|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
16.4.2007 9:13:17   
erna14
ojla
mene pa neki zanima nas mali je vceri lepo panckov potem se pa tako prebuja lepo in ga dvignem da mu dam papat in je bil cisto bled v obraz ko duhec pa se zelen zraven in potem cez kako minutko se je pa tok pokakov sem se tako ustrasla me je skor kap k sm ga vidla,sem takoj mami klicala pa je rekla da lahko da je bil tak zarad tega da ga je kaj navil po trebuscku glede na to da je potem kakal,kaj pa ve mislte a  se je kateri tud kej tazga zgodil ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 776
16.4.2007 9:37:34   
amy26
vprasanje - a je treba v sluzbi prijavit otroka za davcno olajsavo (al neki tazga) ze zdaj? kdo to prijavi - tist, ki bo otroka uveljavljal kot olajsavo al..?

tinaaja, za zdaj še ni nič potrebno prijaviti, sploh če boš otroka imela ti prijavljeneg na sebe, jaz Aleksa nisem imela prijavljenega na plači kot olajšavo, niti moj, tako da sem odvajala iste prispevke in dohodnino kot če bi bila samska (to se sama odločiš, če imaš prijavljenega na plači dobiš par jurjev več pri plači) če pa ne prijaviš in šele potem pri dohodnini uveljavljaš otroka boš pa potem dobila kar nekaj dohodnine nazaj.

Če bi tvoj user posted image uveljavljal otroka zdaj pri plači, pol ga isto uveljavlja pri dohodnini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 777
16.4.2007 9:43:51   
*sonchek*
Jutro!

Spet smo spali kot polhki user posted image Mali se je zbudil samo 1x (ob pol treh), potem pa smo drnjohali do osmih. Mali se je zjutraj malo pocrkljal pri nama, kot vsako jutro user posted image A se vaši malčki že smejijo? Naš se reži cele dneve - zjutraj ga vzameva k sebi v posteljo in ko naju gleda se smeje na vsa usta, pa tudi na previjalni mizi, ko me gleda, pa ko je v naročju... Vglavnem, ko nimamo krčkov je to naaajbolj sladko dete!  user posted image

Kontracepcija - ko sem prebrala, da je ena februarčica noseča me je skoraj kap! Jaz si niti v sanjah ne predstavljam, da bi imela takoj še enega user posted image . Očitno bo treba res pazit, da ne bomo spet lulali na palčko user posted image

magor - v soboto bosta imela Mija in Anej že 2 meseca! Joj, gre hitro čas - se mi zdi, kot da sem bila še včeraj v porodnišnici...

erna14 naš če kaka je rdeč v glavo, tako da pojma nimam zakaj je bil bled...

Komaj čakam, da spet šibava ven danes!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 778
16.4.2007 10:01:04   
skačica
Pozdravljene!user posted image

Mi smo imeli pester vikend,zato se nisem imela nič časa javljati. V soboto smo preživeli celo popoldne na pikniku pri kolegici,ki pričakuje user posted image  v novembru in je Iza celo popoldne prespala,zbudila se je samo za dojenje in previjanje. Sem se že bala kako pestra bo noč pa je še celo noč prespala,le enkrat se je zbudila za hranjenjeuser posted image user posted image user posted image .
Včeraj smo bili pa pri babici in prababici,ki je bolnauser posted image  in smo ji šli pokazat pravnukico. Spet je mala prespala cel dan v vozičku na svežem zrakuuser posted image . Ponoči se je pa dvakrat zbudila za dojenje. Me zanima koliko časa bo tak luksuz trajaluser posted image . Prej ali slej bo verjetno spet imela dežurstva ponoči.

No,zdaj pa spet spi na sedežniuser posted image  po obilnem hranjenju.

Sem pa ugotovila,da sploh nimam tok cunjic za ta malo. Tople stvari so kar odpadle,ker jo res ne morem oblačit v flis kompletke v taki vročini in sem se odločila,da grem spet malo zapravljat v h&m. Težko miuser posted image user posted image user posted image  Komaj čakam,da je ura dve,da odrinemo od domauser posted image . Sem res navdušena zapravljačica.

Jaz tudi ne bom Ize prijavljala za olajšavo,ampak jo bom raje potem v dohodnini in bom dobila nazaj,ker vsako leto plačujem tega user posted image . Letos sicer komajuser posted image  30 jurjev,mi gre pa tudi to v nos.

erna,verjetno ni bilo to nič drugega kot napenjanje. Naša je tud taka čudna,ko se spravlja kakatuser posted image . Diha kot bi bila na maratonu(no,tako ravno neuser posted image ),gode,se krči in rata v glavo rdeča. Pol se pa pokaka in je spet dobre voljeuser posted image . Naša ima samo malo krčkov preden kaka,drugače jih zaenkrat nima. Že trkamuser posted image

draja,tud jaz vsako nedeljo obujam spomine na porod. In ne morem verjet,da gre čas tako hitro. Še 10 mesecev pa grem nazaj v službo. Groza!!!!!

A da februarčica Kolumbo je pa že kar nosečka???? No,saj je super ampak kako ji je pa ratalo tako hitro zanositi???? Pa zaradi CR zna biti to res malo kriza oziroma kar tveganje zanjo. Ji pa res želim vse lepo.

Zdaj pa moram it pod tuš,da grem ven iz pižame pol pa malo posesat(sem že v stari formiuser posted image user posted image user posted image -se me spomnite zadnje dneve pred porodom,kot bi bila malo čez les,sem sesala vsak dan,včasih celo dvakrat. Zdaj me je taka zagnanost minila,hvalaboguuser posted image ),pol pa verjetno malo na zrak,popoldne pa na teren.

Se še kaj oglasim!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 779
16.4.2007 11:30:05   
sezam
dohodnina - jaz tudi sedaj Ane nimam prijavljene med letom, ampak jo upoštevam kot olajšavo in dobim takrat nekaj več dnarčka user posted image

skačica - tudi mene prijemle pospravljanje, pa mi kar zmanjkuje časa za to (ob 2 malčkih) in semkar malo slabe volje ko vidim kako imamo user posted image .

Upma, da bomo lahko šli kaj na sončka, ker tu pri nas danes ful piha (no ko smo pa notri, pa sem lahko malo skočila na RR - vmes pa že ene parkrat Žiga uspavala, pa Ana tudi skoz po meni leze user posted image )

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 780
16.4.2007 11:39:38   
*sonchek*
Naš mulc pa že celo dopoldne spi!?  user posted image Ponavadi dopoldne sploh ne spi, ali pa mogoče zadrema za kako urico, max. 2, zdaj pa spi že od osmih... Mi je kar malo dolgčas  user posted image No, sem vsaj na hitro posesala (niti ne trzne, čeprav spi v dnevni na kavču), pa cunje dala prat, pa za kosilo pripravila...no, pa za forum imam čas  user posted image

Pri nas tudi piha, ampak bova šla vseeno ven - saj je zaščiten v košarici, pa malo bolj se bova oblekla in kapo na glavo, pa bo.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 781
16.4.2007 11:40:17   
Dajadada
Noseča...kar takoj...brrruser posted image  Bo treba res kar paziti, da nas ne preseneti še eden na brzino. Midva bi kar še nekaj let počakala.

Sonchek, kdaj pa se je Anej začel smejčkat? Menda naj bi prve nasmehe začeli deliti okoli 6 tedna. Nejc že vadi nasmešek, ampak na ta pravega pa še čakamo. Sicer je pa šele dobre 3 tedne star, ima še čas.

Tinaaja, kul...zelenortski. Grem kar takoj raziskovati več o tej lokaciji. Midva sva bila lani marca na Tenerifih in je bilo ful luštn, tako da razmišljam, da bi šla letos pa na kakšen drug otok na Kanarcih. Se mi zdi še najbolj zihr, kar se tiče zdravstva. Pa še španščina mi je za silo domača, tako da bi se dalo s kakšnimi dohtarji sporazumeti, če glih ne bi znali angleško. Ker ne bi glih rada mahala z rokami, da razložim, kaj je narobe z mojim pikcom.  

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 782
16.4.2007 11:55:35   
*sonchek*
Dajadada smejčkat se je začel prejšnji teden - 2 dneva pred dopolnjenim 7. tednom. Sva ga imela zjutraj v najini postelji in naju je gledal in se začel smejat na vsa usta. In bolj ko sva se mu smejala, bolj se je smejal on! Zdaj pa je to že vsakodnevna praksa - smeje se zjutraj, ko vstane in naju zagleda, smeje se na previjalni mizi (pa je prej vedno tulil, ker se ni maral previjati), včeraj se smejal v banji... vglavnem pravi mali smeško je!
Danes zjutraj, ko sem ga dojila je spustil joško in se mi smejal user posted image

Počitnice z malčkom
- mi med prazniki šibamo za 5 dni na morje, pa bomo videli kako se bo obnašal na poti in pri spremenjeni klimi. Drugače pa smo tudi že razmišljali o kakem daljšem potovanju pozimi - se bomo pa prej pozanimali  o zdravstvenih storitvah, čistoči itd. Navsezadnje je malček na prvem mestu!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 783
   [Brisano sporočilo]
16.4.2007 12:01:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
16.4.2007 12:03:46   
*sonchek*
Mulc še kar spi... user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 785
16.4.2007 12:28:46   
skačica
sonchek,imam enamo enako odejico,samo v roza barviuser posted image .
A ve bi pa kar šle v tople kraje??? Kaj vam je luštno! Jaz bi tud pa me je tko strah letenjauser posted image ,da ni za povedat.
Sva imela lani rezervirano in plačano Grčijo in dva tedna pred odhodom sem izvedela,da sem noseča in G. mi je svetovala,naj dobro premislim ali iti ali odpovedati in jaz sem seveda z največjim veseljem Grčijo skenslala.user posted image  Sem cel mesec prej molila,da se nekaj zgodi,da ne bom rabila iti na letalo in Bog me je po enoletnem trudu uslišaluser posted image .
Ampak enkrat bo treba nekam leteti. Oba imava željo potovati pa preživljati dopust še kje drugje kot na Hrvaškem,ampak strah je prevelik.....user posted image

Evo,jaz sem pospravila in posesala,sicer bolj za silo ampak semuser posted image . Mož se je vrnil s tamalo po pol ure sprehoda,ker je bila mala cela zlakana kot da ne bi malo pred odhodom jedla. In sem jo podojila in zdaj spet spiuser posted image .

Tudi Iza se včasih v spanju smeji in včasih zraven spusti celo kak glas,ampak ko je pa budna,je pa resna kot user posted image . Verjetno je še premajhna,da bi se znala smejčkat,bo treba še počakat.

Neposredna povezava do sporočila: 786
16.4.2007 12:39:21   
Encijan
Ojla, mamike, pa sem vas končno ujela! Po moje vas lovim že ene 2 tedna (berem stare strani), pa kar nisem prišla do tega, da bi tudi kaj napisala. Seveda mi je bilo takoj žal, da vas nisem začela prej brati, saj bi marsikaj koristnega izvedela in naročila kako stvar, ki ste jo kupovale, pa žal ni šlo, sva se s Špelo kar naprej dojili, potem pa sva začeli hoditi ven, pa spet ni bilo časa. Zdajle mala še spi, jaz pa sem združila prijetno s koristnim in likala, zraven pa - seveda krepko povečano - brala vaše čveke. Likanje je bilo sicer malo podaljšano, ampak ujela sem vas pa le...

Nam gre iz tedna v teden boljše, vsaj kar se prepoznavanja potreb naše dojenčice tiče, zdaj zelo mao joka, saj jo večinoma znamo potolažiti ali pravilno prijeti, če ima krčke ali vetrove...

No, sem imela vmes alarm in že podojila, zdajle pa že kakamo, jaz pa tipkam z eno roko.  Se vam kasneje še oglasim, saj imam tudi par vprašanj za vas. Zdajle pa sledi previjanje, potem pa šibava ven na sončka...

LP vsem, Encijan

Neposredna povezava do sporočila: 787
16.4.2007 12:48:52   
tinaaja
Potovanja - jaz bom ziher gledala na zdravstveno oskrbo in moznost hitrega povratka domov (za vsak slucaj).. Rada bi en hotelski kompleks z lepo plazo in bi se sla odmarat.. Ce pa je kaj lepega za vidit, pa tud nimam nic proti. Jaz sem se potovanj mal navelicala, ker sem veliko sluzbeno potovala. Ko sem enkrat zamenjala 7 drzav v dveh mesecih, zivela dobesedno iz kufra v kufer, mi je pocilo.. Tko da mi je bilo super bit doma, al pa kje blizu.
Skacica, ti bi umrla v moji sluzbi user posted image user posted image user posted image Na sreco se je zadnji dve leti zadeva ful umirila in sem bila v veliki vecini resena sluzbenih potovanj user posted image
Smejanje - pri nas se ta mala veliko smejcka in to ze ene 10 dni .. ne na glas, ampak usta razpotegne v nasmeh.. In velikorkat deluje kot da se dejansko odziva na nas, ko nas vidi. pa med spanjem se smeji user posted image in oddaja cudne zvoke.
Dajadada - jaz bom verjetno cakala na kaksen last minute za potovanje konec leta.. Npr od mojga sodelavca sta dobila 14 dni maldivov v januarju za 1200€ na osebo v 5* hotelu - to je bilo 25% originalne cene... Zelenortski pa so mi vsec, ker ni treba dveh dolgih vozenj.. Tenerifi, kanarci so tud opcija, sam ne bi ful vetra user posted image ker malcice se ne morem na surf postavit hehehe

Sprehodi - moja se kar nekaj razburja, ko gremo (ni princip, da k das kapico gor, da se umiri, prej obratno). Se podoji preden gremo, pol pa ji ni vsec v vozku in tuli in ko jo vzamem v narocje se obraca proti joski.. Ma vcasih me je prav strah it ven, ko zacne tok tulit.. Vcasih pa je pridna kot miska, opazuje okoli in pol zaspi. ahhh ..
danes pa piha kot za stavo.. nisem vedla, kako naj bom oblecena - ce ne piha je noro vroce, ce zapiha pa je super za prehladit se.

A je kaksna vidla kaksne lustne bombazne dekice, take mehke za pokrivat otrocke.. Imam same debele al pa tetra.. Moram nejti kaksne lustne kje, ker fils nekako ni vec aktualen user posted image

Jjasna - ja CR in tako hitra zanostitev sta nekaj zelo riskantnega... ne bi zelela bit v njeni situaciji, zelim pa ji, da se resi optimalno..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 788
16.4.2007 13:04:51   
*sonchek*
Evo našega mulca pred nekaj minutami, ko sem ga zbudila in sva se previjala... Takole se zasmeje, ko polula mami user posted image
Zdaj pa šibava ven na sončka...

user posted image

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 789
16.4.2007 14:05:55   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image jeee dobili smo datum za prvi pregled user posted image user posted image user posted image ta petek user posted image je taka guzva v zd vic, da smo morali preko vez prit k izbrani P... mal sem zalostna, ker je moj ta dan na dopustvu, ampak gre postavljat prikolico na morje in ne bo zdraven.. no ja, bova pa sami opravili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 790
   [Brisano sporočilo]
16.4.2007 14:09:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
16.4.2007 14:31:09   
K_a_t_i
Ojla punce,
naš mulc se je končno spomnil zaspati user posted image . Je že kar običaj ratal, da takle čas zaspi. Včeraj smo komaj čakali, da se zbudi, da gremo v Tivoli in v mesto na kavo pa se je odločil, da bo potegnil do 18:15, potem je blo pa že prepozno za "izlet" user posted image . Danes sem ga iz preventive vlekla ven že kar ob 9h user posted image . Na žalost je večino časa jokal, ker ni mogel kakat, ampak,...

Smejanje - naš se je tudi že začel smejat - pravi mali cuker! Prej je vedno jokal med previjanjem, zdaj pa takšne nasmeške deli, da se mami kar topi zraven user posted image .

Amy26 - mi smo imeli Pampers 3-6 (smo jih že prerastli) in ja, imajo elastiko ob nogicah. Je pa res, da smo jih kupovali v Mullerju, tako da ne vem, ali imajo tudi ostale elastiko.

Tinaaja - poleg HM ima luštne bombažne dekice tudi Baby Center - različne barve, take malo elastične.

Počitnice - mi bomo po vsej verjetnosti septembra romali v Barbarigo. Si sploh ne predstavljam, kam bi vse spakirala, če bi hoteli nekam odpotovat z avionom user posted image  No, tudi to pride - ko bomo malo zrastli user posted image .

Zdej grem pa eno kitico oddremat - ponoči je blo pestro, se Žiga kar ni mogel umirit (sploh ne vem, kaj ga je popadlo). No, po tistem, ko ga je oči res na tesno povil v "bubo", je utihnil, kot bi odrezal.

Čav, čav.

Neposredna povezava do sporočila: 792
16.4.2007 15:39:49   
Žabika
Uf sej vas že težko dohajam! Pa še toliko se mi dogaja, da kar ni časa za pisat!

Mi smo imeli danes prvi pregled! Pediatrinja super, Hana pohvaljena, mamika tudi, pa ne boste verjele tudi oči - za prijetno družinsko okolje - je rekla P! Hana se je ornk zredila; iz odpustne teže 3160g na 4390g! Vse ostalo ok! Namesto kapljic AD3 mi je rekla, da naj Hano vsak dan slečem do nagega in jo kar posončim - 5min po trebuščku, 3 minute po hrbtu! Seveda na dopoldnaskem soncu, pa brez zaščitnega sredstva! Svetovala mi je, naj jo ne oblačim preveč - da naj se kar ravnam po sebi! Mislim pa, da že zdaj nisem pretiravala.
Je pa Hano očitno pregled kar utrudil - sicer ne vem zakaj - ker spi, spi in spi. Vmes sva bili že v mestu, pa vso prtljago sem že pospravila, pa dala prat in ona še kar aja! Mogoče pa za njo prihaja gorenjski zrak!

Takole, to je bilo na hitro javljanje, zdej pa gremo k mojim staršem na piknik in torto, da proslavimo Hanin prvi mesec!

Sem bila pa čist šokirana ob novici, da je kolumbo spet noseča! Uf si ne predstavljam!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 793
16.4.2007 15:43:14   
Žabika
tinaaja: luštne dekice; 95%bombaž, 5% viskoza imajo tudi v trgovini Tisoč in en dar v City parku!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 794
16.4.2007 20:03:41   
cv105
Punce pozdravljene!

Dajte bolj počasi pisat... me ene par dni ni bilo na RR in sem totalno v zaostanku... prvo, kar sem prebrala pa je bilo to o nosečnosti ene od februarčic. Ji čestitam za pogum in želim vse najboljše!

Sicer pa se kar takoj poslavljam, ker slišim malega... Mučijo ga krči in mislim, da je tudi lačen....

Adijo.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 795
16.4.2007 20:22:29   
draja
Pozdravljene!

Danes nismo šli ven, ker je ful pihalo in glede na to, da je bila včeraj prvič zunaj in da je še vedno prehlajena (hvala bogu za Narhinel!!!) smo ostali raje doma.
Živa je res tako zelo pridna. Sploh ne jokca. Med previjanjem naravnost uživa,med jutranjo nego tudi, če je lačna pa samo malo stokca v posteljici in to je to. Ponoči je spala kot top - zaspali sva ob polnoči, nekaj čez tretjo zjutraj je malo stokcala, ampak sem jo pustila da se dokončno zbudi, no pa sva obe zaspali do 5:20 user posted image .
Drugače pa čez dan nimava še čisto nobenega ritma. Z dojenja na 3-4 ure, dva danes prešli na dojenje na 1-2 uriuser posted image . Imava pa hude probleme s pristavljanjem na zizo. Dojim z nastavki, ker brez ni šlo najbolje, in preden se ona pravilno prisesa traja tudi po 10 minut in moje bradavice so totalno uničene. Me tako bolijo, da jokam in tulim, ko se prisesa. Saj ko pravilno vleče je ok, samo preden se naštimava pa so bolečine neznosne. A ima še katera težave s pristavljanjem ali se vam vaši malčki takoj pravilno prisesajo?

Tinaaja jaz mislim da je važno da se otrok redi in napreduje in ne točno koliko se redi. Vsi pač nismo narejeni po tabelah. Moj brat je dosegel porodno težo šele po 6-ih tednih, pa je zrasel v ogromnega in zdravega športnika, tako da brez panike. Jaz te sicer razumem in me tudi vse glede dojenja in pridobivanja teže skrbi, ampak mislim, da je res najbolj važno to, da mala vsak dan lepo nekaj pridobi. Jaz komaj čakam 7. maj, ko imamo prvi pregled, saj jo bomo takrat šele prvič tehtali po odpustu iz P.

Počitnice - mi bomo definitivno letovali nekje blizu. Že midva nisva preveč avanturista in popotnika, tako da tudi z malo sigurno še ne bova okrog letela.

Skačica zdaj mi je jasno, zakaj si spustila toliko poletov v Rim - te je bilo strah letenja user posted image user posted image user posted image .

Nosečnost po CR madona si ne predstavljam, da bi bila tako kmalu spet noseča. Midva imava namen zdaj počakati vsaj 2 leti, da res ne bi šlo kaj narobe, ker sem imela CR. Kolumbo pa želim veliko sreče in da se vse dobro izteče.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 796
16.4.2007 22:31:12   
Sibil_
Čer!

Jaz sem čist out-tole z mojima dvema mulcema čez dan je noro naporno.Kolki in medenica me tako bolijo....jao meni.Imam pa za Patrika vozit buggy board in sem potem nad vozičkom tako napol sklonjena in je to vse skupaj en šit za moje kosti.Pa da ne govorim o teži vozička, ki se drastično poveča z skor 17 kgji mojega Patrika.user posted image

Za kapljice ni blema, se bomo Obalke morale kaj dobit-hehe.Vsaj me, ki čakamo kapljice.Pa Kr_enamami hvala, zilijonkrat....user posted image

Kontracepcija-no, mi še enega mulca verjetno ne bomo imeli (hmm, no, vsaj mislim), tako da sem tudi jaz v dilemi kaj bom in kaj ne.Imam pa v sredo ginekologa in ga bom vpršala za mnenje.

Nosečnost po CR-jaz na mestu Kolumbo ne bi donosila, ker je to skrajno nevarno in neodgovorno, če ne drugače do prvega otroka, ki lahko ostane brez mamice.Pa ni mi jasno zakaj tako hitet.Sicer pa me prav zanima kaj ji bo rekla zdravnica.user posted image

Lukas je pa zadnje čase malo tečka.Ga namreč matrajo krčki zvečer in je posledično skoraj cel večer na joški, potem pa navadno okrog 4-ih zjutraj začne štalirat.Malo je lačen, pa se podoji, potem ga malo zvija, potem se ornk pokaka in ga moram previt-gre namreč vse skozi itd.In potem se logika prebudi in noče zaspat in je buden do kakih 6-ih, jaz pa tudi po sili razmer.In med 8 in 9 se že PAtrik zbudi in je akcija....

Grem pod tuš in spat, sem čisto crknjena.LP in lahko noč,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 797
16.4.2007 22:51:20   
skačica
evo,sem spet vsa user posted image ,ker je za mano dan uspešnih nakupov. Sem za malo nakupila kar nekaj luštnih frajerskih stvariuser posted image . H&M V Celju je kar precej založen,čeprav manj kot pred enim mesecem,ko sem okoli strašila še s trebuhom. Pa v Okaidi-ju imajo tud full dobre stvari,ampak men so se zdele vse jopčke nekam kratke. Pa kakšne številke imajo tam,hudiča?

Ja,za kak mesec bom dala zdaj mir,ta mala ima več cunj kot njena mati,ki se trgovin z lepimi cunjami izogiba,ker njena postava ni ravno sinonim za ideal. Trenutno nase navlačim bolj športne stvari,ker so raztegljiveuser posted image . Še vsaj 7 kil dol pa bom šla tud kaj lepega kupit.
No,zdaj sem pa naložila.

Izo sva prej skopala in zdaj lepo spančka,upam,da bo tako tudi ponoči. Je tako zadovoljna,ko je umita pa tako lepo diši.

Tinaaja,a ti uporabljaš pleničke Babylove? Jaz sem jih danes kupila,ker so Pampers 2 totalni krž. Mala je bila cela mokra,ker so spustile,ko je lulala,potem je bila pa še pokakana do sredine hrbta. Ma daj!!!! Pa tako trde in grobe so,Babylove pa tako mehke. Upam,da bodo Izi tudi pasale.
Glede službenih potovanj pa tole: enkart sem bila na spisku,da grem z nekaj šefi v Nemčijo kaj jaz vem kam(nekam na sever Nemčije) pogledat neko skladišče in njihov sistem dela. Seveda z letalom. Jaz sem hodila dva tedna čisto hin okrog in čakala,da mi direktorica potrdi,da grem res tja. Hvalabogu potem ni bilo treba it. Tako da tinaaja,jaz bi verjetno kar službo zamenjala,če bi bilo treba preveč z letali sem in tja hodit. user posted image user posted image user posted image  Kaj hočem,taka sem. Ampak sem res prepričana,da bomo v roku dveh let dopust preživljali nekje,kamor bo treba it z letalom(si želiva oba z možem). Bom že preživela.

Ja,draja,zato me nikakor ni bilo za spraviti v Rimuser posted image user posted image user posted image . Zdaj veste zakaj sem zamujalauser posted image

počitnice- štiri družinice imamo rezervirane apartmajčke v eni hiši na Krku. Vsi z malimi otročki,vsak v svojem stanovanju tako,da ne bo problemov. Komaj čakam teh 10 dni. Gremo pa v juliju. Jeseni gremo pa še za en teden v toplice pol pa še ne vem. Mogoče še kaj za novoletne praznike.

Mene tud full zanima koliko kaj naša pridobiva na teži. Imava posvetovalnico čez 9 dni in tudi komaj čakam. Upam,da bova pohvaljeni. Men se zdi,da Iza kar raste v dolžino,me zanima koliko se kaj redi.

Zdaj pa gremo spat dokler je Iza še za to. Bom užgala enak ritem kot ona,da se spočijem.

Lahko noč mamiceuser posted image !

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 798
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 7:10:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
17.4.2007 8:26:34   
tinaaja
Jutro, evo nas pokonc ze od 5 user posted image  user posted image user posted image No zdaj je ze OK..

Dajte mi povedat, kok vas uporablja slinge.. Jaz gledam tele: http://www.mayawrap.com/viewItem.asp?ItemID=100001&UnitCde=1&Desc=Original%20Maya%20Wrap%20Sling&VendorDesc=&Search=N
Kengurujcki se ne pridejo v upostev oz tud ko pridejo, so do nekje do max 1 leta, sling pa je lahko ze zdaj uporaben in do 16 kg.. Predvsem bi mi prav prislo za sprehode in shopping, da ne trogam vozicka, al pa ce jokca v vozicku, da imam roke frej..

Sibam pod tus, ima oci zdaj malecko, da se ornk zrihtam user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?