Tiamo
|
Jutro, sem zgodnja, moja dva še spita in imam čas da kaj napišem, potem pa pospravljat, ker imamo v rasulu vse. Se vidi, da sem se mogla pripravljat za izpit in mi ni zneslo čez teden postorit tistega kot ponavadi. Hvala za čestitke, je šlo tole moje izobraževanje brzinsko čez in ne boste verjele, me obdajajo taki čudni občutki, kaj na pa zdaj počnem? Imam iste občutke kot takrat k sem diplomirala, matr sm smotana, a ne? Sem opazila, da sem tak tip, da moram imeti skoz nekaj za "delat", ker ne znam počitivat oz. se ne znam sprostit. Sej ti občutki minejo ko zagledam Demi in trajajo par dni. Še ponoči nisem dobro spala k skoz se mi nekaj motovili po glavi, da sem že stara, pa kok življenje hitro mine, pa kok si želim še enega otoka ali celo dva..no potem te misli na otroke, premagajo misli o finančnem stanju, pa majnem stanovanju itd. ..bom nehala, samo malo sem morala dati iz sebe, da mi je lažje. Mi smo bili včeraj v Mostecu, sem mislila na vas oz. na naš piknik, ampak tam ni uredu prostor, Demi jo je fasala z gugalnico (še dobro, da samo z nogo v glavo in da se ji nič ne pozna), potem mi je padla z enega železnega igrala, topogani so previsoki, uglanem ni uredu mesto za naše srečanje, bo kar Zajčja se mi zdi najboljša. Sem se za Zajčjo pogovarjala in če gremo na organizacijo preko lastnikov, bomo ogrn pogledala v žep (ena bljižna soseda je za svoj 18 rojstni dan pred 4 leti odštela 100jurčkov za 8 ljudi, pa so imeli samo 8 porcij čevapov. ostalo pa je bila kao pijača, jo je orgn na rit vrgel). Jessy, ma dobri so naši otroci, včeraj je Demi na gugalnici tako pela k tavelika, samo bolj težko jo je zastopit, jaz jo vse, drugi pa ne. Vse pesmice med seboj povezuje..tako da rata, Ringaraja kuža laja..itd. Tudi Demi je čveka po telefonu, če ni nobenega na drugi strani. Če pa ji koga dam, je tiho ko miš. Je pa tok pridna ratala, s svojimi muhami seveda, se je zgodilo na našem igrišču zadaj za blokom, da je ena od mamic prinesla za vse smokije v skledi in Demi je navalila na celo skledo in jo hotela imeti. Seveda jo je potem ena od mamic vzela, ker je bil od drugij jok in stok..potem je pa Demi padla v jok, hotel k meni v naročje, me klicala...je nisem vzela v naročje, samo posadila sem jo na klopco in ji razložila o smokiju, da je od vseh in da če hoče naj vzame enega, ga poje in potem še enega....vse mi je prikimavala v joku in itenju, potem se je lepo umirila in jedla lepo kot ostali, čeprav ni vzela enega smokija, ampak celo pest in si jo basala v usta, hehe. grem prvo popit kavo in pospravljat...danes gremo na rojstni dan, 2 letnika in 8 letnice, spet bo veselo, lepo se imejte
|