rumba
|
Pozdravljene! Kako ste kaj? Jaz spet delovno.... še ta dva tedna . Tudi pri nas je bil natrpan vikend. Včeraj smo Hano odpeljali za 3 dni k noni in sem uživala na sončku. Joj, je bilo že pravo poletje! Trebuščka sicer nisem sončila... ne vem, kako je s tem. Tudi obraz raje ne izpostavljam, ker sem sedaj dobila nekaj novih pigmentnih znamenj, a upam, da po porodu izginejo. Vidim, da ste dobivale neke nasvete proti stegovanju Zanimivo, tretjič noseča in prvič slišim . Pa je dejansko katera slišala kaj takega tudi od G? Ne obešati perila, pomivati okenj?? OK, perilo sem vedno obešala, pospravljala na ta vrhne police v omari, oken pa nisem ravno pucala, ker lahko počakajo, pa itak jih ta mala dva popacata v naslednjih nekaj urah . Aja, ogledalo v kopalnici, ki je do stropa, pa dokaj pogosto obrišem . Bačko, jaz bi na tvojem mestu prosila G, če ti lahko naredi še kak pregled z UZ, izgubiti nimaš nič. Pa Pušenjak vedno piše, da UZ naj ne bi škodovali , četudi so zelo pogosti. Če ti le ne rata, pa le veselo na 3D UZ. Tudi jaz sem do sedaj imela le 3 UZ (v 8t, NS in morfologija), a ga bom sigurno imela še v 31t, saj mi ga podarijo, ker sem vključena v preiskavo. Sicer pa bi se tudi sama 100% odločila še za en UZ, če ne drugega, kontrola rasti, da veš, če ne slučajno pričakuješ velikana. Ko sem prvič rodila, je dan za mano rodila mamica otročka težkega nekaj več kot 5kg! Toliko, da je preživela (mamica je bila v kritičnem stanju!). Po tem porodu sem govorila z glavno babico in je bila čisto v šoku, saj ta gospa ni imela nobenega UZ po morfologiji, niti ni odstopala po velikosti trebuščka, torej niso mogli pričakovati takega velikana. Ta babica mi je rekla, da njej se že zaradi tega zdi nujno, da se enkrat po 30t ponovno kontrolira rast. Verjetno bo kar res! Ko sem to slišala, sem rekla, da si ga ziher plačam, če mi ga G ne bo hotel narediti! Uživajte!
|