Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa bolj me živcira to, da ve, da sva midva proti in to dela na skrivaj Pa saj očitno ne dela na skrivaj. Če bi, bi kahlo pospravila/ skrila , preden ti prideš. Ti dam pa prav, da je morda prezgodaj ...škodilo ji pa ne bo... mi o kahli tudi niti ne sanjamo še.... čeprav, ko mu rečem , če je pokakan, ali pa "kako ti kakaš" se napne in je ves rdeč v glavo in po mojem ve, kaj pomeni kakat... Pa tudi, ko ga "napenim", da ful smrdi, ko se pokaka, se vedno reži in se pači... Ati pa ga seveda pohvali "priden fant, kakal je" Eh.... dajte no, to so malenkosti... vsi bodo kakali na kahlo in kasneje tudi na vece , zagotovo Auroraa, bi bilo pa škoda, da se z "dobro varuško" oz. najboljšo ,ki jo lahko trenutno imaš, skregaš zaradi tega... Res. kaj bi dala, če bi bila naša mama bliže - šele zdaj to vem, pa čeprav se čudno sliši. Pri ta večjih sta mi z atom ful pomagala, pa se tudi nisem v vsem strinjala....zdaj mi je pa žal, da sem bila včasih grda Ne pozabi, da je nihče ne bi mogel bolj "povarvati" in imeti bolj rad in bolj poskrbeti zanjo in hvala bogu, da ti je ni treba dati tujim ljudem v varstvo, dokler je še tako majhna... Ok, grem nazaj delat na vrt Aua, moj križ---