|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
25.4.2007 19:32:53   
Anonimen
Jutriiiiiiiiiiiiii pa kavicaaaaaaaaaaaa!!! user posted image

Pofočkane smo jaz, pa Romana, pa mily in Angie. Mtina, le glej, da ne bo Žan spet spal predolgo user posted image , pa cofek, prideš jutri? Teo in rožicoa že cel teden pogrešam user posted image , kje se potikata?
Pa pikicaa, tebe tud ni nič na spregled. user posted image Elis@ ma itak zmeri kak izgovor user posted image , od Hrastničank je sam F*S*M resna user posted image , kapesanta tud neki taji zadnje čase user posted image , čebelico bomo pa jutri obe z Romano zbombardirale, da pride na user posted image . Ostale pa tud kr neki nočte pridet. user posted image user posted image
No, jutri okrog pol enih, 12:30. Same place, same time! user posted image  user posted image  user posted image
Zdej grem pa otroka skopat, da se bo lahk v frišno plenico in frišno ritko pokakala. user posted image  Itaq.

pa pa, k

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1176
25.4.2007 19:45:18   
Bubamaraa
Evo mene....

sem tolk vesela, ker sem do 7.5. frejjjjjjjjjjjjjjjjj......user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz jutri pridem...pa tud čebelico sem glihkar po telefonu napadla, da jutri tud pride....... tko, da babe jutri v čimvečjem številuuuuuu.....

grem jest, ker sem sestradana...

Žaži ne ti zdej meni, ko sem komi sonce dočakala o snegu tle težit in o Božučku...ker te bom po nagi riti....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
25.4.2007 20:24:09   
lunca2
Dober večer!

Tako jaz sem danes vse opravila kar sem si zadala in tudi spakirala sem stvari za na user posted image , ker bova jutri kolegom nesla prtljago, ker gremo z enim avtom. No pa še hrano moramo jutri nabavit. Tako da se v petek zjutraj samo odpeljemo. user posted image Upam, da bomo imeli user posted image . Jutri pa grem k frizerju, da mi malo skrajša lase, mi gredo že na živce.user posted image

Hothien ne, da Hrastničanke nočemo priti ampak jaz imam bolj redko avto doma. Moj user posted image dela v Ljubljani in je res težko.
Žaži sam res ne o user posted image , ker smo komaj dočakali toplo in sončno vreme. Kako si se ti zdej spomnla na sneg in božička?
Biba12 kam pa vidva greta z user posted image ?

Jaz sem se pa že najedla, zdej grem pa mal počivat in user posted image pol pride pa user posted image , še kakšno rečeva in user posted image .

Lep večer še naprej in lepe sanje!user posted image .

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
25.4.2007 20:59:15   
F*S*M
hoti ja full sem resna user posted image user posted image user posted image mi ne uspeva več ta ura ker filip po novem zaspi ob 12 pa do 14 ali 15 kakor je tako da če bom kej na okrog laufala bom bolj proti večeru user posted image user posted image sam jutr ne mamo pa nemen zdej ko so prazniki pridit kej na okol k babici user posted image user posted image user posted image sam ne vem a bo šel v varstvo al bova pršla kr tako

drgač pa nič novga grem v pidžamo pa v postlo ker mam občutek da bo danes tut nočno bujenje

nočko

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
25.4.2007 21:34:34   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Elis@ ma itak zmeri kak izgovor user posted image

user posted image  zdej sem pa užaljena...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
25.4.2007 23:06:05   
Anonimen
Kuku!

Tisto prej o snegu, Božičku in maškurah je bil hec, kr učas mi je ma dolgcajt pa klobasam kr neki...takle mamo...ko mamo razganja user posted image user posted image
Itak da sm čist nora, da je le KOOOONČNO toplo in sončno vreme in vse že diši po poletju in zaljubljenih ljudeh, morju in se... No ne bomo v detajle user posted image  No sam vem, da bo letos naš dopust nekje v zlatotiču user posted image user posted image user posted image

Romana: Aaaa i pujska....kr mojo nago rit bi rada šlatala...aajjs user posted image  in kje si ti? te ni nč več nikjer. A je zdravje kaj bolje?

Lunca: Kot že rečeno mal mi je blo dolgcajt, pa sm mal brala kako komaj čakate 1. majske počitnice na morju in že sanjate o poletju. Sm hotla mal popestrit pogovor na naši temi user posted image   sm čunka, ha? Sej ne bom več obljubim.

Paapaa

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
26.4.2007 6:38:22   
cofek

..., pa cofek, prideš jutri?

najbrž me ne bo, ker greva z user posted image po user posted image v Lj. Če se pa kaj spremeni, se pa vidimo.

lp.t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
26.4.2007 8:18:39   
Angellina
Jutro

Naju danes ne bo.

Tudi na rr ne bom več tako pogosto.

Lepo se mejte.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
26.4.2007 8:20:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Elis@ ma itak zmeri kak izgovor user posted image

user posted image  zdej sem pa užaljena...user posted image

Ne bit, sam če te pa res še nikol ni blo se gor. user posted image  Bi rade, da prideš. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1184
26.4.2007 8:21:34   
Anonimen
Se vidmo ob pol enih! user posted image

< Sporočilo je popravil hothien -- 26.4.2007 8:35:15 >

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
26.4.2007 8:47:37   
Anonimen
ja, angie, sej ni več prvi april..user posted image user posted image user posted image itak nobena ne verjame..

Ej, nikar mi ne o user posted image .. Komaj smo se je znebil, pa jo tkole kličete..user posted image user posted image

Joj, dons se počutim kot v user posted image tle na šihtu... nič ni dela, skos gledam v zrak... najraj bi šla domov...user posted image

Komaj čakam jutri....user posted image .. tkole bomo zabušaval...user posted image user posted image

Lunca2: na lošinj bova najbrž šla.. Oz.. tak je plan, kako pa bo bova pa vidla.. Odvisn kok časa se nama bo lubl pelat z user posted image .. zdej k ni sezone, k smo skos počival, nisva glih navajena tega sranja.. user posted image

Eh, kakor kol.. jutr bova šla mal poležavat na plažo, pa kakšno user posted image prebrat.... luštno bo..

dejte, kdaj kak user posted image še popoldne organizirat, da lahko pridemo tud tisti, k smo v službi..

no, imejte se vse ful lepo..

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1186
26.4.2007 9:08:51   
lunca2
user posted image . Jaz sem malo prej ustala zdej si grem pa en user posted image skuhat, da se mal zbrihtam. Meni že diši po user posted image . Res že komaj čakam, da se jutri odpravimo. Upam, da bo vse uredu z user posted image v trebuhu.

Angellina zakaj te ne bo več veliko na RR ?
Biba12 lepo se imejta kamorkoli vaju bo zanesla pot. Pa varno vožnjo vama želim.user posted image

Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 26.4.2007 9:10:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
26.4.2007 9:13:14   
pikicaa
Ojla

Mene danes ne bo, ker gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image . Moj user posted image  pride ob dveh iz službe in zložimo stvari v avto in gremo proti morju. Že komaj čakam.
Punce fajn kofetkite in uživajte ta teden, ko me ne bo.

Adijo.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
26.4.2007 9:18:52   
lunca2
Pikicaa fajn se imejte na morju in uživajte! Varno vožnjo vam želim.
Kam pa greste če ni skrivnost user posted image ?

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
26.4.2007 9:22:03   
Miss Piggy
Angie, a ti to resno?user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
26.4.2007 10:52:31   
Anonimen
tud vam vsem varno vožnjo!!!!!!!!! user posted image ..

Pa veliko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1191
26.4.2007 10:56:37   
mily
Čao pupe. A pridete pol? Kaj to berem Angelina? Njahi ga sračkat in imaš da se kr lepo narišeš ob 12.30 pred L!

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
26.4.2007 11:00:06   
Miss Piggy
 Angie je očitno resna.user posted image

Kdo te je razpizdu?user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
26.4.2007 11:03:16   
lunca2
Sam je res tale naša Angie neki zelo resna glede tega.user posted image
Kje si ?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1194
26.4.2007 11:09:42   
Miss Piggy
lunca, k si že glih tle, kje dobiš te smeške?

Šit, kosil mi je šou čezuser posted image ...

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
26.4.2007 11:59:41   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

lunca, k si že glih tle, kje dobiš te smeške?

Imam v orodni vrstici ikono smiley central sem si jih instalirala. http://www.sweetim.com/
Tam ob strani ti na veliko z rdečo piše download free in klikneš pa se ti odpre okence in moraš shraniti datoteko.user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 26.4.2007 12:01:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 1196
26.4.2007 12:44:57   
pikicaa
lunca2 gremo pa v Poreč. Hvala vam za lepe želje. Upam, da bomo varno prispeli. Se pišemo naslednji teden.user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
26.4.2007 12:55:27   
lunca2
Vidim, da vas gre kar nekaj v Porečuser posted image . Mi gremo pa s prijatelji v Špadiče in bomo tudi po Poreču kej hodil. Baje je 2 kilometra od Špadičev do Poreča.
Mogoče se kaj srečamo!user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
26.4.2007 14:08:55   
lunca2
Elis upam, da ni šlo celo kosilo čez in da je ostalo kaj od njega. Se naredi vsakemu, tud men se je že.

Tko dekleta jaz se grem oblečt kr prihaja user posted image iz službe in gremo user posted image kupit hrano in pijačo za na morje.

Lepo se imejte!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
26.4.2007 22:19:31   
lunca2
Dober večer!

Midva sva prišla domov. Kje ste dekleta nič ne pišete a ste že vse šle na morje ali že user posted image .  Moj user posted image se je šel tuširat jaz pa se grem za njim, neto pa user posted image , zjutar ob 6 pa ustat in gremo na user posted image . Pridemo pa 02.05.user posted image

Uživajte in imejte se lepo!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.