tt79
|
Hej, se še poznamo? No, js vas še, saj vas skoraj vsakodnevno prebiram, za pisanje pa sploh nimam časa...Z Laro sva že dva tedna sami doma, ker je tati spet v Ameriki, tako da smo odpovedali krst, pa prvomajski dopust na morju ... Lara je pravi mali vražiček, očke se ji kar svetijo, ko zagleda kaj zanimivega. Trenutni hit je odpiranje predalov in metanje posode z njih , če je le kakšna prilika se zmuzne na WC in liže školjko , zato bog ne daj, da kdaj ostanejo odprta vrata, previjanje je postalo izziv za vsakega, ki se upa , ker je to početje nemogoče...skratkapestro. No, danes pa je za povrhu vsega naredila še prvih 6 samostojnih korakov , tako da me najbrž v prihodnjih dneh čaka še kaj bolj pestrega No sicer pa s bliža maj in s tem tudi praznovanja...1 leto bo mimo, kar ne morem verjet. Mi bomao naredili piknik za Larine prijatelje in njihove starše, bo kar ene 15 malih otrok, tako da bomo meli pravi mali vrtec , no 6. maja pa bomo imeli krst , pa bomo z dedki in babicami, pa tetami in strici kar takrat praznovali tudi RD. Drugače pa smo še vedno pri 2 zobkih, zgornja dva pa aktivno rineta vn, tako, da imamo kar pestre noči... Barbs, sem slišala za poroko , mene to še čaka , sem lani maja dobila zaročni prstan, pa bom očitno mogla še enga, ker baje veljajo le za eno let Aha a se že ve javno, kateri majčici sta noseči? Sej ste najbrž že debatirale na to temo, pa sem kaj zgrešila... No zdejle prilepim še nekaj sličic pol pa v pančevo... Pa se slišimo in visimo maja v rubriki klepetamo o naših otrocih, ker prej najbrž ne bo časa za pisanje
|