Tejcha
|
Ojla! Princes, men so tud ble zlo všeč pesmice. Kot lahk vidiš so z različnih CDjev (izbrala sem talepe, ker vsega pa tud ne bomo sukali, :) ) in sem še vedno na preži, če najdem kje kaj luštnega. Da še z ostalimi deliva našo BIBO, ker je res taboljša verzija: Zadnjič našla tole(no, mnde je blo tak - lahk sm pa mal priredila... nimam pojma, ker ne vem več, kje sem brala): Biba leze, biba gre, da bi prišla do gore. Do gore, do Biser gore, kamor nihče drug ne more. (tole sem znala že od prej) Biba leze, biba, kamor pride, vse poje. Tovor nosi, osel ni, hiško nosi polžek ni, brke nosi, pa ni muc... Biba dela: BUC - BUC - BUC! (tole mi je pa kjut in tud Tilen se smeji kot navit, :) ) Srečke ste tiste, ki se "borite" s parimi kilogrami... (men se itak zdi, da vam nč ne fali... :) ) Js sem se sebe sedaj resno lotila in imam do poletja namen spravit dol še 15, potem pa še najmanj 10... ampak.. kje je še to... :( Se pa moji obiski fitnesa precej poznajo pri moji kondiciji in tud šlaufek počasi izginja... Že prej sem poskušala milijon načinov, kako se spraviti v red, pa sem potem vedno dobila več nazaj... Upam, da bo zdej tole viden napredek... Rolerji+voziček: men se to ne zdi nič hudo strašnega, če seveda govorimo o "turistični" vožnji in ne dirkanju... Sama še nisem poskusila, ker morm najprej zamenjat kolesa na rolerjih (ta pa še niso pršla na vrsto...)sva pa tudi s tem namenom vzela voziček z zavoro. Dajanax, meni so sicer najbolj všeč bele fasade (mogoče v kombinaciji s sivo), všeč mi je pa tudi (res nežna) pistacija ali pa marelična v kombinaciji z belo . Ko razmišljaš o barvi fasade, je po mojem mnenju ključnega pomena, da preceniš, kako se bo ta barva vklopila v celotno naselje... Pri nas (še doma doma) so namreč sosedje izbrali tole barvo... Sej vem, da nobenga nč ne briga, sam... mal je bla huda. In to pred 10imi leti, ko s bile "moderne še klasične barve.".. Zdej pa ne znam normalne črne nazaj naštimat... Grem še solato pripravit, ker pride potem že iz službe, js pa šibam migat. Papa