rumba
|
Pozdravček in !!! Kakšen dan je bil danes! Ob 10-ih smo se spravili ven z bloka (peš seveda). Namen je bil priti na tržnico po sadje. No, tam smo končali na ocvrtih giricah in pečenem piščancu, kupili vrečo sadja, ga tam oprali, pol pa na kavico ob Ljubljanico. Ta mala dva sta se ful najedla mesa in sadja, tako da smo sklenili, da je brez veze domov na kosilo, pa smo kar nadaljevali ob Ljubljanici skozi Trnovo, se sončili in uživali. Vsake toliko je prišel mimo kak čoln, je bil občutek, kot da smo na morju . Na Špico spet pijačka, pol pa na otroško ingišče. Mulca sta bila kot pujska, umazana od peska od glave do pet. Na poti domov je Hana zaspala v vozičku, tako da smo se ustavili še na Kodeljevem za celo uro, tako da smo prilezli domov šele nekaj čez peto! To pa je bil sprehod. Ampak sem ga fantastično prestala, malo me bolijo noge, drugače pa ni panike. Aja, vsi smo malček rdeči v obraz. Nismo imeli s seboj kreme za sonce, a ni panike. Zdravi kmečki obrazi . Upam, da ste vse uživale v tem lepem vremenu! Kapica, jaz če malo hitreje stopim ali pa se lotim kakih stopnic, glih komi diham. Tako da sedaj ne mi šla ravno tekmovati v hitri hoji, saj bi še ob čisto navadni bila zadnja . Vedno večja maternica nam pritiska na pljuča, zato ne moremo več vdihniti tako globoko kot smo prej in se posledično pred zadihamo. Čisto normalno. Tik pred porodom se trebušček spusti in bomo spet dihale. Zvesta, če si 7.5. ravno v LJ, bi se pa res lahko zmenile taktrat! Kdaj boš imela čas? Pa čestitke za super nakup. Ja, res se ne splača kupovati nosečniških majčk, ker so sedaj čisto običajne prav primerne za okrogle trebuščke. Glede utrujenosti: ja, res si lahko malo slabokrvna. Meni so priporočila Endovital sirup (vitamini in železo), ki ga dobiš v lekarni. Ga še nisem kupila, danes sem spet pozabila. Jutri ga zireh grem kupit. Železa ne moreš predozirati, odvečen se izloči, zato ni panike. baja*, tudi tebi čestitke za nakup. Jaz sem pred tedni prav tako v H& kupila dve nenosečniški majčki. Mogoče se pa na kavici res vidimo v istih majčkah . Petraa, dobrodošla! za srečo, da čim dlje zdržiš v enem kosu! Pa oglasi se še kaj. Siskamiska, sem te že pogrešala! Lepo da si se javila in da sta tvoji štručki v redu. Afnica, a ti si pa dobila železove tabletke že pri 125 hemoglobila?? Jaz sem imela pri prvem testiranju 119, pri 22t pa 113, pa nisem dobila nič . Sicer gledajo še eno drugo vrednost, menda je pomembna kombinacija obeh. Jaz bom vseeno začela piti sirup. Pa Centramen mami jem že nekaj mesecev. tejči77, super za dopust! Uživaj! Jaz se ti pridružim v četrtek . Komaj čakam, še trikrat v službo . Uživajte in pobožajte trebuščke!
|