|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
20.4.2007 8:44:35   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

user posted image

Meni tale sploh ni slaba.
Mi imamo oranžno z belimi robi, in rjavimi črtami.Bom malo poslikala, da boste vidleuser posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
20.4.2007 9:16:48   
tevža
tejcha - meni tvoj predlog v celoti ustreza; tako datum kot lokacija.

zdaj se greva z Matevžem malo igrat, potem pa ven na sončka. mislim, da bova danes kosilo in glavno spanje preživela kar zunaj. sva do večera sama, tako da bova dan res maksimalno izkoristila po sončku.

pa-pa

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
20.4.2007 9:45:45   
ajne
hojla,

ajdica mi je ponoči nekaj kuhala (no, na 37,5), zdajle ima samo še mejno (37) vendar bova danes doma in se samo crkljali... da se kaj ne skuha!

hm... kar se datuma za srečanje tiče, pa bi prosila, če je možno, da ni na četrtek, ker imava midve vsak četrtek plavanje. katerikoli drug dan v tednu pa mi je ok. tko da me tri v četrtek 10.5. ne moremo priti.

tko na hitro.

čau

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
20.4.2007 9:50:02   
Tejcha
A 37,5 je pri malčkih že vročina? A ni od 38 naprej? Mi še nismo meli nč od tega (trrrkam), sam se mi zdi, da se to še ne tretira kot vročina od tavelikih...

Ajne, kaj pa sreda, 9.5?

Dejte še ostale napisat, kaj mislite... Vidim, da ste prisotne, :)

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
20.4.2007 9:52:57   
dalin
user posted image
Še jaz se oglašam,da ne bom preveč zaostajalauser posted image .Današnjo noč smo lepo prespaliuser posted image ,prejšno se je pa kar dvakrat zbudil.user posted image Pa ne za jest,samo malo za pocrkljati pri meni.Je pa včeraj pririnil že drugi zobek venuser posted image user posted image user posted image ,tako da mislim da je to bil vzrok zbujanja.

Moram pa se pohvaliti,da s 4-5 manjšimi obroki na dan in veeeeliiiiko vode,kar pridno kg zgubljam in tudi šlaufek počasi zginja.Tako da upam,da se ga znebim v dveh mesecih.Je pa res da po tanovem zjutraj ob 6 ustanem,grem na sobno kolo,potem 150 trebušnjakov,pod tuš in z vsemi štirimi(tukaj mislim otroke,ne plazenje po tlehuser posted image ),peš v šolo in vrtec.Sem pa tudi jaz razmišljala o pilatesu,pa nimam pojma kakšne vaje je treba izvajatuser posted image .Tako da,Dajanax in Yennika,prosim na dan z besedo.

Upam da mi uspe danes do frizerke priti,čakam da se user posted image  zbudi,se naje in greva.Drgač ne morem,kot pa da ga s sabo vzamem.Pa saj bo priden.
Vam se moram pa še malo potožiti.Sem bila včeraj popoldne zunaj pred hišo,jaz in moji 4 sončki,pa tašča,pa dve sosedi.Ena od njiju je vodja vrtca in vzgojiteljica v našem vrtcu.In ko se tako pogovarjamo me vpraša če je Žan priden.Pa sem reklja da ja,pride pa včasih dan ko njega držim v eni roki,kuhalnico pa v drugi.Pa je čist znorela,baba stara,da kaj mislim,kaj bo ko bo šel v jeseni v vrtec,da če mislim da mi ga bodo tam tudi nosile,pa da jih je 14 v skupini in če bo naš edini ki bo jokal,bo pač cel dopoldan jokal,......bla,bla,bla.Sem rekla da nisem s tem mislila,da ga imam cel dan na rokah,ampak recimo kakšnih 10-15minut,pa da ga bom do jeseni že odvadila.Pa mi je rekla,da ga nimam kaj nositi,ampak naj ga dam na tla,pa naj se dereuser posted image .Nimaš ga kaj crkljat.user posted image Kaj, sem rekla,če ga ne bi hotela crkljati,ga tudi ne bi imela.Nisem ga zato rodila,da se bom pa zdaj do njega mačehovsko in hladnokrvno obnašala.Je moj otrok in moja stvar kaj in kako bo.Na koncu sem ji pa še rekla,da bo vidla kako bo pri njih,ko bodo imeli vnuke,če jih bodo sploh imeli,saj od njenih dveh sinov itak ni ničuser posted image .
Ja,priznam malo sem bila nesramna,ampak vsak naj se zase briga.Pa se sploh ne sekiram tudi če mi je "doživotno" zamerila.Kaj pa misli,če sem tri pokonci postavila in jih vzgojila,niuser posted image  da ne bom še četrtega.Uf,pasalo se je spihati.
Zdaj moram iti pauser posted image ,kdaj bom pa kajuser posted image  pa ne vem.Kupček se vztrajno veča,jaz pa nič.
Se pišemo
   user posted image

< Sporočilo je popravil dalin -- 20.4.2007 10:05:49 >

Žan 27.09.2006

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
20.4.2007 10:00:38   
ajne
tejcha, vse kar je nad 37 je stanje, ko je treba postati pozoren, ker se očitno nekaj dogaja. nad 38.5 pa vročino pri tamaučkih zbijamo. no vsaj jaz se držim tega.
tko da stanje seveda ni alarmantno, vendar bova danes raje doma, kot pa da na kakem vetru res kako neumnost faše. drugače pa se ji tole seveda sploh ne pozna in je ravno tako dobre volje kot vedno.

sreda 9.5. pa bi bila meni super.

čau

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
   [Brisano sporočilo]
20.4.2007 10:35:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 3207
20.4.2007 10:53:25   
julam
Ojla!
Da se še jaz na hitro pofočkam. Vidim, da imate ene že prave atlete doma. No, naš je pri ta levih. Je bil že ta velik bolj počasen, tako da se ne sekiram preveč.
Naš user posted image se je končno naučil kotaliti, pa stabilno sedi, tako da lahko prakticirava hranjenje v trip trapu (kadar bratca ni doma). Po novem vstajamo pred 6 in ni šans, da bi še kaj potegnil. Ga pa ob 9h potem že zmanjka za prvo kitico. Tako da se zdi dan kar naenkrat zeloooo dolg. Noči so različne, včasih je treba dudico podat le 1x, drugič je ob 4h tak halo, da pristaneva na kavču. Skratka, sem obupala inse prilagajam razmeram. O zobkih ne razmišljamo in jih ne kličemo. Itak ima izredno močne čeljusti in ugriz in lepo prežveči tudi večje koščke (meso, kruhek, kuhane rozinice,...).

Glede piknika je meni za1x vseeno glede datuma (itak mi bo kaj vmes prišlo, kot ponavadi user posted image ). Ajne, me veseli, da si omenila možeka - namreč tudi jaz si ne predstavljam, da bi moj prišel. Že tako misli,d a sem malo usekana s tem forumom in si ga sploh ne upam vprašati. Mi pa ustreza celjska regija, ker potem lahko popokam še tavelikega (in ga potem peljem k tašči na popoldanski počitek, ki ga še kar potrebuje).

Vidim, da sem med najbolj pritlikavimi s svojimi bogimi 158cm (zraven nosim 46kg, mi kar ustreza, pred prvo user posted image jih je bilo 43). Ah, strup je v majhnih flaškah. user posted image

GH: končno sva na menu dodala mlečni riž, da je vsaj malo več mlečnega v prehrani. Naredim ga pa z jabolkom, rozinami in cimetom, da je bolj okusen. Ker naš user posted image ne prenese adapt mleka in ga moram kar fajn zakamuflirat, da poje. Pa jogurtek je tudi vedno bolj količinsko, ga zmešam z banano in mu je fajn. To pa mislim , da je vse, kar je novega v tej smeri. Aja, zjutraj z mano zajtrkuje kruhek, pa mu ga malo namočim v malinovo/ribezovo marmelado. Jao, se sliši cmokanje do sosedov.

tole je pa naš noričkar, še dobro, da so bile pikice na obrazku čisto majcene:

user posted image

glih se je na nosek skotalil, alarm...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
20.4.2007 13:07:50   
Anika_24
Ojla!

Kako lep dan. Lana je to noč prespala in dolgo spala, ob pol sedmih je jedla, potem pa podaljšala do devetih. Bravo Lana! user posted image  Zato je svoje dopoldansko spanje prestavila iz desete, enajste na poldne.
Tejcha, ja res sem ponavadi kar dolgo budna, verjetno navada. Redko grem spat pred polnočjo. Ampak zelo rada spim, predvsem zjutraj, izjema so ta krasna jutra, ki jih enostavno ne moreš prespat. Glavni razlog je pa seveda budilka, ki sliši na ime Lana. Je pa k sreči »nastavljivo prilagodljiva«. user posted image  Z igračami in stekleničko se da podaljšat vsaj za kako urico, če so mamine uče še preveč zaspane. Saj res, Tea a Ti si prav iz Velenja ali okolice, ker imaš do Jame Pekel pet minut vožnje? Jaz mam namreč kakšne tri, pet minut, da nisva mogoče sosedi? user posted image
Tevža – sprehod, tole vreme res vabi, danes imam doma delo, kako si pa Ti čez vikend? Mi imamo vikende ponavadi v troje, ampak morda bo imel user posted image nek opravek jutri oziroma v nedeljo popoldne.
Tanyka, tudi jaz pogrešam veliko čvekic. Le kam so se skrile? user posted image
Dalin – uh, takšnega odziva pa jaz res ne bi pričakovala od vzgojiteljice, celo vodje vrtca. user posted image  Koga ima človek raje kot lastnega otroka? In če njega ne boš cartal in razvajal z ljubeznijo koga pa boš (da ne bo pomote, razvajane v pravem pomenu besede). Ko je čas za to, se že navadijo in naučijo biti drugje in z drugimi otroki. Saj zato pa dandanes uvajamo otroke v vrtec postopoma. Kot vodja vrtca bi to skoraj morala vedet. Če imajo pa kdaj slab dan, jočejo in želijo k mami, so pa tam za to, da jih pomirijo in zamotijo. Mogoče sem bila malo stroga, ampak sama sem delala z otroki in vsaj približno vem kako se stvari streže. Dokaj mlada sem začela delat z njimi, na začetku prestrašena, ampak z voljo se vse da. Nikoli pa se ni zgodilo, da bi imeli kar vsi naenkrat solzne obraze, enemu ali dvema se pa takrat že bolj posvetiš. Sploh je pa toliko možnosti - od igric, igrač, igrišča, navseadnje spoznaš otroka in veš kako mu čas najhitreje mine in kaj ima najraje.
Sončica – upam, da si boš kljub obilici dela vzela eno popoldne prosto in ga preživela z nami. Hiša, ki so jo prilepila, je pa všeč tudi meni - ni klasična, niti preveč moderna.
Piknik - jaz sem za vikend, če bomo seveda družinsko to organizirali, se pa malo razpišite kje bi katera imela najraje, da naredimo »top listo«.

Sončen pozdravček!

Mi2

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
   [Brisano sporočilo]
20.4.2007 15:29:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anika_24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3210
20.4.2007 16:54:55   
tevža
hoj, mlade dame!

midva sva se potepala in potepala...prevozičkala celje po dolgem in počez...razmišljam, da bi se en dan odpravila do žalca. hmm, to bi bil kar mali maraton.

danes mi je pa poštar prinesel presenečenje - plačilni nalog za prometno kazen. in ugotovila sem, da so naju slikali na avtocesti, 15.3., ko sva se vračala domov iz našega zoo-ja user posted image . ah, jaa, namesto 100km/h, sem vozila 115km/h. ni kaj, kazen mora biti vzgojna user posted image

glede piknika načeloma tudi nama paše sreda, 9.5., sicer pa se bova že probala prilagoditi.

anika - vikende smo mi trije družinsko udejstvujemo zadev, tako da bi nama bolj ustrezalo med tednom. no, upam, da se kdaj že uskladiva.... user posted image

se tipkamo......

pa-pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
20.4.2007 18:28:35   
*anč*
ola, punce!
me par dni ni blo pa sm mela toooook za prebrat. zdej, k je tko lepo vreme sva velik zuni, pa tristan si je ukinu popoldansko spanje(čeprav ga nujno rabi) in je popoldne malo bolj zahteven. se boji da bo nevemkaj zamudil, če odspi pol urce. dans sva se full dojila, ker mi ponavad na joški lažje zaspi, ampak nič od spanja, bo šel pa zvečer prej, upam user posted image
anika  dobrodošla !!
lepo se mejte pa se tipkamo!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
21.4.2007 11:34:05   
Dajanax
Jutro! Ura je že enajst jaz pa prva na RRju?!?! Ja se vidi da je vikedn. Moja dva sta ravno odsotna - ena v pančigradu, en pa v trgovini in jaz imam čas da na hitro smuhnem na RR.

Piknik bi tud men odgovarjal bolj med tednom, pa tudi če bi bilo med vikendom bi najbrž šlo. Samo naslednjih 14 dni do tri tedne nič ne obljubim, ker bomo imeli delavce - fasada.

Yenika havla za link, sem vse naštudirala, hišo imam že narisano (način poslikave je znan), barve so še malo pod ???? Zbiramo med toplimi barvami: npr. bež+marelična, bež+rumena,... nekaj v tem stilu. Si pa ne morem pomagat, da ne komentiram želja nekaterih iz tiste teme?!?! Al so svinjsko bogate ali pa nimajo meje domišljije - ultra moderna hiša v gozdu??? Halo!! Sem se ob nekaterih slikicah kar zgrozilauser posted image user posted image , te ženske najbrž niso nikoli hiše delale...Pardon, same zaslužile denar s katerim so hišo delale...

Mi bomo danes najbrž spet na urgenco leteli (ko se zbudi), ker imam Vita spet oko zalepljeno, pa ves čas se ji solzi. Najbrž sem prejšnjič premalo časa kapljice dajalauser posted image

Ajne upam, da ste vročino zrihtali. V teh dneh je kar škoda notri tičat zaradi bolezi, ko je pa zunaj tako supersko.

Kile, kile, kile...Jaz držim 1-1,5 kg minusa pa tako rada bi še tele šlaufe odvrgla do morja... Volja pa usahne sam da se na tla spravim trebušnjake delat. Dlin pilates so posebne vaje v glavnem za krepitev mišic trupa s poudarkom na trebušnih. Saj je vse super, samo meni so stari trebušnjaki na tisoč in en način in tek v naravi še vedno zakon.

Dojimo se še vedno 4-5x dnevno, čeprav bi rada že na 2x zmanjšala. Se mi zadnje čase tako zariva med joške, da ne vem kako bo tole šlo na off. kakšen dan nama rata da se dojiva zjutraj, pa potem dva obroka nič (samo GH) popoldne pa se kar jokat začne zarad pohrešanja jošk. Ko ji priklopihm pa kar vzdihuje, gleda s tabelim, vleče kot nora....user posted image  Saj imava do septembra še čas da se čist odklopiva, ker zdaj je na silo ne bom odstavljala.

Sem zadnjič malo vpisala v klub tečkic, danes je sicer bolje, samo smo imeli vzgojne ukrepe... Dve noči se je ponoči prinčipesa zbudila ob pol štirih, sem jo k sebi vzela in je spala naprej kot top (jaz zraven pa na eno oko). Tretji večer pa sva se borile od pol štirih do pol petih. Nikakor ne zaspat nazaj, jaz pa je nisem hotla k seb vzet, sem ji dudo dajala, pa za rokice držala, pa božala,... Če je 6 mesecev celo noč lepo spala, tudi zdaj ne rabi nočne zize pa crkljanja v postelji pa nama sredi noči! Moram pa priznat da tale šola ni ravno prijetna za mamine živčke, mi je bilo kar hudo, bi jo tako k sebi stisnila, ampak...
Skratka po dobri uri je zaspala, jaz pa tudi in četrto noč smo imeli mir!!! Upam
da bo danes tudi tako.
Je pa zdaj v postelji postala že taka akrobatka da se za 90 stopinj obrne in potem buta z nogami in z glavo v stranico in se tako zagozdi...

Evo cel roman sem napisala, kuhna pa je še vsa razmetana... Grem na delo!
Uživajte!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
21.4.2007 15:30:48   
Dajanax
No, zdaj imamo pa še vročino. Se prijavljam tokrat v klub bolančkov.

Sem ji izmerila in ima 38, pa svečko iz nosa, oko solzno... Zdaj jo ohlajam, da bi vročina spustila. P pravi, da je najbrž kakšna virozica al pa zobki. Če ni nad 38,5 se nič ne daje, če je več pa Daleron ali Calpol. Ko je nad 39 pa k zdravniku, ali pa če je več dni npr 38,5 tudi.

Evo tole je iz prve roke, če bo katera kdaj v podobni dilemi.

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
21.4.2007 19:00:48   
*anč*
 dajanax    pozdravte se čimprej!!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
21.4.2007 19:50:06   
ajne
hojla,

no mi smo pridelali kar "zabavno" vročino. je imela danes do 38.8, sem zbijala s paracetamolom (svečke) in zdaj spi. bomo videli kakšna bo noč. če jutri ne bo ok, gremo k P. tako da moj kratek dopust v Fiesi odpade. upam, da se pocajtamo do četrtka...

eh, in spet sem solo... ati je spet na hokeju (ma niti pravil po mojem ne pozna, sam služba je služba in družba očitno). sem tok jezna, da kar piham...

ampak se tolažim, da je jutri nov dan in upam, da bo boljši kot včerajšnji in današnji...

lahko noč...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
21.4.2007 22:20:38   
Tanyka
user posted image

Samo na hitro vas pozdravim, da nas ne vrže na drugo stranuser posted image .

Kje pa ste vse klepetulje???????

VIKEND je vzrok za zatišje na rr-porednice user posted image user posted image user posted image

No jaz sem komaj zdaj malo boljša.Sem prišla zjutraj ob 4 domov, pa sem cel dan hodla, kot zmaj.
Se mi zdi, da so mi  te čage že čist mimouser posted image user posted image user posted image .
No pa saj bi šlo, če bi lahko pol čez dan malo spala, ampak ne gre.Otročki zahtevajo svojeuser posted image .

Vsi bolančkani-čimprej se pozdravite

user posted image

Grem počasi proti postelji

Lahko noč

user posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
21.4.2007 22:39:38   
yennika
No mogoče pa meni rata, da nas vržem na drugo stran.user posted image

Smo se cel dan potepali v Mb, smo nabavli malemu nov avtosedež.Kupla sma maxi cosi priori xp, za 187 E, za vsakih 50 E je 5 E bona v BC.Ga bomo juti sprobali, jupi.user posted image Že vse vozite malčke v avtosedežih.Mi imamo lupinico tudi MC cabrio in mu je še vedno prav.Tako, da zaradi tega še ni bilo neke sile...se pa zelo obrača, ker ga je začela zanimati okolica.

Tejcha user posted image  lokacija, se kar prijavim za srečanje v Veleju.Sicer mi je Mb bliže, pa vendar...super, za datum je meni vseeno,v glavnem, da ujamemo lep sončen dan.

Pa kaj so ga začeli vaši sončki sračkati z vročinami in prehladi?user posted image Držim pesti, da se takoj pozdravijo.

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
21.4.2007 22:42:11   
yennika

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           - KlemeN
02.09. ZALA ADL          -  Zala
            NATAŠI              - Timotej

03.09. TANYKA             Rene
            BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
07.09. ZVEZDA06         - Ema
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                 - Tilen
11.09 žIŽA                    - Urban
14.09 ANIKA_24          Lana 
15.09. ALENKA11         - Aleksej
15.09.*ANČ*                - Tristan
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA            - Benjamin
22.09. TEVŽA                 - Matevž
23.09. SANJAS               -Maks Oliver
25.09. ROSE22             - Neja
26.09. AJNE                  - Ajda
27.09. DALIN                 - Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA             - Tilen
03.10. *LINA*             - Tristan

18      user posted image in

10     user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
21.4.2007 23:20:39   
borovnička
Helou!

Kako lepo vreme, bi bil greh bit doma! Se tudi tu na RR pozna, da smo več ali manj. Razen tistih, ki jim vročina ne da miru.user posted image Čimprej se pozdravite!user posted image

Ne vem, če sem že povedala, ampak mi tudi hodimo na plavanje in Nik ponori, ko zagleda vodo.user posted image Mene v bistvu sploh ne rabi.user posted image Kak ga dam v vodo, začne čofotat in ogledovat male damice, ki čofotajo okrog njega.user posted image Tako, da komaj čakamo torke, da gremo čofačof.user posted image
user posted image

Piknik... a potem velja 9.5.? Joj jaz tistega konca nič ne poznam, boste morale mal bolj podrobno napisat. Npr. kakor, da bi enemu tujcu, ki res nima pojma razlagale ok?user posted image Prideva pa sama z Nikom, ker najin ati, če ni v šoli pa dela.user posted image Ja gradbeniki pač.user posted image Se jim je sezona odprla.

Avtosedež... midva sva prejšnji mesec kupila od Bebe Comfort in od takrat naprej se mali vozi v "tavelikem" sedežu.user posted image Pravi frajer je zdaj, ko lahko opazuje svet skozi okno. Čisto vse mu je zanimivo. Jajčke sicer še ni prerastel, ampak zakaj bi ga tja noter tlačila, ko je pa sedež tako udoben.user posted image

Tanja, kje ste ga čagali? Uuu meni bi tudi pasalo it kaki vikend malo...user posted image se niti ne spomnim kdaj sem bla nazadnje. Na piknik pa grete ne?user posted image

Aja, pa moram se pohvalit, da mamo nove čeveljčke.user posted image No bolj sandalčke. Dedi kupil.user posted image Nik bi že kar hodil. Če ga primeš za rokice že tako lepo korakauser posted image in lump se že kar spušča, bi že kar sam letel, pa še stoji ne glih ne vem kak.user posted image

Nič, malo sem se le oglasila. Grem še perilo obesituser posted image , pod tuš, mal atija pocartatuser posted image , pol pa spat.user posted image

Nočko.

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
22.4.2007 7:10:24   
Tanyka
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: borovnička

Tanja, kje ste ga čagali? Uuu meni bi tudi pasalo it kaki vikend malo...user posted image se niti ne spomnim kdaj sem bla nazadnje. Na piknik pa grete ne?user posted image

Na ribičijiuser posted image .
Na piknik pa gremo ja ,ja.
Se itak ne mormo zmenit za kofetka.Imaš v sredo čas bi prišla z Nikom do meneuser posted image .Pa bomo malo tu okrog vozičkali-------javiuser posted image

Benjamin in Matevž vse najboljše

user posted image

Nič, grem nardit zajtrk, in potem ,............

user posted image

ČAO ČAO

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
22.4.2007 8:18:26   
Tejcha
Jutro!

No, zgleda, da sta lokacija in datum našega srečanja določena (juhuuu!!!):

Naslednje srečanje Septembrk 2006 bo

v sredo, 9.5.2007,

na Škalskem jezeru v Velenju.

Manjka nam še ura... Ob 11ih? Prej, kasneje?

Če slučajno katera ne ve točno, kje to je, naj mi na ZS pošlje naslov in pa mail, pa bom poslala zemljevid s točnimi navodili. Ker ste iz različnih koncev Slovenije, se boste v Velenje pripeljale z vseh vetrov...

Dajmo en seznam naredit... Dejte kr citirat, pa se zravn dopište...

Pridemo:
Tejcha s Tilnom

Vsi bolančkani se čimprej pozdravite! (tudi mene je že napadel "dobri stari kašelj" in sedaj sem pečena najmanj za kakšen mesec... in to je vsako leto ob menjavi vremena mrzlo/toplo in kontra... Pa ne grem več k zdravniku, ker me je 5 let zapored dohtrca gledala kot da sem čudo z drugega planeta, ker hodim k njej, ko pa sem zdrava... 2 meseca kašljanja pa zame glih ni neko normalno stanje...grrrr)

Slavljenčki pa: VSE NAJLEPŠE!

Lepo nedeljo!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
22.4.2007 8:19:28   
Tejcha
A še kr ni nova stran???

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
22.4.2007 10:39:13   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: ajne

hojla,

no mi smo pridelali kar "zabavno" vročino. je imela danes do 38.8, sem zbijala s paracetamolom (svečke) in zdaj spi. bomo videli kakšna bo noč. če jutri ne bo ok, gremo k P. tako da moj kratek dopust v Fiesi odpade. upam, da se pocajtamo do četrtka...

eh, in spet sem solo... ati je spet na hokeju (ma niti pravil po mojem ne pozna, sam služba je služba in družba očitno). sem tok jezna, da kar piham...

ampak se tolažim, da je jutri nov dan in upam, da bo boljši kot včerajšnji in današnji...

lahko noč...

Oj ajne??? KAko ste danes?? Je vročina padla?

Pri nas je včeraj šla samo še navzgor in ob 21h smo pristali na 38,7, sem ji dala Calpol in je hitro padla na mal več kot 37. Ponoči se je zbujala na cca 2h, sem ji popravila dudo in je drnjihala dalje. Zjutraj je imela oko čiiisto zlimajno in ogrombno gnojčka na trepalnicah, vročine ni več, je pa začela kašljatuser posted image user posted image user posted image

Sva jo z user posted image  kar popokala in smo šli k P. Opazila je samo pordelo grlo, ampak ne toliko da bi ji kaj dala. Tudi za oko tokrat nismo dobile ničuser posted image user posted image  Samo fiziološko in mleko v oko. Naj bi bila viroza ali pa rast zobkov?!?!?
Glavno, da ni še kaj v ušeskih pa da ni grlo še bolj vneto! To bomo že pozdravili...

Se beremo, tazdravi pa kar hitro ven na sončka, mi ga bomo samo skozi okno opazovali!

< Sporočilo je popravil Dajanax -- 22.4.2007 10:48:20 >

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
22.4.2007 10:41:27   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha
Naslednje srečanje Septembrk 2006 bo

v sredo, 9.5.2007,

na Škalskem jezeru v Velenju.

Manjka nam še ura... Ob 11ih? Prej, kasneje?

Okrog 11ih bi blo kar qul, me južnjakinje rabimo cca uro pa pol, pa preden se spokamo... Udeležbo potrjujem!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?