lidijat
|
Dan! Še jaz vas malo pozdravim, se mi pa zadnje dni ne da velik napisat, ker sem malo zombija, se naša bejbi zbuja cca 5x na noč, tako, da sploh več ne gledam na uro, ko se zbudi. Pa vstajanje se je tudi premaknilo na nazaj , danes se je že ob petih pogovarjala z medvedki na obrobi posteljice, no, saj potem je zaspala ob cuckanju. Pa naš šolar ima angino, moram še uro imeti naštimano za antibiotike ponoči, (včasih je pa sploh ne rabim), oči gre že ob 3.45 na šiht, tako, da se kar sami nekako pedenamo. Je pa čez dan ful sitkana, kar cmizdri, pa noče cuckat, samo nosila bi se. Tudi v vozičku se precej pritožuje. Ela06, za krst. So ful kolobocije in priprave, a ne? Hočeš nočeš si narediš dela 100 na uro. TanjaS, bi tudi jaz prosila za recepte. Mejl: lidijat@siol.net. Hvala. Oblačim jo za ven v bodi + tanek puloverček, spodaj trenirkica ali hlače, nogavičke, na glavo ji vedno dam trakec-rutko razen ko res ne piha - se ni zgodilo že en teden, da ni pihalo, me prav jezi ta veter. R1ta, našo so tudi zaflajštrali ob cepljenju, sem komaj dol spravla "selotejp" z rite. Upam, da boste končno odkrili pravo kremico za kožico, ste že prav bogi. Eva je odkrila, da ima tudi nogice, si jih z rokico prijema pa ustka zraven odpira. Se je pa tudi zgodilo, da en dan ni kakala (drugače 3x-5x), potem se je pa naslednji dan, ko sva se previjale, čist na gosto posračkala, ponavadi je pa čist tekoče blato. Se pa tudi strinjam, da je tale razpon normalnega kakanja malo hud - do 7 dni. Malo sem se javila, zdaj pa gremo na luft, če ne bo hotela biti v vozičku, gremo pa z dekico na travo. aja, pa vsem novim 4-mesečnim čestitke, pa mamicam tudi pripadajo čestitke. Lep dan še naprej!