|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  551 552 [553] 554 555   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
20.4.2007 13:25:14   
Anonimen
Pa si prav iz Sevnice? In kako sta cepljenje preživela? Pa kolk so vaj izmerli pa stehtali? Sem firbec, pač. Itak, da se lahko dobimo na kofetku. Delaš v S. v tušu ali v B.?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13801
20.4.2007 13:37:57   
_andreja_
v B. v tanovem.... am sej če se me ne spomniš, nč hudga..neboš nič zamudila..user posted image  ja dolge svetle lase imam, pa čop sm mela ker si jih drugače moj sinko privošči na veliko user posted image user posted image  

ja velika sva70 cm težka pa celih 9240g sm se odločla da bomo počas nehal dojit kr drgač bo meu pri enem letu ufff kg...zgleda da imam preveč kalorično mleko, in prevelikega odjemalca...user posted image  pa obseg glavice mava 44

drugače smo pa imeli srečo, ker so imele potem dva nujna primera, ena je prišla bila elergična na ventolin, druga pa je skoz bruhala...in so potem punce zunaj kr dolg čakale, že predn sva midva šla je bila full gužva se nrdila..

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13802
20.4.2007 13:42:07   
Anonimen
No pa saj nista ful težka...jaz sem se odločla, da bom dojila dokler bo šlo, pa me nič ne gane, če bo mali bolj močen...saj bo shodil pa bo...midva imava tudi obseg glavice 44, težka sva 8800, velika pa 72.

Saj zdaj ne delaš, ne? Mislim, da se te spomnem iz tuša. Na blagajni si delala?

LP

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13803
20.4.2007 13:43:15   
_andreja_
sm ti ZS poslal, pa slikice bi vam pokazala pa mi jih tko dolg nalaga, da je jojjj..

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

Neposredna povezava do sporočila: 13804
20.4.2007 13:43:18   
Anonimen
Sem videla uno, ki je ful težko dihala, pa zunaj je bila ful gužva. Smo imeli kar srečo, ja.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13805
20.4.2007 13:52:01   
_andreja_
a smo mel mi pol tud 72cm??????????kr se spomnim da je rekla sestra da sta enako velika in da imata enako velik obseg glavice.......se mi vidi da sm blond pa pozabljiva user posted image user posted image ma sej ni tko važno bom naslednjič bolj točno vprašala...al pa mojga sabo prvlekla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13806
20.4.2007 14:06:01   
moci
a zdej bosta pa kar sami naklamfali en kup branja user posted image

moji plonkci se printajo. matr sem pridnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13807
20.4.2007 14:10:58   
_andreja_
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13808
20.4.2007 14:13:38   
Anonimen
Ja....to je tale luštkan fantek, ki je tako gledal našega cvilkota...si je tudi mislil: ,,Dej bod že tih!'' user posted image

Ampak kako nama kliki delajo, a ne? Še zdaj ne morem verjet, kako na hitro sva se odkrili. Super. Zdaj poznam eno novemberko in eno oktoberko!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 13809
20.4.2007 14:16:42   
Anonimen
Naš je bil pa točno takle (tudi oblečen isto, ker sem ga slikala 5 minut preden sva šla):

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13810
20.4.2007 14:19:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

Saj lahko pomagate. Res ne vem kje ste vse? Najbrž na sončku. Mi pa kosila kuhamo. Pa sitni smo kot sto user posted image .

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 13811
20.4.2007 14:22:37   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

IZVIRNO SPOROČILO: moci

Saj lahko pomagate. Res ne vem kje ste vse? Najbrž na sončku. Mi pa kosila kuhamo. Pa sitni smo kot sto user posted image .

LP

ja a ti z miško kosilo kuhašuser posted image user posted image user posted image
jaz nimam časa user posted image
morm na faks pokazat kako nič ne znamuser posted image kaj me briga. glavno da mam sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa da sem punce spoznalauser posted image
dijo user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13812
20.4.2007 14:25:38   
Anonimen
moci držimo pesti zate...pokaži jim kdo si!!! GO moci!!!user posted image

Ja miška mi služi kot kuhalnica...saj se bolj kot ne samo kuha...grem samo premešat.

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 13813
20.4.2007 15:51:05   
Pikabu
Še tukaj sem pozabila čestitat za včerajšnjih 7 mesecev:

user posted image Arabeli in Katarini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13814
20.4.2007 15:54:06   
Pikabu
Čestitke za pol svečke:

user posted image Muki in Iva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image Capyka in Sara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13815
20.4.2007 16:09:20   
Pikabu
Se vidi, da je lepo vreme in ste vse zunaj.

Mi smo preživeli lepo dopoldne na sončku, ob kofetku, v dobri družbi. Zdaj se mi pa ne da kuhat. Ema noče spat, na srečo je vsaj Maks zaspal. Grem pospravljat premajhna oblačila od obeh otrok, ko se pa Maks zbudi, pa še malo ven.

muki, carica si, da ste prišli. Pa res user posted image user posted image user posted image za moža, da vas je pripeljal. Pa super, da ni panike glede kilaže. Boste imeli manekenko. user posted image

Moci, držimo pesti, da narediš izpit. user posted image

nanica,
res lepe sanje. Tudi jaz vse bolj čutim, kako ste postale del mojega življenja.

Lu,
ti kar "teži" za piknik, se bomo vsaj kaj zmenile. Je oko kaj boljše? Kaj pa Maja? Ima še vročino?

vava,
kako ste opravili pri zdravniku? Držim pesti, da je samo prehlad.

_andreja_, barby, luštkana fantiča user posted image user posted image user posted image , pa super, da sta se našli. Naslednjič se pa vidimo, a ne?

Frrrr, beki
, sporočim, ko se bomo kaj po LJ potikali.

altati, maxica, @lina, gaya, arabela, piskot, viv, lucika, mis (a sem še katero pozabila?) vas omenjam.... user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa res tista oblačila pospravljat.

Uživajte.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13816
20.4.2007 16:10:04   
Pikabu
Uvav, Ema je tudi omagala. Zdaj pa ne bo nič s pospravljanjem, ker so oblačila v njeni sobi. user posted image Grem kaj drugega počet.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13817
   RE: Oktober 2006
20.4.2007 16:14:20   
frrrr
čestitke za pol svečke mamici muki in mali Ivi! user posted image
čestitke za pol svečke mamici Capyki in mali Sari! user posted image

muki - vredi ste... dost ste veliki in težki user posted image mere ažurirane. veliki ste verjetno 64 cm, ne 54 user posted image al jo je pa skup potegnilo od včeraj user posted image
lep piknik!

vava - držim pesti!

nanica - odbite sanje maš ti user posted image bomo mogle res hitro ponovit srečanje, da nas neuš rabla sanjat user posted image

Lu - maš na mailu slike

_andreja_ - ne vem sicer zakaj si nehala klepetat na veliko z nami... redno berem in vse preberem pa nism kakšnega napada nate zasledila... je pa ja pomlad in smo zaljubljeni... kr srčke mamo v očeh user posted image ej, za mere tamaučov imamo eno tabelco v excellu, kjer imaš primerjavo z ostalimi. lahk pošlješ na zs mere tvojega škratka (teža in velikost, če imaš tut obseg glavice, datum pregleda) in mail naslov... ga vnesem in dobiš vso statistiko oktobrčkov na mail. pa pravega smejkota imate user posted image

moci - držim pesti za tvoj izpit!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13818
20.4.2007 16:16:18   
frrrr
Pikabu, zdej si pa lahk z nami user posted image
no, midva greva rito previt user posted image
dans papali korenček user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13819
20.4.2007 16:22:46   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
Pikabu, zdej si pa lahk z nami user posted image

Nič ne bo. user posted image Maks je že buden. Pa gremo z animacijo naprej....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13820
20.4.2007 16:29:31   
frrrr
nč, midva šibava še mau vn... sonček naju čaka user posted image najeva se še in hop na zrak... zvečer pa kaj več user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13821
20.4.2007 16:30:29   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
Pikabu, zdej si pa lahk z nami user posted image

Nič ne bo. user posted image Maks je že buden. Pa gremo z animacijo naprej....
no, sej js tut bajbaj maham user posted image Jaša pa pripravj+ljen še za polurni spanec v vozičku... sam prej rabi še joškico, ker je lačeeeeen

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13822
20.4.2007 17:21:15   
*anč*
čao punce!
ja, fajn je blo uceri... mi smo šli še zvečer u izolo, pa je bil pol okol 8ih tamali že precej siten, je zaspal u avtu in se pol sploh ni zbudu, ko smo ga doma previl. jst sm bla pa tut kr zmatrana po celem dnevu.
dans sm mu prvič dala polento jest, ojoj kako umazana sva bla pol oba user posted image user posted image user posted image !!
zdej je pa že pošteno siten, ampak si ne prizna, da je zaspan, ker misl, da bo nevemkaj zamudu. vam je kej znano?
moci   kako je šel izpit ?
nanica  nore sanje!!
vse najboljše vsem malim slavljenkam in slavljenčkomuser posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13823
20.4.2007 18:32:33   
Arabela
Midve sva se spet cel dan potepali... najprej skupaj po mestu... vau uspelo mi je da mali nisem nič kupila sebi pa.. modrc...user posted image user posted image user posted image popoldne pa je bila mala pri babici, mami pa je šla sama na babji žur (si moreš mislit žur ob 14ih user posted image , ampak sta 2user posted image , pa jih je za razumet da sta zvečer že hin,,, kaj bo šele ko bodo otroci prišli na svet...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 13824
20.4.2007 18:34:34   
Arabela
PRi nas nov napredek... Katarina me gleda, se smeji in pravi MAMA... ampak glasu ne da od sebe, le usteca odpira... to počne že cel dan... user posted image user posted image user posted image

Jaz pa zmatrana ko hudič... nafutram malecko, skopam, pa šibava spat..
Upam da bo ati ob dostojni uri domov prišel...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  551 552 [553] 554 555   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  551 552 [553] 554 555   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.