|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  553 554 [555] 556 557   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.4.2007 21:05:10   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

zdaj pa še eno resno vprašanje, da ne bo sam čvek tle gor:user posted image

če sladkate otrokom (npr. kamilice) - s kakšnim sladkorjem sladkate?

@lina, Jaša zaenkrat še nič ne pije oz. pije na mojih dveh prijateljicahuser posted image .
Ko pa bopil še kaj drugega in ko se bom odločila, da mu sladkam, bo pa to vsekakor RJAVI SLADKOR.
Se mi zdi najbolj zdrava izbira!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 13851
20.4.2007 21:05:35   
moci

zdaj pa še eno resno vprašanje, da ne bo sam čvek tle gor:user posted image

če sladkate otrokom (npr. kamilice) - s kakšnim sladkorjem sladkate?

jaz sem v trgovini našla od Matika Fruktozo...ti instant čajčki majo tudi notri fruktozo za sladkor... pa nisem upala kupit, ker sem brala, da je "največji naravni vir fruktoze sta med in sadje"...

Medu ne smejo dobit pred 1. letom...ni pa nikjer pisalo konkretne sestavine (npr. 10% medu in blablabla)user posted image

ammmm. jaz mam instant čaj. če sladkam pa ponavadi z rjavim sladkorjem.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 13852
20.4.2007 21:06:50   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

O Moci, sem ravno to želela vprašat - če še nosite modrce za dojenje??? Jaz bi počasi kakšnega normalnega začela nosit, čeprav v svoje, stare dobre, še ne stlačim vsega bogastva.user posted image  

s tem se tudi jaz ubadam - v teh poletnih majčkah se te blazinice prav grdo vidijo, pa modrci tudi niso glih za take majčke user posted image
js pa že kdaj oblečem normalnega... imam samo 2 za dojenje (enega belega in enega črnega) in če ne perem vsak dan (izmenoma belo, temno), oblečem potem normalnega... so mi pa prav vsi, ki sm jih v nosečnosti nosila... se mi zdi, da sm takrat še večje joške imela user posted image
se pa res grdo vidijo blazinice, pa modrci joške nekam povesijo user posted image user posted image no, če malega nase naslonim, se mi zdi, da mi joške potlači do popka user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 13853
20.4.2007 21:07:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

na, zdaj bo pa maxica altati vse zašpecala, če jo bomo opravljale user posted image user posted image user posted image user posted image

točno tako, le pazi se BB-MA  te gledauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13854
20.4.2007 21:11:08   
frrrr
barby, lep krst vam želim!

punce lepo spite! sladko sanjajte!
pa lep vikend!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13855
20.4.2007 21:11:34   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

moci - včerajšnje posledice: poleg tega, da sm vsa popečena, se je še Jaša naučil od tvoje Zoje kako se pljuva user posted image pa ne vem kdaj user posted image vglavnem zelo fajn je jest kašico user posted image user posted image

ja ja, zdej bova pa kr midve vsega krivi. sej je tud blaž pljuval, pa še kakšen user posted image , pa šimpanzi so tud. zdej je pa zoja vsega krivauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživaj na morju, pa srečno pot. ni treba pesti držat, da jim bo izpit všeč user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13856
20.4.2007 21:12:16   
*anč*
ola!
moci  tristanu sm polento zmešala z bučkami, ki jih je že navajen, tko da je jedu, sam morm priznat, da z malo manj naudušenja kot samo sadje al pa zelenjavo. pa tko sva packalauser posted image ! pa sej res ni preveč dobr... men je tok use brez okusa, k sm navajena bolj solit.
altati lepo se mejte!
arabela čestitam za mamamamama!!!user posted image user posted image user posted image   kok lepo!!
moj tristan sladko spi, tata je še vedno na pivici, jst sm pa kr zmatrana, ker je moj otrok ukinil popoldanski spanec. popoldne zaspi samo zuni za 15 min, ceprav se trudi,da ne bi, ker mu je na sprehodu zdaj vse taaaako zanimivo. ko se usedeva na kavico pa hoče nujno iz vozička! u kengurujčku mu je super, sam ne greva daleč, ker mi je težek in me pol full hrbet boli.  no zdej pa že nakladam... še ve kej napište!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13857
20.4.2007 21:12:57   
frrrr
no, še to: koga napovedujete, da bo šel pr BB ven? in za koga navijate, da gre ven?

js upam, da gre Sonja al pa Pero... en teden nazaj mi je bla pa punca še zelo všeč user posted image zdej pa upam, da gre ona user posted image matr sm čudna user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13858
20.4.2007 21:13:59   
frrrr
*anč* - lepo te je blo spoznati... pa tvoj Tristan je res en veliiiik cukrček... dej nam kakšno fotko pripopaj

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13859
20.4.2007 21:15:24   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

moci - včerajšnje posledice: poleg tega, da sm vsa popečena, se je še Jaša naučil od tvoje Zoje kako se pljuva user posted image pa ne vem kdaj user posted image vglavnem zelo fajn je jest kašico user posted image user posted image

ja ja, zdej bova pa kr midve vsega krivi. sej je tud blaž pljuval, pa še kakšen user posted image , pa šimpanzi so tud. zdej je pa zoja vsega krivauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživaj na morju, pa srečno pot. ni treba pesti držat, da jim bo izpit všeč user posted image

šimpanzov midva nisva gledala, ker sva se takrat na Martinu Krpanu dojila user posted image mogoče je pa res Blaž kriv user posted image nanica, a si ga videla mogoče, da napemu kaj kaže kako se pljuva? user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13860
20.4.2007 21:17:42   
frrrr
zdej pa res šibam user posted image grem gledat kobile, ki se za miss universe potegujejo user posted image začetek sm si ogledala, je bla orientalska muska, so vse hodile kot kamele user posted image  user posted image
no, sej ne rečem, da bi js bla boljša... ja bi bla, js bi se že na stopnicah zlomila v petkah in pol bi brez petk čist lepo hodila user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13861
20.4.2007 21:21:41   
Maxica
Mi imamo doma itak samo rjavi sladkor, ga pa res ful malo uporabljamo, le tu pa tam za kakšen čaj, če so kakšni obiski, sicer ga res skoraj ne uporabljamo. Lanu tako sladkam kamilice samo s tem sladkorjem. Med je baje res odsvetovan vsaj do enega leta starosti. Naj bi nekaj vseboval, kar pri tako majhnih otrocih celo škoduje. Sem že pozabila, v čem je fora.user posted image
Frrrr, tudi vi se lepo imejte user posted image . Lepo vozi. Jaz sem včeraj tudi kar po dolgem času sama vozila do Ljubljane. Me je bilo na začetku kar malo strah, kako bo, ampak saj hitro padeš v ta prav feeling, pa šiba.
Pri BB bi jaz najraje videla, da gre jutri Sonja domov. Mi je mal smotana ženska. Najboljša je bila res tisti teden, ko je bila tiho.user posted image
Pa bravo za Jašo, super vama gre to uspavanje. Pridna, pridna.user posted image
Pazite torej, kaj delate, Big Maxica vas gleda.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13862
20.4.2007 21:21:52   
moci

uote]IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

zdej pa res šibam user posted image grem gledat kobile, ki se za miss universe potegujejo user posted image začetek sm si ogledala, je bla orientalska muska, so vse hodile kot kamele user posted image  user posted image
no, sej ne rečem, da bi js bla boljša... ja bi bla, js bi se že na stopnicah zlomila v petkah in pol bi brez petk čist lepo hodila user posted image

[/quote] user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem pa mislila da so res kakšne kobileuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13863
20.4.2007 21:26:15   
moci
nam je pa tv crknu.. noče se prižgat :( bb pa že prej nisem vidla. nam kaže sam pop pa nacionalko, a kanal je pa črno beluser posted image je zmeri kaj bolj pomembnega od televizije za kupituser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13864
20.4.2007 21:29:54   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
 Med je baje res odsvetovan vsaj do enega leta starosti. Naj bi nekaj vseboval, kar pri tako majhnih otrocih celo škoduje. Sem že pozabila, v čem je fora.user posted image  

• Posebna oblika botulizma se pojavi pri dojenčkih zaradi uživanja medu, kjer se pogosto nahaja večja količina te bakterije.

Zdaj sem šla pobrskat kaj povzroča med in me je kar zmrazilo - botulizem je ohromitev mišic...grozno, groznouser posted image

(odgovor članu Maxica)
  • Neposredna povezava do sporočila: 13865
    20.4.2007 21:31:44   
    *anč*
    frrrr ti si res faca ... bom prpopala, sam da mi moj zmanjša sliko, sm tok smotana z računalnikomuser posted image user posted image user posted image
    lepo se mejte na morju!  pr BB sm pa istega mnenja kt ti, naj gre sonja al pa pero... joj, dobr da moj ne ve kaj pišem, ker bi reku da sm zmešana, k se z BB ukvarjamuser posted image , ne prenese, da to gledamuser posted image ...   sam si ne morm pomagat, sm firbec!

glede modrcev, teli za dojenje so res fuj, blek, sam so pa uporabni. tristan se še preveč doji, da bi mela une s kostjo, jih pa moj dragi zato najbolj pogrešauser posted image user posted image user posted image
    čao bao

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
    Neposredna povezava do sporočila: 13866
    20.4.2007 21:33:56   
    piskot
    frrr katero knjigo imas to? ker nase bitje tudi spi cez dan 2 × po pol ure, pa se to v vozicku. popravljam, v premikajocem se vozicku.

sadje, zelenjava itd. jaz sem martinu do vceraj samo kuhano dala, tako sadje kot zelenjavo. potem je pa babi poskusila njegovo rizevo kasico in je rekla, ce mu tole umetno stvar futras, mu pa lahko tudi za kosilo malo zelenjavo solis, ali pa polento. pa sem mu. res cisto miceno, pa vseeno je imela zadevscina vsaj malo okusa. decko je bil navdusen.

sladkala zaenkrat se nisem, me pa malo zanima, kako je z zacimbami. vcasih bi mu za spremembo mogoce dala malo cimeta v jabolko. a to gre, a kako?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
    Neposredna povezava do sporočila: 13867
    20.4.2007 21:36:01   
    nanica
    kaj pa je to pljuvanje? mi pa tega ne poznamouser posted image user posted image

ne, resno, spet je začel,in to na več načinov, vrti jeziček sem in tja, meni se zdi, da je mu je tristan pokazal nov način user posted image

joj so bistri naši user posted image , kako se znanje prenaša, če bo še v srednji šoli tako, se bomo še takrat srečevali in se vsi drenjali okrog najbolj odličnega. aja, saj ukinjajo učni uspeh. ja, kako bomo pa potem vedele?

moci, sem vedela, da boš dobro preplonkala na izpitu
    jaz sem se danes že uro in pol učilauser posted image user posted image user posted image

jutri pa pečem poltortice in praznujem pol leta -  a pride kdo na kos poltortice???

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
    Neposredna povezava do sporočila: 13868
    20.4.2007 21:38:59   
    frrrr
    IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

frrrr ti si res faca ... bom prpopala, sam da mi moj zmanjša sliko, sm tok smotana z računalnikomuser posted image user posted image user posted image
    lepo se mejte na morju!  pr BB sm pa istega mnenja kt ti, naj gre sonja al pa pero... joj, dobr da moj ne ve kaj pišem, ker bi reku da sm zmešana, k se z BB ukvarjamuser posted image , ne prenese, da to gledamuser posted image ...   sam si ne morm pomagat, sm firbec!

na shrani.si strani lahk naložiš fotko - klikneš browse, najdeš na svojem računalniku fotko in klikneš gumb pošlji datoteko... in potem link, ki je v 3. vrstici (za forum s predogledom) pripopaš v post, pa bo tuki takšna majhna fotka, s klikom nanjo se pa tavelika varianta pokaže.
    če pa ne želiš original slik kazat, pa lahk odpreš fotko s Paintom - desni gumb na fotko in open with, označiš Paint, odpreš... Image/Strech... določiš na kolk procentov želiš zmanjšat fotko

(odgovor članu *anč*)
    Neposredna povezava do sporočila: 13869
    20.4.2007 21:39:45   
    frrrr
    IZVIRNO SPOROČILO: piskot

frrr katero knjigo imas to? ker nase bitje tudi spi cez dan 2 × po pol ure, pa se to v vozicku. popravljam, v premikajocem se vozicku.

otroško spanje - brez joka v sanje

(odgovor članu piskot)
    Neposredna povezava do sporočila: 13870
    20.4.2007 21:40:10   
    piskot
    modrci so ravno nekje vmes. teli za dojenje so ze mal pregloboki, tisti iz nosecnosti cist presiroki, ta stari pa rahlo premajhni. se mi pa zdi trapasto zdaj za tele par tednov nove kupovat. tako da malo kombiniram. blazinic pa ne uporabljam. zato ker jih vedno pozabim namontirat. imam pac vcasih kaksen flek, sej sem po mojem upravicena user posted image , tko kot pri tistih bruhcih po hrbtu user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
    Neposredna povezava do sporočila: 13871
    20.4.2007 21:43:45   
    moci
    IZVIRNO SPOROČILO: nanica

kaj pa je to pljuvanje? mi pa tega ne poznamouser posted image user posted image

pojma nimam. se mi zdi, da je zrnec zadnjič nekaj o lamah govoriluser posted image

ne, resno, spet je začel,in to na več načinov, vrti jeziček sem in tja, meni se zdi, da je mu je tristan pokazal nov način user posted image

joj so bistri naši user posted image , kako se znanje prenaša, če bo še v srednji šoli tako, se bomo še takrat srečevali in se vsi drenjali okrog najbolj odličnega. aja, saj ukinjajo učni uspeh. ja, kako bomo pa potem vedele?

do takrat bo že petnajst šolskih reformuser posted image

moci, sem vedela, da boš dobro preplonkala na izpitu

jaz nisem plonkala. user posted image user posted image jaz ne plonkam. resno. enkrat sem, je šel predavatelj ven. plonkce si za vsak slučaj naredimuser posted image
    jaz sem se danes že uro in pol učilauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image yeee bravooooouser posted image

jutri pa pečem poltortice in praznujem pol leta -  a pride kdo na kos poltortice???
    a bo čokoladna? user posted image
    bi bomo pa mogoče šli jutri na jagodno pecivo v lj. a katera pride?

(odgovor članu nanica)
    Neposredna povezava do sporočila: 13872
    20.4.2007 21:44:07   
    frrrr
    uporaba soli, sladkorja...
    za sol mi je rekla patronažna, da ni kej narobe, če uporabljamo... sama soli ne pogrešim v hrani, ker sm kot majhna imela neslano dieto zaradi vnetja ledvic... mož pa pravi, da ima hrana drugačen okus, če je slana user posted image js ne vem v čem je razlika, zato nč ne solim
    za sladkor pa ni potrebe, ker mali ne ve kakšen je sladkan čaj in lahk tut nesladkanega pije... sama nikoli ne sladkam čaja, kakava, čokolina... zato ga tut malemu ne bom... če bo pa zaprt, vas bom pa takrat nagledovala kaj nej naredim user posted image

(odgovor članu piskot)
    Neposredna povezava do sporočila: 13873
    20.4.2007 21:44:32   
    nanica
    mi pa ne gremo na morjeuser posted image user posted image  ta vikend
    mož ima prehud seneni nahod, pa smo bolj noter,
    pa še dedek ima praznovanje 94. rojstnega dneva v nedeljo
    kakšna ideja, kaj naj mu nesemo za darilo?

uživajte vse, ki greste k morju, pa namočite nogice še za nas
    a ste se depiliraleuser posted image  

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
    Neposredna povezava do sporočila: 13874
    20.4.2007 21:45:34   
    moci
    frrrr, a ti ne spiš?

(odgovor članu moci)
    Neposredna povezava do sporočila: 13875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  553 554 [555] 556 557   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  553 554 [555] 556 557   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
    Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
    BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
    Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.