|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
16.4.2007 10:09:32   
Freycha
No, jaz ne obešam perila ravno visoko, zato je to še vedno moja domena. Je pa res, da se ne morem več stegovati nekam visoko, tudi če bi hotela. Enostavno me začne tako trebuh šponati, da raje Petru rečem, naj mi pomaga.

Kaj nimamo nobenega ultrazvoka več??user posted image user posted image

Jaz sem bila pa prepričana, da nam en še pripada. No, jaz grem itak še na samoplačniškega, ker se grem z enim G meniti o porodu, samo vseeno sem mislila, da bom vsaj še enkrat (brezplačno) videla mojo pikico.user posted image

Sicer pa sem danes full nekaj polna elana (se vidi, da sem bila čez vikend zelo aktivna) in sem ob 8h zjutraj dala že prati perilo, sedaj likam kot obsedena, potem pa pride čiščenje (razen sesanja) stanovanja. Jutri bo pa moj dragi še posesal (upam).

MB NOSEČKE -  jutri se dobimo ob 10.30 pri Ilichu - če katero zanima!user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
16.4.2007 10:31:50   
rumba
Pozdravljene!
Kako ste kaj?
Jaz spet delovno.... še ta dva tednauser posted image . Tudi pri nas je bil natrpan vikend. Včeraj smo Hano odpeljali za 3 dni k noni in sem uživala na sončku. Joj, je bilo že pravo poletje! Trebuščka sicer nisem sončila... ne vem, kako je s tem. Tudi obraz raje ne izpostavljam, ker sem sedaj dobila nekaj novih pigmentnih znamenj, a upam, da po porodu izginejo.
Vidim, da ste dobivale neke nasvete proti stegovanjuuser posted image  Zanimivo, tretjič noseča in prvič slišimuser posted image . Pa je dejansko katera slišala kaj takega tudi od G? Ne obešati perila, pomivati okenj?? OK, perilo sem vedno obešala, pospravljala na ta vrhne police v omari, oken pa nisem ravno pucala, ker lahko počakajo, pa itak jih ta mala dva popacata v naslednjih nekaj urahuser posted image . Aja, ogledalo v kopalnici, ki je do stropa, pa dokaj pogosto obrišem user posted image .
Bačko, jaz bi na tvojem mestu prosila G, če ti lahko naredi še kak pregled z UZ, izgubiti nimaš nič. Pa Pušenjak vedno piše, da UZ naj ne bi škodovali user posted image , četudi so zelo pogosti. Če ti le ne rata, pa le veselo na 3D UZ. Tudi jaz sem do sedaj imela le 3 UZ (v 8t, NS in morfologija), a ga bom sigurno imela še v 31t, saj mi ga podarijo, ker sem vključena v preiskavo. Sicer pa bi se tudi sama 100% odločila še za en UZ, če ne drugega, kontrola rasti, da veš, če ne slučajno pričakuješ velikana. Ko sem prvič rodila, je dan za mano rodila mamica otročka težkega nekaj več kot 5kg! Toliko, da je preživela (mamica je bila v kritičnem stanju!). Po tem porodu sem govorila z glavno babico in je bila čisto v šoku, saj ta gospa ni imela nobenega UZ po morfologiji, niti ni odstopala po velikosti trebuščka, torej niso mogli pričakovati takega velikana. Ta babica mi je rekla, da njej se že zaradi tega zdi nujno, da se enkrat po 30t ponovno kontrolira rast. Verjetno bo kar res! Ko sem to slišala, sem rekla, da si ga ziher plačam, če mi ga G ne bo hotel narediti!

Uživajte!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
16.4.2007 11:30:54   
Jelenche
hej punce

pa saj nam pripada še en UZ. To je nekje okoli 30 tedna, tako da nič skrbet, ... vse bomo še videle svoje sončke.

Mi smo bli pa včeraj na vikendu in nam je bilo takoooo lepo da je to čist adijo. Praznovali smo moj r.d. z prijatelji. In smo imeli roštilj, torto, zabavo, .. sonce me je ožgalo. Itak! user posted image
Je bla pa ena mamica ki je rodila decembra lani, ena nosečka, ki ima rok čez 3 tedne, jaz itak nosečka,... tko da bo res en baby bom letos.
No sicer me je ponoč tako zvijal želodec. Da sem mojemu dragemu, ki je delal nočno poslala sms, da v primeru če me zjutraj ne najde doma, da sem verjetno šla rodituser posted image
Itak da se je želodec uprl pretirani količini nezdrave hrane... verjetno se je zdaj že navadil na zdravo, pa mu una ni pasala.
No jutri mam spet pregled na polikliniki za cuker, pa bomo videli.

uživajmo!

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
16.4.2007 12:17:55   
rumba
Jelenche, nočem te razočarati, a zdravstveno zavarovanje krije le dva rutinska UZ in to sta prvi, s katerim ti potrdijo nosečnost in določijo št. plodov ter drugi, morfologija. Ostale pa le, če jih G utemelji, zato jih določeni na želijo delati. Jaz sem v prejšnjih nosečnostih ravno zaradi tega bila deležna le 2 UZ! Pa je bilo to prvič v ZD, drugič pa v Leonišču. Katastrofa!!! user posted image  Mislim, da je bilo to spremenjeno že pred petimi leti, prej ti je pa res pripadal še pregled rasti okoli 32 tedna. Res nočem strašiti. Kolikor berem in slišim, pa še veliko G dela UZ okoli 32 tedna. Z Bačko hodiva v Leonišče, kjer so bolj skopi glede UZ.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
16.4.2007 12:57:11   
Anonimen
Hojla, punce...

Jaz pa danes uživam s knjigo v roki in na sadnem dnevu.

Za zajtrk je bilo grozdje, za malico ananas, zdaj se pa mastim z jagodami.

Lulat hodim pa kot po tekočem traku.

Popoldne imam frizerja, jutri pa najprej pregled pri svoje G, potem srečanje mariborskih nosečk, še na hitro v službo se zmenit za koriščenje dopusta, potem me mora moj peljat v Lovrenc na pico, pol greva pa še ploščice za balkon kupit.

Noro... Komaj čakam!

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2155
16.4.2007 15:15:59   
kapica
Danes se pa samo toliko oglasim, da vam povem, da sem imela tako hud beden dan, da bi bilo boljse, ce bi zjutraj kr v postelji ostala. Ponoci sploh nisem spala, komaj proti jutri zadremala, ko sem mogla ze cez dve urci vstat za na siht. Potem pa zdrzat na nogah, komaj da sem kaj dojemala. Me je nekaj vceraj tako razburilo in razpuser posted image , da mi enostavno ni dalo spat. Pa se danes sem cela jokava. Tako da grem kr na balkon in zaspat eno rundouser posted image .
V glavnem beden, beden dan in noc, bi najraje kr pozabila in izbrisala iz spomina user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
16.4.2007 18:28:06   
Jelenche
ja rumba, res je. Samo 2 Uz ti pripadata. Sem bila prepričana da so 3. No, men je v MK že napisala da bom imela UZ pri naslednjem pregledu. Ni mi jasno in tudi ne morem verjeti da ti po morfologiji ne pripada noben UZ več. Pa kako bodo vedeli koliko je otrok pridobil na teži???
Men so nekatere mamice ki so že rodile celo priporočale da si zapomnim mere, ... oz obseg glavice,.. češ da se malo pripravim, saj naj glavica ne bi več toooliko zrastla.
No, bomo videli.
Dejte mal zatežit za ta UZ, .. rečte da vas dol tiši magar,.. pa sej morajo pogledati. Kaj se pa grejo. Matr če je pa taka obraba UZ ... pa naj se grejo solit. Mislim pa da pregled z UZ pri privatniku ni toliko drag. 3D UZ mi je predrag, ta navaden pa baje ni.
Držim pesti da bomo vse imele vsaj še en UZ!

user posted image

R. Tagore

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
16.4.2007 19:57:12   
*maja
No spet jaz po krajšem premoru... Mi smo cel vikend po hribih lazli pa ni bilo časa za RR. Moram priznati, da je kar pasalo, samo se mi pa danes kar malo pozna da sem pretiravala, sem tolk utrujena, da sploh ne pridem k sebi.
Mi je učeraj trebuh prav dol tiščalo, tako da mislim, da smo za nekaj časa zaključili s takimi pohodi, edino, če bom hotla it kaj prej rodit user posted image .

Ja kar pa se tiče UZ nam pripadata samo 2, jaz imam naslednji pregled 8. maja in to UZ pa ga bom mogla plačat 30 EUR. Jaz sploh ne vem za kaj hudiča plačujem še vse tisto dodatno zdravstveno zavarovanje, če mi itak nič ne koristi, moram prav tako vsako malenkost doplačevat. Res mi ni jasno.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
16.4.2007 22:14:13   
Jelenche
*maja hodiš v ZD h G? Ali imaš privatnika s koncesijo. Me prav zanima. Men ni noben nič omenil da bom morala plačati. Pa sem imela en UZ v 11 tednu, en v 21 5/7 ter en v 25 tednu. 21 teden je bila morfologija, 25 teden je pa morfologijo ponovila, ker je v medenični vstavi beba in se srček ni dobro videl. In sem naročena tudi 8.5. spet za UZ. torej bo to 4 UZ
Ma sej če bo treba plačat, pa bom itak,... sam res ne vem zakaj to ne more zavarovalnica pokrit.
A kera hod v fužine k Finkovi mogoče?

Pa še neki, je katera mogoče razmišljala oz. ima sling ali pouch, trak, karkoli? Jaz bi si to nabavila oz sešila. Ima katera izkušnje s tem?

user posted image  LP

R. Tagore

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
16.4.2007 22:19:04   
*maja
Hodim k privatniku s koncesijo.

Ej a je še katera cca. 10 min nazaj začutila potres. Madona nas je streslo pa zabobnel kot da bi hotl bajto rušit. user posted image  bom šla še rodit....

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
17.4.2007 7:54:34   
pikam
Dobro jutro,

jaz bi imel vprašanje ali ste šle na 3D UZ in ali menite, da se splača it. Sem prejšnji teden klicala v Postojno pa imajo že vse zaseden do junija.
Kam mi priporočate, da bi še lahko šla na 3D UZ (okolica LJ) in kakšna je cena. Sedaj sem že v 27 tednu kar je že malo pozno, vendar sploh nisem pomislila, da bo tako zelo zasedeno. Tako da sedaj razmišljam, če bi sploh šla. Menda se včasih bolj malo vidi, ker so sedaj že obrnjeni na glavco, če kažejo še hrbet pa se sploh nič ne vidi.

Sicer pa sem še vedno v službi (še 1 mesec) pa kar gre. Sedaj pričakujeva, da dobiva naročen voziček in potem glavne stvari že imava. No, čaka naju še izbira imen. Sem želela počakati, da za zihr izvem kaj bo, pa kot vse kaže, do konca ne bom vedela. No, saj sedaj mi je že vseeno.

Pri nas potresa ni bilo čutit, me pa dete vsako jutro in vsak večer noro buta, da me kar premetava….ampak je ful dobr, ker vem da je vse ok.

Lep sončen dan vam želim,
Pika M

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
17.4.2007 9:20:19   
rumba
Dobro jutro!
Kako ste? Jaz sem danes ponoči ful slabo spala, saj se je user posted image  naštimal prečno (tebuh je imel ful hecno obliko) in nisem mogla spati na nobenem boku, na hrbtu tudi ne pride v poštev, kaj mi je še ostalo? Sedeuser posted image  Sem ga poskušala prepričati, naj se obrne, pa ni ravno ubogal,... hvala bogu pa je sredi noči mala trmica popustila, v trebuhu sem začutila pravo centrifugouser posted image , pa smo bili spet o.k..
Kapica user posted image , upam, da si daneš že kaj boljše volje.
Jelenche, jaz imam trak. Najprej smo pri Aneju kupili kengorujčka, pa se ni odnesel. Ampak je ful odvisno od postave. Jaz sem drobna pri 165cm in si kengorujčka nikakor nisem mogla dobro prištimati. Naramnice so bile ali predolge ali prekratke, hrbet me je v vsakem primeru bolel kot user posted image . Ker je mali imel ful hude kolike, sem si navezala eno manjšo deko in ga nosila v culi. Je bilo veliko lažje. Takoj ko je bila šansa, pa sem kupila trak. Tega si lahko navežeš tako, da točno ustreza tvoji postavi in hrbet res ni nič trpel. Rabiš pa kar nekaj vaje. Kasneje sem ga nosila na boku, na hrbet pa si ga nisem znala ravno najboje montirati. Sicer pa je takrat hotel že hoditi in se nikakor ne nositi. Predvsem za prve mesece, za čas kolik pa je ZAKON! Hano je več nosil mož, jaz sem takrat bolj pedenala Aneja. Tudi on si ga je lepo uštimal. Vendar pa se za razliko od Aneja, ona prav na začetku ni želela vezati v trak. Seveda je tudi nikakor nisem stiščala v kengorujčka. Pač odvisno od traka.
*maja, a včeraj je bil pa potresuser posted image  Pišuka, pojma nimam. Z user posted image  sva z neta potegnila Preason Break, pa sva čist not padla. Bi se moral že blok rušit, da bi zaznalauser posted image user posted image .
Pikam, kako pa je v Dravljah s 3D UZ? Je tudi že vse zasedeno?

Uživajte in božajte svoje bušije! Aja, včeraj sem malo brala, kaj je pisala prva junijka, ki je že mesec dni nazaj rodila, kako imajo ti user posted image  v inkobatorčkih radi, da jim mamice prepevajo, kako jih to pomirja... Ona pravi, naj jim veliko pojemo, ker res uživajo! user posted image

(odgovor članu pikam)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
17.4.2007 11:30:31   
Jelenche
hej babe

sem z diabetološke. me je kar na inzulin dala. Sicer po obrokih nimam nikoli povišanega sladkorja, ampak imam pa povišanega na tešče,... sicer sem glih na meji, samo je dr. rekla da rajš ne bova reskirali. Tako da sem dobila inzulin ki si ga moram vbrizgati zvečer pred zadnjim obrokom ob 22h. No vse lepo in prav, samo mi je dr. pozabila napisati še iglice,... za p user posted image  sem prav user posted image . Zdaj moram počakat da bo kdo blagovolil se mi oglasit na telefon da vprašam kaj zdaj. Bom mogla še enkrat nazaj it, pa se mi prav ne da! klinc

Zdaj sem klicala za eno rabljeno zimsko vrečo za traxxa, ker nikjer ne najdem. Bomo videli kok bo cena in če je ok.

No, danes sem pa tečna. Grem kr lepo k frizerju,... user posted image  Pol pa itak spet na pijačko ( še vedno nisem vse počastila za r.d., se mi prav vleče že  user posted image )

rumba hvala za pojasnilo. Jaz si bom definitivno neki kupila,...  sam ne vem še kaj. Mogoče si bom kar zašila, bom videla.

Pikam v dravljah je 3D UZ 80eurov! Men je to too much. Pa sej če bi imela zraven še kakšno zdravstveno podlago ala morfologija,... bla bla bi šla. Tko pa ne grem. Pa itak bom mela spet UZ zdaj v 31 tednu.
Mi je pa hudo ker je baje to fuuuulll lepo.

Pa od včeraj zvečer me full zgaga matra. Mi je prav zoprno že. Me peče kot nikol do zdaj še. Pa me zdaj full dolg ni. Klinc,.. vse mi gre danes narobe.

hehehe sorry punce, sem se kar malo zlajala.  user posted image   user posted image  

R. Tagore

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
17.4.2007 12:29:11   
ikonca
POZDRAVLJENE!

Rumba, tudi jaz sem ful slabo spala. Mislim da me moj otorček že komandira in točno ve kaj mu paše.
Meni dovoli spati samo na levem boku, tako je miren. Ko pa se obrnem na hrbet ali desni bok, se pa začne boksarska vaja in moj trebuh se spreminja kot vodni balon. Nekaj časa vstrajam, da bi se še on namestil ampak ne gre. Sploh je narodno ko je kakšen dobr film in čakam na reklame da grem lulat potem pa dobim brco direktno v mehur. Ni kaj!

Jaz sem imela pregled pri G konec marca in sem ga vprašala če imam še kakšen UZ. Rekel mi je da okrog 30 tedna. Jaz sem imela vmes enega več, ker sem ob zadnjem snegu padla in k sreči ni bilo nič hudega. Takrat je bil G ful natančen, mislim da je vse skupaj trajalo pol ure, saj je poleg otročke pregledoval še pojstelco in maternico.

Glede tega traka. Jaz tega ne poznam? Ali je to kje na internetu. Koliko starega otroka lahko nosiš v tem?

A že kaj komaj čakate prvomajske? A gre katera na morje. Jaz sploh ne vem če bom šla poleti na morje.
Enmesec pred porodom ne upam, prej je pa še mrzlo morje.

A katera ve katera trgovina ima dober grozdje (Mercatpr, Spar???)?
Že cel teden sanjam od grozda.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
17.4.2007 12:50:07   
rumba
Ikonca, trak sem kupila pri Štorklji: http://www.storklja.si/index.php?939&backPID=927&tt_products=8
Ja, čez 10 dni odhajamo v Rabac za en teden. Komaj čakam. V avgustu pa imamo rezervirane dvotedenske počitnice na Pašmanu. Važno je le to, da bo user posted image  opravil prvi pregled pri pediatrinji, pol pa šibamo user posted image . S tako majhnim je še lažje potovati kot s 5-6 mesečnikom, ko ravno uvajaš gosto hrano. Ta majhni itak večinoma spijo in se dojijo. Izi piziuser posted image . Aja, pa večini, ki imajo kolike, na morju popustijouser posted image . Ko se vrneš pa seveda jovo na novo...
Jaz kupujem grozdje kar v Merkatorju, tisti belo brez koščičk. Do sedaj sem bila zadovoljna.

Lep pozdrav!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
17.4.2007 12:54:42   
kapica
Uh, danes pa gre meni ze boljseuser posted image . Spala sem koncno spet kot polhek, do jutra, ko je ura zvonilauser posted image . In ker v sluzbi ni bilo kaj za delat, sem cez dve urci ze sla domov. In naredila en velik sprehod, sem eno urco peski hodila domov. In je bilo tako lepo, narava je tako cudovita, pa se dobro mi je delo. Bi mogla veckrat , sam kaj, ko se je tako tezko zraven spravit.
Za nagrado pa grem sedaj malo spanckat, me je kr zdelalouser posted image . Potem popoldan pa spet na soncek.

Uh, sreca da je vsak dan drugacen, moj danasnji je lepuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
17.4.2007 12:58:37   
kapica
Oooh, Rumba, kako ti veljauser posted image . Jaz bi tudi sla kr na morje. A avgusta boste ze sli? Torej imas namen hitro okrevat po porodu, sicer si pa ze ulaufanauser posted image . Gre verjetno ruk zukuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
17.4.2007 13:24:03   
rumba
Kapica, si me pa nasmejala user posted image user posted image . Ja, verjetno res po vsakem naslednjem porodu manj kompliciraš. Res nimam niti njamanjših pomislekov. Maja* bi se tudi ziher strinjala.

Sem malo brskala po netu in našla glede traku, če še katero zanimajo slikce:
http://www.hoppediz.com/
klikneš Worth knowing in tam vidiš pod Information about veliko slikic. Pa prvič sem videla, da se da zavezati tudi dvojčke. Luštno!!! Pa na tej strani so tudi ideje, kako se trak lahko uporabi še v druge namene...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
17.4.2007 14:14:47   
baja*
Pozdravljene!

Jelenche, sem pozabla, če sem ti že čestitala za roj. dan al neuser posted image . No, bolje dvakrat kot nobenkrat; torej vse naj naj! user posted image
Jaz tudi vsak dan sanjarim o morju. Sedim pod marelo na balkonu, zaprem oči in se delam, da je par metrov vstran morje... Mi trije bomo šli šele septembra, kam pa še ne vemo. Verjetno nekam v srednjo Dalmacijo - mi je full všeč tam !Največji filing mi je v kampu, ko tako lepo diši po borovih iglicah.
Drugače vse po starem. *Maja, včeraj zvečer sem tudi jaz čutla potres, ampak v mojem trebuhuuser posted image . Joj, kolk je mali razgrajal. Cel trebuh se je v eno tresel in valovil. Z user posted image  se sprašujema, kaj le ima mali tolko za počet tam notri. Bom probala posnet, če se bo na kameri kaj videlo.
Zdaj grem pa "na morje" (beri: na balkon)user posted image .

Lepo se imejte!
Čao

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
17.4.2007 15:40:38   
Freycha
No tako, jaz pa moram skenslat vse piknike, zabave, plavanje, telovadbo, dolge sprehode in izlete, dopust na morju v maju itd... ker je G danes ugotovila, da imam zelo tanek maternični vrat (ki je sicer hvala bogu še zaprt) in da moram počivati in nikamor ne smem hoditi. user posted image  Na začetku je še nisem kaj dosti jemala resno, ko mi je pa rekla, da če bi se kaj čudnega začelo dogajati, da moram TAKOJ v porodnišnico, da mi dajo injekcijo za razvoj otročkovih pljučk mi je pa jasno ratalo, da to ni hec več....... Tako, sedaj bom pa res samo še doma, knjige brala, se na balkonu sončkala in noge skupaj tiščala, da bo mala čimdlje v meni ostala......

BTW punce, a ve veste, da je letos neko zmajevo leto in da bodo otroci rojeni v tem letu full srečkoviči? Ne samo to, rojeni bodo v letu pujsa (po kitajskem horoskopu), ampak letos je zlati pujs, kar je na vsakih 60. let in naj bi to izredno srečo prinašalo našim malčkom? No, jaz sem prav vesela - še posebej, če to res drži.......

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
17.4.2007 21:20:35   
Kristina_1
Pika M če  želiš na 3D UZ greš lahko v Postojni k dr. Merlotu, prideš hitro na vrsto - dela s koncesijo. Stane 63 EUR. Tel. št., kjer se lahko naročiš: 05/720-23-70. Je pa baje najlepše videt okol 30. tedna.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
18.4.2007 2:56:28   
Anonimen
Heja, punce...

Očitno je čas, da nekdo prične tukaj dežurat. Zgleda, da sem jaz prva. user posted image

Pokonci sem že od pol enih, saj me svinjsko vse boli, pa trebuh mi ves čas otrdeva. Na 13 minut, pa na 8, pa na 5, pa spet na 20... user posted image
Me je kar malo strah postalo. Ni šans, da spim.  user posted image  Sem bla že tik pred tem, da kličem v porodnišnico in vprašam, če je to normalno.  user posted image Sem pol pri Pušenjaku prebrala, da ni krize, če se ne odpiram, kar se pa ne.

No, sem imela včeraj pregled. Opozoril me je, da moram pazit na kilograme. Do sedaj sem se zredila 5,5 kg, kar ni dosti user posted image , a imam izhodiščno težo bistveno previsoko user posted image . Je rekel, da sadni dan 1x na teden ne škodi.
Dobila sem Vagisan proti vnetju, pa Spasmex 1x na dan, če mi trebuh otrdeva. Je rekel, da naredim manj škode otroku, če pojem enga tega user posted image na dan, kot če slučajno rodim sedaj. A kaj vraga, če sem imela včeraj popoldne ves čas trd trebuh in sem tableto pojedla ob 18h. Je blo pol boljše. Ampak zdaj ne morem vzet še ene... Kriza! user posted image
No, spet me je poslal na 50 g glukozni test user posted image , tako da moram danes poklicati za izvide. Pol sem ga pa še prosla za preiskavo urina, saj se mi zdi da me nekaj v ledvicah špika (ne morem se odločit, ali je od ledvic, bolečin v križu ali išiasa), urin imam pa itaq že celo nosečnost temno oranžen, skoraj rdeč. user posted image

No za konec sem se pa uspela še včeraj fino prehladiti. Smo se dobile mariborske nosečke na sladoledu in sem si fino pregrela hrbet na sončku. user posted image  A me je potem zgleda nekje napihalo. user posted image  Tako da me svinjsko boli zgornja polovica hrbta. Vratna vretenca, ramena, lopatice. Nikakor mi ne paše ležat... Pa še to otrdevanje... user posted image

A je lahko noč se slabša od današnje? user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2172
18.4.2007 7:35:57   
tejči77
Zvesta, a si kaj bolje? Verjetno spiš, ker ponoči nisi mogla. Upam, da se ti je stanje izboljšalo. Mogoče boš morala več počivat. Držim pesti, da je vse v redu. Pazi nase!
Če bo prehudo pa le pokliči svojega g. Jaz se ne bi igrala, ne da te strašim, ampak otrok je najpomembnejši a ne. Javi se, ker me res skrbi zate. To otrdevanje mora biti res zoprno. Jaz sploh ne vem kaj to je. Moram potrkat. Zdaj pa moram nehat, sem v službi.
lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
18.4.2007 8:44:37   
bačko
Rumba hvala za odgovor.A kar na morje greš?V Rabcu je meni lepo.Bilo smo trikrat.Uživaj še namesto mene.
Mi gremo pa za 1.maj v Luče v eno kočico za 2 dni.Malo narave in relaksacije.Čeprav bi raje šla na morje se kopat.
Mojauser posted image je tudi vedno bolj aktivna in se kar naprej obrača.Ampak zvečer ko grem spat pa da kar mir.Mi raje malo prej ponagaja.
Bom videla če bom šla na ultrazvok.Moj je rekel da je brez veze meni pa ni.Mogoče ga bom pa le prepričala.Sam tapravi dan si moram izbrati.
V službo pa se mi sploh ne da več hoditi.Najraje bi bla že doma.Sem si izračunala kdaj naj bi se mi začela porodniška.17.6. naj bi nastopila porodniško.Upam da res.Zdaj moram samo poklicati na kadrsovsko da mi pove če bom lahko izkoristili cel dopust na enkrat ali ne.
Lepo se imejte in božajte trebuščke.user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
18.4.2007 8:45:35   
*maja
Uf ja tole z otrdevanjem trebuha mi je pa znano ja, samo da ni tako zelo pogosto kot pri tebi Zvesta. Najprej se mi je to dogajalo samo zvečer, ko sem bila res utrujena, sedaj zadnjih 14 dni pa mi otrdeva kar čez cel dan oz. odvisno od dneva. En dan bolj drugi spet manj, tako da poskušam čimveč počivati in je potem sigurno boljše.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.