|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
24.4.2007 15:47:35   
mily
Yah, res smo se polenile. Jst še pridem pogledat, sam za napisat je že pol problem. V četrtek bomo bolj zgovorne, ko se bomo za kofe menle user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
24.4.2007 21:23:51   
mtina
Da slučajno ne pademo na nslednjo stran, sem neki napisala.

Sonce!!!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
24.4.2007 21:26:45   
mtina
Hej!

Kar se tiče moje oziroma Žanove lupinice ... meni se nič ne nastavlja, le tisti vložek, ki sem ga že takoj vzela ven se odstrani in je bolj globoka. Je pa res lupinica do 13 kg. user posted image   Ste imele prav.  Samo je vse odvisno od velikosti otroka. No, za 1. maja še sigurno potuje v njej.

Danes je bilo pa kar kislo vreme. Pa če že mora, naj zdaj dežuje, ne pol med prazniki Se strinjate?

Kje ste ... a že spite?

Lepe sanje.

Sonce!!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
24.4.2007 21:49:18   
Anonimen
Ne, samo tretjina pri nas spi. Druga tretjina se pa počasi odpravlja tja čez. user posted image  Ta zadnja tretjina pa fuzbal gleda. user posted image
Se vidmo v četrtek? user posted image  user posted image  user posted image

Nočko! user posted image

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
24.4.2007 21:57:24   
Čebelica - trot
Ojla!

Mi še ne spimo oz. midva še ne, najin sonček pa že. danes ga je uspaval očka, mu je kar ratalo (duda dela čudeže).

Hothien hvala za smeške, ampak men ne rata. Sem že vse napisala, pa jo šlo vse k user posted image .

mtina, potem je bilo pa verjetno to to, kar je pri nas - oz + kg.

Ja tale dež tud meni ni nič všeč, pa jutri bo spem. Bez veze. No za vikend oz. praznike pa naj sije sonček, bomo jutri že potrpeli, a ne?

Lp, Čebelica

la la la

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
24.4.2007 22:01:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

Hothien hvala za smeške, ampak men ne rata. Sem že vse napisala, pa jo šlo vse k user posted image .

A maš mogoče mozzilo? user posted image

Ja, jutri bomo kr doma čepeli. user posted image  In sitkali. A prideta vidva na user posted image ?

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
24.4.2007 22:04:02   
Čebelica - trot

Ja mam, a je potem kej drugač?

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
24.4.2007 22:05:01   
Čebelica - trot
user posted image mogoče pa res, se slišimo1

Lp

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 1158
24.4.2007 22:09:37   
Anonimen

Ja mam, a je potem kej drugač?

Jaaaaaaaaaaaa, zakaj takoj ne poveš? user posted image  Ti jutr povem, zdele se mi ne da. Grem spat. Nočko!

Se slišmo jutri!

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1159
24.4.2007 22:14:18   
Miss Piggy
Da se še jaz mal javim, glih tolk, da povem, da sem še živauser posted image .

Čau, bau!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
25.4.2007 0:12:07   
Anonimen
Kuukuu!

Ja js sm tudi še živa. Sam ne ljubi se mi na RR it kr nimam časa za to. Mam mal gužve. Zdej se mi pa tudi ne ljubi klobasat kaj je novega, ker sem že pr naših puncah naklobasala ornk roman. Tko, da grem spat kr sm čist paaaf!!!

Kje ste pa ostale????  Angie...Romana...Lunca???? Dejte napisat kak ste, kaj počnete, kaj novga?

Dijo...sm že pod pisalno in še en zobotrebc mi še sam eno veko podpirauser posted image user posted image ...skrajni čas je da grem v pojslo          Joojj neeeee....u kopalnco morm...neee...se mi ne lub...user posted image user posted image  pa morm...pujsek pa ne morm v pojslo

diiijoooo

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
25.4.2007 7:50:41   
mtina
PRVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juhej!  user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
25.4.2007 8:01:15   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

PRVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juhej!  user posted image

user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
25.4.2007 8:42:34   
Angellina
Moj markolino z odprtimi ustki pančka v moji postelji user posted image  je tooooooook srčkan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
25.4.2007 8:45:41   
Anonimen
Jutro!

Tale Angie je pa danes našpičene volje! user posted image

user posted image  jeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!user posted image  Juhuuuuuuuuuuu!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1165
25.4.2007 8:45:52   
Čebelica - trot
O angellina ti še žviš?

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 1166
25.4.2007 8:47:39   
Čebelica - trot
Hoti si me mal prehitela.

Midva greva že na sončka, pol pa v Litijo ob ene 11.00, tko da se oblečta in gremo ven!

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 1167
25.4.2007 8:52:36   
Anonimen

Hoti si me mal prehitela.

Midva greva že na sončka, pol pa v Litijo ob ene 11.00, tko da se oblečta in gremo ven!

A midve? Sva še v pižami... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1168
25.4.2007 8:57:54   
Anonimen
user posted image maš zs.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
25.4.2007 10:00:08   
lunca2
OOOO dekleta!

Vidim, da ste kr pridne in ste že kar nekaj napisale. Jaz sem bila danes pri ginekologinji in sem dobila en kup papirjev (napotnico za laboratorij, napotnico za neko krvno preiskavo, napotnico za rešilca in za porodnišnico, napotnico za ultrazvok, ter papirje za na CSD) JUHUHUuser posted image . Tako, da sva z user posted image že šla na CSD in uredila za paketek. Vzela boma kar denar in dobila bom nakazanega 11.05. user posted image Dobila sva polno papirjev, ki jih morava izpolniti za očetovski dopust in nego user posted image . Ko pa se otrok rodi pa otorški dodatek, priznanje otroka, skakanje po občini,...... JOJ bo še kr velik skakanja.

ŽAŽI evo mene. Veš včeraj nisem bila veliko doma. Danes bom več, ker ima  user posted image popoldan službo, jaz pa moram cote uprat in obest, ter mal prpravt za na morje, da ne bom zadn dan prala cot, pa v user posted image morm še neki nabavt in mal pospravt doma. Tko da mi ne bo dolgčas. Jutri zjutraj moram pa v laboratorij dat kri in urin.user posted image

Izkoristite lep sončen dan!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
25.4.2007 11:17:21   
Anonimen
joj punce, čist smo user posted image ??

Je kej novega? Pr men vse po starem... Včeraj sem šla mal user posted image zapravt ojročke.. user posted image user posted image Pol sva pa lepo zabušavala do večera, user posted image PB.. Sem hotla sam 1 del gledat, pa se je tko končal d sm mogla še enga, pa pol še enga...user posted image user posted image user posted image Pol sm šla pa direkt v user posted image .. user posted image

Danes pa spet tukaj v službi, za user posted image .. user posted image sej zdele gremo na user posted image .user posted image user posted image   Joj, komi čakam, d še jutri mine, da gremo na user posted image .. JJJEEEEJJJJ..  Upam, d se bomo lahko že mal kopal..user posted image user posted image

Matr, mi je pa res dolgcajt.. se zajebavam s temi smajiliji...user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
25.4.2007 11:49:58   
Angellina

O angellina ti še žviš?

Jo diham pospešeno, utrip mam abnormalen, v glavo mi je vroče in in in ...nč drugega mnde user posted image .
Sem šla v klet po krompir, pa je pes vrata ruknil in so se zapahnila za mano. Ker sem mislila kaj hudiča je zdaj, sem se obrnila okrog, se (v totalni temi) zarila v ene k...user posted image  vreče od moje babi, polne smrdljive gnile čebule, ki so visele iz stropa, se odmotala stran, pohaklala par metrov pajčevine, nato pa se je vame podrgnil še pes, za katerega sem mislila, da je zunaj in me je od presenečenja skor kap, njega pa tut k sem tok začela vpit, da sva oba ven letelo ko torpedo. Ko sva priletela ven na svetlo, so ravno mimo hiše šli eni šolarji in najbrž mi ni treba opisovat, kako bebavo sem zgledala z kretenskim izrazom na obrazu in pajčevino okrog glave. Ko pajkova kraljica! K sreči je začel pes lajati nanje in so hitro šli mimo. Krasen začetek dneva....gotovo ste mi fovš user posted image

Aja odločila sem se, da bom Hotuljo, po ta novem klicala Fanči in to ne samo tu gor, temveč tut v resničnem življenju. Sem ji že sporočila in je bila navdušena. Itak, kdo pa ne bi bil vesel imena Fanči. Al pa celo Fanka, Fana, Fanika, Fančica user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1172
25.4.2007 12:26:36   
maks
ja, tebi, angie se pa dogaja...user posted image  
Že kaj veš za petek? Lepo, bi bilo in bo....pridi ok!

Neposredna povezava do sporočila: 1173
25.4.2007 13:55:48   
mala Zala
O, kolk vam vela!!!!

Ziher uživate na sončku, jaz pa mal škilim sem, medtem, ko mi računalnik melje in melje...... Se mi zdi, da tolk pritisk dol tišči, al se me pa neki loteva.

No, preberem vas že tu pa tam malo, le časa za javljati nimam prav veliko. Če sem iskrena, se doma že 3 dni nisem za rač. usedla.

Ti, soseda, kwa s pa zdej važna z uno knjigo - matr, sem te mogla skor prost, da si jo pejt sposodituser posted image user posted image user posted image . Je fajna, ne? Men je Tea povedala zanjo, a morda tudi žal prepozno. No, ja, sekakor jo pa priporočam vsem (bodočim) mamicam.

No, zdej pa naprej delat!

Jutri lepo kofetkajte,
B

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
25.4.2007 18:04:57   
Anonimen
Angieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kje si sonce mojeeeeeeeeeeee!!!!??
Kaj dogaja, vidm da veliko user posted image Men je pa mejčkn dolgcajt k se je uzun ulil ko iz škafa user posted image     user posted image  Aljažek še spi js sm pa mal prej ustala user posted image Grem mal jest da ne bom lačen, pa pit da ne bom žejen .

Fajn bodte paapaa   user posted image   Ajaaa pa še to- komaj čakam da gremo smučat in da bomo delali sneženega moža, pa da me bo obiskal težko pričakovani  user posted image . Ter priprave na mašure in noč čarovnic že potekajo user posted image user posted image

(odgovor članu mala Zala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.