beba76
|
Halo vsem!! Me par dni ni bilo, ker se nama je dvakrat zapored sesul računalanik, pa se mi zdaj ne ljubi brat za nazaj, kaj vse ste načvekale. Vsem, ki ste v tem času praznovali, dobili kak zobek, se začeli kakorkoli premikat ali napredovat, vse čestitke!! Pri nas ni nič novega, le da vsak dan lepše sedimo in da nam teče it nosu in očk kot za stavo. Po mojejo kako cvetje daje ali kaj takega, ker ji iz noska teče ful prozorno in vodeno, tak da ni kakih sledi o prehladu. Bo že boljše. Drugače sem pa včeraj tasta tak razkurila, da je sedel pri mizi berz besed. Sta prišla s taščo na obisk in se Gal ni hotel pocartat pri njem (nič novega, ker se itak ne znata igrati z otroci in ko prideta, vtžeta sidra in sedita kot dva ceka dokler so tu). Pa moj očim reče malemu, naj da dedeku lupčka. Mali nič in mu reče to še enkrat. Pol pa sem jaz vskočila in rekla, da ga ne bo dal, in da ga lahko samo vrže, ker ga mi tako učimo, ker ma fuuul občutljiva usta. Ko je bil dojenček, smo imeli soor na soor, zdaj pa afte že dvakrat in slinavko enkrat. In sem zaradi tega res ful komplicirastaz njegovimi usti. In od takrat naprej se je tast držal ko gnila jajca. Pa sploh njemu nisem nič rekla, ampak očimu. Halo?!?! Ko so šli, niti sadijo ni rekel. A sem zdaj res jaz takšen zmaj, da se je blo treba načobit?? Ko pa ma mali polna usta aft, pa sem jaz tista, ki naj....., ker je dosaden ko , pa ne more jest, pa boli ga, pa... Eh, škoda besed, a sem se vam mogla malo izkašljat. Stuhica kako kaj dieta?? Asi že kaj shujšala? Upam, da ne grešiš preveč in da so kaki rezultati že vidni. Ostale, ki ste me prosile za dieto, sem vam jo že poslala. Pa dober tek vam želim! Jaz mam danes zadnji dan diete. Juhuhu!!! Sem vzdržala, pregrešila sem se pa samo enkrat - v soboto, ko smo bili na pikniku in sem namesto ribe jedla meso. In to je bilo v 2 tednih vse! jaz! Vidim, da sem res faca, ko sem se lahko odpovedala žegnju, pa vsem sladkarijam, pa štrudli, ki ga je spekla prijateljičina tašča, ko smo bili na pikniku, pa pecivu, ki nam ga je v tem času prinesla mama, pa tistemu, ki sem ga sama spekla, pa....še in še je bilo odrekanj, a mi je uspelo. In zdaj mam 5 kg manj! Lepo se mejte, grem še zdaj malo nazaj prečekirat, o čem so tekle debate.
|