|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  571 572 [573] 574 575   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
25.4.2007 20:43:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

barby84 ej sori, nisem vedela. sem sla pac gledat. vedela sem samo da je v arielu 153 eur. ne bit jezna user posted image

Itak da nisem...user posted image  sem se malo hecala...user posted image  saj ni ful razlike...

Psasa jaz moram tudi zelenjavo mu dat, ker že dva tedna samo sadje je...prej sva malo zelenjave uvajala, ampak mu ni všeč...bo treba z jabolkom mešati...

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 14301
25.4.2007 20:44:24   
Pikabu
Punce,
NAAAAAAAAAA PPPPPOOOOOOOOOMMOOOOOČČČČČČ....

Kako naj se v enem mesecu znebim ene 10 cm čez trebuh? Sem danes dobila dve krasni obleki, ki bi ju tudi lahko oblekla na poroki, samo.... moj trebuh. Prav nagravžno se vidi. Če ga fino noter potegnem, sem si res všeč, samo kaj, ko ga ne morem ves čas tako držati.Še dihati ne morem. user posted image A se dobi kakšen steznik, kaj podobnega, da bi dala spodaj? Joj, pa res sta lepi.... Jaz pa samo user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14302
25.4.2007 20:50:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Punce,
NAAAAAAAAAA PPPPPOOOOOOOOOMMOOOOOČČČČČČ....

Kako naj se v enem mesecu znebim ene 10 cm čez trebuh? Sem danes dobila dve krasni obleki, ki bi ju tudi lahko oblekla na poroki, samo.... moj trebuh. Prav nagravžno se vidi. Če ga fino noter potegnem, sem si res všeč, samo kaj, ko ga ne morem ves čas tako držati.Še dihati ne morem. user posted image A se dobi kakšen steznik, kaj podobnega, da bi dala spodaj? Joj, pa res sta lepi.... Jaz pa samo user posted image user posted image user posted image

Ma ziher se da dobiti kakšen steznik...drugače si pa prozorno folijo za živila okrog trebuha zavij user posted image user posted image

Pomagajo pa tudi trebušnjaki...jaz jih delam vsak dan zjutraj po 50 in je že malo lepše za videt...ampak kaj ko gre to ful počasi...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14303
25.4.2007 20:58:00   
moci
borovnička, atinav, grozno nas zanemarjata user posted image

arabela, fino, da ste avto zrihtali,
meni pa noben noče likatuser posted image

beki, zdaj si ti na vrsti, da opraviš izpit user posted image

piškot, jaz bi tudi zapravljalauser posted image

barby, nehaj me v slabo voljo s pospravljanjem spravljat. če ne misliš pridet k meni, se ne hvali user posted image user posted image user posted image

muki, ja uživaj, nouser posted image

psaša, imamo podobne težave, jaz se kar ne spravim spat, potem sem pa jezna, ko ne morem vstat takrat ko zoja hočeuser posted image

pikabu, najbolš da un oklep iz tv prodaje kupiš user posted image user posted image eh, kaj nesi šlaufe na poroko user posted image
če boš imela steznik, boš pa skup padla, ker ne boš mogla dihatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14304
25.4.2007 21:00:44   
Anonimen
barby, nehaj me v slabo voljo s pospravljanjem spravljat. če ne misliš pridet k meni, se ne hvali

Saj bom samo še jutri pospravljala (kopalnica je na vrsti), v petek pa finiširam (kar ostane in pa laminat zloščim)...Tak da se ne sekiraj in ne bodi user posted image ...

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14305
25.4.2007 21:00:45   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Drage moje, tiste tri ki me berete user posted image .
Jaz se poslavljam od vas, jutri vprašanje če mi kaj uspe prit na RR, v petek gremo. Fajn se mejte.....
uživajte! in še enkrat uživajte!

Maxica - mi ležalnik uporabljamo le še za jest... ker še ne sedi samostojno, ga ne dajem v stolček za hranjenje, ampak kr v ležalniku popapcava... še mogoče kakšen teden, pol bo pa že stolček zalaufal

psaša in Miha - čestitke za pol svečke user posted image

atinav - vaš Liam je pa res priden fant user posted image kar tako naprej, pa oglasi se nam še kaj in poročaj kako napredujete

tasha - mi imamo prvomajske rezervirane za delo po stanovanju - bomo oblazinili stanovanje, da ne bo poškodb user posted image če bomo do ponedeljka že končali in ne bom imela ravno staršev tu, ti sporočim preko SMSja

nanica - user posted image za uspešno opravljen izpit in user posted image za Blaževe mere, sem dopolnila v tabelci

vprašanje za luciko, psašo in piskota - ste že imeli pregled v aprilu in mi je kaj ušlo? ko dobim mere vaših tamaučkov, pošljem ažurirano tabelco

vava - lepo te je brat... sem vesela, da je z Luko bolje in upam, da bodo ugotovili, da se stanje ne izboljšuje le zaradi zdravil... pa uživajte čez praznike na Kolpi... če kdaj zaidemo tja, pa sporočim - Kolpa je z moje strani še neraziskana in jo moram slej kot prej mau obiskat user posted image

borovnicka - tudi tebe je lepo brat... user posted image za mere... pa uživajte na Rabu!

beki - PRIDNA!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14306
25.4.2007 21:01:52   
piskot
MIHA VSE TA NAJ TA BOLJSE!

(Pikabu hvala da lahko od tebe plonkam)

Pikabu imam nasvet, poisci drugo trgovino in drugo obleko user posted image .

moci tole zapravljanje. me ze glava boli. smo sli spet u minus.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14307
25.4.2007 21:03:53   
piskot
frrr mi imamo pregled sele 7.5. po mojem. pa prosim ne me vprasat kako to, da imamo pregled cisto na koncu sestega meseca. smo pac nekaj posebnega zgleda.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14308
25.4.2007 21:05:38   
frrrr
psaša - mene tut muči tole glede sprehodov... šele vstanem in kr takoj vn user posted image bo treba res prej hodit spat user posted image

Pikabu - po 18. uri pojej samo kakšno zelenjavo ali jogurt, vglavnem beljakovine in zjutraj boš imela tk lep trebuh user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 14309
25.4.2007 21:06:46   
frrrr

frrr mi imamo pregled sele 7.5. po mojem. pa prosim ne me vprasat kako to, da imamo pregled cisto na koncu sestega meseca. smo pac nekaj posebnega zgleda.
sej me je samo skrbelo, da sem spregledala... mi smo imeli pregled 18.4., zanj sem pa izvedela šele 16.4. -> sem tut mislila, da ne bo pred majem nič

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14310
25.4.2007 21:07:08   
moci
frrrr, zakaj me ne omenjaš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14311
25.4.2007 21:16:31   
frrrr
naš dan...
zjutraj sprehod do Rožne doline - v vozičku spančal pol urce kot vedno, pri Biotehnični fakulteti sva se še podojila, men druga joška spustila in sm vsa mokra šla proti domu...
pol sva papcala krompir...
in spančkala uro in pol, no js sm brala vmes... bi mu še pol ure potegnila, če ne bi ravno mož prišel domov - to pa ne gre spat, če je očka doma user posted image
popoldne sva imela obisk - čeprav ni veliko spal in bi mu sedlo pol urce spanja, je bil zelo priden... sva imela na obisku kolegico z majhno punčko in jo je mali gledal, se ji smejčkal...
po obisku pa na joško in v komo za pol urce -> sem ga pa razvajala in mu pustila 15 minut viset na joški, čeprav je že bi sit... brez joške zaspat ga navajam v mirnem okolju, ko ni bo drugih dejavnikov, ki bi ga motili... po živahnem obisku pa rabi mau crkljanja, da lahko v miru zaspi
pol je blo pa še mau igranja... je moral novo igračo sprobat... pa rižolino... kopanje... in dežela Miža

zdej grem pa mau možeku pomagat pripravit za petkovo delovno akcijo user posted image

lepo spite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14312
25.4.2007 21:17:02   
Anonimen
Frrrr user posted image  (to pa zato, ker me tudi omenila nisi...)

Škrat se je začel jokat in sem ga mogla it malo zaguncat, da je nazaj zaspal...zgleda, da je kaj sanjal...

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 14313
25.4.2007 21:18:48   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, zakaj me ne omenjaš user posted image user posted image user posted image user posted image
omenjam te user posted image

čak, neki sm pa res hotla rečt... sam sm že zjutraj brala, pa pozabla user posted image
aja, moci, ti skoz iščeš kakšno pridno, da ti pride sšistit, sama pa vsak dan pomivaš po tleh user posted image lahk prideš še kdaj meni user posted image

sej mogoče se še spomnem kaj točno sm ti hotla povedat user posted image zdej sm se samo tega spomnila user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14314
25.4.2007 21:20:04   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Frrrr  user posted image (to pa zato, ker me tudi omenila nisi...)

Škrat se je začel jokat in sem ga mogla it malo zaguncat, da je nazaj zaspal...zgleda, da je kaj sanjal...

LP
tut tebe omenjam... avše avšaste... vsako posebej, al kaj user posted image mogoče pa niste zanimive user posted image moci, slišiš? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14315
25.4.2007 21:21:23   
Pikabu
Pa še malo bolj na dolgo.

Danes imam trenutno čas, ker je možek na pevskih, oz. danes verjetno bolj na pivskih. user posted image

Za nami je en lep dan. Na srečo smo preživeli brez nesreč. Dopoldne smo oddali dohodnino in se kar malo načakali. Nihče se ni usmilil mamice z dvema otročkoma. user posted image Potem smo šli na sprehod z eno prijateljico in nato hiteli domov, ker smo bili dogovorjeni z drugo, da pride na klepet in po cunjice. Ima tri otročke, večji dve sta punčki in so se z Emo prav lepo igrale, mali je pa fantič, komaj dva mesea star. Joj, kako je še majhen, jaz sem že spet pozabila, kako je držati tako majhno štruco v rokah. Maks je bil dopoldne neverjetno priden. Po popoldanskem spanju se je zbudil s kričečim jokom, potem je pa kar nekaj tečkal ves čas, ampak se je dalo preživeti. Danes so prišla oblačila, ki sem jih narčila pri Quellu in sva z Emo imeli modno revijo in zraven animirali Maksa. Zdaj zvečer sva revijo ponovili še za moža. Vse bi bilo super, če ne bi bilo tega trebuha. user posted image

Glede spanja: ne vem, kaj je pri nas vplivalo, da se je uredilo, sem prav razmišljala. Ena od možnih varinat, ki mi hodi na misel je ta, da sva z Maksom uredila obroke. Maks ima zdaj šest obrokov, danes sva enega kar zamenjala, tako da se zdaj tri obroke dojiva, tri pa je GH. Zgleda pa to takole:

7.00 - dojenje
10.00 - sadje
13.00 - zelenjava (kosilo)
16.00 - dojenje
18.00 - riževa kašica
20.00 - dojenje

Pri urah so odstopanja +/- 15 minut. Se mi zdi, da od kar sva to uredila, je tudi spati začel celo noč. Mi zdaj res spimo od 20.00 do 6.00. Ampak zjutraj pa ne zaspi več nazaj, do ene pol sedmih čeblja sam ss abo in se igra v posteljici, potem ga vzamem k sebi, se še malo igrava, ko me začne vleči za majico, se podojiva, potem pa vstaneva. Okoli devetih gre pa ponovno spat.

Gaya,
pri meni se user posted image ni nič napovedovala, prva se je itak nadaljevava kat s čišče naprej, vse naslednje sem pa opazovala možne znake O in potem ugotavljala, kdaj mora priti, me pa prej nič ne boli in špika. Mogoče imaš O, če te špika, takrat zase vem, da me.

Arabela,
nič ti ne vem pomagati, če je to običajno pri zobkih. Pri našidveh je bilo pri obeh tako, da sta bila kakšne tri tedne, 14 dni prej bolj sitna, vročine nikoli, potom se je pa zadnji teden čisto umirilo, sta bila prava sončka, pa samo naenkrat zobek zunaj.

Maxica, mi Maksa že dolgo nisemo dali v ležalnik. Pa ne zato, ker bi kaj takega počel, v bistvu sploh ne vem, kaj bi zdaj delal, če bi ga dali, ampak on veliko raje sedi v trip trapu in ga za čas kosila, oz. ko smo skupaj za mizo, zdaj dajemo kar v stolček. Na noge se pa tudi naš fant hoče postavljati, jaz ga dam raje na kolena, ker ima tako veselje skakati, sicer se pa zelo trudimo, da mu to preprečimo. Če se otrok res sam od sebe dvigne, pomojem ni panike, če ga pa starši postavljajo, pa ni v redu. Pri nas je podobno, kot je Tasha napisala, povsod išče oporo, v voziček ga včasih težko dam, oz posedem, takrat mu dam voziček kar v ležeči položaj in njega noter, pa je hitro dobro. Sem pa tudi že sama doživela, da je otrok imel pri šestih mesecih prave čevlje gor, ker tako lepo stoji in ima dobro oporo. user posted image

Hrana: nam je takole rekla:

- meso, mlečni izdelki: po 8. mesecu
- gluten: lahko po 6.
- rumenjak: lahko po 6.
- mleko: po enem letu

Pri Emi sem jaz kasneje začela dajati gluten, skute pa že po šestem mesecu. Maksu sem prej gluten, skute še čakava, meso pri Emi po 8. mesecu, zdaj tudi še čakam. Mi je pa danes ta kolegica rekla, da ji je pediater rekel, da če prezgodaj začnemo z navadim mlekom, da le to lahko sproži eno sladkorno kasneje, ne vem točno, katerega tipa. To ne pomeni, da bi vsak dobil sladkorno, če dobi prezgodaj navadno mleko, je rekel, da če je otrok nagnjenen k temu, če so dedne zasnove take, lahko to še dodatno povzroči, da se še prej pojavi oz. da se res pojavi. Glede na moje stanje med nosečnostjo imam kar razlog, da pri tem bolj pazim, če je res kaj na tem.

nanica, čestitke za izpit. user posted image user posted image user posted image

moci, ti že kaj veš?

Beki,
pridna, le vztrajaj, da ti čim prej uspe narediti, da boš potem frej in boš uživala.

vava, super, da je vse v redu. Še naprej mislimo na vas in držimo pesti. user posted image

borovnicka, atinav, dobrodošli spet med nami, vaju pogrešamo.

Piskot, user posted image user posted image user posted image za nov voziček. Naj vam dobro služi. user posted image user posted image user posted image

muki,
uživajte, uživajte, uživajte, uživajte, uživajte,.... user posted image Te bom zelo pogrešala.

Zdaj grem pa pogledat, koliko ste vmes napisale. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14316
25.4.2007 21:22:26   
moci
jaz pomivam sam dnevno in kuhinjo ker drugač zoja pomijeuser posted image
ostalo je pa grozauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14317
25.4.2007 21:23:21   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Frrrr  user posted image (to pa zato, ker me tudi omenila nisi...)

LP
tut tebe omenjam... avše avšaste... vsako posebej, al kaj user posted image mogoče pa niste zanimive user posted image moci, slišiš? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že prav. nisem zanimiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj bom šla pa kar spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14318
25.4.2007 21:23:24   
Pikabu
Pikabu imam nasvet, poisci drugo trgovino in drugo obleko user posted image .

Pri takih oblekah se bojim, da bi bilo povsod isto. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14319
25.4.2007 21:23:32   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
Pikabu - po 18. uri pojej samo kakšno zelenjavo ali jogurt, vglavnem beljakovine in zjutraj boš imela tk lep trebuh user posted image

A je to preverjeno? Pa bo šlo v enem mesecu?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14320
25.4.2007 21:24:46   
nanica
moci, kako je pa s tvojim izpitom, kdaj izveš rezultate? poslala sem ti mail

pikabu, a ves, da ima nas Blaž pižamo Peek-a-Boo. dobil jo je za darilo ob rojstvu od najinih poročnih prič iz ZDA
pa ne sekiraj se preveč zaradi trebuha. malo telovadbe, malo manj kruha, pa bo čez en mesec že ful drugače. če se boš ti dobro počutila v cunjah, te bodo tako tudi drugi dojemali. itak bodo vse oči uprte v ženina in nevesto, za fotografiranje pa potegni trebuh noter, če te tako motiuser posted image

muki, a boš zdržala brez nas? kdaj prideš nazaj? če te bomo preveč pogrešale, te bomo zasipale s sms-ji, a prav
a boš ti tudi nas kaj pogrešala?

piškot, ne mi o minusu govorit, se ga sploh ne znebim že lep čas. zato tudi ne morem samo za polovični čas v službo, saj mislim imeti še enega otroka in normalno porodniško. kredit se mi izteče čez tisoč letuser posted image

frrrr, hvala za skrb glede mer naših sončkov, ti si tudi naš sonček

oh, koliko čustev sem izlila danes, se vidi, da se je počutje izboljšalo, ko se je stres umaknil. pa prebava se mi je danes čudežno pospešila, le zakajuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14321
25.4.2007 21:29:17   
Evik
hojla vsem skupaj.
psaša - čestitke - tale zadnji mesec je pa hitro minil!

vava - vse mora bit v redu. na kolpo pa mi nameravamo poleti, tako da upam da se vidimo. a si v petek kaj plavala, midva sva šla bolj na zgodnjo skupino, ampak zdaj bova pa spet ob 12 hodila.
pa ne nakladaj o kilah, ker sem te videla v kopalkah.

jah meni je tudi rekla da lahko gluten po šestem mesecu. tako da zdaj mali edino stvar ki jo od hrane da v usta da prepečenec, da si drgne dlesni, ampak potem tudi vse ven izpljune...

pozdravčekuser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14322
25.4.2007 21:29:49   
Maxica
Pikabu, kaj pa res, če probaš tisti "oklep" iz top shopa? Če je res tako hudo, kot praviš, ti bo morda pomagalo. Čeprav nimam v spominu, da bi te bilo kaj zelo preveč kje.user posted image  Moraš se pa res tako obleči, da se boš sama dobro počutila. Ker če boš vsa napeta in samo tuhtala, kje se bo kaj videlo, da ti visi, je brezveze, naj bo oblekca še tako lepa. Je pa en mesec res kar dolgo obdobje in če se primeš v roke, zdaj, ko imaš res en tak motiv, imaš dovolj časa, da se ti rezultat tudi pozna. Ne vem, delaj magari res trebušnjake, če je trebuh problem, striktno se drži te večernega nejedenja (kje sem našla to besedouser posted image ), pa če veš, da se ti bo poznalo, če ne boš jedla sladkarij, se jim probaj v čim večjem loku izogniti. Saj ti je med nosečnostjo tudi uspelo, ni vrag, da ti ne bi tudi sedaj. Magari si jih dovoli samo pred menstruacijo, če veš, da se jim takrat ne boš mogla upreti, sicer se pa vzdrži. Po poroki pa hopa spet nanje.user posted image  Smo pa tu zato, da te vzpodbujamo, tako da jaz sem s tabo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14323
25.4.2007 21:30:41   
Anonimen
Babe...sem zelo navezana na vas, ampak se moram sedaj odvezat!!! Ker grem spat...da bom vsaj malo odspala, ker bo danes huda noč...že vidim...

Lahko  noč pa eno bolho za pomoč...

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14324
25.4.2007 21:31:48   
piskot
nanica men se pa kredit iztece cez natanko 15 mesecev in 4 dni user posted image  . komi cakam. sam pol se en ostane. pa se mozev user posted image  no hope for us.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  571 572 [573] 574 575   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  571 572 [573] 574 575   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.