tigi212
|
Živjo ! Po dolgem času se oglašam še jst. Sploh se nisem mela časa kaj vključiti v vaše razprave (nakupi za novo stanovanje, pa velikonočne "počitnice" pri sorodnikih, pa nakupi za , pa še lepo vreme je zunaj - škoda časa za računalnikom). Kar cel roman ste med tem že spisale - sem si res morala vzeti ekstra čas, da sem vse prebrala. No, pridno raste in z njim tudi trebušček (98 cm). Kg se nabirajo hitreje kot prve mesece, a še vedno v mejah normale. Nabavla sem že cotke za babyja, pa nekaj plenic, zibko mam sposojeno, tud voziček sem dobila od brata. Nabavim še lupinico in previjalno ter par pleničk in higienskih potrebščin, pa bom pripravljena. Sam kam vse to dati zdaj, ko še novo stanovanje ni urejeno. Vse imam v vrečkah po stanovanju - kot da bi tornado lomastil. Komaj čakam na selitev - nekje konec maja, v začetku junija . Obiskujem pa že tudi materinsko šolo in sicer vsak ponedeljek oz. torek. Punce, vam priporočam, da greste prej, ne šele zadnji mesec. Zveste veliko koristnega še za čas pred porodom. Ravno včeraj smo imeli 5. predavanje s fizioterapevtko - predavanje in telovadbo, pa dihanje, "rokovanje" z novorojenčkom, ... Full je blo zanimivo in poučno. Je rekla, da če se le da, se je potrebno kasneje izogibati uporabi hojice, ker totalno zavira oz. negativno vpliva na gibalni razvoj otroka. Pa zmigale smo se orng, tk da danes čutim mišice, "za katere sploh nisem vedela". Eno vprašanje za vas: kje imate previjalne mize/omare - v kopalnici ali tam, kjer bo spal? Jaz ravno nimam veliko prostora v kopalnici, male previjalne pa tud niso funkcionalne, tako da bo verjetno stala kar v sobi. Ste izkoristile kaj te lepe sončne dni za uživancijo na sončku? Mmmm, kako je pasalo, sicer pa tudi tale današnji dežek ni odveč - je blo že vse tako suho in prašno. OK. Lepo se mejte, božajte svoje bušije in uživajte!