Kety
|
Pozdravljene vse! Joj, sem se spet potuhnila za par dni. Evo, zdej so bilance oddane in bo malo več časa. Danes sva imela s Timonom pregled ob letu in pol. Vse je bilo ok, testirali so ga z enakimi forami kot pri Nanki Zojo, prvič v življenju je moral dat dojenčku (ki ni imel 10cm) piti iz flaške in je celo znal, dat rozino v stekleničko in jo strest ven, sestaviti stolp iz lesenih kock, vreči žogo, jo brcnit, pokazat kje ima nos, lase zobke in stopala, pokazati na sliki psa in mačko,.... Me je prav presenetil, ko je obvladal nekatere stvari, ki jih nikoli nisva počela, no, žoge pa ni hotel brcnit. Vse je šlo tako hitro, da se prav čudim Timonu, da je sploh kaj hotel pokazati, saj se je ravno navdušil, pa je že pospravila in zahtevala drugo. Mogoče je tudi v tem finta, da vidi kolk hitro prešalta na novo stvar....Dela pa vse bolj z levo roko, tko da bo mogoče levičar. Bomo videli, kaj se bo odločil. Velik je 85cm in težak 11.500g. Super mere. Bil je tudi cepljen in ni nič jokal. Na koncu je celo sam sebi zaploskal in rekel "bvavo" (bravo)! Faca mala. Je šlo kar meni na jok, ko je bil tako priden. Zdele mi je pa začel malo kuhat in upam, da ne bo prevelike reakcije. A nej mu dam kar svečko za čez noč?? Petri, se nisem še nič slikala, bi mogla mojmu rečt, da naju s Timonom malo skupaj poslika. Bom pa v bližnji prihodnosti to storila in se vam malo pokažem. Jutri ima pregled in vam še sporočim kako je šlo. Me prov zanima kako mali leži. Aja, imena pa še vedno nisva zbrala. Jaz sem si želela Aleks (Aleksej), moj pa še vedno želi Domen. No, ko je Petri povedala o Aleksu od Decembrčice, me je kar malo odvrnilo od tega imena. V igri je še Leon in Job. Zadnji mi je vedno bolj všeč. Tia, tale vrtec je pa res poglavje zase. Ampak, danes ko sva šla s Timonom mimo vrtca, so se ravno otroci spravljali igrat in se mi je kar srce paralo, ko je Timon takooo želel zraven. Tako vidim, da bi mu prav pasalo bit v družbi in se igrat z otroki, tko sem ful v dilemo padla ali dat v vrtec ali počakat še kako leto. Finance so pa itak znane. Ampak pomoje bo Timon še eno leto z mano, potem pa bomo videli. Ja, jaz sem tudi za to, da se dobimo. Komaj čakam..., zdej v nedeljo gremo za en teden na morje v Ankaran, za prvomajske bomo pa doma. Tea, upam, da kej bereš,...kdaj prideš v Slo? Sem dobila tvojo cifro, ti na privat pišem še svojo. Upam, da se ne bomo zgrešile, če imaš bodije zame. No, zdej pa grem pospravljat, imam v kuhinji tako bombo...
< Sporočilo je popravil Kety -- 3.4.2007 19:24:04 >
|