|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
12.4.2007 10:29:41   
r1ta
Alja, Nika in Tristan vse lepo ob vaši štirkiciuser posted image user posted image user posted image ! Čas beži, ni kaj!

Takolele. Da vam malo poročam...
Ana-Lu je pridna, spi lepo, je tudi, in veliko trmari. Je scartana do konca in bi bila samo na rokah. Če nimam časa je pa jok in si ga potem moram vzeti. Praznike smo preživeli zelo lepo, sami brez intruderjev. K tašči smo šli v ponedeljek na zajtrk in to ob 9-ih zjutraj, ker kasneje nima ona časa... In je bila Ana vsa aut, ker ima navado ob sedmih dobit zizo, potem pa ajat do pol desetih in potem spet ziza, v ponedeljek pa se je ta rutina podrla in ji ni najbolj pasalo. Zato sta pa potem z atijem skupaj zaspala, jaz sem pa šla na tržnico, kjer je bil tekstilni sejem in sem kupila blago za zavese za Anino sobo. Ja, potem je pa bilo treba zavese še zašiti... Kako, na roke? Pa je moj dragi prosil taščo če bi mi lahko posodila eno od treh mašin ki jih ima in mi prišla pokazat kako se šiva. In res pritovori ona ob pol desetih zvečer (!!! prej ni imela časa) staro singerco na ročni pogon. Mi pokaže in v torek jaz lepo zašijem zavese. Najprej ta glavno zaveso iz organce z vrtnicami in potem še dekor... Nimaš kaj, sem naravni talent za šivanjeuser posted image

Ja, pa odločila sma se da zamenjama Anino zdravnico. Zdajšnja je res prfliknjena. Zmanjkalo nama je kreme in je J. naročil novo (tukaj pokličeš k zdravnici, poveš katero kremo rabiš in oni pošljejo recept v lekarno). Včeraj pa grem po to kremo in vidim da nama je spet dala eno čisto drugo kremo. Vam povem da je to že peta različna krema. Jaz že ne vem več katera ji pomaga in katera ne. Hvala Bogu da sem nezaupljiva do zdravnikov in si od začetka pišem vsako stvar, vse sestavine posamezne kreme in da imam dober spomin tako da je J. včeraj klical k zdravnici in jo je napel saj se je že drugič zmotila in napisala drugo kremo in ne tisto katero res pomaga, pa čeprav ji je povedal točne sestavine prejšnje. Da bo pa delala neke znanstvene raziskave na moji Ani pa tudi ne! Kokoš glupa! Izgleda da bom morala biti malo bolj na šarf...

Čebriček in banica... Mi smo do zdaj bili v banici, ampak postaja premajhna ker se dama rada raztegne in odriva z nogicami, potem pa glavica trpi... Tako da ne vem če ne bomo začeli uporabljati čebrička. Zdaj bo tudi lažje ko že sama glavico gor drži. Fajn da ste o tem govorile!

Veste, vam kar zavidam ko hodite takole na plavanje. Jaz bi tudi, pa kaj če je voda Anin največji sovražnikuser posted image

Frufru lepo da ste se imeli lepo. Upam da vam je vreme služilo in ste se našetkali po Podčetrtku... Ste šli kaj na kavico k Srečkotu?

Moj-moj poročaj kaj bodo rekli za glavico!

Evo ga, zdaj grem pa kavico spit...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
12.4.2007 10:35:06   
Strawberrie Cherrie
user posted image

tole namontiraš v banjo, vodo naliješ in dete se kopauser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
12.4.2007 11:18:46   
frufru
a tole je fliper.user posted image user posted image Joj, jaz sem pa čist za hajouser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
12.4.2007 11:24:29   
r1ta
Sem pozabila povedat da sem dala nove slikice v album 3. mesece. Geslo je: r1ta

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
12.4.2007 11:29:26   
frufru
R1ta fletkana družinica ste. Naš se vedno začudeno zresni, ko zagleda aparat, pol je pa vedno resn na slikicah. K Srečkotu pa nismo šli, sem hotla čimveč bazena užit, ko je mali spal.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
12.4.2007 11:51:04   
Strawberrie Cherrie
Frufru, jap to je fliper user posted image
Jaz pa vedno, ko slikco od Lovrota gledam, se sprašujem, če nista Lovro in Ožbej slučajno kaj v sorodu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
12.4.2007 14:14:54   
r1ta
Zdajle je bila na radiu tale pesem medtem ko mi je Ana spala v naročju in sem si rekla: "Res sem srečna..."

HEAVEN
Baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven
And love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven

Oh, thinkin' about all our younger years
There was only you and me
We were young and wild and free
Now nothin' can take you away from me
We've been down that road before
But that's over now
You keep me comin' back for more

We're in heaven
It isn't too hard to see
We're in heaven

Oh, once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down
Yeah, nothin' could change what you mean to me
Oh, there's lots that I could say
But just hold me now
'Cause our love will light the way

We're in heaven
It isn't too hard to see
We're in heaven

I've been waitin' for so long
For somethin' to arrive
For love to come along
Now our dreams are comin' true
Through the good times and the bad
Yeah, I'll be standin' there by you

We're in heaven
It isn't too hard to see
We're in heaven...

user posted image

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 1382
12.4.2007 16:22:50   
frufru

R1ta ful lepo, a veš, kdo to poje?
London-paris, meni se tudi zdi. Babico po očiju ma naš s štajerskega konca, dedija z dolenskega, moja dva sta pa dolenjsko-belokranjska naveza. Pa ti? Sicer sem pa že enkrat rekla, našga je poštar naredu (oči je na Pošti zaposlen)user posted image user posted image user posted image , samo ni lani marca nič po vašem koncu hodil, vsaj jaz ne vem za touser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem zdajle dobila pošto od revije Mama, da bodo ponucal naše slikice racmank in bo v naslednji številki Mame.

< Sporočilo je popravil frufru -- 12.4.2007 16:26:46 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
12.4.2007 17:42:47   
Strawberrie Cherrie
Bravo Frufru user posted image user posted image

Jaz imam sorodnike po vsej slo nametane - štajerska, koroška, nekaj tudi v Lj, celo Nova gorica user posted image

Pa da ne boš mislila, še en fantek je na RR, ki je zelo podoben Lovrotu in Ožbeju, Črtomir od Raho user posted image user posted image .

R1ta - a ni to Bryan Adams?

Mi2 z ožbejem tut imava svojo pesem - od Gun's'roses - Dont Cry user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
12.4.2007 18:29:36   
r1ta
Frufru london_paris ima prav, Bryan Adams je!

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 1385
12.4.2007 21:00:56   
TanjaS
R1ta, res je mala pravi cukerček.
user posted image
Tudi mi imamo nove slikice v albumu.

Danes smo Maksa slikali za osebno, da bomo lahko šli za 1. maj na morje. Pa ni bil najbolj vesel, ampak je ratalo. user posted image

Smo pa več ali manj skozi dan kar zunaj, samo že iščemo malo sence. Je vroče in smo danes kupili tudi kremico za sonček. Da ne bo slučajno user posted image  kaj peklo!!!

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
12.4.2007 21:23:16   
frufru
TanjaS fine fotke. Katero kremico si pa kupila za Maksa? Jaz jo kupujem, pa ne vem katero bi. Baje je eucerin fajnuser posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
12.4.2007 21:39:04   
ELA06
Čer.

Sem dopoldne brala.....do sedaj pa že pozabila kaj sem hotla napisat.....Hudo!

Itak imam v glavi 1001 stvar, tako da ni čudno da sem mal šššk, šššk!!!user posted image

Vam moram povedat, kako se je naša lumpa včeraj na ves glas smejala. Sva bili pri Elini tetici in jo ona drži v naročju in ji kaža mačko Lizo. Glej muco, glej muco.... Pol pa pride Elin bratrane, ki je star 11 let in prime muco in nekaj začne hamlat z njo...Ela pa v smeh user posted image user posted image user posted image  Tako iz srca se je smejala, da kar nismo mogl verjet...je bla pa včeraj ful dobre volje že cel dan!!!

vampirka naša je tudi po prvem plavanju spala 3 ure, po drugem pa samo 1 h, standardno spanje.... je hitro kondicijo nabrala! Zgleda da je voda ne bo več tako utrudla.

fru fru ste našli čeveljček? Jaz nisem nič hodila zadnje dni okrog BTC-ja...... tudi če vaju z Lovrom kje čaka, ga jaz nisem mogla videt.

Jutri je petek, ful mam še dela do nedelje in krsta. Mal je treba pospravit, kako pecivo speči,...nič posebnega pa je kar dela! V ponedeljek bo bolje, ko bova šli spet na plavanje.....

Sedaj pa spat.........
Nočko

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
12.4.2007 21:58:27   
Višnja
Pozdravljene,

se prav pozna, da so bili prazniki in da smo bolj malo klepetale.
Moj malček je zapančkal že pred urco a kaj ko se zdaj prebuja vsakih 5 min...ne vem kaj  ga mantra...mogoče trebušček, ker ni podrl kupčka, ker je zaspal med zizanjem. Zadnje dni je fulll nemiren ponoči, se premetava na levo pa na desno. Mogoče pa mu je preveč toplo.
Tudi mi smo 8. dopolnili 4 mesece. Kar ne morem verjet kako gre hitro čas. Midva sva še vedno samo pri dojenju. Bom še malo počakala oz bom počakala kaj bo rekla doktorca- v torek imamo drugo cepljenje. A ve boste vse začele z jabolčkami in bananami pi dopolnjenih 4 mesecih???
Upamo, da ne bo treba prestavit, ker ima malo poln nosek).
Malo prehitevam ampak vseeno me zanima kje boste pustile vaše otročke, ko boste šle ponovno v službo?????? Mene je kar groza, ko pomislim, da bom mogla it nazaj delat in bom brez mojega črvička. Bo ga pa čuvala tašča. A boste delale po 4 ure?

Lepo sladko in čim bolj naspano noč vam želim

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
12.4.2007 22:31:50   
r1ta
Punce mojega deda spet nekaj nosi. A je luna? Sma se spričkala na en dva tri. Začelo se je pa tako, da sma bila pri večerji Ana pa pod igralnim mostom. In na mostičku je visela plenička. Jaz lepo jem in kar naenkrat ugotovim, da se Ana nič več ne oglaša. Pa pogledam in vidim, da ima pleničko zavito okoli rokice, rokico pa nekje pri ustih. Madona me je pogrelo! Sem mislila, da ne diha več in sem malo bolj skočila da vidim kaj je in lumpika je med igro zaspala. Moj ded pa pravi da sem paranoična, nora, skratka da nisem normalna. Sem mu rekla, da če bi se on devet mesecev in nato še dva dni matral za njo bi tudi malo bolj skakal! Potem sem šla zavese dajat gor v Anino sobico in Ano vzela s seboj ker je tečnarila (seveda se je od najinega kreganja zbudila) in zaprla vrata za seboj, to je bila pa pika na i. Je prišel za mano in me vprašal zakaj sem pa zaprla vrata za sabo in sem rekla da zato da ga ne vidim. Je pa rekel: "A tako?", pograbil ključe in ni ga več... Zdaj se bo malo hladil zunaj potem bo pa prišel kot da se ni nič zgodilo... Saj se res ni. Ne vem kaj mu je...

(A. Einstein)

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
12.4.2007 22:54:01   
vampirka
London_paris: obroč se obleče na suhem. Se usedeš, naštimaš obroč, malčka parkiraš (priporočeno je, da mu na kopalkice eno zanko zašiješ in potem skozi zapneš...da ven ne zleze).
R1ta: hvala za komplimenta...vse vračamo! Glede Laurine kožice pa gre vsa zahvala A-DERMA kozmetiki (http://www.dermaweb.com/dermato/ducray/ducray/aderma.htm# ), ker ima naša madam isto dermitis kot vaša. Ampak s to kremo smo poštimal vse. Uporabljam tudi kopel, tuš gel in kremo s faktorjem. Prej je bila pa boščka po vseh kremah kot mali "šmirgl papir"!!! Advantan kremo (kortikosteoridno kremo) sem ji nanesla samo trikrat, da so res tisti ta hudi izpiščaji minili. Za vodo pa je P rekla, da tudi, če ima dermitis ne škoduje, če ni pretopla. Naj ne bi bila nikoli toplejša od telesne temperature.

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
13.4.2007 9:13:10   
crci06
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
13.4.2007 9:34:04   
Strawberrie Cherrie
Frufru, kar se kreme za sončenje tiče, pediatri pred 6mesecem starosti najbolj priporočajo Dr.Hauschko - faktor pa med 20 in 25, več ne, ker jo otroška koža zelo slabo prenaša!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
13.4.2007 11:12:44   
r1ta
Dobro jutro sonce, dobro jutro dan!

Vampirka hvala ti tisočkrat. Sem informacije posredovala capo di banda pa da vidimo kaj bo rekel. Jaz bi bila kar za to da sprobamo to stvar, ker sem že res naveličana vseh teh krem...  Sem včeraj šla še enkrat štet vse kremice ki smo jih preizkusili in če verjamete ali ne, v mesecu in pol smo jih sprobali 8, pa nobena ne pomaga... Porkomotorko!

Moj dragi se je sinoči ohladil in zvesto čakal na moj sms, da sem mu povedala, da mu je mesto zraven mene in ne zunaj. To vedno naredi. Kot malo dete se včasih vede...user posted image

London-paris tale fliper je pa dobra ideja. Jaz bom še malo počakala, bomo sprobali čebriček, potem bomo pa videli. Bi pa bilo fino stvar kupiti čez kakšna dva meseca...

Višnja mi imamo v ponedeljek drugo cepljenje in bom videla kaj bodo rekli za uvajanje GH. Včasih me že prime da bi ji dala kakšno žličko banane ampak to bolj tako, za hec. Drugače sem pa čisto srečna če samo dojim. 

Lep dan vam želim!

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 1394
13.4.2007 11:21:56   
Shorty_
Pozdravljene!
Najprej hvala za čestitke in tudi midve čestitava vsem za obmesečniceuser posted image
Nika je še vedno angelček pridna in vedno dobre voljeuser posted image  kadar ji nič ne manjkauser posted image  No res je da joka zelo malo tako da se lahko tudi počasi že malo učim. Ne mislit da vas zanemarjam vendar kadar nisva zunaj se probam malce spravit h knjigam no ne ratuje mi najbolje ampak bo žeuser posted image
Nika je včeraj dobila gugalnico za dojenčke fisher price
user posted image
ful uživa v njejuser posted image  no to je bilo darilo za 4 mesece od dedka in babice. Sicer je rabljena ker se je v sloveniji še ne da kupit ampak je ful fajna res. No ob priliki vam dam v album še slije z našo pupikouser posted image
Nič danes greva v jarše k mojim tako da moram naštimat torbo in se tipkamo jutri

rade vas imavauser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
13.4.2007 13:47:32   
emaa
No mi smo pa pred časom iz posvetovalnice. Sta ravno zaspala po hranjenju, sem mislila, da danes ne bo treba zelenjave, pozabi mami, sta toliko časa tečnarila, da sta svojo dozo dobila (čeprav manj kot ponavadi, ker so jima oči skupaj zlezle, pa dojenje oz. flaša nista bili dovolj) in zdaj spita. Sta bila oba cepljena, David prvič, Luka drugič. Je vprašala s čim ju hranim, da tako lepo vzhajata. je rekla, da sta prav fejst fanta. Imata pa David 7210g in 63cm, Luka 7450g in 64cm.  Kar fajn, a ne. Smo pa šele danes dobili izvide iz LJ, David ima spet nizek cink, ga bo treba dodajat, pa še ena stvar, ko ji jo treba s pomočjo brizge dol spravit (seveda 2x na dan kot železo), pa lih danes sem govorila, da mamo samo železo, pa AD3. Ja, right. Ma pa hemoglobin vsaj malo višji, še vedno je malo slabokrven, ampak ne tako kot je bil.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
13.4.2007 14:51:44   
r1ta
Nizozemska je pa od torka bogatejša še za eno princeso in danes so ji dali ime Ariane Wilhelmina Máxima Ines. Ker je bilo rečeno da bo nekaj na A me je bilo že strah da bodo ukradli najino imeuser posted image .

Prej sem vam pozabila povedati, da je Ana včeraj prvič gledala risanke. Bila je kratkorečeno fascinirana. Je brcala in migala v počivalniku 100 na uro in se zraven smejala in vriskala...user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
13.4.2007 17:54:31   
crci06
r1ta, te dni bi morala biti vesela, saj bi skoraj nizozemsko princesko poimenovali po tvoji hčerki...
a mar to ni čast? user posted image

Danes pa nismo nič kaj zgovorne, kajne?
jaz bi se morala spet hvalit, kolk sem bila zunaj. resnica pa je, da še nisem prestopila praga.
Včeraj sva šla spet v lj na pregled zaradi tiste zlatenice, pa je vse OK, ampak spet so mu za vsak slučaj pregledali kri in ko mu jemljejo kri, ga ena teta full močn drži in to ga boli.

Še danes kar gleda okrog sebe, kaj mu bo spet kdo naredil, pa ves je bogi, +0,5 °C "vročinice", ful pije čaja...
sem že imela na sumu, da je naročil zobke za čez kakšen mesec-dva...

Danes mi je pa uspela skorajda generalka po bajti. Ful sem vesela, da sem imela čas in da je moje dete spet enkrat spalo več kot 1 uro skupaj, zdaj pa komaj čakam, da ga s poljubčkom na rahlo prebudim...

kolk so ti naši srčki zlati...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
13.4.2007 17:57:37   
crci06
ah, bistvo sem pa pozabila,me je rita z A**** zmotila...

Emamair - tvoja korenjaka sta pa ornk fajn, ane? Zdaj sta pa čist po reglcih!
Pa ko sem gledala tvoje slike, sem bila presenečena, ko sem zagledala tebe (če si to ti) - pričakovala sem eno starejšo krepko trdno osebo, ne pa take luštne mlade mamice! Sploh ne vem zakaj sem si te drugače predstavljala, verjetno zato, ker si bila ob vseh težavah tako močna! user posted image

Najine včerajšnje mere (3,3 meseca): 65 cm in 7500g.
LP!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
13.4.2007 18:33:25   
frufru

user posted image
Veseli dan - nick mamice - user posted image - MERE OB ROJSTVU (g/cm)- ZADNJE MERE (RAZLIKA)
03.10. - Zasanjana - Aleksej - 2200/45 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čuvaj svojo mamico .
27.10. - Ženkica - Kaja - 2130/46 - 6800/63,5 (4670g/17,5cm)
15.11. - Pikanogavička - Aljoša - ???
24.11. - Tintara - Nadja - 3880/52- 3,5m 5940/61 (2060g/9cm)
26.11. - Tejkaz - Eva - 2820/48 - 6330/60 - (3510g/12m)
26.11. - Emamair - David Llewelyn - 1970/46 - 5770/62 (3870g/16cm) 
26.11. - Emamair - Luka Griffin -  2100/47 - 6340/62 (4240g/15cm)
27.11. - TinaM - ???
28.11. - Supermami - Tilen - 3580/50- 3m 6300/63 (2720g/13cm)
30.11. - Naja3  - Tija 
30.11. - Sabini -  Jan  
30.11. - Ema82 - Tian
30.11. - Katja34 - ???
01.12. - Vampirka - Laura - 2330/44 - 4m 5510/60 (3180g/16cm)
04.12. - Ela06 - Ela - 3600/53 - 5700/60 (2100g/7cm)
05.12. - Frufru - Lovro - 4150/53 - 3,5m 7400/63 (3250g/10cm)
05.12. - Vilma - Dominik - 2870/52 - 3m 5830/59 (2960g/7cm)
07.12. - sončka1 - Gašper
08.12. - Višnja - Rene - 6750/65 - (2240g/?cm)
11.12. - Manetka - Alja - ??? - 6280/62 (???) 
12.12. - Shorty - Nika - 3080/50 - 3m 4985/58 (1905g/8cm) 
12.12. - KlavdijaK1 - Tristan
15.12. - Severnica77 - Leo -  3940/51,5 - 7000/66 (3060g/14,5cm) 
16.12. - London_paris - Ožbej  - 3860/52- 3m+5d 7160/66 (3300g/13cm)
16.12. - TanjaS - Maks - 3020/48 - 6800/63 (3780g/15cm)
18.12. - T_t_y - Alja  - 3210/51 - 3m 5140/57 (1930g/6cm)
19.12. - Meta - Matija 
25.12. - Petri85 - Benjamin - 4150/53- 3m 7870/65 (3720g/12cm)
26.12. - X500 - Nia
27.12. - Pika30 - Ajda - 3550/50 - 2m 4750/59 (1200g/9cm)
27.12. - Aja3 - Hana
27.12. - Bianka - Nik
27.12. - Bianka - Nejc
28.12. - Malecka - user posted image
29.12. - Luna06 - Mark
30.12. - Barbk - Manca 2680/48- 2m 3725/54 (1045g/6cm)  
30.12. - Lidijat - Eva - 3630/52-3m 5490/61,5 (1860g/9,5cm)
31.12. - Baltazarka - Tjaša
31.12. - Anckabancka - Gašper 
31.12. - mum2be - Tamara (1370g/3cm)
01.01. - R1ta - Ana-Lucia Soraya - 3445/49 - 2m 4710/56,5 (1260g/7,5cm)
01.01. - Lora16 - Zala - 3460/52 - 2m 5185/58 (1725g/6cm)
03.01. - Moj_moj - Nejc - 3880/52- 3,3m 7500/65 (3620g/13cm)
??.
01. - Ferr  - Tara 

Pa še malo statistike:

user posted image user posted image                            user posted image user posted image    
22                               22
user posted image točni kot švicarska ura: 1                       user posted image   0     user posted image   1
user posted image , ki so potegnili svoj zimski spanec: 18 user posted image   11   user posted image   7 
user posted image , ki so prehitevali po desni: 25               user posted image   11   user posted image   14   
user posted image , ki so pobegnili v november: 13            user posted image   6     user posted image    7
user posted image , ki so pobegnili v januar: 4                    user posted image   3     user posted image    1
user posted image , ki so pribežali v december: 5               user posted image   0     user posted image     5 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?