|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.4.2007 6:12:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
15.4.2007 6:32:02   
Tanyka
Moji trije otroci še spijo.Ta tretji je moj stari, da se razumemouser posted image user posted image user posted image

Pa Maša?

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
   [Brisano sporočilo]
15.4.2007 6:35:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3878
15.4.2007 6:43:15   
Tanyka
Jaz ne grem več nazaj, ker kak bi zaspala bi bila maladva pokoncuuser posted image
Pol pa lahko nočuser posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 3879
15.4.2007 11:22:36   
melitkica
hoj

samo da se pohvalim, ker smo dobili prvi zobek (leva enkica spodaj).user posted image  Sem ful vesela. Se javim in lepo preživite čudovit dan.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
15.4.2007 20:59:23   
goda13
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
15.4.2007 21:43:56   
sončnica13
 user posted image   user posted image    user posted image   user posted image   user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: melitkica

hoj

samo da se pohvalim, ker smo dobili prvi zobek (leva enkica spodaj).user posted image  Sem ful vesela. Se javim in lepo preživite čudovit dan.

user posted image

Sn ful vesela, ker sem ta teden izgubila 2 kguser posted image - če ju je katera našla ju lahko obdrži, sicer pa naj jih vrže proč user posted image

Pa še kapri hlače sn lahko oblekla, ki jih prej nisem spravla na r..

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
   [Brisano sporočilo]
15.4.2007 21:51:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3883
15.4.2007 21:58:30   
sončnica13
Smo prav fino, smo pohajali po Žireh in se naužili sonca. Samo škoda, da user posted image dela sam sn pa sestro in njene nahecala, da so šli z nama.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   vse naj naj za  user posted image   mesecev  user posted image

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 15.4.2007 22:07:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 3884
   [Brisano sporočilo]
15.4.2007 22:24:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3885
15.4.2007 22:31:40   
sončnica13
Pa resuser posted image , no to je pa površnost sn na forumu pregledala pod slavljence, pa že za jutri piše kar sn šele zdaj preverla

Neposredna povezava do sporočila: 3886
16.4.2007 7:04:56   
Tanyka

Seznam avgustovk in naših sončkov

user posted image

01.07.  NIK    user posted image      najina pikica
23.07. AJDA  user posted image  
    miši
27.07. ŠPELA user posted image  
   moj sonček
28.07. ZOJA   user posted image     Tiasha77 
          SARA     user posted image      
hruska
01.08. PIA     user posted image       Polly
03.08. TIA      user posted image       tija75 
04.08. ALVIN user posted image    stuhica   
           PETJA  user posted image     HuAnita

SARA   user posted image     andrejaz  
06.08. LARA    user posted image     Nea
07.08. ANEJ  user posted image     issa

08.08. MARK user posted image   Sandra    
    VAL      user posted image       Vesna 
          ŽAN     user posted image       saraja
09.08. LUKA user posted image    Ptica 

10.08. KIAR    user posted image      dalia 
         ANEJ      user posted image        Tia 27
12.08. HANA   user posted image     binabona
13.08. NIK    user posted image      sončnica13  
            TILEN user posted image Samoyedka
14.08. LORIS user posted image  L & L
          MAŠA    user posted image     bambina

16.08. AZRA  user posted image    melitkica 
17.08. KIMI   user posted image     goda13

19.08. AJDA  user posted image   piscancek
20.08. ENYA  user posted image   matejas

23.08. ANA MARIJA user posted image   mojcab
27.08. MAJ     user posted image      Nisaa
29.08. NIKA user posted image    saranika

31.08. TIA      user posted image      beba76
01.09. LOTI  user posted image     TODI

03.09. RENE user posted image    Tanyka

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
16.4.2007 7:13:58   
Tanyka
user posted image

Nocojšnja noč je bila dokaj mirnauser posted image user posted image user posted image .
Rene še dremucka,jaz pa kofetkam in zraven čitam rr noviceuser posted image user posted image .

Sonček se tudi že kaže, tako, da bomo danes spet več ali manj zunajuser posted image user posted image

AZRA-vse naj naj

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
16.4.2007 7:35:35   
lampica
Dobro jutro!

Tudi mi smo že vstali. Malega sem že umila in oblekla, pa najedel se je že. Sedaj se pa igra v postelji.

Je kar vredu. Izumil je neko čudno dretje, ko mu kaj ne paše. Bolj je podobno cviljenju. Mislim, kar ušesa te začnejo boleti. drugače pa rad hodi, nič več sedet ali poležavat. Sestra ga je naučila kako se poskakuje. Pleza pa zdaj tudi naprej. Tako da je obsoojen na stajico, nič več sedežna.
Drugače pa non stop poslušam ise besede, ata aloi pa tatata. mislim, da bo še teta prej kot pa mama.
Goda pri vas je že katera druga beseda ali tudi samo ata?

Veliko sva zunaj, tako da kar zmanjka časa za RR.  Me zanima kolikokrat na dan še vaši malčki dobijo mleko? A že dajete navadnega lai še adaptiranega?

Joj danes imam pa za prat. Za vikend nisem utegnila. Bo treba vse nadoknadit. Ampak pravim, lepo počasi.

Zdaj pa gremo počasi na kavo.

Lep dan

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
16.4.2007 10:57:16   
beba76
Halo vsem!!

Me par dni ni bilo, ker se nama je dvakrat zapored sesul računalanik, pa se mi zdaj ne ljubi brat za nazaj, kaj vse ste načvekale.

Vsem, ki ste v tem času praznovali, dobili kak zobek, se začeli kakorkoli premikat ali napredovat, vse čestitke!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas ni nič novega, le da vsak dan lepše sedimo in da nam teče it nosu in očk kot za stavo. Po mojejo kako cvetje daje ali kaj takega, ker ji iz noska teče ful prozorno in vodeno, tak da ni kakih sledi o prehladu. Bo že boljše.

Drugače sem pa včeraj tasta tak razkurila, da je sedel pri mizi berz besed. Sta prišla s taščo na obisk in se Gal ni hotel pocartat pri njem (nič novega, ker se itak ne znata igrati z otroci in ko prideta, vtžeta sidra in sedita kot dva ceka dokler so tu). Pa moj očim reče malemu, naj da dedeku lupčka. Mali nič in mu reče to še enkrat. Pol pa sem jaz vskočila in rekla, da ga ne bo dal, in da ga lahko samo vrže, ker ga mi tako učimo, ker ma fuuul občutljiva usta. Ko je bil dojenček, smo imeli soor na soor, zdaj pa afte že dvakrat in slinavko enkrat. In sem zaradi tega res ful komplicirastaz njegovimi usti. In od takrat naprej se je tast držal ko gnila jajca. Pa sploh njemu nisem nič rekla, ampak očimu. Halo?!?! Ko so šli, niti sadijo ni rekel.

A sem zdaj res jaz takšen zmaj, da se je blo treba načobit??user posted image user posted image  Ko pa ma mali polna usta aft, pa sem jaz tista, ki naj....., ker je dosaden ko user posted image , pa ne more jest, pa boli ga, pa... Eh, škoda besed, a sem se vam mogla malo izkašljat.

Stuhica kako kaj dieta?? Asi že kaj shujšala? Upam, da ne grešiš preveč in da so kaki rezultati že vidni.

Ostale, ki ste me prosile za dieto, sem vam jo že poslala. Pa dober tek vam želim!

Jaz mam danes zadnji dan diete. Juhuhu!!!user posted image user posted image  Sem vzdržala, pregrešila sem se pa samo enkrat - v soboto, ko smo bili na pikniku in sem namesto ribe jedla meso. In to je bilo v 2 tednih vse! user posted image  jaz! Vidim, da sem res faca, ko sem se lahko odpovedala žegnju, pa vsem sladkarijam, pa štrudli, ki ga je spekla prijateljičina tašča, ko smo bili na pikniku, pa pecivu, ki nam ga je v tem času prinesla mama, pa tistemu, ki sem ga sama spekla, pa....še in še je bilo odrekanj, a mi je uspelo.

In zdaj mam 5 kg manj!user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte, grem še zdaj malo nazaj prečekirat, o čem so tekle debate.user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
16.4.2007 11:26:20   
sončnica13
Ojla!

beba- imaš čist prov, da ne dovoliš, da bi kar vsi lupčkali user posted image sploh, če je še tolk občutljiv. Naš ni imel nobenih težal s slinavko ipd. pa tud ne bi hotla, da bi ga kar vsi vprek lupčkali, pa bi tud rekla, če bi blo potrebno sam zaenkrat še ni blo-marbit si pa ne upajo ker sn že tako sitna, pa preveč kompliciramuser posted image menda.

user posted image   za -5 kg

no, danes pa res:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   vse naj naj za  user posted image   mesecev  user posted image

zdej pa šibam nazaj na vrt, user posted image pa spi.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
16.4.2007 11:41:42   
TODI
Pozdravljene!!

No da se najprej malo pohvalim user posted image  user posted image
Uspelo mi je narediti tisti izpit, ki sem ga imela prejšni teden ko sem imela tako ludnico z vsem!!!

Mi imamo pa 5. zobek in končno mir ponoči user posted image  user posted image , je danes spala kot ubita.

Drugače pa smo včeraj sprobali nahrbtnik za nošenje otroka in je prav uživala v njem. Se ji je tako lepo zdelo, ko je videla okoli sebe in daleč naokol user posted image . Potem pa je tudi vsa utrujena ( od gledanja) zaspala.

Melitkica: Čestitke azri za 8 mesecevuser posted image

Beba tudi jaz ti dam prav glede lubčkanja!! Sem ti poslala na ZS mail za dieto, si ga mogoče spregledala!! Prosim če mi jo pošlješ!!

Šibam, ker greva ven na sončka, pa še zdravnico moram poklicat za kontrolo ušeskov, je vse okuser posted image  user posted image

Lepo se mejte!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3892
16.4.2007 11:47:27   
beba76
    AZRA vse naj, naj!!

Uf, sem se kar malo znebila slabe vesti glede tasta, ko sem prebrala vaše odgovore. Pa sploh ne vem, zakaj mam slabo vest, ko pa nisem naredila oz. rekla nič takega.user posted image

Lampica dieta je še pri meni v Outboxu, ker mašina očitno še ne dela, kot bi morala. Bo pa poslalo tekom dneva ziher. Mogoče jo boš dobila 5x user posted image user posted image

Mama čveka na RR, zraven kuha hčerkici kosilo, ki se je zasmodilouser posted image user posted image . Nič, mala se je zbudila, grem ji dat nekaj za jest.

Se oglasim kaj zvečer. PAPA

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
16.4.2007 11:58:32   
lampica
Beba-jz tud ne razumem, da se jim ne da nič dopovedat. Men to tud ni všeč, da se vse poprek lubčka. pa že tak ima probleme s kožo. Pa kaj rečem, je pa vse narobe. Čeprav bi naj vedno povedala, če mme kaj moti. itak me pa potem noben ne upošteva. Drugače pa čestitke za - 5kguser posted image user posted image user posted image user posted image .

todi-tudi tebi čestitke za narejen izpituser posted image user posted image user posted image

Pr men pralni stroj dela sto na uro, samo upam, da ne pregori.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
16.4.2007 13:08:10   
beba76
Todi user posted image user posted image user posted image  za opravljen izpit!! Zdaj bo menda več časa za RR user posted image

Lampica, a si dobila dieto? Moj poštar je odšel user posted image user posted image . Jaz vedno rečem tastu in tašči, če mi kaj ne paše (itak mi nič ne paše), pa me tudi ne upoštevajo najbolj, me pa ziher grdo pogledajo ali pa pripomnijo kako pikro. Seveda jim ne ostanem dolžna. user posted image  Sem pač hudič od v.d. snaheuser posted image user posted image user posted image user posted image  Nekaj časa sva se z mojim prepirala okrog tega, ker on itak nič ne pove oz. nič nikdar ne vidi (kao), pa sem pol njemu težila, a sem ugotovila, da to nikam ne vodi. Zdaj pa kar tresnem naravnost pa je, kar je. Po navadi je crash.

Jaz sem se pa vključila v "klub pralcev posranih gat". Naš Gal namreč gre lulat na WC - seveda ga je treba spomnit, kaka pa najraje v hlače. In tako je skoraj na dnevnem redu pranje njegovih "gatik". Srčno upam, da bo kakal ob dopoldnevih, saj je takrat v vrtcu in mi bo malo prizanešenouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja mal princesa se zdaj kotali po blazini in očitno ji nekaj ne rata, ker me že "kliče".

Grem zdaj z njo malo na sončka.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
16.4.2007 17:01:07   
lampica
Sma bila z malim v mestu pol ure. sva šla kupit neke knjige. In na poti domov on zaspi. Tako da je šel sprehod po gobe. Mogoče potem kasneje.
No tri pralne storje sem oprala, pa še vedno imam dva za jutr. Grozno, kako se nabere perilo, hujše kot da cel mesec nebi prala.
Ne vem kdo bo to zlikal. Bom najela hišno pomočnicouser posted image user posted image .

Vmes smo pa še travo okoli hiše pokosili, tako da kar lepše zgleda.

Zdaj pa še dreugam čvekat.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
16.4.2007 17:38:39   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: lampica

Veliko sva zunaj, tako da kar zmanjka časa za RR.  Me zanima kolikokrat na dan še vaši malčki dobijo mleko? A že dajete navadnega lai še adaptiranega?
Mi2 se še večinoma dojiva, kadar pa mi pripravim rižolino oz. kaj podobnega mu pa od srede reteklega tedna kar z navadnim mekom, pa ni blo nobene reakcije.-sem ga pa zredčila z 1/3 vode, kr mleko kupimo pri sosedu.
Joj danes imam pa za prat. Za vikend nisem utegnila. Bo treba vse nadoknadit. Ampak pravim, lepo počasi.
Jest imam sicer že opran, me pa čaka gora cunj za zlikatuser posted image

TODI- ČESTITKE za opravljen izpituser posted image
pa za 5. zobek in mirno nočuser posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
16.4.2007 22:35:51   
goda13
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3898
17.4.2007 6:27:43   
Tanyka
user posted image

Pa imamo tretji zobek, četrti je že skoraj zunaj.Ima pa zg. zobek fejst široki, tak, da se sploh ne čudim, da mu je takšno zgago delal, preden je pokukal na plano.

Drugače pa je bila nocojšnja noč dokaj mirna, papca še zmeraj zelo zelo malo,...........

..............

KIMI vse naj
user posted image

Moram it, imam psihične priprave, ker imam danes nampreč prvič po porodu ginekauser posted image .Sem čist nervozna..........
Pa malega nimam kam dat.........
Ga bom pustila zraven Lare za dve uri v vrtcu, kaj druga mi ne preostane.Edino, da ga zraven nesemuser posted image

No se tipkamo

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
17.4.2007 9:58:14   
beba76
VSE NAJBOLJŠE,

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nimam kaj veliko časa, ker mala že stoka v posteljici - se je že prvo rundo naspala, vstala je namreč pred pol sedmo...

Zgodba s tastom, ki sem vam jo omenila včeraj, se je slabo končala, saj je mojemu včeraj rekel, da več ne bo prišel sem, posledično pa sva se še z mojim tak skregala, da se niti ne meniva. In zdaj mi je tak hudo.... Ampak vsega pe res ne morem dovolit in na prvem mestu so moji otroci! A naj mam slabo vest?? Jo mam in mi ne da miru - sem danes čist na dnu user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se vam še pol kaj oglasim, ker mala že jokca in moram iti.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?