|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
26.4.2007 11:33:17   
mojca75
Marija - jest bi tud najraje torto delala sama, sam za 30 ljudi, 2x - pa se ne grem hecat!

ja - še mal pa se bomo selile, pa si bom mogla spet "favorits" preštimat!

Mojči spi, pol pa letiva ven, pri nas sicer piha, zato sem že obesla svetle cune, pa še temne perem,... to bo spet za likat user posted image !

PS: moram nekomu povedat - manjam garderobo (zimsko not, poletno ven), sprobavam hlače - sploh ni tko slabo user posted image , večino navečem brez problemov, mogoče se pa le pozna dieta
Edin ene men ljube hlače majo pokvarjeno zadrgo...user posted image , smrk...

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 26.4.2007 11:42:17 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
26.4.2007 12:08:27   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

... cofek: ja mislim da bomo imeli vsi podobne probleme, kam s torto? kje si jo pa naročila če ni skrivnostuser posted image ?

tole s torto sem res ČIST zakomplicirala - sem jo naročila v Zvezdi (Zvezdouser posted image ), pa bo treba še v Lj po njo, sam kaj ko so mi pa tam najboljšeuser posted image . Se pa zavedam, da bom mogla za otroke naročit še eno, ker so notri  jagode - to se moram pa še odločit katero - sem mislila kar čokoladno, kaj mislite - glede oblike pa ne bom komplicirala, ker itak je Ažbetu bolj kot ne vseeno, pa še sladkarij ne mara preveč - ma rajši kruh (mogoče bi pa lahko dobila kruh v obliki hude mravljice - pri nas je ta pesmica hit) user posted image user posted image user posted image
ja, Marija res si ta prava gospodinja - tudi jaz bi kako torto spekla pa ni volje niti časa. Sem ravno v ponedeljek naredila tiramisu za user posted image - me je celo zimo fehtal in sploh ni bilo časa al pa sva bla na dieti.

Pupa klobučki - čeprav se mi zdi da so to bolj za deklice (joj kolk sem vam fouš - sem bla ravno včeraj v Zari in majo tko kjut stvari za punčke, za fante pa ene tri različne stvari, pa še to ne v naši velikostiuser posted image user posted image ) - kje pa jih majo?

mojca- a ni fajn, ko tkole probavaš stare stvari, pa so ti še prav - se boljš pa se mi zdi da so mi prevelike user posted image

nič, grem. moram po Ažbeta k babici, pol pa v Lj po user posted image , ki so ga odpustili iz bolnice user posted image .

auroraa poročaj kako je bilo v kampu - tudi mi nekaj tuhtamo, da bi šli za dopust v kak kamp - recimo Mali lošinj oz. Čikat.

lepe praznike, t

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 12:36:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
26.4.2007 14:04:42   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: cofek

Se pa zavedam, da bom mogla za otroke naročit še eno, ker so notri  jagode - ž

Zakaj pa jagode ne smejo bit not?user posted image

Mi bomo imeli sadno, s smetano, oblika bo pa "brrrm brrrrm" ( beri avtouser posted image  ) .... user posted image

Pa pica bo tudiuser posted image  - ker je Aleksu najbolj fajn, če "strga" nadev s testauser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
26.4.2007 14:30:15   
mojca75
Naša ma tud raje kruh k torto, zato na sprehod nosimo grisine namest piškotov, čokolado pa ven pljuva user posted image , nič po mami!
jaz bom pa torto naročila v Sladkem kotu.....mmmmmmmmm najbrž malinovo!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
26.4.2007 15:11:10   
lenika
Praznovanje- Mi bomo imeli v soboto 12.5., točno na Maticev 1. rojstni dan piknik v ožji družinski zasedbi, ker sedaj nimam časa rihtat kaj večjega, potem čez kakšen mesec, pa bomo naredili za prijatelje.

Torta- Jo bom naročila, ker nimam časa za peko, kakšno pa še ne vem.

Hrana- Matic ima tudi raje kruh kot piškote in raje polento kot čokolino.

Prazniki- user posted image  bom 6 dni doma. Drugače pa bo kar pestro, ker imam danes zvečer službeno fešto (7 jih bo starih 40 let), v soboto pa še eno poroko.

Uživajte. Tiste, ki ste še na porodniški vam kar zavidam brezskrbno preživljanje teh lepih dni.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
   [Brisano sporočilo]
27.4.2007 8:54:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
27.4.2007 10:34:44   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Zakaj pa jagode ne smejo bit not?user posted image

ko je mel en mesec sem jedla muslije z jagodami, pač spozabila sem se, in je mel reakcijo; pol pa res nismo več probaval, ker so fuul alergene - bomo naslednjo sezono. Za večje otroke ni problem, bi se mi pa revež smili, če bi se mi mastili s torto on pa ne, ko tko rad probava in je.

auroraa sem se pogovarjala z eno mamico, ki je pri 11 mesecih začela navajat user posted image na kahlico. Pa je mel pol nek strah in je kakal v pleničko, lulat mu pa ni bil problem. Kaj pa vem, najbrž bi blo res fajn počakat naslednje poletje, ko bodo že vedeli kaj pomeni kakat pa lulat. Se mi pa zdi da je od Tee pri 11 mesecih že lulal in kakal v kalico - no, saj bo sama povedala. Mi ga najbrž letos še ne bomo nič sili - bomo videli kako bo avgusta (do takrat so še 3 meseci, pa se lahko še vse spremeni).

mi smo tudi kar doma, sem misila zjutraj it vsaj na trim, pa user posted image še ne upa bit sam z user posted image (zdaj po artroskopiji), tko da je še to odpadlo. Sem pa drugič ta teden naredila tiramisuuser posted image , tko da se bomo še redili.user posted image
se mi pa zdi da so skoraj vsi šli na morje oz.dopust, je tko prazno in miiir.

lp,t

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
27.4.2007 11:05:44   
maya2
Auroraa: ja te čist razumem, mene tud čist razuser posted image  če nekdo dela nekaj za mojim hrbtom, kar še dvojno velja kar se Karin tiče.  Vzemi ji tisto kahlouser posted image ! Jaz tudi ne nameravam privajat vsaj pred letom in pol, najverjetneje pa pri 2 letih. Sem videla pri kolegih, da neki na silo se tudi ne obnese. user posted image

Ja me smo tud brezuser posted image , je pa moja mami tle, je ful fajnuser posted image user posted image user posted image  (se pa redko zgodiuser posted image ), sem imela inštrukcije, pa mi je fuuuul pasal, kdo bi si mislil, da pogrešam službo???? ja najbrž za dva dni pol pa ne večuser posted image  Zdej Karin in babi gledajo telebajske (beri: babi komentirauser posted image in se zraven bolj smeji in uživa ko Karinuser posted image ) user posted image user posted image

lp

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
   [Brisano sporočilo]
27.4.2007 13:35:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3685
27.4.2007 15:14:40   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

bolj me živcira to, da ve, da sva midva proti in to dela na skrivaj user posted image

Pa saj očitno ne dela na skrivaj. Če bi, bi kahlo pospravila/ skrila , preden ti prideš.user posted image

Ti dam pa prav, da je morda prezgodaj ...škodilo ji pa ne bo... mi o kahli tudi niti ne sanjamo še.... čeprav, ko mu rečem , če je pokakan, ali pa "kako ti kakaš" se napne in je ves rdeč v glavo in po mojem ve, kaj pomeni kakat... Pa tudi, ko ga "napenim", da ful smrdi, ko se pokaka, se vedno reži in se pači... Ati pa ga seveda pohvali "priden fant, kakal je" user posted image user posted image

Eh.... dajte no, to so malenkosti... vsi bodo kakali na kahlo in kasneje tudi na vece , zagotovouser posted image  

Auroraa, bi bilo pa škoda, da se z "dobro varuško" oz. najboljšo ,ki jo lahko trenutno imaš, skregaš zaradi tega... Res. kaj bi dala, če bi bila naša mama bliže - šele zdaj to vem, pa čeprav se čudno sliši. Pri ta večjih sta mi z atom ful pomagala, pa se tudi nisem v vsem strinjala....zdaj mi je pa žal, da sem bila včasih grdauser posted image user posted image

Ne pozabi, da je nihče ne bi mogel bolj "povarvati" in imeti bolj rad in bolj poskrbeti zanjo in hvala bogu, da ti je ni treba dati tujim ljudem v varstvo, dokler je še tako majhna...user posted image

Ok, grem nazaj delat na vrtuser posted image  Aua, moj križ---user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

Neposredna povezava do sporočila: 3686
27.4.2007 15:37:24   
F*S*M
OJ

barbs ne delaj toliko vse počaka ti počivaj če hočeš bit lepa nevesta user posted image user posted image user posted image

drugače pa auroraa sej to ni vedno res da imajo odpor, lej mojo sestrico je mami začela dajat na kahlo tam pri 6 mesecih ko jo je odvila jo je posedla in so se malo igrale če je kej priteklo je če pa ni nič pa tut ni bilo panike in to našo malo ni nič motilo in s tem je zanla že pri malo več kot letu in pol iti sama na kahljico imamo tako da je v obliki stolčka za otročke in je super in se je zelo hitro navadlila it na kahlico.
Je pa res da se je ni nikoli bala in mislim da če ti daješ otroka v igri na kahljico je čisto drugače kakor da ga siliš na njo to ni isto.

Lej sedaj ko bodo vroči dnevi se lahko čez dan velikokrat tako igrate in poskušate

no jaz sem druga zgodba ker se mi še ne da sem prelena user posted image user posted image user posted image

nič moj škrat spi že 3,5 ure sej ne vem naj ga zbudim ali ne

nič grem čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
   [Brisano sporočilo]
27.4.2007 16:45:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 3688
27.4.2007 18:20:25   
lenika
Bom dodala nekaj fotografij, ki sem jih danes slikala na našem vrtu.

user posted image

Trava in rožice so za pojest.

user posted image

Mami, to je drevo, veš?

user posted image

Tako pa jaz stojim čisto sam.

Neposredna povezava do sporočila: 3689
27.4.2007 18:50:04   
puncica
Pozdravčki
Sporočit nimam nič novga sam glede kahle: Pri naši ta prvi nismo sploh ne pomisl da bi jo posadil na kahlo pri 1 letu user posted image . Se mi je zdelo da je to čist prehitro, tako smo jo začel navajat kje je bila junija stara 2 leti čez poletje, tamala se je navadla v 1-2 mescih in lulat in kakat bila suha čez dan, kamorkoli smo šli, nobenih plenic več. Nobenih težav in takoj je zakapirala, po moje smo glih utrofl pravi čas, pa prej je sploh nisem "seznanjala" s kahlico, saj je sploh še nismo imel.
Ma zdej moj peni morem it, potem pišem naprej...

Isto bo pri Vidu, le zakaj bi ga navajala če vem da se nima v oblasti, skratka sploh ne ve da lula pa kaka, pa ga neki tišala na kahlco, bo že cajt verjetno ga bomo začel navajat naslednje poletje, ko bo toplo in ni panike če je mal moker kdaj pa kdaj.

Pa še to, da če bi men kaj takega naredila tašča/mami kaj pa vem kaj bi naredila, no mene osebno verjetno ne bi motilo. Pa naj se ubada s tem če se ji da pri tej starosti itak otrok še ne ve točno za kaj se gre, no vsaj naša ta prva niti pod razno ni vedela, da bi pa zato imel kakšne posledice pa ne verjamem.

auroraa ne sekiraj se user posted image nima smisla

< Sporočilo je popravil puncica -- 27.4.2007 19:07:56 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
27.4.2007 22:10:03   
mojca75
Auroraa - se popolnoma strinjam s tabo, da te jezi da dela za tvojim hrbtom!

Kahla - mene je babi ki me je čuvala začela navajat pri 11 mesecih, pri 14 sem bila brez plenic. Ampak jaz sem bla bolj pri hitrih - tud govorila sem zelo kmalu, pa sploh sem bla supersonična (se mi še dons pozna user posted image ) sploh govorjenje user posted image user posted image .
No ampak Mojči ni moje sorte - je bolj počasnela, ampak bo že, vse ob svojem času, tko da kahlo mamo - smo jo dobili za darilo, ampak eno tako "motoristično" (barbs bi bila všeč) in je bl za igračo kot za kahlo, ful rada gor sedi ampak v plenicah, tko da ne služi namenu. dokaz prilimam.

Jagode - mi bomo zdej začel te jagodne jogije in podoben futr sprobavat... pa da vidmo. Pri nas so očitno bolj problem kaki konzervansi in barvila - je bla zanč čist pikasta po enem pomarančnem soku user posted image

PA še dokaz:

user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
28.4.2007 11:21:24   
žmož
No, pa da še jaz kakšno rečem na račun kahlic - niti razmišljam še ne o njej. Ta večjega sem začela stavit na kahlico takoj po 2 Rd in se je zelo hitro odvadil lulat v pleničko-čeprav se je v kahlico polulal in pokakal vsega skup mogoče 4x. Mu ni odgovarjalo sedet gor, raje sem mu kupila nastavek za na WC školjko, tam pa je ful rad sedel. Ta male letos niti pod razno ne bom silila na kahlo, normalno, da jo bom poleti imela tudi kaj slečeno, če ji bo kdaj uspelo se polulat prav, drgač pa se ne mislim sekirat. Sem pa tudi jaz mnenja, da silit nima smisla. Lahko jih posedate gor, da mogoče dobijo občutek za kaj bi ta reč bila, forsirat in jih silit gor sedet, pa ne.
Ful lepe fotke so, ma kaj ko se mi zdi, da so vsi vaši cukerčki pravi velikani proti moji čebelici. Saj vem, da bo zrasla, ma kaj ko je res en tak drobižek.
Mamo pa res ful lepo vreme za praznike-jaz sem si rekla, da teh par dni pa res ne bom nič počela (razen seveda kuhala, prala in vse te obvezne stvari). Ne bom se ukvarjala niti z rožcami, niti z pospravljanjem-še tako bomo več ali manj skoraj vse dni sami. user posted image  je namreč delal včeraj, danes ima služ.opravke, v ponedeljek in po vsej verjetnosti še v sredo. Bomo pa sami mal pohajai, upam samo, da bo vreme držalo. Ful vas gre za par dni na morje-sem vam prav fouš. Pa le glejte, da boste pripopale kakšno fotko! Lepo se mejte in uživajte v sončku.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
29.4.2007 11:28:12   
lenika
Hoj!

Kot ponavadi, med vikendom vlada zatišje. Midva z user posted image  sva bila včeraj ne eni poroki in sva prišla domov ob pol šestih zjutraj. Matic je prvič prespal pri tastu in tašči. Jaz sem se pravkar zbudila in pijem kavo, potem pa šibam po Matica, ker me resnično zanima, kako so preživeli noč. Imejte se lepo.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
30.4.2007 10:33:25   
F*S*M
oj,

a ste vse na morju al kaj?

no naš spi zdele smo ustal že ob 6 sploh noče več dalje spat. No pa sej bo. Fajn se imejte.

Uživajte praznike

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
30.4.2007 22:35:58   
žmož
Pa je res zatišje tlele gor! Mi je prav dolgčas, zdaj, ko imam čas čvekat, ni nobene gor. Lubija in ta večjega sem poslala mal kresovat(sicer upam, da vseeno kmal prideta), ta mala spi, men pa dooolgčas!
No, saj bi lahko šla tudi jaz mal prej spančkat, ker imamo zadnje dve noči, pa tudi danes cel dan spet jokec-pa nimam pojma, kaj naj bi ji bilo. Koprivnica iz prejšnjega tedna je k sreči minila po tistih inekcijah, čeprav smo bili kar 3 dni zapored v ambulanti. No  3 dan so končno ugotovili, da je tako visoka vročina od uhca, tista 2 dnevna dierta ali bolje rečeno stradanje pa je bila čisto odveč.
No, sam da je šlo mimo! Upam pa, da je ne bo spet kaj zagrabilo, ker mi je prav malo sumljiv tale jokec ponoči.
Nič, grem še mal prebrskat po forumu, pol pa res spančkat, ker bomo zdaj dva dni hodili sam po piknikih in se spet veselo basali in žrli!
Lepe praznike, pa lahko noč.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
1.5.2007 8:53:06   
F*S*M
jutro

imela sem čas in sem odprla temo na forumu otrok - čvekanje o naših otrocih http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1501525&mpage=1&key=��, ker nas bodo v kratkem premestili.

upam, da niste jezne

ajde lepo se imejte čao

< Sporočilo je popravil F*S*M -- 1.5.2007 8:54:39 >

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
1.5.2007 22:16:25   
cofek
na, zdaj pa ne vem kje pisatuser posted image bom, kar tukaj nadaljevala...

smo meli danes izlet - smo se odpravili na morje user posted image . Ažbe je ful užival, pa midva tudi, nazajgrede je pa zaspal v avtu, tko da še kar spi in upam, da bo mirna nočuser posted image

drugače pa nič novega - vsak dan čekiram vreme v soboto, ker ne vem al bi piknik prestavili al ne (zaenkrat bolj slabo kaže user posted image ).

sem se pa spomnila, da za 3. pa nimam nič pripravljeno (recimo torto), pa se znajo tudi kaki gostje prikazat user posted image   . očitno bo treba improvizirat. user posted image

uživajte še jutri!

lp,t

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
2.5.2007 8:15:06   
maya2
cofek: joj si me spomnila...user posted image ! Samo jaz sem že razmišljala da bi rekla babicama in dedkoma (k ziher mislejo pridit) da naj raje preložijo, glede na to, da imamo ob 11. sistematski pregled kjer jo bodo cepili, pa še kri vzeli, ob 15. pa RAuser posted image user posted image  in bo ziher mala čist hin... Malo pa tudi razmišljam da bi eno od obeh zadev prestavilauser posted image  ma ne vem... Bom za vsak slučaj eno mini tortico nabavla user posted image  Držim pesti, da bo v soboto lepo vremeuser posted image (imamo mi tudi en piknikuser posted image )

Ja včeraj smo šli mi tudi ven, je Karin uživala cel popoldan na svežem zraku... jo je vmes v avtu tudi za pol urce zmanjkalo, čeprav ponavadi popoldan ne spi več... user posted image  za svež zrak...user posted image

Smo se pa s kolegi tudi zmenili da gremo 1. teden v juniju na morjeuser posted image user posted image  komaj čakam... potem pa še julija enkratuser posted image

nič grem zajtrk pripravljat zame in za user posted image

lp

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
2.5.2007 14:46:06   
puncica
Ojla punce
Ja tud mi smo slabe volje, saj v soboto nič ne kaže da bo lepo vremeuser posted image user posted image Tako da mi bomo piknik kr prestavili, ker da se pa vsi v kuhni drenjajo pa ni šans, mamo pa bol malo prostora. Danes je tako mrzlo da je za umret, kr slabe volje sem prejšni teden pa tako lepo toplo. GROZAuser posted image user posted image

Ja nič mejte se na ta grozno mrzl majski dan.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
   [Brisano sporočilo]
2.5.2007 17:18:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.