frrrr
|
punce, naš mali je pa sam zaspal tut na joški mi dans ni nikoli zaspal... ko ne je več, ga odstavim, primem za rokico in božam po glavci, pa zaspi v parih sekundah no, danes se je pa napapcal, zaspal... pa se je čez minutko prebudil... sm šla v sobo, ga mau božala, pa se ni mogel odločit ali bi spal al ne (moja napaka, da sem pustila vrata odprta in so se pri BB full neki drli, pa je firbčno poslušal)... sem prižgala zvezdico, mu dala lupčka in odšla iz sobe... ko je nehalo pet sm šla pa pogledat in je mali mirno spal prav ponosna sm nanj... ponavadi je na joški zadremal, pol pa v posteljo... zdej pa brez tega aja, pa čez dan je spal 2x 30 minut na sprehodih in 1x 2 uri to naš ne zna, saj je do zdaj po pol urce vedno učke odprl - no, zdej ga učim - v knjigi piše, da moram kak teden vztrajat in mu vsakič, ko se zbudi pomagat nazaj zaspat, pol bo pa že sam znal moci, a moremo zdej še navijat, da jim bo tvoj izpit všeč altati, uživaj in pozdravi tasho! punce js se tut poslavljam.... do ponedeljka ne za tk dolgo kot altati... zjutraj gremo na morje do nedelje... morm menda js peljat, da ne bom pozabla kako se avto upravlja no, zato dans ne bom predolgo tu čepela, da ne zaspim za volanom. bil lep dan, bla na dveh luštnih sprehodih... papcali korenje, zvečer kašico riž-koruza - okus je enak kot brez koruze, je pa tut od Milupe in se z vodo meša... pa magični lonček smo 2ič sprobali in mali že kr mau ve kako to deluje in si tlači lonček v usta, nastavek na začetku uporablja kot je treba, potem začne pa drgnit dlesni z njim moci - včerajšnje posledice: poleg tega, da sm vsa popečena, se je še Jaša naučil od tvoje Zoje kako se pljuva pa ne vem kdaj vglavnem zelo fajn je jest kašico
|