mamica pa si je malo privoščila in...khm khm...pobumala enmajčken user posted image user posted image user posted image user posted image  po dolgem času rees prileže. Pa še DJ sm bla na fešti...si morte mislt.

Romanči: Ja šišiiiii kok to...ti si mene čakala...mene pa od nikjer...se ti oddolžim, ko prideš nazaj. Bova potem kako debato užgale zvečer. Upam, da uživate maximalno....itak...kaj sploh pišem...No pa le glej, da boš izkoristila morski luft tudi za kako razvajanje...hmmmmm

Angiiiiiiieeee: Kje si zaj?? Nč ne pišeš nč ne kličeš.. user posted image user posted image  Od nikjer te ni k....... te gleda. Js pa tut ne pridem k teb user posted image

Drugače pa....a se kaj pripravljate na razgaljeno oblačenje. no svoja lepa tesa? Jaz sm že skor redi za tovrstno oblačenje. Tko, da se že veselim bikink letos...no mislim..tisth tangic s trakci, če lahko temu rečem bikinke. Kajti modrček se ponavadi nekje na poti do plaže zgubi user posted image user posted image

Paaaaapaaa

(odgovor članu brina_3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
30.4.2007 10:35:10   
Angellina
Če že nobena noče dan začet, ga bom pa jaz.

Milly upam, da boste čim prej doma. Držim pesti in mislim na vaju.

Tanja no lepo, da nisem edina živeča človekovka v Trbovljah user posted image

Žaži...hvala ker me opominjaš kako lepa in fejst bejba si, pa kako lahko brezskrbno zlezeš v kopalke oz, le te izgubiš na poti do plaže...ker nekateri pa tega ne moremo in se pol full žremo, a ne?!!!! user posted image user posted image user posted image

Hotulja je baje na poti do mene. Imata Ela in Mark deit in bove medve gardedame. Upam, da se Mark ne bo spet slinil po Eli in da bomo uspešno ohranile primerno distanco.

Čaooo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
30.4.2007 12:38:57   
Anonimen
A dej Angieeeee pretiravat pa spet ni treba. Čist normalno postavo mam. Je pa res (pa tut priznam), da mam pač srečo in sm ena redkih, ki imam čist isto postavo kot pred nosečnostjo. Brez strij in celulita. Sam to mam sam srečo! Tko, da ne mi bit favš, ker si zaslužim vsaj na nekaterih področjih srečo, a ne?

Ti pa kr nč ne jamri!!!! Sm ti že 132x povedala da si čist cool in fejst baba! Se bojo tut druge z mano strinjale....a ne punce, kr povejte ji???!!

Neposredna povezava do sporočila: 1237
30.4.2007 22:52:51   
Anonimen
Uuu madonce ste pridne s pisanjem...tok, da vas bojo vsak čas na drugo stran vrgl. No mi smo prej s kresovanja prišli- smo šli pogledat kres v sosednjo vas (jaz, Aljažek, dedi in babi). Prišli smo malo pred 22. 5 čez 22. je že sladko spal user posted image  Zdej grem pa pripravit za juter ko gremo v ZOO.

Fajn bodite   pa pište lenuščki, da res ne bomo na drugi strani

Paapaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
1.5.2007 8:57:29   
F*S*M
oj

no da nas mal uzdignem user posted image user posted image user posted image

žaži uživaj v ZOO mi mamo namen it 13.5. za filipov rojstni dan, gremo pa ziher v zagreb, je pol cenejša vstonica kot pri nas pa še baje imajo več živali, bomo videli.

Mi mamo dons piknik pri njegovih tastarih, se mi ne da, no pa sej je že znano, pol pa ata gre popoldne na primorsko v bistvu gre v tolmin, kjer imajo jutri tekmo.

Tako da sva jutri sama, a bote kej šetale po trbovljah?

Nič mejte se čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
1.5.2007 9:26:43   
Miss Piggy
user posted image user posted image user posted image  Matr sem jezna ko user posted image user posted image user posted image .

Nimate pojma, kolk sem jaz zdele naklofala, sem hotla nadoknadit za tri štir dni nazaj, k se nisem javljala. Pol mi pa hudič vse dol vrže!!!

Grem se na balkon mal ohladit...user posted image

Žaži, k vidim, da si glih tle, mogoče se dons vidimo u ZOO!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
1.5.2007 9:36:53   
Angellina
Jutro,

za nekatere od nas slabo user posted image . Govorila sem z Hothein, z Elo sta v bolnici. Več bo že povedala sama, ko prideta domov. Jaz držim pesti, da bo to čim prej in da bo vse v redu z malo srčiko.

Mene je pa tut povozilo. Na celi fronti. Čist celo noč sem bruhala, umirala od bolečin v trebuhu, driskala...
zdele je rahlo bolše, sam mi je še vseen grozn.
Ati in Mark sta šla k babici na obisk, ker je ati strokovno ugotovil (po celonočnem vstajanju na pol ure ali manj+aktivnemu dopoldnevu), da je Mark zelo zahteven fantek in da te kr precej zmozga. A dej ga no srat user posted image user posted image user posted image Zmozga? Mark? Zakaj že? user posted image

Grem ninat naprej. Držte pesti, za moji dve punci.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
1.5.2007 12:07:36   
kapesanta
Hoti - upam da ni nič hujšega in da bote kmal doma. Pa Mily in Nika, enako.
Mi smo včeraj prišli iz Lendave, blo je super, voda topla, tkoda smo uživali v namakanju. Moj je glihkar prišel z budnice - sem računala da pride šele popoldne in mi ne bo treba kosila kuhat - evo pa moram spet tuhtat kva bomo jedl...
Se mogoče kej vidmo v mestu - če mi bo mojega uspelo nahecat, da naju z user posted image  pelje na sladoled.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1242
1.5.2007 13:27:41   
mily
Čao pupe!
Evo naju, midva z Niko sva že doma. Joj zdej pa upam, da smo res zadnjič letos ble v bolnici, ker se mi bo res kmal skeglal, če mi ga bo še tko srala. Ma ima frčefela tko slab želodček, da mi za vsako stvar začne bruhat in se ne more ustavit. Seveda posledično vedno pristaneva v bolnici na infuzijiuser posted image .

Ja pa seveda sem  tam vidla še Hoti, čeprav sva en mini čvek udarle kr na hodniku, ker nisva smeli druga drugi v sobo, ker je Nika bruhala in da se ne bi še na Eliko kej preneslo. No upam da bo tudi z njo hitro vredu in bosta jutri že prišli domov.  

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
1.5.2007 23:09:57   
Anonimen
Heloo!

Mi smo prišli malo po 21. domov smo bili celi dan v Lj. V ZOO je bla pa nora gužva. Elis@ tebe pa nism vidla...si ti mogoče mene? user posted image

Jutri gremo pa v Mozirski gaj malo pogledat.

Angie: A si kaj takega pojedla, da je telo tko reagiralo- ponavadi se tko odzove če kaj takega poješ?? Ja ti pa verjamem, da je tvoj šele sedaj ugotovil, da je Marky res zahteven dojenček user posted image

grem v postlo sm zaspana ko 100 malor..paapaa

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
2.5.2007 18:42:17   
lunca2
Pozdravljena dekleta!

Ste me kaj pogrešaleuser posted image Jaz sem vas, ampak bo sedaj bolje. user posted image v trebuhu je bil priden, res pa me je malce skrbelo kako bo.

user posted image ? Mi smo se malce prej vrnili iz user posted image . Na kosilo pa smo šli kar v Klek. NJAMI! Sedaj pa že peremo cote. Imeli smo user posted image in bilo je toplo. Nekateri so se že kopali v morju. Res je bilo super!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
2.5.2007 19:14:34   
Bubamaraa
Evo tudi nas.....smo tudi danes prišli iz morja...imeli smo se super...voda je bila mrzla, tko, da slane ritke nimam, smo se pa kopali v bazenu.....

sam je pa ta Istra tuk draga, da glava boli...ne morš verjet...tko, da hvala bogu, da gremo v Dalmacijo poleti na morje....user posted image

Hoti kaj je s tabo in Elo??? Milahko katera kaj več pove?? Je še v bolnici al je že doma????? sem pa srečala Hoti tvojega brata včeraj v Poreču...user posted image

grem zdej dat še eno rundo cunj oprat....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
   [Brisano sporočilo]
2.5.2007 19:22:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
2.5.2007 19:43:43   
Bubamaraa
ja res je svinjsko drago....en primer. včeraj smo bili na bazenu in sta moj in od prijateljice partner spila vsak po en mal pir, medve pa vsaka eno kavo in sem dala 5o kun.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...groznoooooooo....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
2.5.2007 20:18:51   
Anonimen
Romana smo doma. Zdej je OK, bom jutri več povedala, če pridemo na kofe. A kera pride?

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
2.5.2007 20:32:11   
lunca2
Mi smo bili pa v apartmaju v Špadičih. Res je kar drago, no hrana in pijača apartma pa je bil poceni.  Pri nas je bilo veliko pivo (0,5l) 16 kn, sprite pa 13 kn.
Včeraj pa smo šli na družinsko pizzo (xxl) v Poreč. Pet se nas je najedlo oziroma nažrliuser posted image   in smo zanjo odšteli 140 kn.

No sam, da je bilo lepo vreme in da smo se imeli lepo!

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 2.5.2007 20:33:47 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.