skačica
|
evo,sem spet vsa ,ker je za mano dan uspešnih nakupov. Sem za malo nakupila kar nekaj luštnih frajerskih stvari . H&M V Celju je kar precej založen,čeprav manj kot pred enim mesecem,ko sem okoli strašila še s trebuhom. Pa v Okaidi-ju imajo tud full dobre stvari,ampak men so se zdele vse jopčke nekam kratke. Pa kakšne številke imajo tam,hudiča? Ja,za kak mesec bom dala zdaj mir,ta mala ima več cunj kot njena mati,ki se trgovin z lepimi cunjami izogiba,ker njena postava ni ravno sinonim za ideal. Trenutno nase navlačim bolj športne stvari,ker so raztegljive . Še vsaj 7 kil dol pa bom šla tud kaj lepega kupit. No,zdaj sem pa naložila. Izo sva prej skopala in zdaj lepo spančka,upam,da bo tako tudi ponoči. Je tako zadovoljna,ko je umita pa tako lepo diši. Tinaaja,a ti uporabljaš pleničke Babylove? Jaz sem jih danes kupila,ker so Pampers 2 totalni krž. Mala je bila cela mokra,ker so spustile,ko je lulala,potem je bila pa še pokakana do sredine hrbta. Ma daj!!!! Pa tako trde in grobe so,Babylove pa tako mehke. Upam,da bodo Izi tudi pasale. Glede službenih potovanj pa tole: enkart sem bila na spisku,da grem z nekaj šefi v Nemčijo kaj jaz vem kam(nekam na sever Nemčije) pogledat neko skladišče in njihov sistem dela. Seveda z letalom. Jaz sem hodila dva tedna čisto hin okrog in čakala,da mi direktorica potrdi,da grem res tja. Hvalabogu potem ni bilo treba it. Tako da tinaaja,jaz bi verjetno kar službo zamenjala,če bi bilo treba preveč z letali sem in tja hodit. Kaj hočem,taka sem. Ampak sem res prepričana,da bomo v roku dveh let dopust preživljali nekje,kamor bo treba it z letalom(si želiva oba z možem). Bom že preživela. Ja,draja,zato me nikakor ni bilo za spraviti v Rim . Zdaj veste zakaj sem zamujala počitnice- štiri družinice imamo rezervirane apartmajčke v eni hiši na Krku. Vsi z malimi otročki,vsak v svojem stanovanju tako,da ne bo problemov. Komaj čakam teh 10 dni. Gremo pa v juliju. Jeseni gremo pa še za en teden v toplice pol pa še ne vem. Mogoče še kaj za novoletne praznike. Mene tud full zanima koliko kaj naša pridobiva na teži. Imava posvetovalnico čez 9 dni in tudi komaj čakam. Upam,da bova pohvaljeni. Men se zdi,da Iza kar raste v dolžino,me zanima koliko se kaj redi. Zdaj pa gremo spat dokler je Iza še za to. Bom užgala enak ritem kot ona,da se spočijem. Lahko noč mamice !
|