NRMM
|
Daaaaaaaaaaaaaan! Sonček je in ve ste skuštrane ..........Zadnje dni se počutim kot na Primorskem,ker vsako popoldne začne pihati veter ,no včeraj naju je še na poti iz trgovine do avta dodobra oprala nevihta.Očitno je bilo Maruši všeč,ker se je smejala ko da ji kdo nago rito kaže . Bino......super noč ja ,ampak nekak se navajam na to in mi počasi ne bo več težko ponoči karkoli. Glede na to,da je bila celo popoldne zeelo veseljak,brez vročine,zvečer brez problema za kopanje,oblačenje,papcanje sem si mislila eh ne bom dajala Calpola,sej je ok in bomo spali.......a haaaaaaaaa malo morgen. Ob 22.00 jo je zbudil atijev gsm,potem se je drla kot,da ji vlečeva kožo iz telesa in tiščala roke v usta,no ko sem ji dala Calpol se je dretje nehalo in je zaspala.......kje drugje kot zraven naju mali. No transportiranje je bilo uspešno in do 4.00 je ni bilo slišat,takrat pa spet dretje.Grem k njej in ona unnnnnn unnnn,jo vzamem ven je samo rekla ajj ajj in kazala na spalnico,tam pa seveda v trenutku zaspala za atijevim hrbtom in spala do 6.30. Žabica mala se mi zdi,da je začela izkoriščati tole spanje v veliki postelji .Njet dobro,ampak zdaj par dni ji naj bo,da se čisto pozdravi,nosek je ok,kašlja pa še malo. No potem pa začneva z uvajanjem spanja zopet v svoji sobici,upam,da ne bo prehudo,ampak nekak si nisem zamislila,da bi ajala zraven mene,ko pa sem jaz hotela pa ona nikak da spi.V glavnem upam,da je to samo neko prehodno stanje in,da se razmere čimprej uredijo. Bina imaš prav,tudi možu sem zjutraj rekla,da me Maruša pripravlja na nočno življenje po prihodu Maše in se mi je samo smejal. No bomo že nekak prebrodili tudi to,samo da ozdravi in da zobki pokukajo na plano. Je pa ena 4ka tik pred tem da pokuka . Cuma termometer je bolj nov, tako da mislim,da ni bil problem v njem,ampak je mala res zakuhavala ponoči,no sej to je mimo. Jana punčke so se že močno poredile ?Ela že boljše? Mml včerajšnji kolesarski podvig uspel? HIMH dieta že mimo ali si imela včeraj OH,da si bila na sladoledu ? No včeraj je imela varuška z Marušo majhno nesrečo . Mala je cela obribana po obrazku in okoli očke.Ko sem jo videla od daleč, sem si mislila ja šment, kaj se ji je pa zdej zopet okoli očk nardilo ? No in začne varuška takoj razlagat njuno nesrečo.Mala je hotela zunaj hodit po rokicah,tako da jo je varuška držala za nogice in sta ''šetali''.Za trenutek pogleda varuška za drugimi otroci in sta se že zaleteli z glavico v drevo .Dobro da ni hudega in,da ni očka dobila nič stran,te praske se bodo že zacelile.Zgleda pa mala res taka,kot da bi jo muca dobila . Uživajte toploto in sonček. L.p.