muki1
|
No, skratka punce. Jaz sem včeraj preživela čudovit dan. Kot bi rekla ena tu na našem forumu - in ni mi žal. Saj tudi ni tako daleč do Ljubljane, da se pri v 2,5 uri normalne vožnje, ampak mi smo si kar vzeli čas, saj nikoli ne veš, kaj bo na cesti, znajo biti med Lenartom in MB včasih zastoji, pa še Iva je nepredvidljiva. In izkazalo se je, da res bolje, da smo šli malo prej zdoma, ker je Iva skoraj vso pot bila budna in tečna...da za nazaj grede sploh ne govorim. Smo se kar trikrat ustavljali, tako je navijala, da ni bilo več za poslušat. Pa ni bila ne lačna, ne pokakana...le tečno ji je bilo. Od animacije sem se čisto utrudila, da sem zaspala zvečer z Nežo ob 21.00 Danes pa bo še en piknik, zato me ne bo veliko na spregled. Punce, res mi je bilo lepo z vami. Sem prav presenečena, v kakšnem številu smo se odzvale. Najbolj sem vesela, da sem KONČNO lahko spoznala tudi v živo mojo Maxico in ostale, ki jih do zdaj še nisem, pa so mi prav pri srcu. Vsaka zase je nekaj posebnega in čisto vse ste mi bile zelo simpatične. Naši otroci pa...kaj bi izgubljali besede? Ni čudno, da nas je sonce opeklo, ko pa kar žari iz njih. Res so carji . Jaz sem imela kar malo treme.....priznam . In ko imam tremo blebetam tja v tri dni. Upam, da nisem preveč brezveze bebljala . Ja, mojega moža ste pohvalile...no, saj je kar okej....a mi ga lahko prosim zdaj Altati vrne? Ker ga namreč od včeraj še ni domov .