|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2005
16.4.2007 11:29:55   
cuma
Dober dan!

Pa je šel še en vikend mimo ... in to zelo hitro ... prehitro user posted image
Napohajali smo se zelo ... Slikali tudi user posted image . Če kdo želi, mu dam geslo, drugače pa ne bom več objavljala.
Emica je prehodila toliko km, da mora sedaj nadoknaditi spanje ... in spi user posted image .
Mama Cuma pa je tudi v minusu glede hišnih opravil in gre zdaj takoj v akcijo!
Večerno likanje je namreč postalo težko, ker so mi začele otekati noge user posted image . Občasno imam tudi rahle krče (kot lažne popadke) ... pa raje zvečer žulim sedežno kot da bi se posebej naprezala s pucanjem. 

Vsem želim lep dan in vam pošiljam veliiiko sončka! user posted image  Zdaj ga imamo mi namreč toliko, da se že malo skrivamo pred njim user posted image .

Lp Cuma

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
16.4.2007 11:36:20   
mml
En prav lep smrkajoč pozdrav,

očitno med decembrčki in njihovimi starši razsaja viroza (no ja mislim, da tudi med drugimi otroki). Moje smrkanje se je v petek prav grdo poslabšalo, tako da sem čez vikend porabila vsaj 10 paketov robcev user posted image , ob tem me je pa še prav nesramno bolelo grlo. Ampak imam občutek, da gre počasi na boljše. Manca je že skoraj čisto OK, samo še malo pokašljuje. Nosu pa nima več zamašenega user posted image . Sem ji pa včeraj zvečer pozabila dat Aquamaris pred spanjem v nos in ni hotela v svojo posteljo, ampak je ležala na najini postelji in s prstom kazala na nos in govorila "pššššš pšššš" user posted image , tako da je očitno ugotovila, da ji zadeva (čeprav je neprijetna) pomaga. Sicer je pa že spet dobra stara nagajivka.

Sem pa spet bogatejša za nova spoznanja: zadnjič so jo v trgovini spet imeli za fantka (kljub lila majici user posted image ) in ko sem rekla, da je punčka, je gospa rekla, da je mislila, da je fantek, ker ima kodrčke user posted image . Tako da očitno punčke ne smejo bit skodrane user posted image .

Trenutno je najnovejša zabava delanje prevalov na najini postelji user posted image . Naredi čisto lep preval naprej in potem obleži s povsem stegnjenimi nogami žez glavo(zgleda kot žepni nož user posted image )

bino ti nikar ne imej slabe vseti, če ne pospravljaš in lenariš. Izkoristi vsak možen prosti trenutek za počivanje, ti bo user posted image  zelo hvaležna. Sem pa prav vesela, da ti ne bo treba na dieto po porodu, ker sem bila sicer v skrbeh, da boš lepega dne po tem kaj izginila, ko ne boš imela kaj jesti. Ja kakšen klepet bi se pa prav prilegel user posted image . Če bo vse po sreči, bom v petek imela dopust, ker ima Mancina varuška neke opravke in je prosila, če bi lahko imela v petek prosto. Se moram še dogovorit s sodelavcema, ampak mislim, da ne bo težav. Tako da bi se mogoče lahko dobile v petek dopoldan.

jana in Nana Liza a bosta Eli hodili na plavanje? Jaz čisto resno razmišljam, da bi štartali ta četrtek. Sedaj ko je zadosti toplo, ne hodim več na spinning ampak pač kolesarim po Golovcu user posted image

cuma, kje je pa jutranja kava user posted image ?
NRMM super, da je Maruša boljše user posted image . Držim pesti, da bo gospod oče dobil službo in bo konec dolgih odsotnosti user posted image

lonja midve z Manco sva bili "sami" 3 x po 4 tedne in v principu kar gre, samo popoldnevi se znajo malo vleči. Bova pa spet sami konec junija, ampak tokrat "samo" 3 tedne user posted image , en teden bom imela dopust, ker gre varuška na morje in razmišljam, da bi tudi mi2 šli kam v tople, morske kraje. Samo ne vem, če ne bo v hotelu še bolj duhamorno, če bova ves čas skupaj, no ja moram še razmislit.

Nič grem še malo smrkat in kašljat, po tem pa upam, da se bom kmalu spet normalno počutila...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 4002
16.4.2007 12:12:33   
kofetek2010
daaaaaaan!

mi2 sva na bolniški... user posted image user posted image user posted image  Ela je včeraj zakuhala in odkrili smo eno tako grdo krastico (veliko za grah), njen P dela popoldan tako, da se greva potem pokazat (sumim, da so norice, ampak nisem zihr user posted image )

razen, da ima temperaturo je kr dobre volje, se pač moram bolj z njo ukvarjat user posted image  

da lahko tole napišem ji moram pustit, da z žličko tolče po moji prazni skodelici kave user posted image

in že cel dan jo poslušam "ta-ta" kar pomeni "pa-pa" user posted image  

moram končat, ker mi že tolče z žličko po tipkovnici user posted image

lp in uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
16.4.2007 12:22:50   
NRMM
En taaaaaaaaak lep sončen pozdrav iz našega konca.

Pa sem spet sama,Maruša je šla po dooolgem tednu v varstvo,prav videlo se je,da je komaj čakala. Malo še pokašljuje,sploh če veliko laufa naokoli,noska pa nikakor ne moremo očistiti ozr.pozdraviti. Najhuje je zjutraj,ko ima zamašenega in ne more jesti flaške.Ko ji dodobra napršim fiziološko in 2x očistim z pumpico je ok,potem pa iz njega še dopoldne samo teče,popoldne,zvečer in ponoči je ok user posted image .S čim ji lahko še pomagam,da bo nosek ok??

Vikend je minil kot bi pihnil,no itak sva bili celo nedeljo sami user posted image ,ati je pomagal pri svojih starših,za kar sem bila jezna kot user posted image ,ker mi  je obljubil,da bo tam samo dopoldne in ko sva prišli ponj malo pred Marušinim spanjem ob 11.30 je rekel,da ima še kakšno urco dela,a na koncu se nama je v mestnem parku pridružil šele ob 17 user posted image ,tako da........Sej dobro razumem,da je potrebno staršem pomagat,ampak halooo pa ne ob nedeljah,pa ko itak nista z Marušo skoraj nič skupaj,potem pa še tole grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Jah mal sem se mogla izkašljat pa sej bo boljše,če ne prej kot drugi vikend user posted image .

Grlo me še vedno boli fuul,kašljam kot stari čiko,no le iz nosa mi ne teče preveč,vsaj nekaj.Ima katera kakšno dobro zdravilo domače za grlo,ker glede na to,da sem user posted image  ne smem vzeti ''nič'' od zdravil.Sicer mi je pri prejšnjem prehladu splošni zdravnik rekel,da lahko tudi kakšen lekadol +c vzamem sem zjutraj to storila in je malo boljše vsaj počutje,če ne bolečine v grlu.

Mml glavno da ti gre na bolje in da je Manca že skoraj ok. No evo kaj pa ima Manca kodrčke,pri nas to ni problem user posted image ,ker je itak skozi fantek user posted image user posted image .Jaz pa sploh ker obozujem modro barvo,jo vecx modro tudi oblecem ampak se na to ne oziram več.Če je roza oblečena in,če ji kdo reče,da je fantek je vedno vzrok to,da je bolj okroglih ličkov user posted image ,tako da punčke niti okroglih ličkov ne smejo imet user posted image ,svašta v glavnem.

Bino tudi moje priporočilo je,da se ne obremenjuješ z gosp.opravili.Sej pa vse počakauser posted image .Lepo langsam und ziher.Jaz na vso srečo sem danes že pospravila,ker sem se prav slabo počutila v vsej ''svinjariji''zdej pa me čaka še taaaaaaaaaaaaaki kup za likat,da ne vem kdaj bo prišlo to na vrsto.

Cuma jaz bi pa imela tvoje geslo prosim user posted image .Tudi ti si spočij,če si potrebna počitka. Ah tole zatekanje..........Meni je bilo zadnjič na pregledu prav smešno/čudno.Meni tudi v večinoma malo zatečejo noge okoli gležnjev zvečer.Pa me ginekolog pregleda in potem začne prijemat noge user posted image .Sem prvo mislila,da je probal,kako so obrite user posted image user posted image in potem ga vprašam,če je kaj narobe pa pravi ''ne ne nič ni,samo pogledal sem koliko ste zatečeni'' user posted image user posted image user posted image .

Ura pa danes mineva kot za stavo.Prej sem si printala papirje za porodniško,da slučajno kaj ne zamudim.
Še malo pa grem po Marušo,pa se mi zdi,da sem jo komaj peljalauser posted image .

Uživajte prelep ponedeljek.

l.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
16.4.2007 12:24:46   
NRMM
Čak jana vaša ikubacijska doba za norice je pa že zdavnaj mimo user posted image user posted image .......upam,da ni kaj temu podobnega in,da se Ela čimprej pozdravi user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
16.4.2007 20:19:06   
HIMH
Halo NRMM sem ti z.s poslala.

JANA kaj je sedaj z vašo tamalo ej mogoče pa ma raisefiber glede na to da gre 1. v tako bogato deželo in se boji, da te nebi šejki hoteli kupit user posted image  in bi potem mogla ona prevzet tvoje delo.

BINO mi2 sva danes šle 1x k tej bioenergetičarki ( je učenka DOMANČIČA ) če ga katera pozna in sem se še sama odločla če sem že tam, da še jaz opravim 4 dnevno terapijo.In vam moram povedat, da se je resnično nekaj dogajalo z mano mravljinci po nogah in boleča trtica potem pa olajšanje kot, da mi je nekdo odvzel uteži iz nog.

Punce jaz pa moram v Sredo podnujno dat spulit modrostni zob in me je že sedaj strah upam, da nebo prehudo.
Čeprav mi kak teden tekoče hrane nebi škodo bi mela eno hitro dieto.

Nič bo kr dovol aja no za 1 Maj pa gremo mi3 in BlankaT z družino za 8 dni na Otok Čiovo. Komaj čakam to bo luštno.
Grem počasi pod tuš in v pižamo ker bo ura hitro 4 ko bo treba vztat.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
16.4.2007 22:20:46   
Nana Liza
Hojla!

Kolk ste pridne, se tako redno oglašate. Zelo pohvalno. Tudi jaz poskušam...user posted image

Danes brskam po forumih in iščem kaj na temo lišaji ali ekcem. Že več kot 2 meseca je Ela vsa v rdečih lišajih okoli ust. Imamo kremo Elocom in ji zelo pomaga, ampak potem se stanje po 2-3 dneh spet poslabša, ko prenehamo z mazanjem. Je nič ne srbi, pa tudi po telesu nima nič kaj opaznega lišajastega. Sploh ne ugotovimo kaj bi to bilo, sem pomislila že na vsa živila kot so jajca, mleko... pa ne pridem do zaključka. V sredo sva tako naročeni pri pediatru, da spet preverimo stanje.

mml- sem se naasmejala, a imajo naši spet Edo in Božo sindrom?user posted image Eli je tudi nekdo rekel v soboto, lejga fantka... pa še novai frizura , je čist na kratko ostrižena.

Glede plavanja, sploh ne vem, če nam bo skupaj zneslo priti 5-krat. Glede na to koliko časa se že menimo, bo mesec maj mimo tik tak, pa še prazniki. A se enkrat zmenimo tako popoldne v bazenu, brez šole plavanja, ampak čoftanje user posted image   po lastni izbiri?user posted image   A je še katera za?

Vsi bolančki user posted image ! Čimprej se pozdravite in uživajte v teh prečudovitih sončnih dnevih.

NL.

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 16.4.2007 22:22:08 >

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
17.4.2007 7:35:11   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

jana73: upam, da bo Ela kmalu zdrava user posted image , da boš lahko mirno pakirala user posted image

mml: v petek bi bilo super, upam da bo tudi vreme, da bosta princesi nadlegovali krte user posted image . Upam, da si že bolje. user posted image

HIMH:
a boš poročala kako vama terapije ustrezajo? A je že kaj bolje? Mi2 sva imeli eno čudno noč. Upam, da si se naspala. user posted image

Nana Liza:
lahko, da ima Ela alergijo. Pri Elocomu pa pazi, da ne gre potem na sonce pa ne maži je prepogosto. Upam, da se kmalu znebita teh lišajev.user posted image Kaj pa če je od sline ker ji zobki rastejo? Samo ugibam.

NRMM:
sem ugotovila, da mi ob nedeljah prekipi in sem tudi slabe volje, ponavadi še v ponedeljek. Včasih bi kar spakirala pa šla. Pa naj se potem drugi ukvarjajo kaj in kdaj bo Bina jedla, s čim naj jo namažejo, kaj je krivo, da se ji je poslabšalo, zakaj user posted image noče  lepo spat... Še vedno držim pesti, da vaš g. oče dobijo novo službo.  user posted image pa toliko telovadi, da je včasih še meni slabo od vsega tega prevračanja user posted image

cuma:
jaz bi tudi geslo user posted image .  Tudi jaz imam lažne popadke, predvsem proti večeru, včasih mi pošteno zateguje cel trebuh, ponavadi, ko uspavam Bino. Najbrž user posted image ni všeč moje petje pa hoče ven user posted image .

Sedaj pa še do konca pojem, peljem Bino k moji babici in se odpravim s user posted image na operacijo. Me kar skrbi.  Upam, da je bula edina in da bo otem mir.

Lep in sončen dan

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
17.4.2007 8:20:36   
cuma
Jutro! user posted image user posted image user posted image

Ema gleda Zvezdico Zaspanko (njen trenutni naj naj DVD) jaz pa zajtrkujem kar na RR user posted image . Danes sem malo vznemirjena, ker me je včeraj klicala ena novemberska oglednica stanovanja (pravzaprav so bili že dvakrat pri nas  ... enkrat so še svoje starše pripeljali s sabo - najbrž sofinancerje user posted image ), da bi prišli danes na sestanek user posted image . DRŽITE PROSIM PESTIIIIIII user posted image user posted image user posted image !!!

bino: upam, da bo suser posted image  vse ok!  

Nana Liza: Ema ima v času slinjenja tudi izpuščajčke okoli ust a so bolj podobni majhnim rdečim mozoljčkom. user posted image  Upam, da kmalu ugotovite kaj je to!

Jana73: Kaj je rekel dr.? Kako je Ela Marela?

Himh: Nič ne skrbi zaradi modrostnega ... Najbolj pomembno je, da greš tja s sliko ... da se točno vidi kako je zob obrnjen, kje ima korenine... Mene tudi to še čaka veš, samo sem se odločila, da v nosečnosti ne bom tega delala... Držim pesti, da bo šlo vse kot mora!

Pegica1: Vidim te user posted image !

Arielca: A ti je Brina zaplenila računalnik? Kako si?

NRMM: Kako je Marušin nosek? Kar se tiče user posted image  ... ti verjamem, da si včasih huda. Upam, da bo dobil novo službo in boste lahko vsi skupaj!

mml: kako je počutje? A ti skuham čaj z medom in limono user posted image ? user posted image

Ema je zasmradila plenico (kot bičajno med mojim zajtrkom user posted image )... zato kar grem .. Aja, v četrtek pa imam morfologijo in komaj čakam, da vidim malo bolje svojega razgrajačka user posted image !

Uživajte kolikor se da!

Cuma

Neposredna povezava do sporočila: 4009
17.4.2007 9:52:59   
lonja
Juuutro,

sem Cumino user posted image  kavo zamudila, pa sem si morala svojo skuhat. Še katera???

Cuma, naj bo ogled danes uspešen!!! Pa prosim za geslo, jst bi tudi slikce gledala.

user posted image  sva odpakirali ob šestih zjutraj, smo imeli divjanje že navsezgodaj, da ne bi zamudili aviona, pa se je vse srečno končalo. Pol sem pa še Ajdo v varstvo odpeljala in domov. Ja, doma sem, uživam, na dopustu, ki boi trajal vse dokler ne nastopim nove službe, po prvem maju. Uživancija. Le mal samotno bo brez našega ateja. A bo že.

Bino, upam, da je s user posted image  že vse OK, da ste lepo prestali operacijo. Mi smo se v petek po Bledu sprehajali, pa smo srečali eno družinico z mladim tibetanskim terierčkom (samičko) in sem se čist zatrapala vanj. Sem kr hotla se zment za mladiča. Pa sej, ko bo bajtica končana, pa si moramo kej tacga umislit.

Jana73, upam, da Ela ni staknila noric user posted image . Čeprav ti pa moram priznati, da so bile norice, ki smo jih pri nas ravnokar dodobra preboleli najmanj moteče izmed vseh viroz in prehladov, ki smo jih imeli. Vročino je imela le en dan, pa še to zaradi tega, ker se ji je ena na glavci zagnojila, sicer pa je bilo vse OK. le kar dolgo je trajalo, ene 10 dni.

Mml, hvala za vzpodbudo, kako je biti sam doma user posted image . Če ti ni odveč še enkrat ponavljati, kdaj pa so termini za plavanje popoldne. Ker tudi jaz razmišljam, da bi šli, da se malo pripravimo za ta velik bazen, beri morje. Ne vem sicer, kako mi bo zneslo, ker bom imela službo do ene pol štirih, pol pa po Ajdo na Vrhniko in še enkrat nazaj, a bi vseeno rada vedela.

NRMM, tudi jaz sem včasih prav besna, ko se moj dragi tast na krasen nedeljski dan odloči, da mojga neki rabi. In to je vedno po planu samo kakšno urco, iz katere ponavadi ratajo tri. Groza. Ti se kar skašljaj, se bova družno!

Če je katera ta teden za kakšno kavico, naj pove! user posted image

lonja user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
17.4.2007 10:57:33   
NRMM
Daaaaaaaan user posted image user posted image .

Jep zanimiva noč je za nama.Mala je celo noč neki jamrala/pojokavala,ob pol 3 je hotela iz postlce user posted image ,sem jo nesla k sebi spat je kar hitro zaspala,ampak kaj ko sem morala iti na wc in je pridirjala za mano user posted image ,potem so seveda sledili telebajski,kjer sem ugotovila,da je neka vroča.Zmerla sem ji vročino in je imela 37,6 ampak je bila ok volje glede na uro.Glede na to,da nama je Operil že kar prijel in,da tudi ponoči ni nič kašljala predvidevam,da naju hudo jezijo prihajajoči zobki......Sem ji potem dala žličko Calpola in je že med gledanjem telebajskov šla v spalnico in zaspala na veliki postli,predno sem jaz sploh uspela priti do nje user posted image user posted image .Zjutraj pa ob 7 nikakor,da jo zbudim.Vročine zjutraj ni imela,papala je normalno ,volje super tako,da je šla k varuški. Če katera ve,je možno,da ji je ob 8 še držal Calpol ali pač se vročina ni več pojavila? No sej če bi bilo karkoli bi me varuška že poklicala,ampak očitno je ok,ker sem jo tudi prej videla da se veselo igra zunaj user posted image .

Ne vem kaj se to dogaja to pomlad,vsi okoli so prehlajeni,na antibiotikih ipd.Pa sej bo kmalu poletje in bo boljše.Kdaj prenehajo razsajati te pomladne viroze????user posted image user posted image

Bino enako,tudi meni ob vikendih navadno prekipi,sploh če je Maruša celi teden doma,tako kot prejšnji.Vem,da me malo dajejo hormoni,da sem že krepko sama sebi napoti zaradi trebuha,tudi utrujenost zaradi nosečnosti naredi svoje,ampak se tolažim s tem,da bo julija že bolje,da bodo hormoni popustili,trebuh pa itak user posted image .Jaz grem navadno ob sobotah ali nedeljah zvečer ven na sprehod,ko Maruša zaspi,da si malo zluftam možgane.
Naša Maša tudi zeelo razgraja user posted image user posted image user posted image .Sploh,če kje kdo v bližini kosi ali če kje kaj ropota s podobnim zvokom,očitno bo bolj mestna deklica user posted image .Zdej se bom zopet tako zelo navadila na ta migajoč trebuh user posted image .
Držim pesti za tvojega user posted image .

Cuma Ema poskrbi pa ne ješ hitro zjutraj user posted image ,lepo počasi in z užitkom.
Kar pa se tiče ogleda pa ti držim pesti,da vam prodaja stanovanja uspe user posted image user posted image .V četrtek pa le ne pozabi poročat kako in kaj.........sem firbčna a ne user posted image .
Ema pa je prava lepotička user posted image ,ful mi deluje navihanka user posted image ,to ima po mami user posted image ?

Jana....kako kaj Ela?SI pastiricauser posted image ?

Lonja uživaj na dopustu in naj ti dnevi brez user posted image  čimprej minejo.

Lepo bodite uživajte preeelepo današnje vreme,za jutri pravijo,da se bo skisalo.

l.p.
I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
17.4.2007 11:50:35   
kofetek2010
daaaaaaaaaaaan!

Ela nima kozic oz. noric user posted image user posted image user posted image  

ima ful gnojno grlo (angino), virozo - nič AB, samo zbijanje temperature user posted image

in pikico je dobila v prstek - lepo pokaže prstek kjer je dobila pik-pik in tud pokaže, da smo bili hudobni in je morala usta odpirat in da je jokala user posted image  

zadnjo svečko je dobila ponoči, okrog 1h in sedaj zgleda kr OK, nič ni vroča, počutje je dobro, nahranili in slekli/oblekli sva vseh 6 dojenčkov, sedaj pa se je odpeljala s kolesom do spalnice in se tam krega na nekoga user posted image  

ju3 bova še doma, ker gre varuška na pogreb, v četrtek pa greva vsaka svojo pot user posted image  

moram končat, ker je gospodična že nazaj... spet so dojenčki lačni in jim je treba dat njam-njam (piškote jim v usta tišči) user posted image  

uffffff pa še posrano rito je pripeljala nazaj user posted image

uživajte!

< Sporočilo je popravil jana73 -- 17.4.2007 11:52:20 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
17.4.2007 12:03:15   
mml
Dan,

moj nos je 80% boljši, moj glas pa 80% slabši...tako da še dobro, da lahko tukaj pišem, ker sem sicer na zelo slabem glasu user posted image . No pa že bo, še kakšen dan pa bom kot nova user posted image .

arileca to pa že presega vse normalne dopustne meje manjkanja!!!. Kdo ti bo pa opravičilo napisal user posted image ?

bino upam, da je s user posted image  vse OK in vam bo še dolgo delala družbo user posted image . Jaz tudi upam, da bo v petek lepo vreme in bosta lahko Bina in Manca z združenimi močmi preganjali krte user posted image

cuma novi frizuri sta super user posted image . Vidim, da Ema še vedno veselo prijateljuje z dudo grdavšo user posted image . Glede na to, da imaš že morfologijo, si že na polovici user posted image . Se mi zdi, da čas prav neverjetno hitro beži....no vsaj meni, ki sem že malo v letih user posted image

jana bomo "poročala" v tvojem imenu, upam, da ne boš jezna...Ela nima noric, ima virozo...in neskončno ne mara zdravnikov user posted image . Upam, da Ele ni popadel prehud "mama sindrom" in da s dobro bojuje proti virusom. Manca ji sporoča, da se že čisto dobro počuti in da ji želi hitro okrevanje user posted image , da bo fit za dopustovanje v toplih krajih user posted image

lonja plavanje je ob četrkih ob 17 in v sobotah ob 10. v Atlantisu. Če imaš službo kje na Viču ti bi ravno zneslo priti do Vrhnike in nazaj do Atlantisa user posted image . Lepo uživaj tele podarjene proste dneve.

NRMM Calpol drži ene 6 do 8 ur, če ni prehuda vročina, tako da je čisto možno, da je zjutraj še bilo malo učinka nočne doze. Možno pa je tudi, da če jo tako mučijo zobki, da je bila vročina zaradi bolečin in je vse skupaj po Calpolu minilo user posted image . Glede na to, da te varuška ni nič klicala, verjetno ni kaj hudega. Mene Mancina varuška pokliče ponavadi zaradi njavečjih neumnosti user posted image , kot je recimo ali jo lahko namaže s kremo z materino dušico, da ji pomiri kašelj user posted image . Meni pa zrateta pulz in tlak, ko zagledam njeno številko in si mislim, kaj hudega se je že spet zgodilo user posted image

Nana Liza  lepo, da se boš potrudila in se večkrat oglasila user posted image

HIMH  upam, da si se naspala. Menjave turnusov so prav naporne in se mi zdi, da imaš občasno občutek, da sploh ne spiš več user posted image

Včeraj smo družinsko kolesarili in je bilo prav super, Manca totalno uživa, se smeji na vsa usta, komentira, drži očija (ki se vozi zraven s vojim kolesom) za roko, poskakuje, meni tlači majico za hlače, da me slučajno ne bi zeblo user posted image , če gre prepočasi me tišči naprej user posted image . Se mi zdi, da bi brez težav zdržala v enem kosu kakšno uro, po tem bi bilo potrebno naredit pa kakšno pavzo in po tem dalje.

Eno vprašanje: kakšne zobne krtačke imate za vaše decembrčke? Jaz Manci še vedno čistim zobe oziroma si umiva zobe sama z "gumjasto". Smo pa še vedno na nizkem številu zob user posted image  (ima jih 7, 8. je v ciljni ravnini, spodnji 4 sta pa tudi že zelo blizu user posted image )

Lepo se imejte še naprej

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
17.4.2007 13:04:39   
arielca
OK, zdej se je mml zjezala, zdej pa RAPORT user posted image !

Moja alergija je OK. Smo jo zaustavili z zdravili, tako da zdaj lahko uživam na sončku user posted image !

Prejšnji teden je potem zbolela Brina user posted image : kašljanje, smrkanje, vneti učki, zamašen nosek, ves čas vročina na meji,... Sem bila čisto obupana, ker ni spala niti podnevi niti ponoči, utrujena pa za znoret user posted image . Poleg tega smo ta vikend končno preuredili stanovanje, tako da uživam na novi sedežni user posted image , zdaj čakava samo še Brinino sobico. Včeraj so nam jo pripeljali, ampak so bili predalniki narejeni na napačno stran user posted image , tako da spet čakamo... Upam, da bodo to hitro porihtali.

NRMM, za nosek pomaga tudi Operil P, samo je potrebno z njim previdno ravnati, ker tanjša nosno sluznico in ga ne smeš predolgo uporabljati. Jaz sem ji ga 2x pred spanjem našpricala v nosek in je bilo OK. Fajn so tudi inhalacije ali pa parna kopel s kamilicami (skuhaš pisker kamilic in ga daš v sobo, kjer mala spi).

jana73, user posted image  za Elo! In tudi mene zanima, kdaj bo konec teh spomladanskih nadlog user posted image ?

cuma, upam, da se tole s stanovanjem dobro izteče user posted image !

bino, upam, da je s user posted image  vse OK. Mislim nate!

Zagotovo sem kaj pomembnega pozabila, pa se bom še oglasila user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
17.4.2007 14:03:43   
Taja Nagaja
Hojla!

Evo me: Srem že nazaj. user posted image je bila ful pridna, melanom so ji uspešno odstranili user posted image . Drugih pa ni videt user posted image . Jo moram pozorno opazovat, če se pojavi še kakšen. Pa v nedeljo zjutraj mora dobit še eno dozo antibiotika. Potem pa še šive ven, do takrat pa s "svetilko" na glavi.

cuma:
držim pestiuser posted image . Ema je res lepotička user posted image . Pa morje sem videla user posted image . Bom mislila nate v četrtek.

NRMM:
upam, da so zobki, da bosta kmalu lepo spali. user posted image zate. Za obe držim pesti, da nama hormoni malo prizanesejo user posted image .

HIMH: bom mislila tudi nate, ko boš dala zob ven. Sladoleda lahko poješ kolikor hočeš. user posted image Pa še prej se vse zaceli - iz lastnih izkušenj. Kar pa se redke hrane tiče boš pač jedla kakšne linote, sladoled, ... Pa na mrzle obkladke ne pozabi user posted image .

arielca: user posted image user posted image user posted image za nove pridobitve, le tako naprej.

mml: se že veselim petka user posted image . Če  bo vse po sreči bosta gugalnici pripravljeni, če ne se bosta pa princeski malo menjavali. Ti, a misliš, da imamo mi tudi fantka ker se ji delajo kodrčki user posted image ?

jana73: upam, da sta nahranili vse dojenčke user posted image , predvsem pa, da Ela kmalu ozdravi.

lonja: uživaj na dopustu, jaz bo mogoče lahko koristila dopust drugo leto user posted image

Lep dan  še naprej

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
17.4.2007 15:17:59   
mml
arielca  a si videla, da ni tako težko user posted image , samo malo vzpodbude potrebuješ, pa se le javiš user posted image . user posted image  za novo sedežno, upam, da bo kmalu tudi predalnik za Brinino sobo takšen kot mora bit

bino user posted image  za user posted image , kar se guganja tiče pa sploh ni panike, Manci so stvari zanimive tako ali tako samo 10 minut, po tem pa konec user posted image , upam, da bo kdaj drugače.

jana sem bila malo prepozna in si že sama "oddala poročilo" o Elini bolezni user posted image

HIMH puljenje modrostenga zoba sploh ni tako grooooooooooooooooooooooooooozno, meni so pulili hkrati po 2, že pred puljenjem sem vzela en Naklofen in po tem sem si res celo popoldne lepo hladila z obkladki in naslednji dan je bilo že skoraj OK, tako da kar pogumno user posted image

Zdaj je pa počasi čas, da začnem razmišljati o odhodu domov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4016
17.4.2007 18:23:36   
HIMH
MML ja saj jaz se tud bojim samo malo bo že kako bom pa ziher vzela BD ker tam pri nas ful piha in je v zraku polno bacilov itd.Tako, da bom malo doma upam.
Kar se pa turnosov tiče je pa tak tak včasih nisem ful nič utrujena drug hip pa bi padla tja.

JANA no pol pa se hitro pozdravita, da bosta do dopusta fit.

Punce uživajte se javim kaj jutri.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
17.4.2007 21:02:10   
NRMM
Čeer!

Ej HIMH ne ga srat,pipat modrostni zob ni mačji kašelj user posted image ,če ti ne morejo zoba ven dobit,ti gre pol čeljusti,ne bi jaz na tvojem mestu tega šla delat user posted image .
Ti le pogumno sej pa si neka baba ali ne?

No tako,Maruša spi,zopet z majhno ''vročino'' niha ji od 36,8-37,4 tak da res ne vem kaj ji je.Pri enem prihajajočem zobku smo tudi imeli ''vročino'' 37,4 ,ko se je pojavila en večer pred letom na Djerbo,mogoče pa res te 4-ke delajo take težave. Diha lepo........ma ne vem več kaj naj user posted image .Naj jo peljem jutri spet k pediatru,da jo pogleda?En dober nasvet prosim.
Bo pa verjetno spet zanimiva noč user posted image user posted image ,ker že nekaj javka in se premetuje po celi postlciuser posted image .

Grem kar spat,da bo vsaj par urc spanja,kako dolgo pa pojma nimam.

NOČKO

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
17.4.2007 21:09:51   
HIMH
Ej NRMM ja saj jaz tudi razmišljam, da bom jutri kr doma ostalauser posted image .Ja valda da sem baba pa se ja nebom sedaj enega puljenja bala ko sem pa vojsko prestala user posted image .
Ej če ima samo malo tem. in je ostalo kolko tolko O.K pol mislim da ni panike in se lepo cartajta drugače bo še tam kaj poleg fasala.
Kar se pa 4 tiče naša je dobila zgornji dve tako, da sploh vedli nismo  in imava sedaj 10 zobkov.

Nič grem pod tuš in pol počivat da bom fit.
Lepo sredo

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
18.4.2007 7:32:22   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

NRMM: izgleda, da sta se Maruša in Bina zopet zmenili, da dobivata zobke user posted image . Prav pestra noč. A pri tebi tudi? Pa še krč me je v nogo zagrabil user posted image , me še sedaj boli. Bo treba spet kalcij pit. Bina je sitka že celo jutro, kar nekaj cvili in jamra in se obeša name. Kako je Maruša? Bina ji pošilja en velik user posted image . Jaz bi pa tebi poslala eno veliko dozo spanja, če bi se dalo.

HIMH: sej bo user posted image . Mislim nate.

cuma: ob takih sončnih jutrih me kar prime, da bi šla. Na morje bi šla! Školjke nabirat na staro Semedelsko cesto user posted image . Pa kaj ko to ni za vogalom, ko se mi ne da vozit, mi je zadnje čase precej neudobno v avtu. Mogoče pa bi šla lahko z vlakomuser posted image . Najbrž bi bilo precej zanimivo user posted image . Sem spet pogledala vaše fotke, pa me je prijelo user posted image .

jana73:
kako je Ela? Že kaj bolje? Kdaj začneš pakirat?user posted image user posted image Eli, da hitro ozdravi.

mml: pri nas je tudi kakšna stvar zanimiva samo par minut user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
18.4.2007 9:58:36   
NRMM
Dan!

Neki dež pa ''mraz'' so napovedovali pa ni duha in sluha od tega,no vsaj na našem koncu,soparno je zunaj ful.

Ah Bino zopet pestra noč,ob polnoči sem imela vsega dovolj in sem ji zopet dala žličko Calpola (imela je 37,7 ''vročine'') in je potem brez javkanja spala do 6.30,jaz pa ne in ne spat user posted image user posted image .Mene krči dajejo vsako noč,včasih bolj,včasih manj.Tudi vstajat moram,ko je hudo,da raztegnem nogo user posted image .
Maruša se že tudi par dni obeša po meni,kar se prej nikoli ni,tečka je pa itak v iber.Zjutraj bi rada papala flašo pa ima zabitega noska in predno midve vse to očistiva ji mine do hrane in potem samo tečnari,ampak potem jo varuška ne more nahranit,ker bi rada kar skozi jedla.Na srečo zjutraj vročine ni bilo več,tako da upaaaaaaaaaaaaaaaaaam,da sva se jo znebile.

No za piko na i na tešče zjutraj,pa nama je na nadomestnem avtu zjutraj 50 m stran od doma zmanjkalo bencina user posted image .Ker včeraj kolega ni poservisiral do konca našega avta,nama je posodil svoj avto z zagotovilom,da je bencina dovolj.In lej ga šmenta,dovolj ga je bilo ravno za včeraj prit domov in danes se odpeljat iz parkirišča user posted image .Dobro,da je blizu doma in,da je bil naš avto že končan,ampak vseeno za pritisk dvignit je bilo....grrrrrrrrrr

Cuma kje pa je kofetek danes? Kako si?Ema in nov prihajajoč član/članica?Je že dosti metuljčkanja po trebuhu?

Jana kako Ela,sta že boljše?Kufri spakani?

Mml prehlad že minil ali si še na slabem glasu user posted image ?

HIMH naj te fejst mučijo danes user posted image user posted image .Vse bo ok,nič bat.

Štajerkeeeeee???No sej itak jaz očitno za vse pišem.Se vidi,da sem večinoma sama in,da se morem z nekom ''pogovarjat''in nekomu malo pojamrat,da je lažje user posted image user posted image .

Zdaj pa grem počivat,da spravim mal spanja za te dni nazaj.

Lepo bodite!

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4021
18.4.2007 10:32:05   
Izabela_
Joj, kako pridno pišete...

Najprej user posted image  in user posted image  Eli, Manci, Brini in Eli, da bi kmalu bile zdrave (in tudi nekatere bolne mamice) oz., da bi ugotovili, kaj je lišajasta nadloga okoli ust... Matevž se vas "upa" toliko objemat, ker je končno že kar nekaj dni skupaj zdrav (nemogoče!). Včeraj je postavil rekord, saj je bil pri varuški do 16h, mi je bilo že tako dolgčas po njem, da sem kar pometala po hiši, kar drugače ne počnem rada... user posted image

Poseben user posted image  še user posted image (Bino) - naj se rana čimprej zaceli, da se bo znebil zvonca okoli glave. Upam, da ne bo več novih bul. A to bodo kaj analizirali, če je bil rak ali ne? Pri naši prejšnji psički je žal bil (odstranili so ji 4 bule), pri naši user posted image  pa ne in jo imamo že več kot 10 let. Upam, da bo še dolgo z nami.

Cuma, nič kaj preveč ne telovadi s sesalcem in likalnikom, malo prahcev lahko celo koristi. Raje počivaj in noge gor, kadar ti Ema to dovoljuje, potem bo pa kmalu po moje zelo živahno pri vas doma!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
18.4.2007 11:37:00   
HIMH
Halo mene PREŽIVELA po konjski inekciji sem pozabla na vse samo na koncu sem nažalost vrgla preku zajtrk.
Je bil pa ornk zob z 5 koreninami.Sedaj sem že popapala nalgesin in grem malo ajo ajo.
Babica se me je usmilila in mi je tamalo za par ur odpelala.
O večjih bolečinah nemorem še govorit ker še drži inekcija upam, da nebo prehudo.
Sladoled sem pa že pojedla.

Lep dan aja sem pa do nedelje na B.D

Neposredna povezava do sporočila: 4023
18.4.2007 13:03:04   
mml
Živjo,

ravno razmišljam ali bi kavo ali je ne bi user posted image

HIMH user posted image  za pogumno preživetje puljenja modrostnega zoba user posted image , lepo učivaj tele B.D.

NRMM na slabem glasu sem še vedno (najbrž bo to kar kronično user posted image ), prehlad je pa očitno v odhajanju (smajlikisijeoddahnil), tako da razmišljam ali naj grem danes na kolo in odsopiham v klanec ali še kakšen dan počakam. Lahko pa upam, da bo popoldan dež in se mi sploh ne bo treba odločati user posted image

Kar se obiska pediatra tiče je po mojem čisto brez veze, glede na to, da je Maruša sicer čisto OK. Povsem možno je, da jo zafrkavajo zobki. Kaj pa če poskušiš in je danes daš žličko Calpola že pred spanjem? Mogoče pa ne bo treba ponoči vstajati...

bino  upam, da bo dan boljši od noči in jutra user posted image ... mogoče je samo vremenska motnja

jana kako je z Elo? Upam, da je že brez vročine in se počuti boljše. Tale user posted image je samo zanjo

Izabela user posted image  za varstvo. Me prav veseli, da je Matevž z varuško zadovoljen in se dobro počuti.

Jaz sem bila včeraj  v Atlantisu in jutri z Manco spet štartava s čofotanjem. Upam, da bo tako uživala kot lani. Sem se prav spomnila lanskega obdobja, ko smo aprila hodile z Nano Lizo in Elo skupaj na čofotanje in so bile naše razgrajačke še lepo v lupinicah user posted image  in se je dalo po plavanju čisto v miru spiti kavo, ker so tako ali tako takoj po plavanju omagale in pridno spale user posted image . Jaz sem lani nekje konec marca oziroma v začetku aprila šele zares začela uživati z Manco, prej je bilo sicer OK, ampak nekako nisem vedela, kaj naj z njo počnem user posted image  (no saj to še sedaj včasih ne vem).
Sicer pa obožuje lulanje na kahlico in je bila včeraj skoraj cel dan suha in je lulala na kahlico. Zvečer sem jo po tem pustila brez plenice...in rezultat...pranje posteljnine in oddeje, ker je naredila med prevračanjem kozolcev lužico na posteljo user posted image , ampak je po tem še vseeno pridno lulala na kahlico in danes zjutraj je bila plenica spet suha in je lepo spustila lužico v kahlo. Mogoče se nam pa uspe znebiti plenic preko poletja...

Grem še malo delat

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
18.4.2007 15:15:03   
cuma
Čau punce!

Evo me ... ja, imamo kar pestro s temi ogledi. Včeraj smo potem imeli tisti slavni sestanek ... samo kaj, ko ljudje pridejo čisto brez koncepta user posted image . Nimajo ne odločitve in ne denarja ... kar nekaj cincajo in jamrajo.  Kakšen smisel ima potem hodit tretjič k nekomu na "sestanek", če sploh ne veš, ali bi kupil ali ne, še manj pa veš kako bi kupil in kdaj in s čim user posted image . Skratka ... sto ljudi sto čudi. Jaz še po kruh ne grem tako brezglavo user posted image .

Drugače pa tako:

mml: ja, res smo že na polovici user posted image  in se mi zdi, da bo naenkrat tu september.
A "boccoli" (bokkoli) - kot pri nas rečemo kodrčkom so fantovska zadeva? Kje jih pobirajo ti ljudje user posted image user posted image user posted image  ? Hvala za komplimente, kar se grdavše tiče pa: ja, še vedno ... čeprav se mi zdi, da ne več dolgo, vsaj kar se tiče budnega stanja. Večkrat se ujamem, da ji jo jaz dam ... ko je ona v bistvu sploh ne išče user posted image . Pij kalcij, da boš lahko glasna, če bo treba user posted image !

bino: hura za user posted image !!!Super! Tvoje nespanje pa je že tako utečeno, da boš po moje prav začudena, ko bo ponoči enkrat za vselej mir. Če bi lahko, bi ti odstopila kako nočno uro ... samo bo treba še Bino in Emo prepričat, da naredita en šnel kurz user posted image . Na morje pa kar pridi, z vlakom, avtom, kakor češ ... user posted image !

jana: a si že kej zmatrana? A že kej pogrešeš službo?user posted image  Kako je naspidiranka?

himh: user posted image  za uspešno prestano puljenje. A se počutiš kaj manj modro? Noj mož si je dal pulit modrostnega tri dni pred mojim porodom ... ne vpraši kdo je bil bolj bogi pol ... jaz po CR ali on? user posted image  No... ampak moški so druga sorta ... user posted image
Ti boš kmalu kot nova user posted image

NRMM: Kaj pa če je vaš toplomer za v penzijo? user posted image  Jaz bi ped. kvečjemu poklicala po tel. , kaj jo češ vozit tja?! Edino če bi ji vzeli urin ali kri ... pogledali ušeska? Samo to bi ti itak opazila, če bi jo bolela? Upam, da bo kmalu bolje! user posted image user posted image  Naš user posted image  pa pridno brcka, ko se umirim, no takrat ga čutim. To pa se zgodi po 8 uri zvečer, ko gre princeska spat ... prej ni veliko priložnosti za mirovanje user posted image .

Tako, lepo se imejte in veliko se smejte user posted image !

Cuma

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.