|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
24.4.2007 22:54:25   
tt79
Hej, se še poznamo?

No, js vas še, saj vas skoraj vsakodnevno prebiram, za pisanje pa sploh nimam časa...Z Laro sva že dva tedna sami doma, ker je tati spet v Ameriki, tako da smo odpovedali krst, pa prvomajski dopust na morjuuser posted image ...
Lara je pravi mali vražiček, očke se ji kar svetijo, ko zagleda kaj zanimivega. Trenutni hit je odpiranje predalov in metanje posode z njihuser posted image , če je le kakšna prilika se zmuzne na WC in liže školjkouser posted image user posted image user posted image , zato bog ne daj, da kdaj ostanejo odprta vrata, previjanje je postalo izziv za vsakega, ki se upauser posted image , ker je to početje nemogoče...skratkapestro.
No, danes pa je za povrhu vsega naredila še prvih 6 samostojnih korakovuser posted image , tako da me najbrž v prihodnjih dneh čaka še kaj bolj pestregauser posted image
No sicer pa s bliža maj in s tem tudi praznovanja...1 leto bo mimo, kar ne morem verjet. Mi bomao naredili piknik za Larine prijatelje in njihove starše, bo kar ene 15 malih otrok, tako da bomo meli pravi mali vrtecuser posted image , no 6. maja pa bomo imeli krst , pa bomo z dedki in babicami, pa tetami in strici kar takrat praznovali tudi RD.

Drugače pa smo še vedno pri 2 zobkih, zgornja dva pa aktivno rineta vn, tako, da imamo kar pestre noči...

Barbs, sem slišala za porokouser posted image , mene to še čakauser posted image , sem lani maja dobila zaročni prstan, pa bom očitno mogla še enga, ker baje veljajo le za eno letuser posted image

Aha a se že ve javno, kateri majčici sta noseči? Sej ste najbrž že debatirale na to temo, pa sem kaj zgrešila...

No zdejle prilepim še nekaj sličic pol pa v pančevo...
Pa se slišimo in visimo maja v rubriki klepetamo o naših otrocih, ker prej najbrž ne bo časa za pisanjeuser posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
24.4.2007 23:52:35   
mojca75
user posted image         user posted image     user posted image     user posted image

user posted image

user posted image

PS: upam da razumete smeške, ura je 23.50 - obrazci so spisani,.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3652
25.4.2007 7:37:49   
mojsoncek
Dobro jutro! Se javlja se ena, ki nima vec toliko casa za pisanje kot ga je imela prej...

Napisem samo to, da smo OK in smo se ze cisto "ufurali v novo zivljenje". Sluzba je super, vrtec tudi, popoldan uzivamo, cez vikende tudi...

Cestitke vsem za prve korake, pa tudi vsem ostalim za vse napovedane vesele dogodke!

Mi imamo s samostojnimi koraki ravno nasproten "problem" kot vecina. Ponavadi se otrocki ne upajo spustiti opore in samostojno zakorakati. No, Anze se pa veselo spusti, obrne na peti in bi kar sel po svoje. Ker pa mu ravnotezje se malo nagaja, ostane od samostojnih korakov samo se samostojen padec (razen ce ga uspemo ujeti).

Zdej pa sibam delat...

Si bom cez praznike vzela malo vec casa, ker bomo doma cel teden, pa bom se jaz kaksno svezo slikico pripopala.

Uzivajte!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
   [Brisano sporočilo]
25.4.2007 9:25:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
25.4.2007 9:39:13   
Barbs
Auroraa, nič ne vpisuješ zneskov, samo otroka in od kdaj do kdaj...., na strani, ki si jo prilepila so ti samo (kao nazorno) pokzali, kako se upošteva olajšave.... To oni avtomatično sami izrčunajo oz jim to zračuna programuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

Neposredna povezava do sporočila: 3655
25.4.2007 9:39:21   
mojca75
aurora, jaz mislim da se tja vpisuje če dobivaš preživnino (ločeni pari). Jaz nisem vpisala nič!

naj me popravi ktera če se motim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3656
   [Brisano sporočilo]
25.4.2007 9:42:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
25.4.2007 12:51:47   
puncica
Mi smo po starem, nič novga, hodmo še ne, kruha nočmo jest prav tako nič kar je v trši obliki,  kot kašice, mah pa kaj naj, bo pa kašice jedel, enkrat bo že nehal hmmmmmm..... UPAMuser posted image .
Včeri bili prvič pri varuški, no teti od mojga dragega in je bilo za enkrat vredu. Sicer pa nam zobi po moje rastejo, ker je tako tečn da groza.
V službo pa grem 7. maja, mah bo že.
auroraa tam se nič ne piše, sploh ne vem kje vse to najdeteuser posted image . Mi smo že vse oddal in dohodnino in otroški. Mah upam da čim prej dobimo odločbe pa tud dnaruser posted image user posted image
A ja še to, lepe slikce, pa še jst eno pomladno prpopam:
user posted image

Mejte seuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3658
25.4.2007 18:45:54   
tea
puncica- kakšen lušten klobuček ma vaš junak! Mi bi tudi mel neki podobnega, pa misem nič pametnega našla user posted image Kje ste ga pa kupil, če ni skrivnost?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
25.4.2007 20:38:57   
Barbs
Tea, mi mamo tud klobučekuser posted image user posted image  Drugače smo pa zadnje dni bolj ali manj na triciklu...user posted image

p.s. Tista črna lisa v levem kotu spodaj je pa sedem dlak od naše Bibe, ki se mora povsod muvat, kjer je Aleks...user posted image

user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
26.4.2007 6:45:43   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

ko uveljavljaš svojega otroka, daš tam od maja do decembra - a znesek olajšave tudi vpišeš ali pustiš prazno????

no, jaz sem izpolnila - sem preračunala cca. 40000 SIT x 8 mesecev in kar vpisala user posted image upam, da ne bo kaj narobeuser posted image

tudi jaz sem v nakupih klobučkov in kapic s šiltom - sem do zdaj uspela dobit samo eno kapico.

sem pa včeraj naročila torto za v soboto 5. , ko bomo meli piknik in zdaj sam upam, da bo sonce, ker drugače ne vem kaj bomo s torto za 30 ljudi user posted image user posted image

lp, t user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3661
26.4.2007 9:05:35   
mojca75
Kapice, klobučki,...
jaz sem ful luškan klobuček in kapico dobila v H&M-u, vem da vam vsem ni na roko, sem gledala v arielu pa nimajo nič v BC pa nisem bila.
Moram snet slikice pa kako prilimam, ampak kupila sem roza kapico s šiltom in enm fensi klobuček  (kapica je že svinsk,...jo skoz nosimo)

torta - kakšne motive boste naročile,... mi bomo imeli 2x pikapolonico, ker jo ima ful rada (tisto ki jo je dobila ob telegramu) - z njeno pomočjo se lažje previjemo user posted image

trenutno maltretira sistemskega dalinca (jao da jo oči vidi, nažgal bi njo in mene user posted image ) sam mam malček miru user posted image - jih daje v škatlo za lego kocke, pa ven, pa kocke not in ven,...

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 26.4.2007 9:06:10 >

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 9:56:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
26.4.2007 10:04:00   
MarijaPo
Jaz sem nasi Speholini kupila klobucek kar na centralni trznici v Ljubljani, od podjetja Siv. Je bil 6.2 evra in je ful prikupen. (Evi pravimo v njej Kapitan kljuka.)

Torta - jaz jo bom seveda spekla sama, a sem ta prava gospodinja, al nisem. :)

Neposredna povezava do sporočila: 3664
26.4.2007 10:12:45   
puncica
tea klobuček smo nabavli v HM-u bil je 3,90 EUR, sem ga pa kupila, ker je bil edini, da je bil njegov obseg, tako velik da mu je lepo obraz prekriva, da mu sonce ne sije gor na učke, pa zato, ker ima spodaj za zavezat ker drugač si naš vse zadeve na glavi dol vrže. Pa še na vsaki strani je en pritiskač, tako da lahko zapneš klobuček in izgleda kavbojsko, če glih sonce ne seka ful. Sicer mi barva ni bila najbolj všeč, bi raj kakšno rdečo, modro, mogoče s kakšnimi vzorčki, no neki bol živega ampak ok, glavno, da mu zakrije obraz, ko sonce na žiga, pa da lepo ven vidi, in da si ga ne more dol vržt.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
26.4.2007 10:24:21   
maya2
Oj!

Me smo že s šopinga in s sprehodauser posted image , zdaj zlaga sokove in pivo ven iz omare pod pečicouser posted image ...

klobuček: jaz sem tudi najbolj navdušena nad Pupa klobučki, jih imamo že skozi od rojstva, cena je res .... ampak so pa luštkani, pa še zavežejo se, pokrijejo ušeska in dajejo senco obrazu, sem pa kupila tudi enega v H&M, pa še enega istega (druge barve) smo dobili, pa še enega fuuuul lepega šekastega smo dobili, ampak vsakemu nekaj 'manjka' eden se ne zaveže, noben pa nima 'naušnikov'user posted image

torta: pri nas bo Dipsi, ker ga ma fuuuul rada in so vsi telebajski 'dis' (Dipsi)user posted image  Vabila sem včeraj odposlala... cofek: ja mislim da bomo imeli vsi podobne probleme, kam s torto? kje si jo pa naročila če ni skrivnostuser posted image ?

Drugače pa sem čist hin (res!) smo že 14 dni same, oči dela cele dneve, imajo neko gužvo, ... baje bo po praznikih boljeuser posted image  še dober da je kolikor toliko pridna, si ne predstavljam da bi bila povrh vsega še ful sitnauser posted image

Čakam na dež, da bom lahko na vrt posadila/posejala kakšno zadevo, pa nič ne kaže da bo kaj... da le ne bo potem med prazniki sam dežuser posted image

risanke: 10 - 15 minut telebajskov ji je ful fajn pol pa je dost, najraje ima da si skupaj pogledava, pol pa me vsake toliko pomenljivo pogleda, češ ... si vidla user posted image user posted image  (kaj neki? user posted image )  najraje pa ima tistga sončka z dojenčkom v sredini.

daljinci so še vedno aktualni, pa tipkovnica in miška, to so edine stvari za katere se je pripravljena do konca strmat, če ji vzamemuser posted image

Auroraa: jutri pa odpade kaj? kdaj pa šibate na morje?

Jutri bom po menda dveh letih spet dobila eno na inštrukcije, mi ful ne paše, nočem več, ampak  so me tri mesece fehtal tko da jo bom malce preverla kako in kajuser posted image

nič šibam! Karin pravi da je mojih 10 minut odmora minilo!user posted image

LP

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 10:42:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
26.4.2007 10:45:34   
maya2
Auroraa: ja mi smo včasih tja v kamp hodil, men je blo fajn. Lepo se imejte!user posted image  Pa itak boš vse sfolgala, sej veš da si Super mamauser posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3668
26.4.2007 10:46:31   
maya2
Auroraa: a ja še to baje naša P konča s 1. junijemuser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 10:46:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
26.4.2007 10:48:00   
maya2
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3671
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 10:49:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3672
26.4.2007 10:50:01   
maya2
Majčice: še nekaj dni pa se bomo morale (spet) seliti... sem opazila, da se že letošnji 'majčki' rojevajouser posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
26.4.2007 10:50:35   
maya2
user posted image user posted image user posted image  spet te motim kaj?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 10:51:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.