Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 0:09:15
|
|
|
|
andrejaz
|
Nisem ti še poslala slik, ker sem jih šele dobro prenesla. Dej mi na ZS sporoči tvoj elektronski naslov, da ti jutri pošljem. Zdej grem počasi spat Lahko noč
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2007 0:14:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 0:20:26
|
|
|
|
stuhica
|
Andrejaz ok ti bom poslala na ZS pa mi pošlji samo upam da mi ne bo spet vleklo cel dan maila ker ta moj računalnik je škatla k jo je treba čimprej ubit da bo nova pršla!! Oj bambina kje spet surfaš? Vaša maška je prava lepotička v bazenčku, to ji more bit luštno! Jaz komaj čakam da gremo na morje z našmu lumpom! Ma se mi zdi da se teli naši poletni otročki bodo itak vsi radi kopal in čoftal po vodi no ja vsaj naš se pri kopanju ful razživi in razigra! Ma smo se dane šli slikat za potni list! Madonca kako to komplicirajo sicer vem da zato ker so le drugi zakompliciral stvar in so prav pravila da otrok mora imet zaprta usta pod nevem kakim kotom mora biti slikan , pa ne vem kaka podalga zadaj mora bit in kašna ne sme bit! Še k sreči da smo imeli pri roki banano da je naš sonček vsaj malo zaprl usta ampak smo se pošteno namatrali in samo upam da mi ne bod zarad slike utrujali če ne naj ga gredo sami slikat!
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2007 0:25:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2007 0:27:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 0:36:08
|
|
|
|
stuhica
|
Mi sieceer osebni že imamoa ampak rabimo potni list! No ja sej če bi bili pametni bi šliu že prej po potni list ampak ok pač slika ni bila ok in smo naredili osebno keer smo šli itak na hrvaško na morje! Ampak zdej pa rabimo potni list ker gremo v BiH seveda še nič 100% ker naš gostinc nič ne ve kaj in kako sem kr žalostna zarad tega ker nikol nisem ogla si nič splanirat!? No ja upam da bo bolje enkrat ma ja tako kot si rekla_ Ah te moški nič grem počas v horizontalo sem že zmatrana pa že oči se mi zapirajo se slišmo jutri! Ok čav bav
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 8:43:24
|
|
|
|
Tanyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka IZVIRNO SPOROČILO: bambina Tanyka - tam enih 23 ti dam Kaj to pomeni, da sem zadela? Si pa res pridna, ko imaš že dva sončka. ZAdela sedmico
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 8:46:47
|
|
|
|
Tanyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka IZVIRNO SPOROČILO: bambina Dober večer Tanyka. Že neki časa študiram, ti moreš bit pa mlada. Zakaj tak misliš? Koliko let mi daš? Jaz ti dam 28 oz. 29 let Zabavam se
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 11:13:39
|
|
|
|
goda13
|
Vse naj naj Maša Vse naj naj Nik, Loris
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 15:37:14
|
|
|
|
Nea
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77 Najprej vam moram povedat, da Zoja pije , danes je spila cca 300ml iz flaške, sicer ni bila voda, ampak mešanica pomarančnega soka in vode, ampak ni važno, samo da otrok pije , do zdaj je iz šalčke ali kozarčka naredila tu pa tam par požirkov, danes se je pa kar nacejala . Bravo za pitje. Naša Sara pa še zmeraj noče nič drugega pit kot moje mleko ali pa ji flaše ne odgoarjajo. Pojma nimam kaj jo muči. Sem poskusila po flaši, pa 2 rsti magičnih lončko, pa po žlički,... pa notri odo, soko,... pa še zmeraj nič. Sem danes popoldan spet kupila 2 lončka, tako da upam da ji bo kateri všeč za pitje. Zakaj ji ne probaš dati da pije iz navadnega plastičnega kpozarca? Lara največ tako spije, čeprav ji magični lončki tudi ne delajo težave. Ko je žejna, si ga sama drži z roko in pije - ampak samo vodo. Soka ne mara.
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 15:39:39
|
|
|
|
Nea
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13 A ste ve že vse nardile osebne za vaše ? Jaz je še nisem šla delat Jaz sem zadnjič v Sloveniji dala delat potne liste. Prošnjo smo oddali v petek, v ponedeljek so bili gotovi. To je sicer bilo prioritetno, ker živimo v tujini, ampak je vseeno danes izdelava turbo hitra.
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 21:47:09
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Dober dan! Punce, lep pozdrav. Mi se imamo fino, cele dneve smo zunaj. Pijemo samo iz kozarca. Zob še vedno nimamo, plazimo se še ne. Zelo pa uživamo v družbi. Sva bili z našo pri miši in Ajdi. Poglejte, kako sta uživali:
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 21:54:08
|
|
|
|
sončnica13
|
wauuuuu! No mi2 sva pa dons poslikala za osebno, pol bomo pa vidl, če bodo slike ok., drugač se gremo pa v pon. slikat v mixija Naš je pa zdej tud začel pit-tko, da zgleda prej res ni imel potrebe, zdaj ko je pa tako vroče, pa še ful velik smo zunaj pa kar rabi tekočino.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 21:57:20
|
|
|
|
sončnica13
|
Loris in Maša vse naj naj
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 22:01:02
|
|
|
|
sončnica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: goda13 Vse naj naj Maša Vse naj naj Nik, Loris Hvala-sn pogledala, če tud danes kašn Nik praznuje tle med nami, pa ga nisem našla, zato predvidevam, da je to še za včeraj
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 22:01:18
|
|
|
|
goda13
|
Ojla! Sončnica-Mi smo včeraj prišli domov šele ob 19-ih. Tako, da upam, da se vidimo drugi teden Danes smo imeli piknik za rojstni dan, in zadnji gostje so odšli šele pred 15 minutami. Kimi je zaspal ob 20-ih čisto utrujen od celega dne.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 22:02:21
|
|
|
|
goda13
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13 IZVIRNO SPOROČILO: goda13 Hvala-sn pogledala, če tud danes kašn Nik praznuje tle med nami, pa ga nisem našla, zato predvidevam, da je to še za včeraj Je še za včeraj, ker sem šla s Kimijem spat ob 22-ih ker ni mogel sam zaspat, tako da sva v najini postelji spala oba
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 22:15:46
|
|
|
|
sončnica13
|
No, saj se mi je zdel, da ste praznoval včeraj, sploh ste pa imel kaj praznovat, a ne? Ja itak, da se lahko dobimo drug teden. Danes sn tud Nika s sabo peljala, pa še mami zraven, da sta šla mal na špancir tist cajt ko smo me pele. In, a si kaj vozila ta nov avto?
< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 14.4.2007 22:16:31 >
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 22:20:08
|
|
|
|
goda13
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13 No, saj se mi je zdel, da ste praznoval včeraj, sploh ste pa imel kaj praznovat, a ne? Ja itak, da se lahko dobimo drug teden. Danes sn tud Nika s sabo peljala, pa še mami zraven, da sta šla mal na špancir tist cajt ko smo me pele. In, a si kaj vozila ta nov avto? Vozila, ja! Takoj ko sm sedla za volan, se mi je zdelo da sedim v kamjonu . Pol je pa blo kar fajn. Tašča je pa čist navdušena.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 22:22:08
|
|
|
|
sončnica13
|
Ja itak!!! Kašne barve pa je? Kod si pa take lepe slikce dobila, ki si jih prej poslala?
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 22:27:54
|
|
|
|
sončnica13
|
Hvala! Bom jutr pregledala, ker se mi zdej ne da, pa še na Gmailu klepetam s sestro, pa z enmu nečakom A sploh obstajajo še drugačnih barv, ker jest sn do zdaj same črne vidla
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 22:28:54
|
|
|
|
goda13
|
Oj bambina! Sem glih rekla mojmu, da danes te pa sigurno ne bo ker ste šli v Ikeo in si sigurno utrujena, pa pogledam še enkrat in evo tebe
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 22:29:29
|
|
|
|
goda13
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13 A sploh obstajajo še drugačnih barv, ker jest sn do zdaj same črne vidla So tudi drugi sam črn je najlepši
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 14.4.2007 22:30:09
|
|
|
|
sončnica13
|
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?