|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2005
23.4.2007 9:49:42   
mml
Jutro user posted image ,

no ja saj sem že nekaj časa pokonci, ker sem pač v službi, ampak tako v principu se zame dan začne tam nekje po 10 user posted image

V petek je prav pasalo biti na dopustu. Sem že čisto pozabila, kako prazne so trgovine med tednom ob dopoldnevih user posted image . Srčuješ samo maice z vozički in nosečnice, pa seveda upokojence user posted image . Sva šli z Manco malo zapravljat v BTC. Je bilo nujno it pogledat novo otroško trgovino v hali A. Imajo prav simpatične bodije z naramnicami (za bistveno bolj normalno ceno kot v BC), pa še eno tako prehodno jopico sem našla, ki sem jo prej neuspešno iskala. No po tem sva nabavili pa še prenosno posteljo, da bo imela Manca kje spati, če bo šla k moji mami. V  BC sem želela kupit gugalnico (ki jo rekalmirajo v zadnjem oglasniku), ampak je seveda razprodana user posted image . Sem jo po tem naročila prek inetrneta in me prav zanima kaj se bo zgodilo.
V soboto smo družinsko kolesarili. Včeraj smo bili pa na štajerskem koncu, na obisku pri moji mami. Po dolgem času sem poležavala na soncu in brala knjigo. Manco je zabavala moja mama in vsi smo bili srečni in zadovoljni user posted image

cuma user posted image user posted image user posted image  za super UZ slikce. Očitno bodo decembrke imele zaenkrat samo sestrice user posted image . Pri nas je gledanej TV čisto nezanimiva zadeva. TV je zanimiva tako kakšne pol minute, če je na zaslonu kakšna žival ali kaj podobnega, sicer pa zanimanje takoj pade.

bino user posted image user posted image user posted image  za nočno spanje. Upam, da vam bo to kmalu prišlo v navado oziroma, da se bo Bina navadila spati čisto sama. Mi2 sva tudi uživali v petkovem klepetu in nagajanju krtom user posted image . Upam, da nam uspe še kdaj to ponoviti.

NRMM user posted image user posted image user posted image  za premagan prehlad in dobro Marušino nočno spanje. Upam, da ne bo Maša tudi od junija dalje takšna nočna ptička. Kako je bilo pa z Marušo in spanjem med nosečnostjo? Neke stare vraže pravijo, da imajo dojenčki po rosjtvu podoben ritem sapnja kot v trebuhu user posted image

sonček balonček šefom je vsake toliko treba povedati, kar jim gre. Jaz sem že ugotovila, da nima smisla zadeve kuhati v sebi in imeti rane na želodcu, boljše je lopo povedati, zamera gor ali dol. Enkrat jih že mine user posted image . Jaz sem ravno zadnjič povedala šefu, da se z marsikatero predvideno novostjo ne strinjam in se je celo strinjal, da je treba zadeve še doreči...čeprav je bil kar malce užalen. user posted image user posted image user posted image  za hitro napredovanje prizidka.

Mi bomo za prvomajske počitnice tudi več ali manj kar doma. Tudi prej nisva za te praznike hodila kam dalj, tako da me to sploh ne prizadene user posted image . Mogoče nama uspe pustiti Manco pri kakšni babici kakšno dopoldne v varstvu in bova šla na kakšno bolj resno kolesarsko turo (da bom po tem čisto v depresiji, kako sem bre kondicije user posted image ). Sicer gremo pa na dopust šele konece septembra, tako da me dopustniška mrzlica sploh še ni prijela user posted image .

Tako dosti lenarjenja, grem še malo delat

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
23.4.2007 12:09:56   
NRMM
Daaaan!

Vidim,da ste že bile malo pridne,tudi tiste zgubljene...a ne mml user posted image . Zunaj je spet prekrasno vreme user posted image ,ura pa beži noro.

Zopet smo super spali,zjutraj sva jo morala ob 7.30 pošteno buditi user posted image .No niti tečkasta se ni zbudila,malo s polnim noskom ampak smo hitro rešili s fiziološko.
Celo jaz sem spala celo noč do 5 zjutraj,ko je bilo potrebno it na wc in do takrat se niti ne spomnem ali je Maša kaj razgrajala ali ne user posted image .

Mml user posted image user posted image za nakupovanje in super vikend.Kar pa se Marušinega razgrajanja tiče v trebuhu je bilo pa kar podobno in,ko mi je takrat nekdo rekel,podobno kot ti danes,da kakšni so otročki v trebuhu so tudi potem ko se rodijo,sem se malo ustrašila,ker potem bi ponoči kar veliko razgrajala.Je bilo pa kar drugače in zato sem tudi pediatra v prvi posvetovalnici vprašala,če je z mojo Marušo kaj narobe,ker večinoma samo spi in jé user posted image user posted image .Je pa od otroka do otroka drugače,tako da malo še počakamo in bomo vidli kdaj bomo spali user posted image .

Bino sej bo kmalu vikend in vi le ponovite vajo,sej atiji morajo tudi kaj reskirat za otroke.Včasih je pri nas ponoči še to palilo,če je Maruši kaj manjkalo,zdej pa sam mama mama mama user posted image .
Smo pa včeraj popoldne po doooooolgem času vsi 3-je skupaj spali na veliki postelji in to kar 3 ure user posted image .Ko je bila še dojenček smo tole velikokrat prakticirali,potem pa ni hotela več.

Cuma user posted image user posted image user posted image za Emine nove pogrutavščine.Rastejo naši otroci ja user posted image .

Uživajte ponedeljek,še malo pa bodo prazniki user posted image .

Mi sicer med prazniki ne gremo nikamor za dalj časa,gremo pa ziher v ZOO-Lj,kamor se odpravljamo že kar precej časauser posted image .

l.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
23.4.2007 13:39:53   
lonja
Uaaaa, sonček je, že spet...user posted image

Kako ste? Upam, da vremenu primerno, torej sončno user posted image !

Jst sm trenutno full dobre volje, sm uspela začetek službe preložit za en mesec, torej na prvi junij. In tako bo maj še malo bolj v ležernem ritmu, kar mi kar paše user posted image .

Vikend sva preživeli brez atija in prav lepo uživali. V soboto sva imeli en tak pohodniški izletek z vozičkom, pa mal šopinga popoldne. Včeraj pa sva odšli k stricu, ki ima kmetijo in Ajda je neizmerno uživala med konji, kozicami, zajčki, pesotom in otroci. Popoldne je prišel pa še en tip s harmoniko in je mal igral, mala je bla full smešna, k je zraven kao plesala in celo nekaj probala peti (seveda po njeno!).

Včeraj (ja, v nedeljo!) so nam začeli zidat. In po Murphyju glih zdej, ko mojga ni doma. No, vse, kar sem morala zrihtat sm zrihtala in se par stvari celo na novo naučila.

Pa ve?

Mml, mi lahko zaupaš, kje si kupila prenosno posteljico in če imaš glede nakupa še kakšen nasvet. Jst jo moram namreč tudi ta teden kupit, pa scene še ne poznam prav dobro, bi kakšen nasvet prav prišel.

Bino, dans gremo pa rožice kupit v tvojo bližino. Če bosta slučajno doma, vaju zvrcneva in obiščeva za 5 minut.

Cuma, blagor tebi, ko ti Ema tako lepo gleda risanke. Pri nas so zanimive točno minuto ali dve, pol pa to tko izpade, da mama gleda Bombažke do konca, Ajda je pa že čist drugje. Enostavno ne zbere 5 minut koncentracije za eno zadevo. Zdej ji je naj naj knjigica ena, k sva jo dobili za 1. rojstni dan od Drogerie Markta. Jo znam že na pamet in je skorajda več ne prebavljam.

NRMM, a že tedne odštevaš? A sm kej zamudila, kdaj pa se selite, pred prihodom Maše ali zatem? Pa user posted image , je zdej dobil službo bližje? Lupčka za Marušo. Če boste pa v Ljubljani, pa se lahko dobimo na kakšni pijači.

Jana73, že vse spakirano?

Sonček Balonček, kdaj bomo deležne nadaljevanja draženja?

V glavnem uživajte in lep dan še naprej!

lonja user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
23.4.2007 14:51:39   
cuma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sm jezna in user posted image user posted image user posted image user posted image .
A se lahko skiham?

Nič vam nisem želela razkrivati v petek, ker še ni bilo nič črno na belem ... danes pa vam lahko razkrijem samo to, da je spet vse padlo v vodo user posted image user posted image user posted image .
Jaaaa, spet prodaja stanovanja! Tisti čudak, ki je bil prejšnji teden na kao sestanku (in 3. ogledu) me je v četrtek klical, da se je odločil in da bo kupil, da bi dal ta teden aro ... user posted image user posted image user posted image . Sem si mislila, da je malo user posted image  ampak je že predlagal za danes podpis predpogodbe ... torej delovalo je resno in konkretno. Vmes se je pojavil še en oglednik, ki je tudi ves navdušen pripeljal ženo naslednji dan ter me prooooosil, da do ponedeljka ne prodam, da bodo razmislili ... Meni se je kar malo fjan zdelo, da sta zdaj 2, ki se pravzaprav drug drugega bojita ... Danes pa mi oba javita, da odstopata. user posted image user posted image user posted image  Tega drugega še razumem... ok, se pač ni odločil po treh dneh mojega čakanja kljub kupcu za vratom... ampak tistega, ki pa me že od oktobra zajebuser posted image  hodi na oglede, vozi celo familijo, govori sinu ... pojdi pogledat "svojo" novo sobico .... in potem po vsem tem in ko smo že dogovorjeni za podpis pogodbe,pogoje, denar,roke ... odstooopi????
Jah, nauk zgodbe: osel gre enkrat na led, cuma pa .... user posted image .
Po vsej verjetnosti nam bo torej izbrano stanovanje v Izoli ušlo pred nosom user posted image user posted image user posted image . In spet smo tam, kjer smo bili.
Dejte mi prosim iskreno povedat: a je 1485eurov na m2 za letnik 2004 v samostojni hiši na obali drago?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
23.4.2007 15:09:46   
mml
cuma  sej bo. Enkrat se bo tudi za vas našel resen kupec. Kar se pa cene tiče...pojma nimam kakšne so cene nepremičnin na Obali. Ti pa verjamem, da si jezna, po vseh ogledih in vohlanju...

lonja jaz mislim, da kakšne hude znanosti pri prenosnih posteljicah ni...jaz sem jih gledala v BC, pa mi pri enih ni bila všeč cena user posted image , druge so se mi zdele pa premalo globoke user posted image . Tale, ki sem jo kupila je lepo stabila, s kar debelim - ojačanim dnom, cena 55 evrov, plus 24 evrov za zložlji jogi (tega bi lahko dobila tudi ceneje v E'Leclercu, samo se mi ni dalo tja), pa 10% je bilo popusta, ker so trgovino šele odprli.

no to je to, grem počasi proti domu

Lepo izkoristite sončen dan

p.s. cuma sem pa našla vaš oglas na internuetu (sem prepoznala Emino stajico in trip trap user posted image )

< Sporočilo je popravil mml -- 23.4.2007 15:14:53 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
23.4.2007 15:29:40   
Kofi
Evo mene spet! Po dolgem času...

Sem imela zdej res pestre dni...hvala bogu si vzamem vsake tolko cajta, da vas redno prebiram, da ne padem ven iz konteksta. tko mam vsak dan nekaj za prebrat, ne pa pol enkrat po cele spise ;)

Poroka priprave potekajo 100 na uro! Sej so me opozorile prijateljice, da je največ dela s tem da raztalaš vabila...in res je tko. prečesali smo že celo slovenijo...jaz crknjena ko user posted image , naša Neli pa 100 na uro uživa, ker majo skoraj vsi hiše in ona lahko laufa zunaj po dvoriščih in zelenici!
Bi dala slikico gor kakšna vabila sem naredla, pa bom še malo počalkala, ker niso še vsi dobili vabil in bi lahko kdo bil užaljen ;)
Torto smo naročli nekje bogu za hrbtom, isto smo naredli s cvetličarko...samo sem zaenkrat tako zadovoljna, da se ne smem niti preveč hvalit, da ne bi pol te osebe zajuser posted image  situacijo...ponavadi je namreč tak.
Dragemu sem edino mal fauš, ker si je dal obleko delat...ni vzel klasike - ampak kr lepo pri Thalerju. Cena pa je hvala bogu primerljiva. Jaz pa namesto da bi kako kilco še dol dala, mi grejo kile gor...pa tolko o tem, da bo šlo samo od sebe dol zaradi "kao" živčnosti...meni bojo mogli še širit obleko...pa nisem noseča ;)

Neli je že prava princeska in lumpa vsake tolko tudi...zdej smo ji končno za RD kupili tricikel. Včeraj pa sem jaz mogla se na predavanja pripravljat do 22.30 in nisem uspela iz z njima na sprehod...baje je bila cela navdušena. Že v Europarku, ko smo ga kupili, se je najprej malo vozla, pol pa hodila poleg njega in delala Bibibibib user posted image  Ful je faca...
Zdaj nam že pove kdaj je kakala...oz. da trenutno kaka user posted image  Ful že obvlada kaj pomeni besedica ja in kaj ne. Ko jo kaj vprašam, če bo jedla, pa da ji ne paše, reče ne oz...zlogovno nn...če pa bi kaj.. pa samo ostri ja! user posted image

Cuma nimate dragega kvadratnega metra...vsaj za primorsko ne. Tudi tu na štajerskem se hitro k vam približujejo, da meni kr možgane parajo. mi si namreč tudi želimo kako lepo hiškico, ki pa je nikakor ne dobimo za neko normalno ceno. Tko da bomo mogli kr lepo počakat še kake 3 leta, nabrat dinarčke in pol bomo šli v akcijo...čeprav bi jaz mela to že danes!

Joj, sonček balonček ne nam tega delat! user posted image

Pozdravljam tudi vse štajerke...ki se tudi v živo ne moremo nikakor dobit...zdej mamo res norišnico in bo po mojem tako do konca junija...takrat pa sem vedno za kako kofe ;)

Jana pa kaj ti resno misliš it v Dubaj...kaj si kaj tam pozabila...jaz res ne vidim nobenega smisla! user posted image user posted image user posted image  Da ne bo kera še verjela prejšnjemu stavku!!!!! Ker jaz bi šla kr poleg!

No, sej bi druge punce tudi še dalje ogovorila...samo vas je preveč ;) Meni je lepo da se beremo pa da mam kaj pametnega za napisat ;)

PRidne bodite...seveda pa se javim še kaj...hvala da niste name pozable..

lp, Pegica

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
24.4.2007 8:20:42   
cuma
Juuutrooo! A še spiiite? Alo, dejmo vstat user posted image !

Kava je kuhana user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !

Na raaaaaaport! Vse! user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
24.4.2007 8:58:21   
Yasminka
Jutro!

Po res dooolgem času se malce oglašam. Nisem pozabila na RR... samo časa je takoooo malo.
Sicer pa sva z Emo doma. V nedeljo je dobila 38,3 potem ji je vceraj zjutraj temperatura padla, pa sva vseeno obiskale našo zdravnico. In rezultat: bronheolitis, vnetje oči in hudo vnetje ušes (zaradi tega se nenehno spotika in pada, saj vpliva na ravnotežni organ). Zdaj pa "relaksirava" ob Nodiju,saj sva ponoči bedele ob vročini 39,7 user posted image .
Se še kaj javiva
Pozdravček
Y

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
24.4.2007 9:52:06   
mml
Jutro user posted image

Manca je imela danes ponoči žur user posted image . Nimam pojma kolkiko je bila ura, ko se je prvič zbudila, ker je očitno nekaj grooooooooooooooooooooznega sanjala in je jokala. Sem jo lepo dvignila in potolažila in po tem je še malo godrnjala in zaspala. Sledilo je malo spanja, po tem se je pa gospodična zbudila in ocenila, da ni več zaspana in se je sprehajala po postelji in zehala in vmes malo prepevala, se praskala in si slačila pižamo user posted image . Po kakšni uri se je seveda pričela dolgočasiti in sledilo je protestiranje, ker se nihče ni zmenil zanjo user posted image . In ko sem jo imela poln kufer, sem rekla:"Pššššššššššššššššt in takoj spat!" Manca pa v jok in panika in hlipanje user posted image , sem imela takoj slabo vest. Po kratkem tolaženju je spet priastala v postelji in zaspala spanje pravičnega user posted image . Tako da jo je bilo seveda treba zjutraj buditi in je prav čukasto gledala, kaj vendar hočem od nje. Pač čudaška mama, enkrat hoče, da otrok spi in po tem ko spi jo budi user posted image ...le kdo bi razumel te odrasle user posted image  .

pegica lepo, da nas nisi čisto pozabila med vsemi hudimi pripravami na poroko. Upam, da bomo deležni po tem kakšnega fotomateriala user posted image

cuma a si danes že kaj boljše volje?

jana pa saj ni treba vsega pospravit in poštimat preden greš na dopsut, saj te bo vse počakalo user posted image

yasminka lepo te je spet videti user posted image , upam, da bo Ema kmalu premagala viruse in bodo noči spet namenjene spanju. Kar se pa tvojega podpisa tiče, me pa spominja na stanje pri nas. Manca kiče očija "čiiii, čiiii", če pa ji rečeš kako pokličeš mamico, dobim v najboljšem primeru kakšen "hov", tako pač to je user posted image

Z mojim kolesarjenjem ni bilo včeraj nič, ker je imel user posted image  nenapovedan sestanek in je prišel domov šele ob 17.30, tako da smo šli po tem pač na enourno družinsko kolesarjenje. Danes spet ne bo nič, ker je vreme skisano, po tem sem v sredo v službi popoldan, v četrtek imava z Manco čofotanje, tako da pred petkom ne bo nič, moja kondicija bo pa čisto izpuhtela user posted image ....No ja bom pa čez praznike bolj pridna user posted image

Uživajte

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
24.4.2007 11:28:59   
cuma
Še enkrat jaz user posted image !

Ema je šla počivat ... jaz pa moram malo poškilit, kdo se je javil na raport user posted image !

pegica1: user posted image user posted image user posted image  za priprave! Jaz tudi računam na slikice user posted image ! user posted image  za Neli in veliko užitkov na novem triciklu!!!

Yasminka: user posted image  kje se ti skrivaš, da te tako dolgo ni bilo...? A veš, da sem te že parkrat klicala (smajlikižugasprstom)? Ti ti! Revica Emica, upam, da bo kmalu zdrava user posted image user posted image user posted image !!! Dej nam še kej napiši, boš? user posted image

mml: Oj! Ja ja, saj sem hitre jeze samo se tudi hitro potolažim user posted image . Danes sem že šla v nove boje, z novimi oglasi, slikicami .... strategijami prodaje user posted image ! Cuma ne bo obupala!!!
A Manca je tudi žurala? Ema je začela tulit ob 1.30 - ko se je naš tata spravljal spat in potem jo je skušal nekaj uspavati s pojočo rožico in ko se je potem, ko je utihnila pritihotapil v spalnico in je postelja zaškripala ... spet uuuueeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  .... sledilo je seveda spanje v veliki do 7ih brez komentarjev. user posted image
Ne ti meni o kondiciji, samo da preberem o tvojih kolesrskih podvigih, sem že zadihana user posted image user posted image user posted image . Bo treba v akcijo ja... koliko časa že to govorim? user posted image

No, raport še zdaleč ni zadovoljiv, torej, deejmo!user posted image

Lp Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 24.4.2007 11:31:15 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
24.4.2007 11:52:38   
JanJan
 Živjo!

Končno po doooooolgem času se spet javljamuser posted image user posted image user posted image , čeprav sem prejšnjič obljubila, da se bom večkrat.
V službi komaj da uspem čekirat kaj ste napisale,  doma pa me internet zeza, pa nobenuser posted image  ne pogrunta zakaj. Ne računalničar ne zaposleni na lokalnem ponudniku interneta, za pouser posted image . Ko vžgem računalnik, se mi sploh ne priklopi na internet, ampak sporoči, da omrežja ne najde. Kakšen predloguser posted image ??? Običajno ženske vemo večuser posted image user posted image .
No, naš malček je razposajeno bitje, ki pa je tudi občasno zelo trmastuser posted image . Le po komu??? Zelo so mu pri srcu knjigice z živalmi, raznorazna stikala, vse mogoče tipke - najde pa jih povsod - na štedilniku, telefonu, radio uri, pralnem stroju, uuups pardon - centrifugi. Ko mu namreč rečeš centrifuga, takoj pokaže na kopalnico in zraven vrti roko kot centrifugauser posted image user posted image .
Jana73 - uživaj na dopustuuser posted image , ti je pa Dubaj res segel v srce....user posted image

Vse ostale - čim več prostih sončnih dni, pa se še kaj pišemo - če seveda uspem priti na internet.

Lp, J&J

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
24.4.2007 19:30:48   
sonček balonček
Hojla pupke, kako ste kaj? Jaz sem v šoku in še počasi prihajam k sebi!?!?

Lepo se imejte!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
24.4.2007 20:50:50   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček

Lepo se imejte!

user posted image  torej?  

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
24.4.2007 21:20:25   
NRMM

Lepo se imejte!

Sonček ne nas dražit.............a bodo dvojčkiuser posted image user posted image ?

Bom jutri kaj več napisala,sem utrujena ko user posted image ,ve pa si boste spočile od mojega nakladanja.

NOČKO

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4064
25.4.2007 7:59:14   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

cuma: user posted image zate! Mislim nate in tvoji princeski ter držim pesti za pametnega kupca user posted image

JanJan:
lepo, da nas nisi pozabila. Upam, da ti kmalu zrihtajo računalnik. user posted image A imaš na novo speljan internet al ja začel kar z lepega nagajat? Ker se včasih zgodi, da kakšen kabel narobe zvežejo. Imam izkušnje. user posted image

Yasminka: user posted image za Emo. Lepo, da si se oglasila. Čim prej se pozdravita.

sonček balonček:
a bi rada, da še me pademo v šk od tega tvojega draženja user posted image . A veš, da smo ene noseče, pa da nas hormoni dajejo, da ne moremo čakat...  Daj povej!

NRMM:
a si se naspala? Upam, da si si kaj odpočila. Bina je celo noč spala v svoji posteljici user posted image user posted image user posted image . Jaz pa kar nisem mogla spat, sem se celo noč obračala in iskala udobni položaj. Danes grem na pregled. Najbrž bom videla našo pikicouser posted image . Komaj čakam, da vidim našo razgrajačko user posted image .

mml:
upam, da je bila noč mirnejša, da ste bolje spali. user posted image za vas. user posted image user posted image user posted image za kolesarski izlet. Mi bi se sedaj lahko votili v triciklu, ki ga je imela moja prababica za razvažat mleko user posted image . A si predstavljaš? user posted image

pegica1: user posted image user posted image za priprave. Naj poteka tako, kot si si zamislila user posted image .

jana73: a še vedno likaš? user posted image

Pajaca:
a si čisto v statiko padla? 

HIMH:
a si obupala al si tak utrujena? Saj vem, na stavko se pripravljaš user posted image .

lonja:
upam, da je Ajda bolje, da kmalu ponovita obisk, ki bo daljši user posted image . user posted image za Ajdo od Bine.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
25.4.2007 8:02:59   
cuma
Juuutrooo!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kdo pa danes pride na kavo? user posted image

A lahko pohvalim našo Emo? user posted image : danes je sama pojedla zajtrk (no 80%) grisolina z žličko user posted image user posted image user posted image ! Tako sem ponosna user posted image  user posted image .

Danes bo očitno spet sončen dan ... burja je razpihala vse oblake.

A ste vi tudi že v kratkih rokavih? Jaz bom kmalu dala kopalke na plano user posted image .

No, dejte se javit, da se kofe ne ohladi user posted image !

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
25.4.2007 8:59:17   
Kofi

Lepo se imejte!

Pa DAJ!!!!! Napiši hitro, da ne pridem tja pa te čez rit! user posted image  Ne nam tega delat!

Neposredna povezava do sporočila: 4067
25.4.2007 9:06:23   
lonja
Evo nas...

Cuma, hladna user posted image  je baje dobra za lepoto, zato se pridružujem šele zdej!
Kako strategija? Dodelana v nulo ali še premišljuješ?

Bino, hvala za user posted image , upam, da bodo pomagali. Včeraj je Ajda že v varstvu baje bruhala, ko sva prišli domov, sem ji skuhala prežganko in je bla čist OK, no, pol sva šli pa po rožice in tebi na dvorišču uprizorili sceno. Se opravičujeva.
Zvečer sem ji dala potem banano in jo je lepo prenesla, tudi spala je kar lepo (to pomeni le eno zbujanje in dojenje). Zdej je v varstvu, upam, da bo telefon tiho, da me varuška ne bo klicala.

In tako je najina misija kupovanja rožic tudi včeraj klavrno propadla. Bova danes stvar še enkrat ponovili, upam, da tokrat rata.

HIMH, kam si se zgubila? Zob, je zdej OK?

Jana73 nas ne mara več, verjetno je z mislimi že v Dubaju!

Mml, tudi mi smo včeraj stolček za kolo dobili, sicer star ampak upam, da bo. A imaš stolček za spredaj ali zadaj? Pa pod čelado, a ji daš kakšno tanko kapico, al ni treba?

NRMM; kdaj pridete v Ljubljano? Javi!

Grem. Moram it pijačo nabavit in odnest zidarjem. Danes nam bodo zalivali temelje. Včeraj sem vse poslikala, saj user posted image  še vedno ni doma in bo lepo presenečen, kaj se je vse naredilo v dneh, ko se je potepal.

Aja, Sonček, tudi nas ne user posted image  full firbec matra. A so trojčki?

Mejte se!

lonja user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
25.4.2007 9:07:58   
NRMM
Pegica si za user posted image ,cuma je že očitno v omari in išče kopalke user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
25.4.2007 9:24:42   
NRMM
Daaaaaaaaaaan!

Da ne bo izgledalo tako nekulturno brez pozdrava user posted image .

Danes bo pa le sončen dan,glede na včerajšnjega ampak Maruša je bila kljub temu,da je malo deževalo skozi v peskovniku,niti pod razno ni hotela iz njega user posted image user posted image .

Bino hmmmm spanje je bilo tak tak. Ob polnoči je Maruša spet  kašljala in me totalno prebudila,tako da sem prižgala pc in malo šarila po rr,no ob 1 je pa tudi mene premagal spanec user posted image  in sva potem spali do 7.30 user posted image .
user posted image user posted image Bina za celonočno spanje v svoji postlci,no sej počasi bo user posted image ,dokler pride nova članica,boste že prav uigrani v to user posted image .
Te razgrajačka jezi ponoči user posted image ? Men se zdi,da je celo noč razgrajala ozr.me brcala pod rebra user posted image ,danes pa še ni ne duha in sluha od nje,bo jo treba malo premrdat user posted image .
Pozdravi pikico na UZ user posted image ,jaz pa nimam več UZ,mogoče bom šla enega samoplačniškega,da vidimo,če je z malo vse ok.
Zobki že zunaj? Maruši je pogledala spodnja 4-ka desno in je res taki lepi snežno beli veeliki zobek user posted image ,zdej pa še leva user posted image user posted image .

Mml ste se naspali?

Lonja ti javim kdaj se bomo odločili za prihod v Lj,verjetno bo ali 1 ozr. 2.5.,če bo pa imel user posted image  dopust,potem bo pa kakšen delovni dan za prihod v Lj.
Delavcev pa le ne pusti žejnih,da ne bodo tja popadali user posted image ,sej veš temelji so ključnega pomena user posted image .

Cuma držim pesti,da se bo kmalu pojavil resen kupec in,da vam stanovanje v Izoli ne uide user posted image . Pridna Ema user posted image user posted image ,da je tako sama popapala zajtrk,no sej naša ga tudi,ampak na flaško user posted image .Je pa res,da si flaške niti pod razno noče držati sama user posted image ,tako da je malo razvajena tale moja pupa.

JanJan lepo,da si se javila,še večx ponovi vajo user posted image .

HIMH kaj so te zaprli na meji user posted image  ali te je kaki kamionđija zraven vzel user posted image .

Jana73,tole pa so priprave na dopust,ker se nič ne javiš.To se selite ali greste na dopust user posted image .

Sonček,da se ne bom pridružila grožnji od Pegice,ker potem nama ne uideš user posted image .

Dovolj bo,morem it dohodnino izpolnit,počakam na poštarja v upanju,da mi prinese papirje za porodniško iz firme in potem uredim še to.

Uživajte današnji dan!

l.p.
I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
25.4.2007 9:46:37   
Kofi
Hehehe...

moja user posted image  je bla tut mrzla...kaj jaz bom pol tut lepa? Kolk cajta pa to drži? Dan, dva ... več, manj? user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
25.4.2007 11:33:07   
lonja
Ja, Pegica, mislim, da bo držalo, .... do poroke.... potem boš pa še kakšno popila! user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
25.4.2007 13:44:16   
mml
Živjo čveke čvekljive user posted image , še dobro da začnem z resnim delom šele ob 14.30, da sem uspela vse prebrat, kar ste napisale user posted image .

sonček balonček zdaj  pa še jaz postajam nestrpna in hudo radovedna user posted image

lonja upam, da vas slabosti in podobne nevšečnosti hitor zapustijo, da boste lahko veselo hoidle naokrog user posted image . Sicer pa user posted image user posted image user posted image  za gradbene podvige. Si predstavljam, da bo user posted image  prijetno presenečen. Jaz vozim Manco na kolesu v sedežu zadaj. Se mi zdi bolj varno. Nekako se mi zdi, da je sedež spredaj na kolesu precej nestabilna zadeva, pa še vse mušice letijo user posted image  v obraz. Če pa je zadej, se mi zdi da je bolj zaščiten pred vetrom in mrčesom. Pod čelado sem ji samo v začetku (ko je bilo še mraz) devala še kapo, sedaj pa ima že kakšen mesec samo čelado. Je pa zanimiva, če rečemo, da gremo s kolesi, gre takoj iskat čelado in si jo povezne na glavo user posted image

NRMM jaz sem se tudi včeraj zvečer ukvarjala z dohodnino in zbiranjem računov user posted image . Še dobro, da obstaja možnost elektronskega oddajanja, da ni treba nosit zadeve še na pošto oziroma na davčno upravo.
user posted image  za Marušino novo zobno pridobitev. Manca je pred parimi dnevi dobila levo 2. spodaj, obe spodnji 4. se že kažeta, ampak po mojem bo še trajalo kakšne 3 tedne.
Sicer smo pa dobro spali, Manca je spala kot bubica user posted image . Na mojo žalost sicer samo do 7.10, po tem je pa debatirala in kolovratila po postelji, dokler se je nisem ob 7.30 usmilila in jo vzela ven.

bino user posted image user posted image user posted image  za Binino celonočno samostojno spanje. Hitro izkoristi in se naspi, kolikor se le da. Očitno si se v teh mesecih čisto odvadia celonočnega spanja.

pegica glej, da ne boš spila preveč hladne kave, ker boš potem čisto preveč kičasto lepa user posted image

cuma user posted image user posted image user posted image  za Emino samostojnost. Manca še vedno obrača žlico na poti od krožnika do ust, tako da mora biti hrana precej gosta, da kaj prinese do ust user posted image . Če ji želim pomagati, se razburi in sploh noče več sama jesti user posted image . Kakšna so tla in miza po obroku si pa lahko kar same predstavljate user posted image . Dosti bolj koz žlico obvlada vilice, če se ji da je sposobna sama pojesti skoraj celo kosilo (ampak redko kdaj se ji zdi hrana tako pomembna, da bi z njo zgubljala čas user posted image )

HIMH a si se zgubila????

JanJan upam, da ti kmalu poštimajo internet, da se boš lahko večkrat oglasila user posted image

arielca kako se počuti Brina v novi sobi?

jana a ti je šef prepovedal uporabo interenta user posted image ? Lepo se imejte v toplih, peščenih krajih in uživajte še za nas user posted image . Pa glej, da ne boš preveč stvari s sabo vzela, ker po tem boš morala kupit še en kovček, da boš lahko vse nakupljene stvari prinesla domov user posted image .

Pri nas smo v pripravah na selitev Mance (tokrat pa čisto zares user posted image ) v njeno sobo. Naročeno je novo steklo za okno (da se bo manj slišalo kikirikanje petelinov s sosednje kmetije user posted image ) in po prvomajskih praznikih pridejo montirat še klimo in po tem ni več nobenih izgovorov.

Še jutri v službo, po tem sem pa 6 dni doma...juuuupiiiiiiiiiiiiiiiiii. Sem si izborila prost ponedeljek. Bom pa potem v četrtek in petek delala za tri user posted image

Grem še malo pogledati, kaj me danes čaka

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
25.4.2007 14:32:23   
kofetek2010
samo na kratko...

mi smo že od ponedeljka v MB zaradi smrti v družini (umrl mi je tast) user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
25.4.2007 14:46:32   
cuma
Ojoj jana!user posted image
Moje iskreno sožalje. user posted image user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.