Pikabu
|
Se vidi, da je lepo vreme in ste vse zunaj. Mi smo preživeli lepo dopoldne na sončku, ob kofetku, v dobri družbi. Zdaj se mi pa ne da kuhat. Ema noče spat, na srečo je vsaj Maks zaspal. Grem pospravljat premajhna oblačila od obeh otrok, ko se pa Maks zbudi, pa še malo ven. muki, carica si, da ste prišli. Pa res za moža, da vas je pripeljal. Pa super, da ni panike glede kilaže. Boste imeli manekenko. Moci, držimo pesti, da narediš izpit. nanica, res lepe sanje. Tudi jaz vse bolj čutim, kako ste postale del mojega življenja. Lu, ti kar "teži" za piknik, se bomo vsaj kaj zmenile. Je oko kaj boljše? Kaj pa Maja? Ima še vročino? vava, kako ste opravili pri zdravniku? Držim pesti, da je samo prehlad. _andreja_, barby, luštkana fantiča , pa super, da sta se našli. Naslednjič se pa vidimo, a ne? Frrrr, beki, sporočim, ko se bomo kaj po LJ potikali. altati, maxica, @lina, gaya, arabela, piskot, viv, lucika, mis (a sem še katero pozabila?) vas omenjam.... Zdaj grem pa res tista oblačila pospravljat. Uživajte.