|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
7.4.2007 19:05:30   
petri85
Lepe praznike vam želimo!!!!

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
7.4.2007 20:44:19   
nanka
Petri hvala za želje, tudi jaz želim lepe praznike vsem.

Včeraj se nisem nič javila, smo čistili, pa ni do danes nič zdržalo, smo danes ponovili vajo.

Včeraj sva praznovala 16 obletnico poroke ( nikjer nisva bila, sva se spomnila skupaj z otroki), joj kako je hitro minilo, kam je šel čas nimam pojma. Vsakič znova praviva, še dobro da imamo Zojo, se počutiva kar malo mlajša.

Naša tečka je prehlajena in že tri dni trmari. Najhuje je spanje, že dva dni jo komaj spraviva spat, zna tulit tudi tri ure. Ampak sva močnejša in se ji ne dava. Jo je pa zelo težko poslušat kako se dere kot jeshar.
Moji so pri maši, jaz grem pa zdaj v boj s  tamalo, da vidiva katera ima močnejše živce ( upam da jaz).

Jutri imamo zajtrk pri tašči ( spodnje nadstropje) tako da bo kar zanimivo ( ponavadi ne zajtrkujemo, pa še šunke ne maram).
Lepe praznike vsem........

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
7.4.2007 21:35:10   
Jessy
En pozdravček tudi od mene. Danes je bil tako pester dan, da se čudim, da sem zdaj sploh še toliko prisebna. Od 8.30 naprej sem nekaj ustvarjala. Najprej kuhala jajca, da sva jih potem z Nejo barvali, nato sem spekla kruh, kosila mi ni bilo treba kuhat ker sem imela v skrinji golaž in je moj samo v Tuš skočil po ene njoke. Po kosilu sem na brzino malo pospravila in že začela pripravljat košari za k žegnju. Neje nisem dala nič spat, ker sva takrat šli k žegnju. Je bila zelo zgovorna v cerkvi, da je bilo meni kar nerodno. Ko se je reklo amen, je ona rekla: Mami rekla kamen! Kamen rekla mami! Kamen!" In to fuuuul na glas. Po moje sem bila kot mavrica. In ko je gospod omenil, da sledi blagoslov kruha, se je takoj oglasila in začela: "Mami kuh pekla. Mami pekla. Mami kuh!" Pa da ne povem, da se je vseh 15 minut držala za obe ušesi, pa sploh ne vem zakaj. Res je, da sem ji rekla čisto na začetku, da bo zdaj prišel gospod in bo nekaj povedal. Od takrat se je pa za ušesa držala.
Ko sva prišli domov, jo je ven odpeljal ati, jaz pa sem zavila jajca v štumf skupaj z rastlinami, da sem pol še v čebulnih olupkih barvala. Pa mal sem pospravila. Evo, zdaj je pa že noč. Obup! Nič od dneva. Eno samo norenje!
Jutri bo pa boljše, ker gremo k mojim na kosilo, pol pa k stricu na Dolenjsko.

Glede na to, da Neja danes ni imela popoldanskega spanja, je bila izredno pridna pa kljub temu šla spat šele ob 21h.

Pa še nekaj današnjih sličic. Tist ta velik pirh je dobila pa iz Italije. Noro! To bomo še debeli! user posted image  
user posted image  
user posted image  
user posted image

Pa VESELE PRAZNIKEEEEEEE!!!!

< Sporočilo je popravil katrin -- 25.4.2007 22:21:49 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
8.4.2007 8:00:17   
Jessy
Dobro jutro!

Danes sem pa zgodnja! Sem se že ob 7h zbudila in mi ni bilo več za spanje (po moje je kaj narobe z menoj, ker sem drugače pravi zaspanec), zato sem vstala in se lotila pospravljanja. Ostali pa še lepo spijo!
Pripravila sem tudi velikonočni zajtrk za taščo, tasta in nas, vendar še čaka na mizi, lepo pokrito.

Po svoje me kar jezi, da sem že pokonci, ker bi čist lahko še spala, ko pa imam čas. user posted image  Ehhh, bom pa jutri potegnila! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
8.4.2007 22:32:33   
Jessy
user posted image user posted image user posted image  Očitno imam samo jaz čas za pisanje! user posted image user posted image user posted image
A ste se najedle dobrot? Jaz sem se kar malo nazaj držala, da se mi ne bi vse skupaj zamerilo. Bili smo pri stricu, kjer smo se srečali še z dvema bratrancema in njunima družinama, tako da je bilo kar pestro in luštno. Pol smo šli še k enmu bratrancu na dom (Nanka, z vrha hriba sem ravno tvoj kraj ogledovala user posted image ), kjer je Neja še ponija jahala. Je bila vsa navdušena in je hotela še in še. Očitno bo treba na kak ranč it. Smo naredili tudi nekaj sličic, eno pa vam prilagam sem.
Zdaj pa zletim še pod tuš in spat, ker sem kar pošeno utrujena.

user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 25.4.2007 22:22:55 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
10.4.2007 8:06:42   
Tiamo
Dobro jutro,

ja Jessy vidim, da si bila res edina, ki je imela čas čvekati. Vidim, da se pa super uživali med prazniki.

Midva z Demi sva v petek šle v BTC, sem ji kupila nove cicibanove čevlje.  So svetlo modre barve, zgoraj imajo tak prepleten vzorec in so na ježka (violinski tudi jaz malo mislim na naslednjega člana in če bo fantek, bo lahko ponosil čevlje za Demi). Sem gledala tiste track zelene, pa je zelena barva zelo močno in Demi lih nima tok oblačil za kombinirat zdraven.

V soboto sem šla na rojstni dan in smo s puncami šle v Franci na balanci. Sej je bilo luštno, samo jaz nisem več navajena in me kar moti, če me obletavajo tipi, pa gužva je bila..uglavnem so mi bili vsi težaki in še po vrhu pionirji (to je moj vzevek mlajšim od mene)...se staram, a ne?

V nedeljo smo hoteli iti na Bukovo, pa smo prišli samo do Logatca. Vzrok je bilo slabo vreme in dež. Tako, da smo dan prebili v Logatcu, pri prijateljih. Včeraj smo pa odrini na Bukovo, Jessy dej mi napiši tvojo GSM številko, da te drugič lahko pokličem. Demi je gor uživala, tekala uglavnem bila je zelo pridna. So jo pa napadle mravlje, smo šli gledati mravljišče in je mogla z nogo brctnit, in kar naenkrat je imela cele hlače mravelj. Še dobro, da je bila od mojega mami zdraven, da sva jih hitro odstranile..bile so pa une ta velike rdeče mravlje, ki znajo prav orgn ugriznit.

Danes sem čist neprespana, ker sem včeraj do 1 delala učne priprave, to pa zato, ker sem bila v soboto in nedeljo lena in nisem nič naredila.

Grem popit kavo...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
10.4.2007 8:23:07   
Tiamo
še jaz prilepim eno slikco iz Bowlinga, ker sva v petek čakale na prevoz. Ima obute že nove čevlje, ampak se slabo vidijo.

klik

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 11.4.2007 0:21:17 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
10.4.2007 9:35:59   
violinski
Dan!

Pri nas, razen letanja gor in dol po SLO po obiskih starih staršev ni bilo nič kaj veliko praznično. Smo pa zato že skoraj dokončno pripravili stanovanje na selitev. Problem bo sedaj staro stanovanje spraznit, ker nosit škatle 4 nadstropja me nič ne veseli user posted image .

Tia, jaz tvojim 'pionirjem' rečem "zelenjava". To so tisti, ki so jim Lego kocke padle iz žepa, preden so stopili do tebe, a ne? user posted image  Sama nisem nikoli imela in sedaj še toliko manj 'težav' s tem, da bi me kdaj kdo obletaval, tako da ne vem, kako to zgleda in niti ne vem, če bi me motilo user posted image . Je pa tudi res, da trenutno take vrste gužvo takoj zamenjam za družinski večer. Mogoče celo na kavču. Nisem več taki žurer, kot sem bila v študentskih časih, takrat pa res ni mogla nobena pasja procesija mimo brez mene.

Imejte čimkrajši delovni teden!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
10.4.2007 9:52:25   
Tiamo
hehe violinski tudi tvoj vzdevek za pionirje je super...si ga bom sposodila in foro z lego kockami. No, sej na začetku mal obletavanja paše, da ti malo dvigne samozavest, da nisem tok švoh, čeprav sem mamica. Motilo me pa je, da če jim 100krat rečeš, da nisem žejna in da plešemo s prijateljicami in da mi ni do plesa z njimi, še vedno stojijo za teboj in čakajo da se premislim user posted image  Pa da grem na WC in da me čaka zunaj in me vpraša, a zdaj bi pa šla plesat...ma hudiča, a zdaj k sem odtočila bo pa kaj drugače. Pa gremo malo sedet, a ni ga vraga skoz hodijo mimo in grem plesat, evo jih zdraven. Pa ne bi rekla, da bi bil en vstrajem, pa groza če jih ni bilo 5 na kupu. Pol pa gužva in njihove roke so se me mogle dotikat po rit, tako da sem parkat čist ven padla. Pol mi začne pa še en pihat v uho, za skozlat...sem mu rekla, da če ima težave z izdihovanjem mu lahko takoj rešilca pokličem...nevem a mislijo, da bo **** kar dol padla, k ji bo vetrič po alkoholu butnil v glavo. No ne rečem, da so bili samo pionirji, so tudi ta stari bili težki.

Itak se nimam kaj za pritoževat, ker j Franci znan po tem, da se tam dobivajo ločenci.  

Grem pisat prošnjo za znižanje vrtca, mi katera pomaga, sploh nimam ideje kako napisat...

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
10.4.2007 14:35:38   
Jessy
Dober dan!
Ta teden bo pa zame zelo kratek, ker je danes bil prvi delovni dan, pa v četrtek imamo še kulturni dan tako da bo teden en, dva, tri naokrog. user posted image  Se ne pritožujem!

Tia, a veš, da nas tudi včeraj ni bilo doma. Smo jopa v ZOO mahnili, tako da smo popoldne preživeli med živalmi. Je bila pa fuuuuul gužva za parkirat, k sreči se je potem nekak porazgubilo po ZOO-ju. Neja pa je seveda spet uživala. Najbolj jo je impresioniral prav morski lev, takoj za njim pa slon in želve. Ma, prav luštno je bilo.
Sem ti pa jaz pisala SMS včerej, ker sem te hotela vprašat, če je ZOO odprt, pa si očitno številko menjala, ker sem ti pisala na tiso, ki si mi jo dala lansko leto, ko smo se dobile v brunarici.
Mojo ti pa zdaj pošljem na ZS, pa še ti mi tvojo sporoči, da jo zamenjam.

Demini čevlji so videt prav lepi! Sicer pa še nisem videla cicibanvega čevlja, da mi ne bi bil všeč. user posted image

Zdaj grem pa južnat!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
10.4.2007 20:43:40   
nanka
Večer,
o Jessy, mi smo tudi bili včeraj v Zoo in to ob 14, sem gledala, če bom koga znaneg srečala, pa je bilo čisto preveč ljudi. Naše živali niti niso zanimale, bolj zanimiv je bil balon ( seveda smo ga morali kupiti) in je bilo vse narejeno. Bazen je pa tudi našo zelo zanimal, bi se šla takoj kopat.

Violnski, čim uspešno in hitro selitev vam želim.

Jaz sem že pozabila kako izgleda če greš ven s kolegicami, pa mi niti ni, rajši ležim na kavču in uživam v miru ( seveda ko otroci zaspijo) in mi je prav lepo.

Tia držim pesti, da uspeš znižati vrtec.

Nočko

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
10.4.2007 23:08:06   
Jessy
Nanka, a veš, da sem pri brunarici s pijačo opazovala eno deklico, ki je bila zelo suha, pa sem pomislila, če bi lahko bila to Zoja, sam se mi je zdela pa premajhna, tako da sem potem to misel opustila.
Mi smo bili tam pa od 15.45 do 18.30. Ljudi pa res čist preveč, da bi opazil kakega poznanega.
Pri nas je tudi dobila balon. Si je izbrala ribo - drugega nisem niti pričakovala, da bo, ker trenutno so morski psi, levi in ribe ZAKON in gleda le risanko Shark tail. Jah, kaj čmo.

Joj, ko ste ravno omenile srečanje s kolegicami. V petek sem bila na predstavitvi in smo potem šle na pijačko. Jaz se kar nekako nisem mogla vklopiti in mi je bilo nekaj časa prav neprijetno, pa čeprav so bile same prijateljice okrog mene. Sploh ne vem, zakaj, ker nikoli nisem imela teh težav in kot pravi Violinski, ga ni bilo žura brez mene. Pišuka, a leta res to prinesejo al kaj? user posted image  Zaenkrat sem še najbolj vesela, ko prideta prijatelja na obisk, pa kaj pojemo in popijemo. Tega se pa res ne naveličam in mi je prav všeč. Morda zato, ker smo doma.user posted image  Mislim, da nas že malo EMŠO daje.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
11.4.2007 6:18:57   
nanka
Dobro jutro,

noč je minila čisto prehitro, prav lepo bi bilo še spati.

Jessy, mi smo kupili balon pikapolonico, imela pa sem vijolični voziček ( seveda za okras, ker se ni nič vozila.)

Še dobro da je že sreda in da bo kmalu konec tedna. Danes popldne grem malo v šoping, da vidim če še česa nimam ( ha,ha, spet bom samo gledala in nič kupila, tako kot ponavadi).

Uf je še čisto prezgodaj za pisanje, grem kavico popit, da pridem k sebi. Se javim še kasnej....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
11.4.2007 7:02:10   
zoya24
Uf Nanka, ti si pa še bolj zgodnja kot jaz user posted image user posted image . A ima še katera takšne probleme z vstajanjem, jaz sem včeraj zaspala ob 9. uri, pa sem se danes 15 do šestih komaj vstala, jaz sploh ne vem, kaj je zdaj to. Sem mislila, da mi bo kaj lažje zdaj ko je zjutraj spet svetlo, pa nič user posted image  Mah sej bo, hvala bogu, da bodo spet kmalu prazniki.

Pri nas nič novega, mali je cel vragec, mi je pa ta obdobje, full všeč, se mi zdi, da so že kar samostojni in ni treba vsakič skočit, pa vedno kaj novega pogruntajo, pa Žiga se skoz potem svojim pogrutavščinam smeji, res je fajn.

Mi moramo tudi spet malo v ZOO iti, ko smo šli prejšnjič, ga še ni ne vem kako zanimalo, zdaj bi ga pa pomoje že, sicer se mi pa zdi, da ima Žiga najrajši tiste živali, ki jih pozna user posted image  (mačke in pse).

Nič je ravno sodelovka uletela in greva na en veellik kafe. Lepo se imejte.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
11.4.2007 14:50:49   
Tiamo
Hojla,

joj Zoya ne vprašaj, jaz grem vsak dan prej spat, a vsanem vsak dan bolj težko user posted image  Prava groza, Demi je še hujša, med prazniki je spala do 9.30, a zdaj revo bodo vržem pokonci 5:45. Ob 10 je v vrtcu tako zaspana, da gre spat brez kosila in na srečo ji ga potem dajo od sosednje skupine, ki ima kosilo kasneje.

Danes sem bila na upravi vrtca, sva z računovodniknjo malo predebatirale zadeve, ful uredu punca, naših let...je takoj rekla, da razume primer, da žal padeva v isti razred kot uni k imajo dohodnine 20mio a midva še ne 7mio. In je rekla, da naj kar napišem prošjo, da ponavadi vsem ugodijo prošnjo (upam, da bodo tudi nama).

se še kasneje kaj javim, da tu visim do 17.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
12.4.2007 15:26:08   
tina104
Vidim, da niste nič kaj pridne s pisanjem. Ni čudno, ko pa je tako lepo vreme, da ga je treba izkoristit na soncu. Tudi midva z Aljažem sva celo popoldne zunaj. Danes sicer ne, ker je ati šel po Aljaža v vrtec in se verjetno onadva sprehajata kje, ker jih še ni domov. Jaz pa grem zdaj tako počasi nazaj v službo, ker imamo govorilne ure. Jutri pa tudi že začnem ob 7.00.

Pri nas sicer nič kaj ekstra novega. Aljaž ima trenutno obdobje daljšega spanja zjutraj.
Ja pa še to ne vem, če sem že pisala. M mi je zamujala 9 dni in glede na moje vrtoglavice pred časom in vso napetost v trebuhu, sem že mislila, da pa ...
Sem delala test in je pokazal negativno, potem je tudi M prišla. Sem pa bila že resno v skrbeh. Mislim, po eni strani mi je bila čisto fajn misel, da pa mogoče je kaj. Po drugi pa je bilo več skrbi, predvsem ker mi zaposlitev poteče junija, pa še to je, da se z Aljažem še kar dojiva in potem bi res mogla nehat.
No, v glavnem, ne bo nič, dojiti še ne bo treba nehat, pa službo si bom tudi lahko iskala septembrauser posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
13.4.2007 10:52:45   
violinski
Punce, dol smo padle! No, jaz sem čisto res, vsak dan čist dol padem, tko da nič ne pišem.

Tina, po eni strani škoda za M, po drugi strani pa pravim, da je najbolje tako, kot tebi najbolj ustreza. Če je treba še mal počakat, se pa še mal počaka. Jaz medtem držim pesti najprej za tvojo službo, potem, ko bo tam poštimano, ti bo pa sigurno prišlo na pot razmišljanje o še enem user posted image .

Pri nas imamo novo foro. Aljoša žlobudra in nam hoče nekaj dopovedat, midva pa ves čas sprašujeva Lano: "Kaj je rekel?" In ona pridno in pravilno prevaja user posted image . Govori ko strgan dohtar, še vedno večinoma samo besede, nepovezane v stavke, razumemo ga pa glih v polovici primerov. Potem, ko začne že obupavat nad tem, da ga ne razumeva, začne besedo že kričat, ker misli, da ga bova bolje razumela user posted image .

Grem naprej. Se še javim!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
13.4.2007 15:35:16   
Jessy
Lep pozdrav z naših koncev!

Pri nas je vroče kot sredi poletja!!! Neja trenutno še spi, kar mi čist odgovarja, da ko greva ven, da ne pripeka več tako močno.
Prej sem bila pridna in sem, ko sem prišla domov, začela pospravljat v omari, tako da sem svoje cunje že pregledala in pometala, kar mi ni, pa zimsko dala na drugi konec omare. Zvečer se pa še njegovih stvari lotim, pol bo pa mir za nekej časa. Bo pa res treba v štacuno, saj nimam kaj oblečt. user posted image

Drugače pri nas nobene posebnosti. Verjetno bomo ta vikend šli tudi kaj na kolo, če ne bo kaj drugega prišlo vmes. Me zanima, če bo še vedno tako navdušena nad vožnjo, kot je bila lani.

Nanka, pol ti zagotovo nisi bila tista zraven te punčke, saj so bili brez vozička. user posted image  Sicer pa v taki gužvi ne moreš nobenga videt, ker sam na otroka paziš, da se ti kje ne izgubi.

Zoya, jaz imam večne probleme z vstajanjem. Jaz bi kar spala in spala, ko bi le lahko - že od nekdaj. Menda bo z leti bolje! user posted image

Tia, močno upam, da ugodijo prošnji v vrtcu!!!! Le poročaj!

Tina, tudi jaz mislim, da če je tako, da niso vse stvari še na svojem mestu, da je bolje, da je prišla user posted image . Ko se stvari ustalijo, bo pa dobrodošlo, da je ne bo!

Violinski, a veš, da sem to že od enih parih slišala, da otroci ta male popolnoma razumejo in resnično "prevajajo" odraslim. Superca, a ne!?!? user posted image user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
13.4.2007 17:09:31   
Tiamo
Javljam se s faksa, punce..evo konec sem..naredila zadnji izpit in to zelo uspešno, sem bila zelo pohvaljena.

se tipkamo jutri

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
13.4.2007 19:05:09   
Jessy
BRAVOOOOO TIIIIIAAAAA!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Full si pridna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
14.4.2007 10:56:47   
tina104
Čestitam, Tia!user posted image user posted image user posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
14.4.2007 19:53:23   
Jessy
Spet nekaj lezemo proti dnu!

Kje ste vse? Saj v bistvu sem full vesela, da nobene ni tu, ker vem, da ste vse na sončku! user posted image user posted image user posted image  Midve sva bili dopoldne celi 2 uri zunaj, zdaj popoldne pa od 16h pa do 19.30. Pa še je kričala, ko je blo treba it domov.
Počeli nismo nič posebnega. Smo bili le okrog hiše. Jaz sem oprala in posesala avto, Neja in ati pa sta se vozila naokrog s triciklom, pa mal sta rože, liste, travo in kamenčke nabirala. Je šlo tako hitro to popoldne naokrog, da si ne morem misliti.
No, jutri pa nam morda uspe it kaj na kolo. Si prav želim, čeprav vem, da mi bo še žal, ko bom gonila! user posted image

user posted image user posted image user posted image  Bi mogle zdej videt Nejo. V roki ima slušalko od telefona (na drugi strani ni nobenga) in govori: Nona, dol prid. Ja! Nona! Dol! Ja, pridna. user posted image user posted image user posted image  Ma, sej ne moreš verjet, kaj jim roji po glavi!

Prej sem jo opazovala, kako se je igrala z navideznimi stvarmi. Skoz je govorila, da je v pečici lev v vodi (misli morskega leva), pa mu je dajala za pit, pol pa še nama. user posted image
Prav luštna je, ko zmerej kaj novega pogrunta!

Grem zdaj! Mejte se, pa kaj napište, saj zdaj ni več sonca in ste zagotovo že doma.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
15.4.2007 8:03:28   
Tiamo
Jutro, sem zgodnja, moja dva še spita in imam čas da kaj napišem, potem pa pospravljat, ker imamo v rasulu vse. Se vidi, da sem se mogla pripravljat za izpit in mi ni zneslo čez teden postorit tistega kot ponavadi.  Hvala za čestitke, je šlo tole moje izobraževanje brzinsko čez in ne boste verjele, me obdajajo taki čudni občutki, kaj na pa zdaj počnem? Imam iste občutke kot takrat k sem diplomirala, matr sm smotana, a ne? Sem opazila, da sem tak tip, da moram imeti skoz nekaj za "delat", ker ne znam počitivat oz. se ne znam sprostit. Sej ti občutki minejo ko zagledam Demi in trajajo par dni. Še ponoči nisem dobro spala k skoz se mi nekaj motovili po glavi, da sem že stara, pa kok življenje hitro mine, pa kok si želim še enega otoka ali celo dva..no potem te misli na otroke, premagajo misli o finančnem stanju, pa majnem stanovanju itd. ..bom nehala, samo malo sem morala dati iz sebe, da mi je lažje. Mi smo bili včeraj v Mostecu, sem mislila na vas oz. na naš piknik, ampak tam ni uredu prostor, Demi jo je fasala z gugalnico (še dobro, da samo z nogo v glavo in da se ji nič ne pozna), potem mi je padla z enega železnega igrala, topogani so previsoki, uglanem ni uredu mesto za naše srečanje, bo kar Zajčja se mi zdi najboljša. Sem se za Zajčjo pogovarjala in če gremo na organizacijo preko lastnikov, bomo ogrn pogledala v žep (ena bljižna soseda je za svoj 18 rojstni dan pred 4 leti odštela 100jurčkov za 8 ljudi, pa so imeli samo 8 porcij čevapov. ostalo pa je bila kao pijača, jo je orgn na rit vrgel). Jessy, ma dobri so naši otroci, včeraj je Demi na gugalnici tako pela k tavelika, samo bolj težko jo je zastopit, jaz jo vse, drugi pa ne. Vse pesmice med seboj povezuje..tako da rata, Ringaraja kuža laja..itd. Tudi Demi je čveka po telefonu, če ni nobenega na drugi strani. Če pa ji koga dam, je tiho ko miš. Je pa tok pridna ratala, s svojimi muhami seveda, se je zgodilo na našem igrišču zadaj za blokom, da je ena od mamic prinesla za vse smokije v skledi in Demi je navalila na celo skledo in jo hotela imeti. Seveda jo je potem ena od mamic vzela, ker je bil od drugij jok in stok..potem je pa Demi padla v jok, hotel k meni v naročje, me klicala...je nisem vzela v naročje, samo posadila sem jo na klopco in ji razložila o smokiju, da je od vseh in da če hoče naj vzame enega, ga poje in potem še enega....vse mi je prikimavala v joku in itenju, potem se je lepo umirila in jedla lepo kot ostali, čeprav ni vzela enega smokija, ampak celo pest in si jo basala v usta, hehe. grem prvo popit kavo in pospravljat...danes gremo na rojstni dan, 2 letnika in 8 letnice, spet bo veselo, lepo se imejte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
15.4.2007 11:22:29   
Anonimen
Ce se prav spomnim oz. sem prav zasledila, ste ve imele lani piknik v Bizoviku, ne?

Mi lahko katera kaj vec pove o tem prostoru in ker vidim, da omenjate zajcjo - a imas lahko samo najet prostor tam (smo se lani ze dogovarjali sicer, pa sem pozabila). Sprasujem pa zaradi RR piknika - iscem prostor, pa sta ze dva zasedena (Skok sport in kmetija Lukš) ...

lp, Ribica

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1749
15.4.2007 13:22:20   
Jessy
Ribica, te informacije ti bo Tia dala, saj je ona lani organizirala. Jaz lahko rečem samo to, da mi je bilo tam zelo všeč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......