dalin
|
Še jaz se oglašam,da ne bom preveč zaostajala .Današnjo noč smo lepo prespali ,prejšno se je pa kar dvakrat zbudil. Pa ne za jest,samo malo za pocrkljati pri meni.Je pa včeraj pririnil že drugi zobek ven ,tako da mislim da je to bil vzrok zbujanja. Moram pa se pohvaliti,da s 4-5 manjšimi obroki na dan in veeeeliiiiko vode,kar pridno kg zgubljam in tudi šlaufek počasi zginja.Tako da upam,da se ga znebim v dveh mesecih.Je pa res da po tanovem zjutraj ob 6 ustanem,grem na sobno kolo,potem 150 trebušnjakov,pod tuš in z vsemi štirimi(tukaj mislim otroke,ne plazenje po tleh ),peš v šolo in vrtec.Sem pa tudi jaz razmišljala o pilatesu,pa nimam pojma kakšne vaje je treba izvajat .Tako da,Dajanax in Yennika,prosim na dan z besedo. Upam da mi uspe danes do frizerke priti,čakam da se zbudi,se naje in greva.Drgač ne morem,kot pa da ga s sabo vzamem.Pa saj bo priden. Vam se moram pa še malo potožiti.Sem bila včeraj popoldne zunaj pred hišo,jaz in moji 4 sončki,pa tašča,pa dve sosedi.Ena od njiju je vodja vrtca in vzgojiteljica v našem vrtcu.In ko se tako pogovarjamo me vpraša če je Žan priden.Pa sem reklja da ja,pride pa včasih dan ko njega držim v eni roki,kuhalnico pa v drugi.Pa je čist znorela,baba stara,da kaj mislim,kaj bo ko bo šel v jeseni v vrtec,da če mislim da mi ga bodo tam tudi nosile,pa da jih je 14 v skupini in če bo naš edini ki bo jokal,bo pač cel dopoldan jokal,......bla,bla,bla.Sem rekla da nisem s tem mislila,da ga imam cel dan na rokah,ampak recimo kakšnih 10-15minut,pa da ga bom do jeseni že odvadila.Pa mi je rekla,da ga nimam kaj nositi,ampak naj ga dam na tla,pa naj se dere .Nimaš ga kaj crkljat. Kaj, sem rekla,če ga ne bi hotela crkljati,ga tudi ne bi imela.Nisem ga zato rodila,da se bom pa zdaj do njega mačehovsko in hladnokrvno obnašala.Je moj otrok in moja stvar kaj in kako bo.Na koncu sem ji pa še rekla,da bo vidla kako bo pri njih,ko bodo imeli vnuke,če jih bodo sploh imeli,saj od njenih dveh sinov itak ni nič . Ja,priznam malo sem bila nesramna,ampak vsak naj se zase briga.Pa se sploh ne sekiram tudi če mi je "doživotno" zamerila.Kaj pa misli,če sem tri pokonci postavila in jih vzgojila,ni da ne bom še četrtega.Uf,pasalo se je spihati. Zdaj moram iti pa ,kdaj bom pa kaj pa ne vem.Kupček se vztrajno veča,jaz pa nič. Se pišemo
< Sporočilo je popravil dalin -- 20.4.2007 10:05:49 >