|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
2.5.2007 21:25:54   
lunca2
V ponedeljek pa greva z user posted image na ultrazvok v Trbovlje, že komaj čakava da vidiva kako napreduje user posted image .user posted image  

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
2.5.2007 21:43:23   
Miss Piggy
Ohoj babnce! Kako kaj?

mily in hoti, malce pozno ampak upam, da ni bilo nič hujšega in fajn, da ste že doma!!!

Žaži te nisem videla v Zoo. Sej ni nič čudnega, saj nismo šliuser posted image . Nenapovedani obiski so nas presenetili. Baje gremo jutri, da bomo usput še kak euro ponucal, seveda, če bo vreme.

Jaz sem bla 3 dni skoz pred računalnikom, sem en kao album na DVD spravlala, z musko, animacijami,...za en RD. Je še mami mal zaslužlauser posted image user posted image user posted image .user posted image

Ja tko je pr nas- malo morje planov, na konc pa vse skup nč. Zoo, Gorenjska, sem, tja,bla bla bla... No pa sej mamo še 4 dni.user posted image

Angellina....kje si?

A je katera tle gor? Da se ne bom sama s sabo pogovarjala!!user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
2.5.2007 21:44:12   
Miss Piggy
Aja, Lunca, kako kaj buši? 

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
3.5.2007 7:56:43   
lunca2
Dobro jutro!

Elis buši kar lepo raste.user posted image Ampak strij pa zaenkrat še nimam in upam, da jih tudi ne bom imela.
Še malo pa bo junij in na svet bo prijokal Ažbe. Zdej pa že res komaj čakam.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1254
3.5.2007 8:46:41   
Anonimen
Ojla, babnce!!!!!!!!! user posted image . Kako ste??

Midva sva se mela pa tko lepo na morju..user posted image .. Res je blo ful lušn.. Sva se že kopala..user posted image user posted image Sicer je blo mrzl kot pes, ampak ok..user posted image user posted image V torek sva bla na budnici z user posted image .. Upam da smo vas zbudil..user posted image

ja, danes pa spet v službi.. upam da bo čimrej ura 4.user posted image user posted image

Lepo se mejte..

Hothien, kako je z elo?????user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
3.5.2007 8:51:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Hothien, kako je z elo?????user posted image user posted image

Hvala, v redu je. Sam se mi zdi, da tuki v bolnici kr neki bluzijo, da se jim niti ne da potuhtat kaj bi to blo. Spet je namreč bruhala kri, rjavo iz želodčka. Pa mi reče dr da je najbrž čaj. user posted image  Sicer pa je Ela povsem živahna, izvidi so OK, jé lepo, teža ji narašča. user posted image  Sam mamico vseeno skrbi tole.
Sem pa gledala motoriste skozi okno v bolnici zjutraj, ja. Bi jih raje od doma. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
3.5.2007 8:53:06   
Anonimen
Aja, a ktera pride na user posted image  danes? Čebelca in Romana ja, a ne? user posted image
Ob enih? Pol enih? user posted image

mtina, neki te rabim, ti pošljem zs.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
3.5.2007 9:16:21   
lunca2
Biba12 kje na morju sta se potem zasidrala ? Tudi v Poreču je bila zelo mrzla voda a nekaj se jih je kopalo. Na Krku pa je bila že toplejša voda, tako sta rekla starša od prijatelja in da se jih že veliko kopa.user posted image Mene niste zbudili ker me ni bilo doma.user posted image
Hothien upam, da bo Ela kmalu bolje in da gre kmalu domov iz bolnišnice.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 3.5.2007 9:17:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
3.5.2007 10:16:39   
Anonimen
Lunca2: šla sva na lošinj, tko kot sva planirala.. Blo je ful topl, folka pa ful...user posted image user posted image Mislm, da je bla celotna slovenija na morju..user posted image   Ja, itak.. v vodo je pa treba it.. Drgač ne vem kako bi blo.user posted image Zdej pa komaj čakam da gremo spet na morje. Upam da bomo ta teden začel zidat, da sva pol konec meseca frej..user posted image

Hothien: kaj pa ko bi elo peljala še kam drugam, ne ravno v trbovelsko bolnco?? user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
3.5.2007 15:18:01   
Anonimen
kje ste čveke?? Jaz odštevam še zadnje minute današnjega delovnega dne..user posted image user posted image Še malo pa šibam domov..user posted image user posted image Drugače pa tu v LJ ful grmi.. upam da ne bo dež..

Ej, dejte  mi mal pomagat: danes ful iščem gradben material (cigle).. Pa ne najdem nobene pametne trgovine (razne merkur in baumax v CE). Dejte prosim povedat, kje ste kupovali material, tiste ki ste gradile.. pa če mate še kakšnega fajn in poceni zidarja se tud priporočam!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
3.5.2007 17:49:45   
Bubamaraa
Kje ste res čveke čvekaste??????

Zunaj ziher niste, ker gre dež...Jaz sem glih z Danajo prišla iz Cicibanovih uric...Tko, da zdej pa počas večerjo pripravit in mal se bova še igrale pol pa itak bo že kej  čas za v pojstlo..Smo se zdele na morju kar malo preveč scrkljali in smo bolj pozno hodili spat in zjutri dolgo spali...tko, da morm mal ritem ulovit nazaj....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
3.5.2007 18:08:53   
ta.nja
Hej!

Mi smo pa bili popoldan pri zdravniku. Anej že cel teden ponoči joka in ne spi user posted image . Najprej sva mislila da so zobje, mu dlesni mazala pa ni bilo nič bolje. Tako da smo danes  kar odšli k zdravniku. Pregledala mu je ušesa, grlo, pretipala trebuh pa nič. Sedaj pa morava jutri prinesti blato, vodo je pa že vzela.
Rekla je, da so mogoče prebavne motnje, tako da danes ni jedel sadja ne zelenjave, samo mleko in mlečne kašice.
Upam, da bo kmalu vse uredu user posted image .

Vidim, da ste se mele na morju vse fajn, da je pa tako zelo drago pa nisem vedela.

Deževen pozdrav Tanja

Anejko bejko

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
3.5.2007 21:17:22   
lunca2
Dober večer!

Midva z user posted image sva šla kar danes na ultrazvok v Trbovlje in bila je dr.Fakinova. Bila je prijazna. user posted image tehta 2,2 kilograma vse ostalo je uredu. Rekla je, da je že zelo nizko, kaj točno to pomeni?user posted image
Notri mi je kar naenkrat ratalo tako slabo, začelo se mi je vrteti, začelo me je kar polivati (bilo mi je zelo vroče) in sililo me je na bruhanje. Je rekla da sem čisto zelena in da imam usta čisto bela. Sem se kar malce ustrašila a je bilo kmalu bolje, ko sem se ulegla na bok. Sam, da je z user posted image vse OK.

ta.nja upam, da bo z Anejem kmalu bolje.
hothien sam res bi bilo bolje iti kam drugam kot pa v Trb. bolnišnici. Lastne izkušnje.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 3.5.2007 21:19:15 >

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
4.5.2007 9:15:31   
tea
Jutrooo!

Pa smo dočakal dežuser posted image  No, sej zdele je kar OK, pa jo bova z Jaškom na hitro prot Kleki mahnla. Bog ve kako bo kaj kasneje.
hothien- si vidla kaka čveka sem jaz user posted image  Si šla včeri trikrat mim mene, jaz pa še kar čvekam. Je bla sodelavka iz Hrastnika, ki zdaj dela na mojem delovnem mestu. Pa smo mogle mal šefe prešinfatuser posted image  Pa se neki grem, da uvajam spanje doma. Se strašno držim tega, a ne? Kako ste pa kaj vidve z Elico? Se je mami že kaj potolažla? Ravno sem dobila vabilo na srečanje LLL- 21.5. Če te še zanima.
lunca2- upam, da ti ni bilo prehudo. Po mojih izkušnjah je tam bolj slab zrak, ker je bilo meni tudi enkrat na CTG-ju kar hudo. Da ne govorim, kako je moj user posted image  v porodni skor dol padu, ker ni blo nobenga zraka več. Sam da je user posted image  ok in da lepo raste.
Mejte se, šibava ven, dokler še ne dežuje.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
4.5.2007 10:49:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tea
hothien- si vidla kaka čveka sem jaz user posted image  Si šla včeri trikrat mim mene, jaz pa še kar čvekam. Je bla sodelavka iz Hrastnika, ki zdaj dela na mojem delovnem mestu. Pa smo mogle mal šefe prešinfatuser posted image  Pa se neki grem, da uvajam spanje doma. Se strašno držim tega, a ne? Kako ste pa kaj vidve z Elico? Se je mami že kaj potolažla? Ravno sem dobila vabilo na srečanje LLL- 21.5. Če te še zanima.

Mal sem se ja. Se prepričujem, da je bilo vseeno od mene, druzga ne more in ne sme bit, a ne? user posted image
Da si pa čveka pa tko vem. user posted image  user posted image
Ja, bi šla na srečanje LLL, a je ob 16ih spet? S čebelco sva obe rekle, da bi šle, sam jaz sem mislila, da je prvi ponedeljek. user posted image  Upam samo, da ne bom spet pozabla. Bom čebelci povedala kdaj je, pa bo potem ona kriva, če bomo pozabile. user posted image

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
4.5.2007 11:09:27   
rozicaa

V torek sva bla na budnici z user posted image .. Upam da smo vas zbudil..user posted image

Jaaa itak, da ja user posted image  midva z Lukcem sva vam mahala z balkona.... letos vas je blo pa res ogromno..... jaz sem naštela cca. 250 motorjev user posted image .... pa sem sigurno še kakega spustila.... user posted image

Hotie - šele zdejle sem prebrala, da sta ble spet v bolnici user posted image  ..... pol je bla una ugotovitev kao da je od Sterimarja - za lase prvlečena.... kr neki al kaj? Jst ti svetujem, da naslednjič, ko se to zgodi, se takoj napokate u avto pa gasa v Lj...... pa jim gor rečeš, da ste npr. v Bohinju na dopustu in ste zato pršli v Lj., ker te tooolk skrbi in je to že tretjič (čeprav vama želim, da se to nebi več ponovilo)..... tko nared, ker vidiš, da so tle u naši bolnici kr neki...... user posted image ,
da ti ne govorim o svojih izkušnjah, ko sem včeri Jakoba peljala na alergološko testiranje...... še dobro, da smo bili prejšnji teden na bioresonanci v Rogaški.... vseh alergenov, kar je tam pokazalo se sedaj pridno izogibamo (tud čaja in sladkorja).... in naš mali mucek ma lička "ena A".... tko kt je treba user posted image  in sem fuuullllll vesela, da sem se odločla za bioresonanco.......  no tle včeraj na alergološki pa ni pokazalo nič od nič... otroka znajo samo pikat in pikat..... pokaže pa vse skup en klinc..... še mleka ni pokazalo.... pa je naj fulll alergičen... bog ne daj, da mu dam kaj iz kravjega mleka, ker takoj reagira nanj.......

Darja, Bojan, Luka in Jakob - mi se mamo radi :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
4.5.2007 11:13:13   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ja, bi šla na srečanje LLL, a je ob 16ih spet?

in kakšno srečanje je to???? user posted image

Vglavne vreme je obupno...Danaja je šla zdele z mojim dvema v Trbovlje in jaz moram iti k mesarju in v trgovino, pa se mi ne iti...Ker bi šla kr naravnost v pojstlo!!!user posted image

Hijenca hvala, da si mi pomanjšala slike!!! A ti lahk še kakšno pošljem???? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
4.5.2007 13:34:09   
Anonimen
ojla punce...

Matr je user posted image .. Preveč ste čvekale, zdej mamo pa ta user posted image .. jaz sem še vedno v  user posted image .. Je rekel user posted image , da se bo oglasil na user posted image , pa ga ni blo..user posted image   Tko da sm zdele kr mal razočarana, ker sem računala, da bom šla vmes na user posted image , pa bo čas hitreje minil, tko pa...user posted image user posted image

In kaj boste delale čez vikend?? Jaz nimam pojma.. mal bo treba v user posted image , ker nama je vsega zmanjkal..user posted image Drugače bo pa dolgčas..

Sma mislna, d boma PB gledala, pa nisem CD-ja dobila.. A ma katera mogoče za posodit 2 in 3 sezono???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1268
4.5.2007 14:25:02   
Bubamaraa
Biba jaz mam celo 2 sezono od PB... 3 sezone pa še ne snemajo, tko, da bomo mogli čakati žal  to konc avgusta mislim da se začne premierno predvajati!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
4.5.2007 14:49:42   
Miss Piggy
Ojla, da se še jaz malo oglasim. Vreme je obupno, posledično tudi počutje. Včeraj smo bili v ZOO, je blo fajn. Glih smo se odpravljali domov, ko je začelo padati.user posted image

Zdajle pa pijem kavico, pol se bomo pa popokal, pa otroka k zdravniku. Ta večji ima vročino pa iz učka mu spet gnoj teče. Bo verjetno treba spet antibiotične kaplice jemat, tamali pa ful hrope in kašlja, pa ene sumljiv izpuščaj ima na nogici. Pa ritko mamo vneto- nimam pojma kaj naj še sprobam. V enem mesecu sem sprobala bubchen, bepanthen, penaten, jonshons, ognjičevo kremo,...hudiča- nič ne pomaga.
Katero kremo za ritko ve uporabljate? Bom pri zdravniku vprašala, če se da kaj namešat.

Fajn se mejte, se še kaj tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 1270
4.5.2007 16:02:14   
Anonimen
Rožicaa, ja kr neko sranje mamo skoz, zdej na vsak stok od user posted image  skočim in se ustrašim, če bo spet kaj. user posted image
Pa super, da je vam bioresonanca pomagala. Sicer pa jaz pri Eli tudi sumim alergijo, ker se njen "prehlad" nikamor ne premakne. user posted image

Romana LLL je La leche league, predavanja o dojenju http://www.dojenje.net/
Pa ja, seveda mi lahko še pošlješ fotke za pomanjšat, ni blema. Sicer bi te pa neki prosila jaz... user posted image

Elis@, za plenične izpuščaje je baje super praška pasta, če še nisi probala, dobi se v lekarni. user posted image
Zdele pa čakam Čebelco, da prileti na kofe. Bzzzzzzzzzzzzzzz user posted image

pa pa, h

Neposredna povezava do sporočila: 1271
4.5.2007 16:04:34   
Bubamaraa
Aja pol nimam kej iskati na srečanju LLL!!! user posted image

No boš dobila slike...sam, da jih najdem!!!!

kaj bi me pa prosila?? Z besedo na dan! user posted image

Čebelica jaz grem k Bombončku zdele....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
4.5.2007 16:08:52   
tea
Hotie- te bom še kak dan prej malce ruknla glede srečanja, da se pol ne boš mogla zgovarjatuser posted image
Romana- to je srečanje..., čaki hudiča moram pogledat, da ne bom dezinformacij dajala...zasavska skupina za pomoč in podporo doječim materam v okviru La Leche League International

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
4.5.2007 18:03:33   
Anonimen
romana26, kaj ti dam, da mi daš CD???user posted image user posted image  Ti sam povej: cena ni važna!!!user posted image

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
4.5.2007 19:26:10   
Bubamaraa

romana26, kaj ti dam, da mi daš CD???user posted image user posted image  Ti sam povej: cena ni važna!!!user posted image

ene 2 mio € bo čist dost user posted image user posted image user posted image

ti posnamem 2.sezono pa, če se ne bova videle ti pošljem magar po pošti!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.