|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.4.2007 15:41:19   
Afnica
Zvesta, do 8.5. je še daleč in se strinjam s Freycho, da si do takrat kupiš železove tablete, dobiš v štacuni šumeče. Ker do pregleda je še daleč, pa potem je treba čakat na izvide...Škodovat ti ne morejo. Je pa lahko to ključen razlog za tvojo utrujenost.
Kri pa tudi ne dajemo tako pogosto (jaz sem jo dala na začetku nosečnosti in v 21. tednu), da bi sedaj vedela, da je o.k, ker to se lahko hitro spremeni, navzdol še hitreje. Morda si dala kri sedaj že večkrat, ampak ni nujno, da so ti vedno pogledli hemoglobin. Jaz sem ga imela na začetku nosečnosti 138, v 21. tednu pa 125 in takrat mi je predpisala Retafer železove tablete. Poglej v materinsko, tam piše vrednost.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
21.4.2007 20:18:53   
tejči77
Pozdravljene vse skupaj,
Ste bile tako pridne, da moram danes prebrati tri nove strani. Mi bo vzelo kar nekaj časauser posted image .
Se bom pa od zdaj naprej tudi jaz več javljala, ker s ponedeljkom bolj kot ne začenjam z dopustom. V torek začenjam tudi z materinsko. Komaj čakam.
Jelenche, malo pozno toda iz srca, vse najboljše za rojstni dan.
Drugače pa tudi jaz štejem 30, dete pa je moje prvo. Očitno precej zaostajam za vami. Mi je kar malo žal.
Petraa, pozdravljena še z moje strani. Jaz sem ta tretja od nas treh, ki imamo skupaj pdp na 10.07. Drži se in skušaj ostati čim dlje v enem kosu.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
21.4.2007 20:25:32   
tejči77
Bom raje napisala v dveh delih, ker mi je prvi post izbrisalo. Verjetno sem bila predolga.
Tudi midva načrtujeva morje za petek, soboto in nedeljo, nato se vračava, ker je ponedeljek delovni dan. Bova šla pa verjetno kar s šotorom. Jaz sem zaljubljena v kampiranje. Nerodno bo verjetno samo moje nočno potovanje na WC. Se bova morala verjetno kar pred WC zasidrati.
Tudi jaz sem opazila da lanse majice ne pokrijejo trebuščka in je bilo treba na vrat na nos kupiti nove. Uganite! Tudi jaz sem v H&M kupila klasične, ne nosečniške, ker so ceneje, so pa čisto dovolj dolge, ker je letošnja moda nam na kožo pisana. Vse kar je nosečniško je tako avtomatično dražje user posted image .
Bo treba še mal prišarat za opremo user posted image , ne pa da zase preveč zapravim.
Glede trebuščkov, pa tudi jaz neizmerno rada opazujem trebušček in ga božam. Moj lubi ga pa zvečer namaže z mandljevim oljem. Mislim, da se moji bebi celo začelo kolcati. Nekajkrat sem namreč zasledila, enakomerne nekajminutne "gibe" ali kako naj rečem. Skratka preveč enakomerno in prenežno, da bi bile brce. Ste tudi ve opazile kaj podobnega?
lp

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
21.4.2007 20:26:04   
rumba
Pozdravček in user posted image !!!
Kakšen dan je bil danes! Ob 10-ih smo se spravili ven z bloka (peš seveda). Namen je bil priti na tržnico po sadje. No, tam smo končali na ocvrtih giricah in pečenem piščancu, kupili vrečo sadja, ga tam oprali, pol pa na kavico ob Ljubljanico. Ta mala dva sta se ful najedla mesa in sadja, tako da smo sklenili, da je brez veze domov na kosilo, pa smo kar nadaljevali ob Ljubljanici skozi Trnovo, se sončili in uživali. Vsake toliko je prišel mimo kak čoln, je bil občutek, kot da smo na morjuuser posted image . Na Špico spet pijačka, pol pa na otroško ingišče. Mulca sta bila kot pujska, umazana od peska od glave do pet. Na poti domov je Hana zaspala v vozičku, tako da smo se ustavili še na Kodeljevem za celo uro, tako da smo prilezli domov šele nekaj čez peto! To pa je bil sprehod. Ampak sem ga fantastično prestala, malo me bolijo noge, drugače pa ni panike. Aja, vsi smo malček rdeči v obraz. Nismo imeli s seboj kreme za sonce, a ni panike. Zdravi kmečki obraziuser posted image .
Upam, da ste vse uživale v tem lepem vremenu!
Kapica, jaz če malo hitreje stopim ali pa se lotim kakih stopnic, glih komi diham. Tako da sedaj ne mi šla ravno tekmovati v hitri hoji, saj bi še ob čisto navadni bila zadnjauser posted image . Vedno večja maternica nam pritiska na pljuča, zato ne moremo več vdihniti tako globoko kot smo prej in se posledično pred zadihamo. Čisto normalno. Tik pred porodom se trebušček spusti in bomo spet dihale.
Zvesta, če si 7.5. ravno v LJ, bi se pa res lahko zmenile taktrat! Kdaj boš imela čas? Pa čestitke za super nakup. Ja, res se ne splača kupovati nosečniških majčk, ker so sedaj čisto običajne prav primerne za okrogle trebuščke. Glede utrujenosti: ja, res si lahko malo slabokrvna. Meni so priporočila Endovital sirup (vitamini in železo), ki ga dobiš v lekarni. Ga še nisem kupila, danes sem spet pozabila. Jutri ga zireh grem kupit. Železa ne moreš predozirati, odvečen se izloči, zato ni panike.
baja*, tudi tebi čestitke za nakup. Jaz sem pred tedni prav tako v H& kupila dve nenosečniški majčki. Mogoče se pa na kavici res vidimo v istih majčkah user posted image .
Petraa, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image  za srečo, da čim dlje zdržiš v enem kosu! Pa oglasi se še kaj.
Siskamiska, sem te že pogrešala! Lepo da si se javila in da sta tvoji štručki v redu.
Afnica, a ti si pa dobila železove tabletke že pri 125 hemoglobila?? Jaz sem imela pri prvem testiranju 119, pri 22t pa 113, pa nisem dobila ničuser posted image . Sicer gledajo še eno drugo vrednost, menda je pomembna kombinacija obeh. Jaz bom vseeno začela piti sirup. Pa Centramen mami jem že nekaj mesecev.
tejči77, super za dopust! Uživaj! Jaz se ti pridružim v četrtekuser posted image . Komaj čakam, še trikrat v službouser posted image .

Uživajte in pobožajte trebuščke!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
21.4.2007 20:35:23   
Anonimen
Rumba...

Jaz glede ure za 7.5. ne morem reči nič. čisto odvisno od tega, kdaj bom prišla v Lj. Grem pa najprej k moji najboljši prijateljici gledat njen naraščaj. Bo mali stra takrat že dva meseca, pa še ga nisem uspela it gledat. To mi bo vzelo največ časa. Pol imam par stvari za uredit po centru Ljubljane. Pa obiskat mojo bivšo mentorco za diplomo. Potem popoldne se pa dobim še s kupom ljudi, ko smo se včasih vsak mesec 2x dobivali, zdaj jih pa že par mesecev nisme vidla, ko sem bila na bolniški.

Zdaj, če bo vaše srečanje nekje v meni ugodnem času (kar pa ne bom vedla do zadnjega dneva) se vam prisružim, da vas vsaj pozdravim. Če ne, se boste pa tudi brez mene imele lepo.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
21.4.2007 20:37:38   
tejči77
Rumba, super, da se mi pridružiš na dopustu. Ne bom imela slabe vesti, da sem tako hitro že doma.
Ste imeli pa res lep dan. Kremco pa le nabavit, da ne bo sonce kože preveč poškodovalo.
Glede železa sem pa jaz tudi imela na vsakem pregledu slabše vrednosti, nazadnje tud 113,  pa tudi nisem nič dobila. Mislim, da imaš prav, da mora biti res kombinacija, pa da to sploh še ni neka nizka vrednost. Jaz raje pazim, da jem čim več zelenjave in sadja. To imam itak najraje.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
22.4.2007 7:17:22   
baja*
Dobro jutro!

Spet ne morem spat. Zvesta, zgleda da imam glih kontra težave kot ti. Drugače sem pravi zaspanc, zadnje čase pa ne gre in ne gre. Vsega skupaj spim ca. 4-5 ur (skor enkrat manj kot običajno). Mogoče mi pa mati narava hoče nekaj povedat. Zgleda da se že privajam na ritem, kot ga bo kasneje tempiral user posted image . Ojej.
Glede železa: na prvem pregledu sem ga mela 119 pa mi je G že predpisala sirup Legofer. In ker ga nisem pravilno jemala, mi je kasneje celo padel na 118. Zdaj ga pijem eno uro po jedi in še pol eno uro nič ne jem. Pa vitamin C zraven.
Tejči77, lepo da si se spet javila. Pa uživaj na morju!user posted image
Rumba, taki spontani izleti so najboljši, ne da? No me veseli, da ste se nauživali!
Zdaj grem pa cote peglatuser posted image . Pa saj ni panike - bom malemu ta cajt Mozarta dala gor.

Izkoristite "gospodov dan"! user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
22.4.2007 9:29:12   
Afnica
Rumba ja,...na prvem pregledu sem imela 138.
V 21. tednu sem imela pa 125, kar mi je povedala šele na naslednjem pregledu pri njej, to je v 26. tednu. Rezultate teh krvnih izvidov mi pove vedno komaj čez 4 tedne, ko se spet vrnem. Najbrž je sklepala, da je v 4ih tednih še nekoliko padel.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
22.4.2007 9:32:19   
Afnica
No, naj še povem, da je moji žlahtnici padel hg pod 100 in ginekolog ni ukrepal. Med porodom je pa še izgubila nekaj krvi, tako da so ji v bolnici rekli, da bo potrebovala še ene 3 mesece, da si kri uredi (predlagali so ji, da vzame drugo kri, kar je zavrnila). Veste pa, da te dojenje še dodatno izčrpa in potem je težko prit nazaj na zeleno vejo.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
22.4.2007 11:25:38   
kapica
Jaz sem tudi danes spala in spala, komaj prilezla iz postelje. Mi je tako pasalo, nihce me ni motil in nic kaj ni treba doma naredit, tako da sem se prepustila uzitkuuser posted image .
Vidim da ze ene nastopate z dopustom, uh, kako lepo, jaz imam se en mesec, potem pa bo tudi tako dalec. Ceprav me malo skrbi, ker mi je ze sedaj na trenutke tako dolgcas, da ne vem kam naj sama z sabo in me je strah, kako bo potem se dva meseca pred porodom doma. Bom samevala, da bo jojuser posted image . No, pa vazno da ne bo treba v sluzbo.
Danes bo spet lep nedeljski dan, pa bom raje v sencki na balkonu pocivala, mislim, da imam soncka za par dni dovolj, da ne bo prevec za mojo kozo. Ampak se vedno nismo zvedle, ce lahko trebuscke soncimo.

Lep dan vam zelim noseckeuser posted image !

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
22.4.2007 18:01:43   
tejči77
Tole glede sončenja trebuščkov tudi mene zanima. Logika mi pa govori, da predolgo ni dobro izpostavljat trebuščka soncu.
Berem, da imate kar probleme s krvjo. Upam, da se vam vsaj poslabšalo ne bo.
Jaz sem pa danes končno začela brati to knjigo ki ste jo priporočale o dojenju, "Dojenje in materinstvo iz srca". Sem sicer šele pri prvem poglavju, pa me je začelo skrbeti, če je dojenje res tak bav bav. Jaz sem mislila da je to čisto preprosto in nagonsko, pa očitno ni, če ima tako veliko mamic probleme. Povejte ve, mamice z izkušnjami, kako ste to ve izpeljale. Jaz sem zdaj čisto v dvomih ali bo meni tudi uspelo. Sicer pa moram prebrati celo knjigo. Bom verjetno potem drugače razmišljala.
lep dan še naprej

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
22.4.2007 18:34:20   
Anonimen
Joj, ta knjiga je zakon!

Jaz sem jo prebrala na dušek in sem si jo sedaj kar fotokopirala!

Upam pa, da mi bo zneslo vse s tem dojenjem kot sem si zamislila. Čimdalj....

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2262
22.4.2007 21:31:57   
rumba
Hoj!
Glede dojenja: ta knjiga je res zakon. Jaz sem jo imela s seboj še v P in smo jo vse uporabljale kot učbenik: problemi z bradavicami, naval mleka, trde dojke... Brez bi obubožale, saj nam žal sestre niso kaj prida pomagale, oz. sploh nisouser posted image . Ja, po moje dojenje ni nek bav bav, res pa je, da so se ženske včasih o tem veliko več pogovarjale in se tako učile, sedaj pa veliko mamic pred prvim podojem praktično še ni videlo dojenja v živo. Fino je vedeti pomen pravilne pristavitve, saj edino to pomaga, da bradavice ne spokajo. Jaz sem imela prvič čisto razpokane, bolelo je kot user posted image , a čez čas se zrihta in je o.k. drugič sem pazila na pravilno pristavitev, če ni ratalo, sem jo takoj odklopila in jovo na novo. Pa je šlo. Bradavice 100% preživele, ni bilo nobenih problemov. Pa fino je vedeti, kako ravnati ob navalu mleka, saj so sestre v P težile le z električno črpalko, ki pa je strup za bradavice. Me smo se ravnale po tej knjigi: topli tuš, se nagneš naprej, masiraš dojko, jo rahlo stisneš, da praktično pod silo težnosti priteče malček mleka, le toliko, da pritisk popusti. Pol dojiš. Pred naslednjim podojem ponoviš postopek. Čeprav sem imela dojke temno rdeče, trde kot kamen in vroče (ko me je sestra videla, mi je rekla, da brez črpalke ne bom preživela), mi je ta postopek lepo pomagal. Čez en dan je naval popustil in sem lepo brez problemov dojila dalje. No toliko o mojih izkušnjah. Jaz vedno rečem, da sta v nosečnosti obvezni dve knjigi: prva je ta, druga pa Izziv poroda.

Naporen vikend je za mano in sem ful utrujena, zato takoj šibam spat. Lahko noč!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
22.4.2007 21:34:51   
siskamiska
Trebuščke baje ni preveč dobro sončiti, ker naj bi se pregrel. user posted image  Zato tudi ni preveč priporočljivo tuširanje z vročo vodo - verjetno je nekaj na ten, kaj bi pa lahko bilo pa ne vemuser posted image .

Danes sem bila na enem krstu in je bilo super. Potem smo imeli še piknik in sem se najedla ko en prašiček, tako da sem se odločila da bo jutri za kosilo le porova juha.

Glede železa - kritična meja naj bi bila pod 100, jaz sem imela na začetku 125, pri 21 tednih 104 in sem dobila sirup.

Danes sem nabrala smrekove vršičke in sem se odločila da bom nardila un sirup ko smo ga delali doma ko sem bila otrok. Daš eno plast vršičkov in eno plast sladkorja in tako naprej..... potem pa na sonce za 2 meseca da rata sirup. Upam da bo uspeluser posted image .

Prejle sem dala prat tetra plenice in nisem vseh 50 komadov spravila v 6 kg bobenuser posted image . Jao meni, kaj šele bo, mislim da bo najbolš da odprem doma pralnico, ker mam občutek da bom prala kar 24 ur/dan.
Bom na elektro poslala prošnjo če mi grejo za sponzorja al pa tamalim dvema za botreuser posted image .

No zdej pa že neumnosti kvasim, grem rajši pred TV.

NOČKO...............................

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
22.4.2007 22:51:33   
baja*
Pozdravljene.

Najprej havala za knjižne nasvete. Izziv poroda me že čaka doma, tisto ta drugo knjigo pa si definitivno še sposodim.
Danes sem od dragega sestre dobila cotike za našega otročka user posted image user posted image user posted image . Smo jih skupaj s taščo pregledovale in sem cela zmešana zravn ratala. Res, komaj že čakam da pride user posted image . Zdaj mi od cot v bistvu falijo le še tetra plenice. Ve katera kje se jih splača kupit? V glavnem, full sem vesela, da sem vse ostalo dobila!!

Tiste, ki ste že mamice, povejte kako se vam zdi firma Bubchen (npr. kremica za ritko itd.). Ali ste jo uporabljale ali pa so boljše kreme iz lekarne? Pa še eno vprašanje: previjalno mizo bo naredil tast po meri in ne vem, katero podlago naj kupim - ta veliko ali ta majhno?
No, pa še ena info, da ne bom samo spraševalauser posted image : v DM-u se lahko včlanite v Baby klub in dobite bone za popust na določene izdelke. Samo izpolnite prijavnico, dokaz za nosečnost pa nam julijkam ni več potreben - samo bušija nastavite in je več kot očitno.user posted image

Lahko noč:)

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
23.4.2007 7:51:58   
Anonimen
Dobro jutro....

JAz pa že pokonci... Me zanima, če bom šla pa ob 10-ih že nazaj spat.

Imam pa danes spet sadni dan, tako da komaj čakam, da napadem jagode. :) HAHA....

Včeraj zvečer me je pa skoraj kap. Zadnje 3 dni se mi je začel buši očitno napenjat. Velik, trd, malo višje kot prej... In sme si ga zmerla. V višini popka imam 121 cm. To je 6 cm več kot pred 14 dnevi. Če bo šlo tako naprej....

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
23.4.2007 7:59:53   
rumba
Dobro jutro še od mene user posted image !
Zvesta, meni pa se zdi, da so mi kg hitro poskočili. V dveh tednih za skoraj 2kguser posted image . Bušija nisem izmerila, bom zvečer, a tudi moj je ful napet.
baja*, jaz sem uporabljala hladilno mazilo iz lekarne. ker jim Bubchenova kremica ni ustrezala. Je pa lekarniško kar dosti dražje. Šampon, kopel in nevtralno milo pa sem imela od Bubchen. Pa potlej kreme za sončenje tudi. Se mi zdi v redu kozmetika. Za previjalno pa, če imaš zadosti prostora, naj bo čimvečja in ravnotako podlaga. Je varnejša in bolj praktična.
No, grem še malo delat.... še tri dni user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
23.4.2007 8:47:10   
*maja
Ojla!
Mi smo uspešno preživeli vikend na sončku in ob obilici sladoleda (no to slednje je predvsem pasalo meni user posted image ).
Kar se tiče dojenja, je že Rumba vse lepo napisala in se v celoti strinjam z njo. Jaz sem imela težave z razpokanimi bradavicami le po prvem porodu, potem pa nikoli več ni bilo problema. Vaja dela mojstra user posted image . Sem pa vse moje mulčke dojila približno eno leto.

No moj obseg trebuščka pa je presenetljivo še vedno pod 100 cm, točno 98 meri, tako da mislim da še ni panike, bomo videli kaj bo v naslednjih dveh mesecih koliko se še poširim.

Za danes pa sem se odločila da bom dan zabila kar tako v tri krasne, da si naberem malo energije (mi jo je začelo kar malo primanjkovati). Si bom privoščila krajši sprehod okoli Stare Ljubljane pa kakšen sladoledek, potem pa če me bo volja grem še v šopinga za okenskimi rožicami. No bomo videli koliko se mi bo ljubilo.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
23.4.2007 8:53:41   
bačko
Petra dobrodošla med nami.Upam da ti še ne bo treba iti roditi in da boš zdržala do konca.Držim pesti.
Mi pa smo včerja šli na štajersko in smo tudi kar imeli lep izlet.Opazila sem da mi počasi noge zatekajo.Poročni prstan sem raje kar dol dala ker me je malo tiščal.Sapa me pa daje kadar hodim po stopnicah, drugače pa ne.Pa križ me malo boli.Ni še panike.V službi mi stranke pravijo da sem super da sploh še delam s tem trebuhom.Saj zdaj grem za en  mesec na blagajno sedet.To bom pa že zdržala.
Ali greš lahko v materinsko šolo tudi v 8 mesecu?Sploh ne vem kako naj z možem skombinirava da bi lahko hodila že maja.Jaz delam en teden dopoldne in en teden popoldne on pa skos samo zjutraj.Zato sva razmišljala da bi šla naslednji mesec ko bom jaz doma in bova lahko hodila popoldne skupaj.
A veste česa pa je mene  strah? Da ne bom znala skrbeti za otroka?Mislim previjanje pa kopanje in oblačenje.Pa da ne bom vedela kaj narediti ko bo jokala.V resnici se delam močno glede tega in doma nobenemu nočem pokazati da me ja strah ampak me je?Kako ste prvič to obvladala?Res da imam 8 let mlajšo sestro in da sem mami dosti pomagala glede previjanja in hranjenja, ampak to je nekaj drugega kot tvoj lasten otrok.Upam da mi bo ratalo.
Lepo se imejte in božajte svoje lepe trebuščke.Pa pauser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
23.4.2007 9:06:11   
rumba
Bačko, take skrbi so čisto normalne, a kako že rečejo: strah je od znotraj votel, od zunaj pa ga ni.user posted image  Skrb pride v paketu s porodm, ni panike.user posted image  Mo smo bili včeraj na obisku pri nečakinji (stara 1mesec), pa je sploh nisem znala več primit, kaj šele izvesti kakšnega manevra in jo obrniti. Ma takoj po porodu bomo dobile grif. Pol bomo pa itak profesionalke in za svoje user posted image  najboljše! 

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
23.4.2007 9:41:08   
ksenjak
Pozdravljene!

Po mojem bom predsedniški stol kar jaz zasedla - 34 let.

Hemoglobin sem imela prejšnji teden 105 pa tudi nisem nič dobila. Mislim, da sem v 1user posted image  dobila sirup, ko sem ga imela tam okrog 103.

Bačko - za materinsko ni prepozno. Jaz sem prvič šla šele nekje v začetku 9. meseca.

Danes sem dala kri za tokso in glukozo in močno upam, da bo vse v redu. Še posebej za tokso me je vedno strah, ker res ne veš kdaj jo fašeš.

Drugače se počutim ok, včasih zjutraj malo glavobola pa je tekom dneva že v redu. Za ostalo nimam časa, saj je moj dvoletnik preveč zahteven. Smo v soboto praznovali njegov rojstni dan, včeraj smo bili na sprehodu tri cele ure (da bi zaspal v vozičku pa nam ni ratalo), tako da me danes pošteno noge bolijo.

Lp

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
23.4.2007 9:46:36   
ksenjak
Aja še to sem pozabila. Kar nekaj postov nazaj ste se pogovarjale o tisti sliki, ko se na trebuhu vidi odtis male nogice. Naj povem, da je zadeva že kar stara in da je fotomontaža. Je že bilo na ringaraji govora o tem, mislim da tam nekje leta 2005.

Lp

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
23.4.2007 10:17:57   
anja7
Živjo punce!

Kako? Mi smo kr ok, sam tale služba mi je že čist odveeeeeeeeeč! Ampake še mal pol pa na morje! Jupi!user posted image

Zdej bi pa rabla eno vašo pomoč: Namreč na vse pretege brskam za vozički. In zdej sem se zapičla v Hauk Jeep-a, ampak je problem, ker ne vem, če gre v naš avto. Namreč imava clia, ki pa kot veste nima prov velikega prtljažnika! A mogoče ve katera kej o tem? user posted image user posted image user posted image Še boljš bi blo, če mi katera iz prve roke pove, ali gre voziček v prtljažnik ali ne?? Al pa vsaj to, kje ga prodajajo, da bi to lahko sprobal?

Hvala vam za pomoč

lp

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
23.4.2007 10:21:25   
Anonimen
Mislim, da Haucke prodaja Ariel. Pokliči, vprašaj če imajo ta model, potem se pa zapelji tja in sprobaj, če gre voziček noter. Najzanesljivejša zadeva...

Midva sva tako obletala vse trgovine. Radi dajo za poskusit.

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2274
23.4.2007 12:08:46   
pupi
Niama časa kaj bluzit, ker se moram učit, pa brat tudi nimam časa vsega! Me pa zanima Siskamiska kaj bi lahko vroča voda naredila moji user posted image , ker jaz sem se do zdaj, tako kot celo življenje tudi, parila pod vročo vodo. Misliš da bi lahko kako norijo zakuhalauser posted image !
Fajn bodite vse se še javim kaj po izpitu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.