|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
12.4.2007 21:24:28   
kapica
Jooj, puncee, hvala za predlogeuser posted image user posted image user posted image . Res ste zlate. Se, se, se .....

No, pa da vidim:Damir je en mozev prijatelj
                         Denis je ime, ki se mi zdi cudovito, to je tudi tisto, za katero sem rekla, da ga je dal nekdo v familiji, katerim sva zaupala ime

Yudit, bom omenila mozu, pa porocam. Za puncko se meni zdi zelo lepo ime Lejla, Sara, Katja...

Tani user posted image user posted image user posted image za vse dobre novicke!
Baja, kje si prebrala, da sem pri prehrani tako pridna user posted image . Ne siri neresnice user posted image . hecam se, samo malo se nazaj drzim, ne obljubljam prevec

Pri zobarju je bilo prav fino, sem bila cez pol urce ze fertig, ker ni bilo treba nic delatuser posted image . V H&M.-u pa taka guzva, da cakas pol ure na garderobo. Tako da sem se zasukala in sla domov. Pa drugic. Samo da so zobki reseniuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
13.4.2007 9:36:43   
kapica
Jutro punceuser posted image ! A se spiteuser posted image ?
Vceraj sem pozabila povedat, da sta imena Alen in Adis ze v mozevi familiji, bratranca, tako da tudi to ne pride v postev.Yudit, sem vprasala moza kaj pravi, pa je mnenja, da naj izbereva med Enes ali Dino. Ne vem no, sem malouser posted image . Ampak se mi zdi, ker je fantek, naj on izbere, saj se bom navadila, ne glede na to kaksno ime je.
Najraje bi vzela kr ime Denis, ker sva ga imela res ze vsa leta pripravljena, potem pa toleuser posted image . Pa bosta dva v familiji, kaj me briga.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
13.4.2007 10:05:54   
Afnica
Kapica, a so ime Denis dali potem, ko ste jim zaupali, da bo tako ime vajinemu,,,,a sem prav razumela?? Potem bi jaz iz principa dala isto ime!!! Sicer je pa meni zelo všeč ime Dino. Bolj kot Denis.

Pri nas je tudi veliko user posted image , pa izbranih imen ne skrivam (Lan in Lana) in če naju kdo prehiti, naj ne misli, da bom svojo željo spremenila!!!!Ko sva mislila, da bo samo en-a, sva rekla, da bo tako...zdej sta dva in par in bo ostalo tako.

Baja* v materinsko nisem šla, ker sem bila po izpitu preveč izčrpana. Zdej se mi pa tudi ne da v MB vozit sam zarad tega (50km), sem pa imela željo it tja, ker bi rada videla porodnišnico, porodno itd. Ampak je pač ne bom. No, jo bom, ampak ko bom rodila. user posted image

Drugače pa se pri meni pozna tretje trimesečje. Zajebano! Po malem mi otekajo noge. Začelo se je pa zadnjič, ko smo se vračali iz morja, ampak se še ni pomirilo. Najbrž mi bodo sedaj skoz po malem. Mislim, da bom v kratkem obležala. user posted image  Zato grem danes še nakupit ta nujne stvari za user posted image user posted image , ker ne vem kako dolgo bom še lahko capljala okrog. Spim vsako noč težje, vedno večkrat hodim lulat. Hja, bomo že potrpeli. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
13.4.2007 10:39:13   
siskamiska
Joj Afnica ne me strašit kaj me še čaka ( glede obležanja). Meni se voda nabira čist minimalno, zanemarljivo zaenkrat. Kot pa pri tebi imam ful težave s spanjem, skoz WC pa sprehodi po stanovanju, ker me tolk križ in hrbet bolita.
Jaz imam šolo za starše samo še enkrat, potem sem pa konec. Je pa ful razlika med temi predavanji v ZD ali pa predavanji v porodnišnico. Tukaj ti bolj na hitro in površno povejo.

Imam občutek da se mi je en user posted image  okrog obrnu oz. da je sedaj prečno, ker mu je cel žur zvečer nardit neko čudno pozo da dobim trikoten trebuh, in me vse vežeuser posted image . Desni user posted image  je pa itak poglavje zase in razgraja cele dneve po trebuhu - ta mi bo še dal misliti user posted image .

Mi pa zelo pašejo ti topli dnevi in sonček, samo kaj ko imam tolk pigmentnih madežev na obrazu da sem taka kot da bi se učila z samoporjavitveno kremo mazat po obrazu - še brke mamuser posted image .

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
13.4.2007 10:44:23   
Anonimen
Hejla punce...

Našemu detetu se je pa včeraj kolcalo. Je blo vse skupaj preveč ritmično in predolgo na istem mestu, da bi bile brce. Le da sem skoraj znorela, ker je bil zgleda z glavico navzdol, pa itak je zelo nizko in sem to kolcanje občutila na debelem črevesu. Kriza... Ni boleče, ampak ni prijetno.

Danes se pa borim s huronsko lakoto. Oz. se več nič ne borim, ker sem se zdaj nažrla. Zbudila sem se ob 4ih in šla lulat, pol je vstal moj in sva se pogovarjala preden je šel v službo. Ob pol šestih sem zmazala šalco mleka in tri koščke kruha s pašteto. Ob devetih skodelico kosmičev, po katerih sem postala še bolj lačna. No sem zdaj zmazala še 5 koščkov kruha z margarino, pa nimam glih občutka sitosti. Bi lahko še kakšnega, pa me je kar strah.

Aaaaaaaaaaaaaaaa.... Nočem takih lakot....

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
13.4.2007 12:04:15   
pupi
Helo babike!
Joj ste pridne!! Vsem , ki ste dobile vozičke user posted image user posted image  vem kak je fajn, če ga dobiš ker jaz sama nisem tak dolgo zdražala in to zadevo privlekla domov že pred dobrim mesecem!! Vem ja smotana, ampak nisem mogla zdražat!! 
Glede imen pa bi vam ful rada pomagala, pa nimam pojma kaj bi vam predlagala! Jaz sem mela srečo da sen za fantka sanjala pred leti ime in se mi je ful dopadlo, za pupiko našo kar tudi bo pa mamo ime NAJA in vem da se ne bo spremenilo ker ko se mojuser posted image  pikne v nekaj si ne premisli. Imela pa sem še na izbiro, to sem imela jaz sama,za pupo Zoja in Živa zdaj , če sem kateri s tem dala idejo, me veseli!!
Zdaj pa še glede kg! Res je fajn da malo gledamo kaj pojemo in da kar se da zdravo jemo (to je danes težko, ko je vse na silo zraslo), ampak včasihsi pa moramo kaj privoščit. Jaz mislim da mojih 6kg ni preveč za 26 teden in se mislim še 1x tolko zredit user posted image user posted image !!
Fajnda vas vaši bebeki tak močno brcajo mene naša ne, tolko glih da jo čutim! Moram pa se vam še potožit da mam bratranca, ki ima boleze pri kateri odmira mišičevje in moja pametna teta mi je to povedala komaj pred 14 dnevi , no prav za prav sem slučajno od mame zvedla da je to DEDNO!!! Pa ne bi rekla , če je ne bi tega vprašala že pri 11. tednu pa mi je rekla da ni dedno zdaj pa kar na  ekrat je po moji babici in da češ da ona mene ni razumela, kaj sem jo takrat spraševala!! TAAAAAAAAAAAAAAK SEM JEZNA, da vam ne znam povedat. sem to povedak moji G pa mi je samo zaprepadeno pogledala, češ da zdaj tak več nič ne moremo in da če bi ji pravi čas povedala, da bi dalo odkrit, zdaj boma pa pač upale da bo vse OK. No in zdaj se jaz sekiram, ker me moja babika ne brca pretirano in da je to posledica tega, da se ji že zdaj kaj pozna na mišicah. Če bo kaj v življenju ne oprostim teti, pa sama ve kaka jetežko živet s takim otrokom!!!! Joj sem zagnjavla bom nehala!!!!!!!!
Bom še vam raje drugič še kaj napisala, ker se vam ne bo dalo brat!!
Uživajte v sončku , čao

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
13.4.2007 12:35:07   
Anonimen
Pupi...

Ne sekiraj se! Tudi mene moje dete zelo nežno brca. Pridejo včasih 3-4 dnevi, ko čutim samo mehurčke, kot na začetku.
Čutenje gibov je odvisno tudi od količine plodovnice in od tega, kje imaš posteljico. Če jo imaš spredaj, se gibe čuti manj. Tako so vsaj meni povedali.
Ni važna moč brc, ampak to da so.!

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2132
13.4.2007 13:01:13   
rumba
Pozdravček in user posted image  !
Kako ste vse pridne z vozičkiuser posted image . A je še katera slučajno brez?
No se moram pohvaliti, da ga bom tudi jaz kmalu sestavila... Vse sem oprala in izgleda kot nov. Čaka me še pranje podvozja, to v bloku glih ni najbolj izvedljivo, bom ta vikend na primorskem. Pol ga pa oblečem in bo gotov. Ma res je super, da se lahko vse vrže v pralni stroj! To mi ful veliko pomeni. Upam, da se tudi vaši vozički slečejo in perejo.
No, sedaj v spalnici čaka postelja, voziček bo kmalu zrihtan, previjalna je vsak dan v uporabi (bo tudi potrebna pranja, a to še ne sedaj), še ležalnik privlečem s kleti in ga operem, čebriček si bom spet sposodila, pol se pa počasi lotim iskati ta male cunjce. Hja, G mi pravi, da bom po 28t morala bolj počivati, pa inekcijo za razvoj pljučk dobim, tako da bomo tam v 32t že v nizkem štartu, pa mora biti vse čimprej pripravljeno.
Niste nič čudne, če imate že kmalu vse pripravljeno. 100X bolje, kot pa da vas prehiti, pol pa user posted image  nastrada sam po trgovinah... Pri nas sta bila oba predčasna poroda popolnoma nenapovedana. Dan prej bi se upala staviti, da še ziher ne bo 1 mesec. Zdaj pa res računam, da bo do junija že vse pripravljeno.
Vidim, da ima že večina izbrana imena. user posted image  Dajte jih boldat, da jih Jelenche doda na seznam. Joj, midva bova verjetno kar v porodni izbralauser posted image . Sem pa pri sebi opazila, da so se mi ful vtisnila v spomin imena, ki so jih nosili user posted image  v pediatrični, kjer sva bili s Hano takoj po rojstvu. Ja, to so bili pravi borci v inkobatorjih, mogoče so mi še posebej zato ta imena tako všeč. Pa od prej ne poznam otrok s temi imeni.
Moj trebušček se prebližuje 100tki. Trenutno je obseg (pri popku) 98.
Ikonca, navijam za Hanouser posted image . Aja, moja mama se je kar za glavo prijel, ko sva rekla, da bo naša Hana, saj jo to ime menda spominja na eno ful staro gospo Hano, ki je edina, ki jo pozna s tem imenomuser posted image . No, sedaj pa kar mrgilo malih Han.
Kapica, jaz tudi mislim, da če sta vidva prva izbrala in povedala ime Denis, ga kar imejta! Ne ozirajta se na sorodnika! Pišuka, meni pa na misel ne pride, da bi dala ime, ki ga namerava dati kak bližnji sorodnik in mu s tem ukrasti ideje. Pa saj ne, da bi me motilo, če bi bila dva z istim imenom. Sploh ne! Le ne bi hotela povzročati težav drugemu paru, ki si je to ime želel. Ma, iz principa imejta Denisa!
Pupi, ne sekiraj se zaradi možnosti podedovane bolezni. Je kar je. Sedaj itak ni več kaj storiti. To, da je user posted image  bolj miren, pa sem sigurna, da ne pomeni prav nič. Saj ni nujno, da je bolj miren, le ti ga lahko manj čutiš. Jaz ga močno čutim zato, ker nosim ful spredaj, trebuh je prav našpičen, če me pogledaš odzadaj pa niti ne bi rekla, da sem noseča. Ja, pa kot pravi zvesta, posteljico imam zadaj. Dont worry, be happy!user posted image

Uživajte v sončku!

P.S. Kdaj se kaj srečamo?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
13.4.2007 13:26:06   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image
04. pikica123
05. Yvona
05. Majrim
05. Anonimna
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja* ; Maribor; user posted image ; user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje; user posted image  + user posted image

12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image
17. Anonimna2
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted image
22. pikam
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy
25. pupa*
25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana

25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; Ljubljana

imamo 60 user posted image , od tega 6 user posted image user posted image        in       54 user posted image                                   imamo 12 user posted image  in 15 user posted image

in fantki lovijo ...    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image             

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
13.4.2007 13:45:40   
tani33
Hojla!

Pravkar sem prišla iz službe in sem kljub lepemu vremenu slabe vojle. Povedali so mi namreč , da lahko izkoristim pred porodniško le sorazmerni delež dopusta. Kar pomeni da moram delati še do 22.5. in ne do 26.4. kot smo računali do sedaj.user posted image user posted image
Pa toliko stvari imam za uredit okoli stanovanja!!user posted image user posted image

No, ja saj bo.
Jutri pa grem s prijateljico v IKEO malo pošnofirit. Mojemuuser posted image pa sem morala obljubiti ne ne bom nič kupila dokler , da stanovanje ne bo pripravljeno za selitev. Upam da mi bo uspelo držati obljubo, no kakšna malenkost bo že padla.

Še veliko sončka in lep dan vam želim!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
13.4.2007 13:52:16   
tani33
Še to če bo naša pupa res pupa bo Julija.

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
13.4.2007 14:30:24   
pupi
Naša babika bo Naja!!

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
13.4.2007 14:32:46   
pupi
Tami33! Vaša Julija bo rojena julija user posted image !! Kaj to ste slučajno izbrali al namensko! Dobro izpade!!

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
13.4.2007 14:35:56   
poldy
Kapica moja sestrična v drugem kolenu je nina in ima brata aleša. Od njenega strica(mamičinega brata), pa sta ravno tako fant in punca pa ravno tako nina in aleš. Pa so bratranci! Tako da se ne sekiraj, pa denis je zelo lepo ime za mešan zakon.
Jaz bom pa imela uršo ali pa gašperja. Sem res kar 99%, pa moj se tud strinja stem pa doma so vsi zadovoljni, razen če me v porodnišnici zadnji trenutek kaj ne popade!

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
13.4.2007 14:48:02   
tejči77
Tani33, tudi meni je ime Julija tako lepo ime, najlepše pravzaprav. Že od nekdaj. Pa žal mojemu ni všeč in še moji mami je ime Julija (Julijana sicer) in bi mi zamerila, če bi dala njeni vnukinji enako ime. user posted image  Svašta!
Tako, da še ne vem, kaj bova izbrala. Mogoče bo celo Larisa, če pa ne bo pupa bo pa mogoče Maj (za vsak slučaj bo treba izbrati še fantovsko ime, da nas kaj ne preseneti).
Drugače sem pa danes res dobre volje, ker sem se z direktorjem dogovorila, da grem z 23.04.07 na dopust. Sicer sem upala na ta dogovor, nisem pa verjela da bom res lahko koristila skoraj ves dopust. Tako mi ga bo ostalo samo še 6 dni za drugo leto ko pridem nazaj.
Tani33, ti se pa ne sekiraj, boš videla, kako hitro bo minilo, ker so vmes prvomajski prazniki in sploh ne boš opazila, kako hitro bodo šli dnevi mimo. Kar naenkrat boš tudi ti doma.
Kar se tiče materinske, grem pa jaz že 24.04-30.04., ko bom ravno 30 tednov noseča. Bom pa žal sama. A bo tudi katera od vas sama na materinski brez partnerja? Me zanima zato, da ne bom tam edina sama in bo zgledal kot da sem samohranilka. Ne da bi imela kaj proti, ampak te same mame brez partnerjev se mi pa smilijo, ker nimajo nikogar.
Lepo pridno pišite, vas tako rada preberem. In bušije si tudi mal posončite. Baje je koristno it na sonček tudi zaradi otroka, za razvoj kosti - to mi je danes rekla ena sodelavka, ki ima že dva otroka, ona že ve.
lp

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
13.4.2007 17:55:47   
Jelenche
user posted image  test

< Sporočilo je popravil Jelenche -- 13.4.2007 17:58:24 >

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
13.4.2007 18:00:34   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted imageJulija
04. pikica123
05. Yvona
05. Majrim
05. Anonimna
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja* ; Maribor; user posted image ; user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje; user posted image  + user posted image

12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
17. Anonimna2
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted image
22. pikam
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy
25. pupa*
25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana

25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; Ljubljana

imamo 60 user posted image , od tega 6 user posted image user posted image        in       54 user posted image                                   imamo 12 user posted image  in 15 user posted image

in fantki lovijo ...    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image         

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
14.4.2007 9:15:38   
tejči77

Hojla!
Kaj res še vse spite ali ste si privoščile prijeten zajtrk s svojo družinico? Jaz sem ves teden govorila, komaj čakam sobote, da se lahko naspim, ker sem zadnji teden zelo slabo spala, me mučijo krči in ponoči me bolijo rebra. Vstajam pa ob 6 zjutraj. No, in ko bi lahko spala, imela sem namen spati vse tja do 8, sem že ob 7 pokonci, ker ne morem več spati. Zdaj pa samo študiram kaj vse moram narediti, ker ves teden nisem nič pospravljala in moram stanovanje spraviti v red, vse polikati in oprati. Že vidim da se danes ne bom mogla nič spočiti. Pa drug teden, ko bom že doma na dopustu.
No, pa uživajte današnji topel in sončen dan.
lp

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
14.4.2007 16:29:28   
kapica
Uh, sedaj sem pa kr uzivala v branjuuser posted image .
Kot prvo da recem, da sva ime Denis zaupala mozevemu bratu, in oni imajo sedaj Denisa. To pomeni, da je to najin necak. In ce se midva dava ime denis, bo imel njegov foter dva vnuka in oba Denisa. Ali ni to malo hecno? Nekako ne upam, ceprav se tudi sama vedno bolj nagibam k temu. Iz principa!!! Ampak okolica ne ve kako je bilo to z imenom in bova potem midva oznacena kot ponavljajoca in brez lastnih idej. Tako da res ne vem. Me pa zelo muci, vedno bolj se z tem obremenjujem.
Tejci, saj ni treba vsega danes postoriti, jutri je tudi se en danuser posted image . Malo zjutraj, popoldan na sonce in spet malo zvecer, pa bo. Vazno, da vmes pocivas, ves prah in cote bo ze pocakalo. Super za tako hiter dopustuser posted image .
Tani, verjamem da si razocarana, sploh en mesec manj biti doma, se kr pozna! mogoce jkim malo vrnes in gres zadnja dva tedna mogoce na bolnisko, sam potem mores biti spet samo doma in ti verjetno ne bo nic koristilo. Upam , da si zato imela lep dan danes v Ikeiuser posted image .
Rumba, mislim da imas cisto prav. Raje vse pravi cas pripravit. jaz pa se nekako odlasam, se mi zdi da se sploh ne zavedam, da bo pocasi treba iti v koncno fazo. se mi zdi da je se cas in cas....
Pupi, upam, da bo vse v redu, se sicer sploh ne poznam na te stvari in ti ne morem kaj svetovat, pa zato samo drzim pestiuser posted image .
Zvesta, kako veliki pa so ti kosci kruha, da jih toliko spravis v sebeuser posted image ?
Siskamiska, jaz imam tudi tako hecno kozo, sem cela pegasta od sonca. Pa kaj potem, mogoce se bo malo pomirilo, ce bomo se bolj rjave, a? je vredno poskusituser posted image .Brki so pa tudi moj problem, pa ko mislim, da so svetle dlakice sedaj ko je poletje, pa sploh ni takouser posted image .
Afnica, te tezavice spadajo zraven, pri vas z dvojcki, so se bolj opazne in nadlezne. Meni se podobno dogaja, zatecene noge, ceprav res ne veliko slanega pojem, pa zadnje cas veliko ananasa, odkar sem zvedela da to pomaga pri odvajanju vode. Noci so pa tudi pri meni slabe, vec jih pravi, da nas otrocki ze navajajo na nov ritemuser posted image .

Pa se nekaj me zanima. A lahko soncimo trebuscke, ali jih raje pokrijemo z brisacko?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
14.4.2007 18:35:31   
tani33
Spet sem se pozabila odjavit tako , da sem prisotna še od včerajuser posted image !
Naša Julija bo to,ker nam je ime všeč in ne zaradi meseca v katerem bo rojena. Je pa res malo smešno. Kako bi bilo šele,če se rodi par dni prej in ji zato damo ime Junija??!! user posted image user posted image Mamo bi imeli vrjetno za  čudno, razlika pa je samo v eni črki. Dost heca.

Ikea -gužva kot ponavadi.Kupila sem samo dekico, dobila pa sem cev kup idej za stanovanje. Sploh pa je bil avto poln stvari ki jih je kupila prijateljica, ki zakjučuje opremljanjem hiše. Po napornem ogledu in nakupu pa ....Mc Donalds. Če potegnem črtu           dan je bil uspešen.

To,da bom hodila v službo mesec dni več kot sem načrtovala, bom že preživela. Sploh pa, to pomeni da bom drugo leto izkoristila še lotošnji dopust preden bom šla nazaj v službo, s  čemer  se je strinjala tudi šefica.

Zdaj pa grem na hrbet.
Lep preostanek dneva  vsem

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
15.4.2007 16:20:39   
baja*
Helo!
Tak sem se nažrla prej, da komaj diham. Z user posted image  sva si naredla mini piknik za 2 osebiuser posted image . Če pa so mi že par dni sosedje delali lušte, skoz je tak lepo dišalo, da se nisem mogla več upret. Čevapi pa šobska solata, njamiuser posted image .
Ja, mene tudi zanima, če si lahko trebuščka sončimo al raje ne. Pa še to: kaj naj bi bilo to res, da se v nosečnosti ne bi smele stegovatuser posted image (npr. okno pomivat, cote in zavese obešat). Včeraj sva namreč z dragim prebajsala dnevno in sta mi kasneje tašča in svakinja rekli, da ne bi smela plazit po lojtri in se stegovat (delala sem robe s čopičem), ker se lahko bebi okoli vratu ovije popkovina oz. lahko sprožim porod.Jaz ne verjamem temu, se mi zdi res bedasto, ampak vseeno bom raje še vas vprašala, če katera ve kaj o tem.

Pupi, saj bo vse ok. user posted image user posted image user posted image  za srečo!

Lep dan!

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
15.4.2007 17:38:19   
Anonimen
Baja* bojda bi naj bilo res, da se po 7. mesecu naj ne bi več stegovala. Torej obešala visoko perila, pomivala oken in podobno. Saj v primeru, da ima otrok popkovino ovito okrog vratu, ti pa se stegneš, mu popkovino nategneš oz. posledično še bolj zadrgneš okoli vratu.

Zdaj, če se je kateri kdaj to res zgodilo, ne vem. Je pa fajn izgovor, da je meni vsa okna pomil moj dragi. user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
15.4.2007 20:46:17   
baja*
Zvesta, a res? Joj, zaj me je pa malo strahuser posted image . Upam, da je vse ok z mojim malim sončkom!! NIČ več se ne stegujem. Bo tudi pri nas okne od zdaj naprej pomival le še dragi.user posted image Končno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
15.4.2007 22:50:07   
Freycha
Na hitro: vikend je minil v znamenju izletov (sobota prekmurska, nedelja Mozirski gaj in Logarska dolina), več na mojem blogu. Sem prav vesela, da bo spet delovni teden, da bom lahko malo počivala user posted image  

Sem pa vesela, ker mi je mama danes sporočila, da je moja sestrična rodila dečka. Velik naj bi bil cca 54 cm, težak nekih 3800 g, imena pa še ne vem, ker tudi mama ni vedela. Ni pa to zadnji dojenček (poleg mojega julija), saj tudi nekje julija pričakuje od mojega bratranca žena prvega otroka. Naši familiji se dogaja letos.....user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
16.4.2007 9:52:01   
bačko
Dobro jutro vsem skupaj!Vidim da ste bile pridne pri pisanju.
Mi smo pa včeraj šli na Bled in potem tam na eno manjšo goro- sem že pozabla kako se je imenovala.Gor smo hodili eno uro.Potem pa smo šli še okoli Blejskega jezera.Zelo veliko sem včeraj hodila.Vsi so se bali da sem urtujena, jaz pa niti nisem bila.Ko pa sem zvečer prišla domov sem pa samo padla na kavč.Bilo je enkratno.
Moje user posted image je tudi včasih bolj aktivno, včasih pa bolj malo.Zadnjič ko je bila moja mlajša sestra pri meni je user posted image bilo zelo aktvino in sem ji dala roko na moj trebuh in ko je user posted image brcnila je moja sestra samo odskočila in rekla Hudo.Pol je pa kar naprej roko gor držala in čakala kdaj bo spet brcnila.
Rumba jaz bi zelo rada šla še enkrat na ultrazvok da vidim koliko je moja Žana že velika in težka.A naj to kar G omenim ali pa naj grem kar samoplačniško?Čeprav mi doma pravijo da to ni dobro za otroka da grem velikokrat na ultrazvok.Pa sem imela samo 3 ultrazvoke.Jaz sem pa zelo firbčna in bi jo rada še kaj videla preden se rodi.
Tudi meni so rekli da se ni dobro stegovati zato jaz mojemu prepustim obešanje perila.To je meni moja babica rekla in tudi mami.In se tega že kar nekja časa držim.
Uglavnem lepo se imejte in uživajte v lepem vremenu.user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.