|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
17.4.2007 13:25:40   
Anonimen
Simonka, jaz ga tudi kr "priklopim" na zizo kadar joka, kadar ga dajejo krči, saj se le tako umiri. Ne pomaga nobeno nošenje, gumncanje, treplanje, duda... nič, edino ziza. Ne gledam na uro kdaj je jedel, če ga ne morem drugače umirit mu pač dam zizo in tudi zvečer zaspi edino tako.
So mi pa glede tega že solili pamet, da je otrok scrkljan, da bom glede tega imela probleme... bla, bla, bla. Mislim, da tako majhen otrok pa res še ni scrkljan, ampak enostavno rabi materino bližino.

Sicer, če bi se na vse veleumne nasvete držala... evo jih:
- če si mleko črpaš, potem ga boš kmalu izgubilauser posted image (jah, pol bi bilo isto - bolj kot pristavljaš otroka, manj mleka imaš)
- če ga navadiš na flaško, potem zize ne bo več hoteluser posted image (moj mali je skoraj 3 tedne bil izključno na flaški, sedaj pa je samo še na mojih zizah, flaško imamo samo še za čajčija)
- da moramo imeti urnik hranjenja user posted image (veleum naše patronažne, pol bi ga moral buditi sredi nočiuser posted image in ko bi se on zbudil čakala, da bo čas za dojenje)
- da otrok ne bo imel krčkov, če ne bom jedla določene hrane user posted image (sedaj bi morala biti samo še na vodi, pa kakšen kuhan krompir bi lahko pojedlauser posted image - poleg tega, da če pijem Donat, da otrok ne bo imel krčev - tralala)
- da je potrebno otroka umivat z milom 2-3krat tedensko user posted image (spet naša patronažna, ki ima tri otroke...user posted image )

Pa sigurno sem še par hudo dobrih izpustila.user posted image user posted image user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu simonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
17.4.2007 14:19:25   
Sibil_
Dan!

Evo, mularija spi, jaz sem pa za spremembo dovolj pri sebi, da vam kaj napišem.user posted image

Buggyboard jaz priporočam, Patrik se rad vozi na njem, sicer pa ima samo dve opciji-ali se vozi na njem ali hodi ob vozičku in se drži ročaja.Ker mami ni za laufanje za mulcem sploh navdušena, niti malo.In on se kar rad vozi, tako da je ok nakup.user posted image

Položaj vožnje je pa res malo sključen, ampak imam sedaj gor na vozičku košaro, tako da bo ziher boljše, ko bo športni del v uporabi.Moje kosti se pa morajo še navadit.Smo pa atrakcija v Kopru, vsi gledajo to čudo in se smejijo, ker se Patrik tako resno drži in gleda kam gremo-ga je prav smešno videt.Bom rekla možu naj nas slika pa bom pripopala slikco, prav?

Kr_enamami-jaz sem tudi dobila, hvala.Poštnina je pa 3,76 eur.Obalke-kdaj se dobimo, da vam predam robo?Jutri dopoldan bi šlo?Imam namreč ginekologa, pa bomo peljali Patrika h tašči, tako da sem zjutraj sama s ta malim.Torej?Jaz bi okrog 10-ih, vam je ok?Triglavska?user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 827
17.4.2007 14:41:40   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

K_a_t_i ja to sem jaz ,ampak ne z Izo,ampak Elouser posted image !

Ne grem se več!!! user posted image  (zdej bi rabla enga smajlija, k ma škrnicel čez glavo)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 828
17.4.2007 16:54:44   
dskubin
Sibil, jaz sem za. Kaj tamalga prpelješ s sabo?

Simonka in jjasna, jaz bi tudi prstavljala tamalo kadar se ji zahoče, pa si ne morem privoščit, ker bi me izsesala (oz. bi mi spet zakrvavele bradavice user posted image ), česar pa NOČEM. Tko da jo pristavljam samo ko je lačna, ko pa jo napenja ipd. ji pa tudo hočem podturit, pa mi ne gre najboljš, zvečer oz. ponoči pa si izčrpam za par obrokov, da se bradavice maklo spočijejo. So pa veliikooo boljše, kot pri sinu, saj praktično cel dan dojim, le ponoči ji damo moje mleko po flaši, medtem, ko sem pri tavelikemu skor 4 mesece dojila max 4x dnevno, ostalo pa črpala, taka kriza je bila z mojimi bradavicami user posted image . Tako da močno upam, da čimprej pridemo samo na dojenje in bo konc pranja in steriliztiranja pripomočkov. No ja, nadomestek dude ravno ne bi rada postala - lani sem vidla poleti eno mamico, ki se je poleti niti namočit ni mogla v morju in zaplavat, ker je mela tamalo (pa je mogla bit stara blizu 2 leti, al pa celo še več) stalno priklopljeno. To mi je pa že preveč.

jjasna
lušen izgleda ta kenguru, amapk po mojih dosedanjih izkušnjah bi jaz ta denar vseeno dala v nakup boljšega nahrbtnika (no, odvisno spetm če ga sploh potrebujš), ker ga lahko uporabljaš veliko več časa, kenguru pa gre dokaj hitro iz rabe, ker ratajo otroci hitro pretežki za hrtenico. Glede malega pa, ja nč, rad te ima user posted image . Mislim, da to poznamo vse mamice.

Kr_enamami
nahrbtnik sem tudi jaz res veliko uporabljala, dokler sem še bila na porodniški. Vsak dan, v bistvu mi je zamenjal voziček. Za v hribe je pa tako nuja, če se misliš odpravit z majhnim otrokom.

Pikca mi čebriček pri obeh uporabljamo že od začetka, tudi babica na ju je prvič skopala notri user posted image .

< Sporočilo je popravil dskubin -- 17.4.2007 16:58:19 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 829
17.4.2007 17:03:56   
K_a_t_i
Punce, a veste za kako dobro e-trgovino z otroškimi cunjicami? Slovensko user posted image  Ali pa tujo - samo, da preverjeno pošiljajo v Slovenijo?
Hvala.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 830
17.4.2007 17:35:37   
Dajadada
Bizovik: user posted image user posted image user posted image Mene jutri ne bo, ker še vedno nimam avta. Ve pa uživajte. Upam, da se bo lepo vreme nadaljevalo. Dež pa naj ponoči pada.

Joj, spet kliče, tako da bo tole vse za danes.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 831
17.4.2007 17:52:46   
Žabika
Dajadada škoda da te ne bo - ostale se pa dobimo, je tako??? Ob 11h v Bizoviku!!!!

urla: začela jo bom sončiti, ko bo ob 10h dopoldne dovolj toplo, da jo bom lahko slečeno dala ven! Imam pa srečo, da imam sonček na balkonu! Je rekla, da je najbolje, da jo imam kar v košari od vozička z zaščiteno glavico! Pa tudi rekla je, da se nič kaj ne mudi - da bo sončka še veliko.

Tudi jaz Hano kar veliko pristavljam, čeprav se mi zdi, da se zadeva malo umirja. Zadnje dni veliko prakticiramo ležanje na mojih nogah, ali očitovih user posted image , z nogicami na trebuhu. Tako se fino sprdka, pa še pogovarjat se je luštno, ker sem v njenem zornem kotu. Ona pa tudi uživa. Prejle sem ji brala pravljice in tako z zanimanjem me je opazovala in bila čisto tiho. Zdaj pa res vsak dan vidim njen napredek - zmeraj bolj luštno postaja. Čakam pa prvi lep nasmešek!

Sva pa šli danes prvič na avtobus! Hvala Urla za odlično idejo, svetujem pa vam, da tudi ve (vsaj ljubljančanke) kdaj to prakticirate. V petih minutah sva bili doma z mesta! Res se mi ni dalo jit peš, ker sem bila že 5 ur okoli in posledično kar utrujena. Ti novi avtobusi so super, vstop in sestop pa neproblematična. Skratka - zelo zadovoljna!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 832
17.4.2007 18:49:37   
tinaaja
skacica - jaguarja spravit v avto je user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image imam senica in poleg vozicka ne more bit nic v  prtlazniku user posted image moj se je ornk namatru, tko da.. no ce se cist razmontira je morda drugo.. ahhh...

anja - faca si, da gres sama delat sling user posted image user posted image sem si ga ze na AP ogledala user posted image

pikca - jaz o stanju v stanovnju raje ne bi user posted image groza, ampak se poskusam ne sekirat... se po praznikih dobim z eno gospo za pospravljanje user posted image user posted image

nasa pika pa je dobila tok mazoljckov po obrazu da je kot ta huj najstnica user posted image user posted image

pa moram rect, da ne vem, kaj user posted image delam narobe, ampak danes je 3x prisla sraca cez plenico in obleko user posted image user posted image plenice so iste kot cel mesec prej.. mah... sem bila jaz sita preoblacenja, kaj sele ta mala...

Zizaland - velikokratr jo dam gor, tud ce je prej jedla, tuc ce je sam za umiritev.. je itak dobro za stimulacijo.. drugace pa naso pomirimo z nosenjem na podlakti na trebuscku z glavico v komolcnem pregibu. opazam, da ce je sita in jo ima oci, da pol ne isce joske, ce je pri meni pa ja.. tko da jo kar on dobi za uspavanje, kadar sem jaz fuc ali vem, da je sita in je cas za spanje.. jjasna, men enako pametujejo.. pa se jim ne dam user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 833
17.4.2007 22:26:04   
draja
No, za nami je pa kar naporen dan. Živa je bila budna od 14:30 do pred pol urice in sem jo kar naprej imela priklopljeno. Ja kaj pa naj bi, ko pa tako zavzeto vleče tisto dudo, da zgleda ful lačna.
Moje bradavice pa so kljub nastavkom popolnoma uničene, ampak tega sem že navajena. Jaz doživljam porod vsakič ko jo dojim, ker boli prav do možganov user posted image .
Sem pa ful žalostna, ker se bojim, da zaradi celodnevnega sesanja zdaj nimam več mleka in bo treba zvečer spet kaj dodati (pa tako lepo smo zdržali več kot teden brez user posted image ). Sem si prejle poskusila sčrpati iz ene zize, kjer me bradavica še posebej boli, pa ni bilo praktično nič več notri. Res da se je pred tem mala dojila, ampak bi vseeno moralo kaj več mleka ostati. No bomo videli, koliko se ga bo nabralo do takrat ko se bo spet zbudila.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 834
17.4.2007 22:39:08   
thaiss
Pozdravljene mamice

naš sonček že pančka, upam da bo povlekel vsaj do 2huser posted image , naslednje hranjenje pa bo verjetno okoli 6h!!
Kengurujček - meni se zdi praktičen za v trgovino oz. ko imaš zasedene roke; za sprehajanje pa ne. Mi smo ga dobili, a ga še nismo sprobaliuser posted image .

K_a_t_i - mi smo tudi kupli čebriček in ga danes prvič sprobali, Matia je kar lepo užival. Verjetno pa bom zaenkrat uporabljala banjico ko mu bom laske umivala (1x tedensko), ker nimam občutka v čebričku!! Drugače je pa ta stvar super user posted image  user posted image
D3 kapljic mu še ne dajem, čakam...čakam...in še vedno čakam! Tudi jaz nimam pojma kaj bom rekla zdravnici pri naslednjem obisku user posted image  
Aja, čestitke najinim fantom za 7tednovuser posted image  user posted image  user posted image

sibil midva jutri prideva!! Komaj čakam da se vidimo!!! Velja ob10h na standardnem placuuser posted image !
dskubin a ti bi kar sama prišlauser posted image  user posted image  Pripelji lepotičko da jo vidimo!!!
Tejčica te pogrešamo!!!!! prideš??????

Simonka sem ti poslala ZS

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 835
17.4.2007 22:53:25   
cv105
No, pa smo... Maks je šel spat, še prej smo ga skopali, še prej pa nosili in zdravili krčke. Že tretji dan zapored je šel spat ne da bi jedel. Ponoči pa se je zdaj 2x zbudil ob običajni uri in jedel za štiri.

Jutri gremo v prvo posvetovalnico, poetm pa, če bo dete na volji še slikat za osebno. Bomo videli...

V vodi ful uživa, kriza je samo, ko ga damo iz vode in zavijemo v brisačo... nič hujšega od tega. Tuli kot utrgan. Sicer je priden in opazili smo, da nikoli ne joka brez razloga. Najpogostejši razlog pa so krčki. Sicer je priden in upam, da tako tudi ostane.

Lahko in mirno noč vsem.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 836
18.4.2007 8:53:35   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image No mene danes ne bo na Bizovik.. user posted image . So se mi ravnokar najavili eni izvajalci za reklamacijo, da pridejo med 11 in 11:30, da si ogledajo, kaj morajo narest. Ker so ful zasedeni, jih nisem mogla prestavit .. mah... Tko da se lepo mejte, fino nacvekajte in ne priklicite dezja user posted image
gres se zdaj z malo ukvarjat, ker bo ravnokar vkloplia sireno user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 837
18.4.2007 9:27:58   
A-N-J-A
Sam tok da povem ,da jaz pridemuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 838
18.4.2007 10:03:49   
urla
Ja gostiteljica ANJA, sej boljš da prideš, da nem sama tm kavo pilauser posted image !

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 839
18.4.2007 10:09:12   
Žabika
Tudi jaz pridem!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 840
18.4.2007 10:10:44   
K_a_t_i
Thaiss, sem pogledala tvoje slikce in se prav nasmejala - naš tudi sam drži flaško user posted image . Sem pripopala!

Drugače pa naš mlaj, al kaj je že bilo, še vedno traja. Danes se je od 22h do 7h zjutraj zbudil 5krat user posted image  Mami je že pravi mali zombi. Pa ves čas si rokico v usta tlači - kar celo pest. Ima že čist pikčasto (tko scuzano). Duda pa dela samo pogojno, ko je že povsem zaspan.

Smo pa ponoči zalavfali spalno vrečo, ker se je mali uspel preritat po celi širini posteljce in se je z jokom zbudil odkrit in čisto v ograjci. Bomo videli, kako bo.

Aja, tiste ki dojite - kako dajete kapljice za krčke? Kar na žličko in direkt v usta, ali mešate z vodo (to je v navodilih, ampak mislim, da je za malo večje otročke).

No, evo... Bo treba nehat, ker že jokcamo. Pozdravček.

K_a_t_i

ps. nekaj novih slikc sem dala v album

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 841
18.4.2007 10:34:54   
*sonchek*
Mene tudi ne bo user posted image Vozička ne spravim v svoj avto, za peš je pa kar malo dolga - se bojim, da me kje na poti dež ujame user posted image

Kapljice proti krčkom - jaz mu jih dam s kapalko ali po žlički direktno v usta.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 842
18.4.2007 11:06:59   
Anonimen
Kapljice prpti krčkom - včasih dam kakšno kapljico kar na dudo, drugače pa mu lahko daš po žlički, ampak moj je še najbolj srečen, če mu dam z malo čajčka kar po flaški.

Dvigovanje glavice - mi sploh ne moremo lepo podreti kupčkov, ker kadarkoli ga dam, da bi jih podrla dvigne glavo in se obrača v levo, desno in se mu zdi fajn, pol pa nč ne podremo kupčka. Danes zjutraj se je pa na bušija zakotalil in plezal po posteljici. Full ima močno glavico in vratne mišice. Glavo je dvigoval že ko sva prišla iz porodnišnice, sedaj jo brez problema drži gor, ampak ne vem koliko  je to zdravo pri tako makhnem otroku?

Lp, jjasna

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
18.4.2007 11:10:52   
tinaaja
Kapljice proti krcem jaz dam na dudo, ki jo pol z veseljem zgrabi, ko zazna okus, res da ne mores dat vec kot par kaplic na enkrat gor. Ce se pa ornk dere ji dam pa kar direkt v usta, jo vsaj utisa v momentu, ko zazna sladko user posted image

Kr_enamami - dobila paket user posted image user posted image user posted image - cakam na TR :)

Brina se je zjutraj napapala, pol pa trikrat bruhnila user posted image Zdaj pa spi, kar je cist nenavadno, jaz pa cakam, da se zbudi, da se naje in greva na sprehod..

Jjasna, pri nas je enako z glavico in se isto prasujem, kok jo sploh sme tko gor drzat.. V petek imamo pregled in ze delam spisek vprasanj za P.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 18.4.2007 11:12:24 >

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 844
18.4.2007 11:20:34   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

V vodi ful uživa, kriza je samo, ko ga damo iz vode in zavijemo v brisačo... nič hujšega od tega. Tuli kot utrgan.

Naš je isti. Sedaj nosim sabo dudo in ga to malo pomiri user posted image .

Vas pa komaj dohajam - berem bolj površno, napišem pa vsake toliko časa, da vem do kje sem vas vsaj malo prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 845
18.4.2007 11:28:26   
Dajadada
Se pridružujem tistim, ki priklopite, kadar hoče, pa četudi je pred pol ure jedel. Nekaj dni sem se trudila, da bi ujela nek ritem hranjenja, da bi zdržal vsaj uro in pol, ampak se mi zdi brez veze.

Jjasna, koliko imajo ljudje za povedati glede tega kako naj delamo s svojimi otročki. Jaz nobenega ne poslušam, sploh pa ne tistih, ki pravijo, da ne smeš takoj laufati k dojenčku, ko zajoka, da ga moraš pustiti in nič ujčkati, ker ti bo drugače še žal, ko bo razvajen in bo hotel biti ves čas na rokah. Pametne teteuser posted image . Ma naj govorijo kar hočejo, midva delava tako kot midva hočeva in super je to, da se tudi moja mami strinja s tem, tako da je najboljša babica za mojega Nejca.
Glede glavice pa je pri nas isto. Podiranje kupčka zato velikokrta kar preskočimo, ker ne vem, če je dobro, da toliko dviguje in obrača glavo v tem položaju.

Kapljice proti krčkom: Jaz mu jih zaenkrat še ne dajem, ker sploh nisem prepričana ali ima krčke, ali ga pač samo majčkeno napne in prdne, potem je pa o.k. Kadar joka ga dan na joško pa je dobro, tako da zgleda, da ne gre za kakpne hude krče.

Kako pa ve veste, da ima krčke? A se ful napenja in joka, pa se ga ne da pomiriti-tudi z joško ne?

Ljubljančanke, zdaj že veselo kofetkate oz. vozičkate. Uživajteuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 846
18.4.2007 12:11:29   
Encijan
Draja, se mi zdi, da si omenila, da imaš težave s pristavljanjem. No, meni je bila to v porodnišnici prava dnevna in nočna mora, tudi s ta malim nastavkom od Aventa smo probali, pa ni ratalo, mi vse skup dol pade, mala pa v jok. Zdaj že dolgo nisem probala, ampak 10 minut pa tudi nisem poskušala. Kateri nastavek pa imaš ti? Mogoče bi mi z večjim ratalo. Zdaj se pristavljava (in dojiva) brez nastavkov, a takrat zvečer, ko mi začne brcat in mahat z rokami, bi morda prav nastavek pomagal, je bradavica od nenehnega pristavljanja in odstavljanja že čisto mehka, tako da ji takoj ven pade. To je ponavadi trenutek, ko "pošljem" moža, da pripravi dodatek, jaz pa vseeno še poskušam pristaviti malo, če le morda ne bi zalaufalo. No, včeraj smo povečali večerno dozo na 100 ml, pa je mala v dveh korakih (v pol ure) popila le 75ml, tako da očitno je prejšnji dan tudi nam nagajala luna oz. mlaj. Bomo videli, kaj bo danes. Aja, tudi sprehod nama je včeraj uspel, sva naredili kar nekaj km, sva takle čas bili že zunaj, danes bomo pa še videli, kaj bo, trenutno še spi. Tudi zjutraj je malo potegnila, sva z vmesnim dojenjem potem spali skoraj do 8:30, tako da se je tudi mamica malo odpočila. Pa včeraj se mi je začela malo bolj smehljati, prav zabavna je bila, mami pa presrečna...

Glede prvega ginekološkega pregleda po porodu imam eno vprašanje.
Tudi jaz imam G na Šlajmarjevi in je zato ta pregled plačljiv, naročena pa sem zato popoldne. Kar me bega je to, da je laboratorij odprt samo do 15-ih, jaz pa sem naročena šele ob 16:45. Kako je s tem, ali je katera ta pregled že imela in ali je bilo potrebno dati tudi kri. Glede na to, da sem bila slabokrvna in morala zadnje mesece nosečnosti jemati železo, bi pričakovala, da bodo vsaj hemoglobin preverili. Upam, da mi katera lahko kaj pove...

Kako so pediatri različnega mnenja glede kaplic AD3!
Bi tudi jaz imela takega, ki bi mi rekel, da je dosti, da bo mala na sončku. Jaz sem si svojega drznila vprašati glede Oleovit D3 kaplic, pa je rekel, da glede na to, da zdravilo ni registrirano v SLO, o tem ne sme dati mnenja... Potem si pa misli svoje! Jaz sem v lekarni sicer vzela AD3 kapljice, ampak jih tudi zaradi mozoljčkov še nisem začela dajati. Naj se mala najprej reši ene stvari! Sem pa prav žalostna, včeraj je imela že čisto lepo kožo, danes pa ima spet celo lasišče mozoljčkov.  Upam, da se spet ne razširijo po obrazu, trebuščku in hrbtu, tako kot prejšnjič.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 847
18.4.2007 12:41:26   
magor
Hojla!

Encijan - tudi jaz sem bila slabokrvna med nosečnostjo, ko pa mi je zadnjič pregledala kri na 1. pregledu, sem imela Hb 131, pa nisem po porodu nič več jemala zdravil, le v P. Tako da, pravijo, da se pogostokrat kar samo uredi, saj so naši otročki mali zajedalčki, se strinjaš?

Joj, mala me kliče, se še oglasim.user posted image

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 848
18.4.2007 13:05:13   
magor
No, še na hitro!

Encijan - moja Mija je imela tudi veliko mozoljčkov, kar hudo mi je bilo, zdaj ima pa spet lepo kožo. Mene pa bolj za nima, če ima katera kaj izkušenj s temenicami? Čeprav je Mija že četrto dete, fantje niso bili nič mozoljčkasti in tudi temenic so imeli malo, pa še to kasneje. Mija ima pa suho lasišče in kar dosti temenic. Sem jo že mazala z mandeljnovim oljem in potem rahlo česala, pa umila, pa se je le malo izboljšalo. V lekarni se dobi izdelek od Mustele(nekaj novega), ki je namenjen prav temenicam. Katera kaj to pozna?

Zdaj pa res papat. Pa-pa

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 849
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 13:11:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu magor)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......