Ženkica
|
No, pri nas smo pa bolj tako tako. Včeraj smo imeli drugo cepljenje in danes tudi reakcijo - vročina, na srečo ne ful, tam nekje 37,2, mogoče malo več, ni pustila zmerit do konca; pa tečkala je celo popoldne. No, prejle sva še zadnjič danes jedli, sem ji dala pa kar eno svečko v rito, upam, da bo kaj pomagalo. Sedaj pa že panča. Tudi jaz še nisme poplnoma zdrava; nalivam se s čajem, medom in limonami; že od nedelje nisem bila na sprehodu , danes sem izsilila kosilo v kitajski restavraciji, vsaj toliko, da sem šla malo ven iz bajte, nisem več zdržala doma. Aja, pa še v baby center smo zavil na Rudniku, sem kupila madam tak luštkan klobuček proti soncu in pa nove copatke, ki si jih upam, ne bo uspela takoj sezut. Skratka, jutri se mi obeta ultra super babja žurka, jaz bom pa taka, kot da me je vlak povozu . Čez dan pride vsaj moja mami malo naokol, da bo Kajo mal ven pelala, jaz najbrž še ne bom za ven, ker pri nas non stop piha kt sto in ne upam; jah, živimo pač bolj v hribih in to se trenutno pozna. No, poleti bo pa fajn, ker ne bo tok vroče. P.s.: a kej hokej gledate? Dobro nam gre. Nočko, Ženkica
|