|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
2.4.2007 14:00:52   
petri85
Oj!

Tia, to je pa res tooo much cena???? Dej si tukaj izračunaj http://www.ringaraja.net/vrtecCena.asp.

No, mi smo dopoldne preživeli zunaj....joj, kolk je fajn, ko ne dežuje!

David se je že čist pozdravil, jaz pa še vedno vse noči(pazi, samo ponoči) nabijam!

Grem kuhat, ker bodo otroci lačni, ko se zbudijo!

Aja, Tia stene mate pa zanimiveuser posted image ...no zaenkrat jih pri nas še pusti na miru...samo so pa zato hlače, pa vse škatle, pa listi, pa roke, pa včasih tudi miza popisani!

Kety, vidim, da si ravno gor...kako si??? Daj, kako slikico rdečelase nosečke gor, da te vidimo!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 2.4.2007 14:01:47 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
2.4.2007 17:22:45   
ayna
o kriza Tia a toliko za vrtec.
Mi smo ko je bila lina se v vrcu za njo placevali 29.000 sit. Ko so zracunali smo spadali v 3 placilni razred.Pa samo moj dela!
Tako, da ce bi jaz delala bi verjetno tu nekje bili kot vi sedaj.
Upam, da mi bo sla mami drugo leto v pokoj, da potem tudi meni pride  babica servis v postev. Ker ce ne... bomo delali samo za vrtec.

Glede tega, da se dobimo sem tudi jaz ZA! Da se mene spoznate. Kdaj pa ste mislile? Za majske pocitnice mi nemoremo. Smo v Sarajevu. Za ostale datume... pa mislim da ne bo problem.

grem.. skuhat njoke... preden pride mozicek domov.

lp

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
3.4.2007 6:58:56   
zoya24
Dobro jutro,

sem se odločla, da grem še na RR preden si grem kavico skuhat. Kar se druženja in srečanja tiče sem takoj za, smo se zadnjič imele full luštno. Kar se pa vrtca tiče pa nimam besed, Tia da te potolažim mi imamo še malo več za plačat. Je pa tko kot je Jessy napisala, kaj mi pomaga tistih nekaj EUR več, če pa potem dam toliko več za vrtec, pa otroških ne dobim skoraj nič, še za mesečno zalogo plenic ne, mislim, brez veze. Sej me nič ne moti, da damo nekaj v "sklad" za tiste, ki imajo manj, vendar vso razliko user posted image . Mah jaz sem se že sprijaznila glete tega, zaenkrat folgamo, ne vem kako pa bo, če bosta dva. Pol bomo pa bankrotirali. Aja pa nam v Domžalah nič ne upoštevajo kredit, čeprav ga imava res veliko (pač stanovanje).

Drugače smo OK, Žiga zdrav, se mi zdi, da je zadnje čase malo bolj začel govorit. Pihamo mi čez nosek že dolgo, mislim, da je to skoraj ena od prvih stvari, ki so jih naučili v vrtu. Včeraj smo kupili kahljico, da se bomo počasi navajali, kako je luštno biti brez plenic. Poročam, kako bo to šlo.

Nič grem zdaj na en velik user posted image , lepo bodite!

(odgovor članu ayna)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
3.4.2007 14:16:18   
Tiamo
Dannn...

je sem se že pomirila glede položnice, greva pač zrihtat na socialo in to bo to.

Študiram za piknik in po netu iščem slike Zajčje dobrave, sem se spomnila, da so zrihtali še igrišče pred gostilno. Možnost je, da se tam organiziran piknik, ampak bi nas verjetno preveč prišlo (ker kot sem gledala, imajo tam piknike LEK, motoristična zveza itd.)

našla sem ene slike
tale je travnik kjer naj bi imele piknik
user posted image
eno od igral na tem travniku
user posted image

evo kje bomo sedele, pije in jedle (upam ,da še stoji

user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
3.4.2007 15:48:20   
Jessy
Pozdravljene!

Tia, te slikce so mi pa zeloooo všeč! Krasen prostor, saj je veliko prostora, pa vse na ravnem! user posted image

A še kateri od vas ne delajo albumi? Ko jaz naložim slikce, mi javi napako. user posted image  Zato sem pravkar naložila nekaj sličic v moj album. Povezava je pa tukaj
Slikce so pa od včerajšnjega dne, ko se je 1 celo uro nonstop drsala po domačem toboganu, ki sva ji ga končno le dala dol z omare, lahko vidite tudi naše velikonočno drevo, pa nekaj sličic je od Neje, kako spi podnevi in kako zgleda takoj, ko se zbudi.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
3.4.2007 17:27:19   
tina104
Jessy, albume lahko gledam, kaj drugega nisem poskusila.

Tia, tudi meni se zdi vaša cifra ogromno za vrtec. Mi plačamo 113 evrov, najini plači sta še malo nižji.  Tam 130.000 bivših sit vsak. Možnosti za babica varstvo ni. Sicer pa vidim ogromne prednosti v vrtcu, tako da me to tolaži, ko razmišljam o ceni.

Jessy,  nimam še strokovnega, zdaj se bom počasi prijavila. Imam opravljene nastope pred ravnateljico. Moram se spravit k učenju. Tega je res ogromno in mislim, da nekaj časa ne bo časa za RR. Na naši šoli praktično nimam možnosti za zaposlitev, ker sta, se mi zdi, še dve drugi celo odveč.

Danes sem rezervirala dopust za prvi maj - gremo za tri dni v Petrčane - Zadar, hotel Pinija. Pozna katera?

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
3.4.2007 19:15:45   
Kety
Pozdravljene vse!

Joj, sem se spet potuhnila za par dni. Evo, zdej so bilance oddane in bo malo več časa.

Danes sva imela s Timonom pregled ob letu in pol. Vse je bilo ok, testirali so ga z enakimi forami kot pri Nanki Zojo, prvič v življenju je moral dat dojenčku (ki ni imel 10cm) piti iz flaške in je celo znal, dat rozino v stekleničko in jo strest ven, sestaviti stolp iz lesenih kock, vreči žogo, jo brcnit, pokazat kje ima nos, lase zobke in stopala, pokazati na sliki psa in mačko,.... Me je prav presenetil, ko je obvladal nekatere stvari, ki jih nikoli nisva počela, no, žoge pa ni hotel brcnit. Vse je šlo tako hitro, da se prav čudim Timonu, da je sploh kaj hotel pokazati, saj se je ravno navdušil, pa je že pospravila in zahtevala drugo. Mogoče je tudi v tem finta, da vidi kolk hitro prešalta na novo stvar....Dela pa vse bolj z levo roko, tko da bo mogoče levičar. Bomo videli, kaj se bo odločil. Velik je 85cm in težak 11.500g. Super mere. Bil je tudi cepljen in ni nič jokal. Na koncu je celo sam sebi zaploskal in rekel "bvavo" (bravo)! Faca mala. Je šlo kar meni na jok, ko je bil tako priden. Zdele mi je pa začel malo kuhat in upam, da ne bo prevelike reakcije. A nej mu dam kar svečko za čez noč??

Petri, se nisem še nič slikala, bi mogla mojmu rečt, da naju s Timonom malo skupaj poslika. Bom pa v bližnji prihodnosti to storila in se vam  malo pokažem. Jutri ima pregled in vam še sporočim kako je šlo. Me prov zanima kako mali leži. Aja, imena pa še vedno nisva zbrala. Jaz sem si želela Aleks (Aleksej), moj pa še vedno želi Domen. No, ko je Petri povedala o Aleksu od Decembrčice, me je kar malo odvrnilo od tega imena. V igri je še Leon in Job. Zadnji mi je vedno bolj všeč.

Tia, tale vrtec je pa res poglavje zase. Ampak, danes ko sva šla s Timonom mimo vrtca, so se ravno otroci spravljali igrat in se mi je kar srce paralo, ko je Timon takooo želel zraven. Tako vidim, da bi mu prav pasalo bit v družbi in se igrat z otroki, tko sem ful v dilemo padla ali dat v vrtec ali počakat še kako leto. Finance so pa itak znane. Ampak pomoje bo Timon še eno leto z mano, potem pa bomo videli.

Ja, jaz sem tudi za to, da se dobimo. Komaj čakam..., zdej v nedeljo gremo za en teden na morje v Ankaran, za prvomajske bomo pa doma.

Tea, upam, da kej bereš,...kdaj prideš v Slo? Sem dobila tvojo cifro, ti na privat pišem še svojo. Upam, da se ne bomo zgrešile, če imaš bodije zame.

No, zdej pa grem pospravljat, imam v kuhinji tako bombo...

< Sporočilo je popravil Kety -- 3.4.2007 19:24:04 >

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
4.4.2007 8:59:59   
Tiamo
Jutro,

nanka kako ti je ratalo faliti naš post in si pisala pod Šestice, zajedalci ali kaj drugega? Evo ti kopiram post sem

Dobro jutro,

Kako ste kaj? Ste že v pričakovanju praznikov?

Pri nas nič novega, samo govoriti in ponavljati je začela vse besede. Za vsako stvara, ki jo  vzame v roke sledi vprašanje, Kaj to? ko ji povem besedo ponovi. Včasih je prav smešna.

Tia, kaj si uredila glede vrtca?

Pri nas v službi je prav pestro, preštevajo se viški in na veliko se premešča ( nižja plača), tako da je kar napeto ozračje. ( odkar sem se vrnila, še vedno nisem dobila vsega svojega dela nazaj, zato se kar bojim kdaj bom na vrsti).

To je tudi eden od razlogov zakaj se tako malo javljam, ne delam drugega kot mislim kako in kaj naprej. Doma je pa tako ali tako norišnica, tako da vsak večer padem v komo.

Komaj čakam praznike, da si malo odpočijem....

Kavica kliče

Glede vrtca je samo to novo, da greva v petek na socialo zrihtat zadeve za samohranilko. Pač smo v taki državi, da druge rešitve ne najdemo in bomo izkoriščali to kar nam je dano.

Mi pa že par dni spimo po cele noči, se mi prav pozna (sem še bolj utrujena, hehe).

Drugače me daje spomladanska utrujenost. Glede praznikov ne delamo nič posebnega (tako kot Jessy), v soboto ali petek bomo barvali jajčka, v nedeljo, če bo lepo vreme šli na Bukovo (če bo čas Jessy te zvrcnem za kavo, ampak je moj rezerviral si postanek v Logatcu, tako, da nevem kako bomo s časom).

Drugače nič posebnega...

Moram še pohvalit slike od jutranje Neje, hehe faconarka zaspana. Jessy tudi meni ne delajo albumu na RR, mi piše napaka in to že kar dolgo časa.

grem delat 

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
4.4.2007 9:11:28   
Tiamo
aja še to sem vas hotela vprašati...

kake čevljčke ste ali jim boste kupile zdaj za tale prehod? Demi še vedno hodi v Geox-skah, pa bo se mi zdi že malo pretople.

Študiram, da bi jih od cicibana kupila (lih prejšni teden je moja sodelavka za svoje dva fanta kupila Geox čevlje in so razpadle oz se strgale po šivih v enem dnevu. Tako, da če bi se ji ene, bi rekla OK je imela nesrečo, ampak ker so se obema, mi je pa malo čudno).

al tele softy (mogoče kaka druga barva)

user posted image ali user posted image aliuser posted image

opažam, pa da ima večina otrok v vrtcu superge, kar se mi ne lih uredu. Se spomnim k je moj brat zaradi superg dobil take otišance, glivice in trdo kožo, ko je bil star 3 leta. Vem da so bile takrat superge iz drugačnih materialov kot zdaj,....mislim, da če superge uporabljaš v mejah normale je vse uredu, samo če jih ima pa otrok skoz gor pa lih ni. Dej povejte še ve svoje mnenje? Če pa pogledam to zadnjo sliko je pa skor superga.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
4.4.2007 9:32:44   
violinski
Bom zdej samo na temo čevljev, kasneje kaj več.

Moji otroci imajo vedno Softy, samo trenutno superge, ker še moramo v nabavo (ko smo odložili zimske škornje, so bile superge že pri roki, čevljev pa še nimamo). Superge pa imata cicibanove, z enako podlago kot so Softy čevlji - poudarjen lok in vse to, kar je treba. Aljoša ima adidaske, ampak mora dobit nove čevlje, ker mu postajajo premajhne.

Drugače pa vedno kombiniram tako, da imata dvojno obutev - superge in čevlje. Malo zaradi oblačil (zraven kikle mi pač ni všeč, da bi dala Lani superge), malo zaradi tega, da ni vsak dan isto, da si tudi čevlji malo odpočijejo user posted image . Poleti bom kombinirala sandale in superge, pozimi pa sem škornje in superge. 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
4.4.2007 10:26:10   
Tiamo
e, violinski to sem hotela slišati oz. prebrati. Otrok mora imeti poleg superg še ene čevlje.

Kaj pa tele trekk od cicibana? A jih katera pozna. Sofy čevlji mi samo zato niso všeč, ker so mi lansko leto spuščali barvo oz. so Demi spuščali barvo in sem lahko vse štumfke stran vrgla.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
4.4.2007 10:57:38   
violinski
Trekk se mi zdi, da je imela lani poleti Lana sandale, ma razen tega, da so bile komot ti nič ne znam povedat, se ne spomnim. No, meni je pomembno, da so pri sandalih prsti zaprti, zavarovani, da ne nonstop ruži z njimi po asfaltu ali pesku. Slaba stran tega pa je, da pol grejo kamni not in nočejo ven, pri spredaj odprtih sandalih je to lažje. Je pa imela predlani SuperFit in ji niso ustrezale. Ampak to je odvisno od otroka do otroka.

Za puščanje barve pa ne morem nič rečt, mojima se ne poti noga, zato dobimo obarvane nogavice samo ko je dež ali če stopita v kakšno lužo user posted image . Mi je pa to še najmanj, če vem, da bo nogica udobna in dobro podprta.

Letos ji bom prvič kupila čeveljce, ki bodo striktno za punčke, do sedaj sem ves čas jemala neko unisex varianto, ker sem računala na naslednjega člana (Aljoša večinoma nosi njene čevlje, saj ji noga tako bliskovito raste, da menja številko na 3 mesece). Od sedaj naprej se pa ne samo čevlji, tudi oblačila nekako ločujejo na roza in ne-roza user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
4.4.2007 11:19:36   
petri85
Mi imamo OutDoor - plave...so edine, ki ga ne držijo čez nart, ki je tako visokuser posted image  Ima pa tudi še ene supergice iz Massa...da v njih leta po vrtu, pa po trevnikih...ne vem, sem Gorenjka in mi je kar škoda za v blato dat tiste za 45 EURuser posted image

Sem tudi za srečanje!

Šibam, že 2 dni okol dohtarjev letam....tisto, ko sem zadnjič govorila, da kašljam, se izkaže, da je astma! BZ!!!

Čau!

Neposredna povezava do sporočila: 1713
4.4.2007 13:00:13   
Tiamo
zdajle sem se na hitro prijavile, ker sem lih počekirala če je katera kaj napisala in opazim, da je tajica na RR. Zdaj nevem a je ta prava naša tajica ali že kaka druga s tem nikom.

No, tajica, napiši par besed nismo te pozabile user posted image

Ja petri kar astmo, to je poporodna in bo kmalu izginila.user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
4.4.2007 14:59:40   
Jessy
Ej, Tia, pa ne v nedeljo no!!!! Prav v nedeljo imamo namen it po kosilu k stricu in teti v Grosuplje (Nanka, zelo blizu tebe bom, le 2 km stran!!! user posted image )!
Mi bomo tudi delali pirhe. Letos jih bom le nekaj v čubulnih olupkih naredila, ostale bova pa z Nejo barvali z barvami.

Glede čevljev...jaz sem ji kupila superge in so zelo fajn (Nike). Meni je rekla pediatrinja naj bo čevelj mehak in udoben, kar te športne zagotovo so. Trenutno veliko nosiva le te športne, imava pa še ene cicibanke (čevlje) ki pa bolj stojijo kot pa se nosijo. Za poleti ji bom kupila še ene sandale, druzga pa nič.
Od zgornjih slik so mi pa ta zelene najlepše!

Petri, pa menda ja ni astma? Pišuka no!
Mene tudi kašelj že 7. teden spremlja in že več kot 1 teden govorim, da bi bilo dobro se it mal pokazat k zdravnici, pa se mi kar ne da...user posted image

No, bejbe...grem jaz malo v mižule za kake pol ure, ker pol bo itak spet akcija!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
4.4.2007 15:24:54   
Tiamo
Jessy ja to nedeljo, vidim, da nama ni usojeno...se bomo videli pa na pikniku.

No, vidim, pa da sva midve z Jessy zelo lene kar se tiče zdravnikov, tudi moj prst še ni uredu, se mi dela ena bula na notranji strani členka, pa boli me še vedno in vedno pogosteje imam mravljince na tem prstu user posted image

Jutri imam zobarja, da mi odstrani žico v ustih, komaj čakam, da si potem konkretno umijem zobe oz. ta sprednji zob.

še dobro, da sem se spomnila, da imam jutri zobarja...grem delat....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
4.4.2007 21:20:55   
Kety
Ojla!

No, mi smo spravili malega spat, zdej pa je spet malo časa za vas. Jaz sem s pregleda. Vse ok in mali je že obrnjen na glavo. Joj, kolk sem bila srečna, ko sem to vidla. Sicer se še vedno lahko obrne na rit, ampak Timon niti 1x ni bil na glavo in zato mi je tako odleglo. Me pa ful brca in steguje nogice direktno v rebra. Prav smešen občutek. V 5 tednih sem se zredila za 1,5kg, tako da sem sedaj na 62,5. Pri Timonu sem bila pri 27t težka 65kg. Voda OK, pritisk OK,...v glavnem vse ok, razen, da mi skoz neki otrdeva trebušček in mi je G. predpisala buscopan in magnesol.

Danes imam pa kar uspešen dan. Poleg lepih novic od G., sem še za Timona kupila prehodno jaknico za 21€. Se mi zdi ful dobra cena glede na ostale, ki sem jih gledala, poleg vsega pa mu je kot ulita. Tudi barva je noro dobra. Ga bom slikala, ko bo oblečen. Kupila sem jo pa v mini-maksi.

Tudi jaz imam že ugledane cicibanke-sandale, samo so mi too much drage. Sem jih gledala v bež barvi, pa ne preveč odprte. Če bo na morju toplo naslednji teden, ne bi rada videla, da se Timonu skuha nogica. V petek grem pomoje še v Murgle pogledat, kje imajo tisto trgovino kjer prodajajo cicibanke z napako. Menda lahko zelo ugodno dobiš.

Petri, tudi ena moja kolegica je po porodu dobila astmo. Mogoče si pa preutrujena?! Sicer ne vem od česa to pride,...

Aja, Timonček ima reakcijo na cepljenje, ima povišano T na 37,8 - 38 stopinj, pa ful se hoče crkljat. Danes je bil cel dan notri in mu je kar malo morilo. Upam, da bo jutri bolje, ker bi se odpeljala na obisk k sestrični na Gorenjsko.

Nič, grem knjižit...

< Sporočilo je popravil Kety -- 4.4.2007 21:22:08 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
5.4.2007 6:59:33   
nanka
Dobro jutro,

Tia, še dobro da si našla moj post, sem vedela včeraj da sem ga napisala, samo nisem bila prepričana ali sem ga poslala. Nekaj čese sem debelo gledala kje je, pol sem si pa mislila, naj gre vse skupaj nekam. sem smotana do konca.

Zoji sem kupila superge od Nike, te ima za doma okoli hiše. Za lepo ji pa obujem platnene čeveljčke od Fisher pric-a, takšne, ki so anatomsko oblikovane. Za poleti ima pa odprte sandalčke, sem jih že lani kupila v Massu, so pa od Benettona. 

Petri upam, da je astma prehodna in te bo kmalu minilo.

Kety, kako je to lepo slišati, da je vse OK in da je že obrnjen.

Jessy, boš pa res čisto blizu mene.

Mi bomo jajčka barvali kar z barvo, bo najhitreje.

Za mano je nikaršna noč, Zoja se je prehladila, teče ji iz noska in posledica je bila nič spanja. Celo noč je hodila v krogu in jokala. Še ne vem kako bom preživela dan v službi, pa šele četrtek je. Upam, da bo danes že kaj bolje, ker ponavadi samo prvo noč ne spi.

Tudi jaz sem že čisto pozabila, kaj je to zdravnik, se mi ne da čakat v čakalnica, pa se kar sama zdravim.

Lep dan vsem...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
5.4.2007 11:57:06   
violinski
Dan!

Vidim da Tia še ni od zobarja... upam, da se ji bo v redu izteklo in da bo zob trdno na mestu. No, poročaj, ko prideš!

Petri ti pa kr astmo? A res obstaja poporodna astma? Sej še bolje, če bi bila samo poporodna, pomeni, da se ne bo velikokrat pojavila. Si imela že prej težave? akih hudih antibiotikov si verjetno ne moreš privoščit, pa verjetno pri astmi niti ne toliko to pomaga, bolje kak salbutamol, pa spet ne vem, koliko je združljivo z dojenjem. No, nej ti čimprej odleže, da boš lahko spet skakala s svojima sončkoma okrog! user posted image

Tia, a se da na Zajčji Dobravi kavico spit? Če ne jo prinesem v termoskah user posted image  Ne, res! Pa hvala, še natasaxy, nisem si mislila, da bi lahko bila taka gneča v Volčjem potoku. Vidiš, je zelo dobro, da imamo insajderske info. Mi bomo izlet tja prav gotovo naredili, pa se lahko s kako 'lokalko' zmenimo, ne? Petri, če le ne bo tako kot lani, ko je fajn lilo ravno tisti dan, ko sva bili obe fraj user posted image

Kety, kako lepo je poslušati o prihajajočem dojenčku - pa se še spominjam, kako si se sekirala, ker se Timon ni hotel obrniti, tale je pa že kar na glavi! Sej bo tudi ostal tako. On bo vedno večji, pa ne bo imel več prostora se obračat... Lepo se imej na morju!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
5.4.2007 15:25:30   
Tiamo
sem od zobarja čakala sem dve uri user posted image  mah se en ni in ni spokal ven iz ordinacije. No tudi novice niso nič prijetne, žico imam še vedno v ustih in jo bom imela še kar nekaj časa. Uglavnem, k sreči je zob živ, samo imam pa spodaj počeno kost (na tej se zobje držijo), tako, da bom imela žico notri, dokler se mi ne zaceli kost user posted image   violinski tam se da kavico spit, samo je lokal oddaljen cca 200 m, uglavnem čist blizu. Tudi jaz sem študirala na termosko s kavo, hehe. grem si nekaj naredst za pojest, ker še nisem nič jedla...

Neposredna povezava do sporočila: 1720
6.4.2007 7:12:42   
Tiamo
Jutro,

petek je user posted image

Danes imam v planu iti po službi po Demi in potem greve v BTC po čevlje. Morala bi zdajle še na socialo zrihtat zadeve, ampak ker mojih sodelavcev od nikjer ni, bom šla verjetno naslednji teden.

Demi je včeraj od ene RR dobila album Nodi in nalepke, in na poti od pošte sva se ustavile še na igrišču in bila je čist važna, ker je imela album. Potem so vsi otroci gledali kako sva lepile slikice in nobenemu ni pustila, da se dotakne ne albuma ne slikc, hehe. Prav postrečena je bila, samo da se je kdo dotaknil albuma je rekla NE  NE NE.

Mi pa zdajle dva dni tekoče kaka, ni driska, ampak bolj tekoče. Odvaja pa enkrat do dvakrat in k sreča v vrtcu, hehe. Evo pa sem malo bolčj upravičena cena 200eur, hehe. Je pa dobila še rdeča lica, tako, da so mogoče petice na pohodu, nisem še nič preverjala v njenih ustih...samo mi je sumljivo.

grem popit kavo...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
6.4.2007 11:08:51   
Tiamo
Punce hvala za tok hitre SMS-e, še poslala nisem dobr, pa sem že vse nazaj dobila. Jessy sem hotela fehtati za učne priprave in potrebujem jih danes. No uglavnem sem tisto kar potrebujem našla oz. mi je poslala ena znanka.

Aja, sva bila na sociali. Uglavnem naju so takoj poštudirali zakaj hočeva rihtati zadeve v zvezi s premožejem in skrbništvom. Na koncu smo prišli do zaključka, da bomo skupaj napisali prošnjo za znižanje vrtca, s priporočilom centra za socialno delo. Če grem kot mati samohranilka, potegne za seboj notarja, pa odvetnika in sodišče. Pa preživnina mora biti in če ne zahtevam najvišjo, me bodo preverjali; zakaj ne zahtevam višje, uglavnem bla bla bla ... bolje da probam s prošnjo za MOL za znižanje vrtca, ker presegava mejo za 1% in da žal ne zmoreva te cene.

grem na malico

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
6.4.2007 14:10:16   
Kety
Ojla!

Joj, kolk sem jest dons skurjena. Ponoči nisem skoraj nič spala. Sem včeraj spila dve pravi kavi, pa je bilo očitno preveč. Ponoči me je zbudila voda, ki je kapljala iz pipe v lonec, potem pa nisem zaspala več nazaj. Groza, pa še luna je svetila,....danes imam pa kar mačka od neprespane noči. Tudi Timon se je zbudil že ob 7ih in je bil ob 10ih že tolk siten in jokav, da je komaj zdržal do 11ih, da sem ga dala spat. Zdej še vedno spi. Jaz sem šla za 1 uro mal poležat, pa mi ni uspelo zaspat, ker je bilo zunaj tako hrupno. Šolarji so hodili domov, pa še delavci so od soseda so pospravljali oder od fasade v garažo in so fuuuul ropotali. Me je melo, da bi se jim kar zadrla, da naj dajo mal mir! No, danes očitno ni moj dan!

Tia, glede preživnin sem ti pa hotela rečt, da vseeno status samohranilke ni tako enostaven in bo to drugo res boljša rešitev. 

Dejte mi povedat...a se pri vas doma tudi tako hitro vse zasvinja. Pri meni je v spodnjem štuku, kjer je vhod in "firma" vedno tako svinjsko, da je za zjokat. Pa tudi v zgornjem štuku vsak dan sesam, ker če ne, se takoj naredijo kepice prahu in polno drobtin in smeti. Ne vem no, se mi zdi, da bi lahko cele dneve samo pospravljala. Potem pa kdo pride samo v spodnje prostore pa si pomoje misli, v kakšnem svinjaku živimo, samo zgoraj kjer se zdržujemo večino časa še nekako uspem vzdrževat čistočo, spodaj mi pa kar ugre. Zdele me že vse boli od pucanja in sem prov slabe volje....nič,...ne bom morila. Danes je petek pa še lepo je. Uživajte in lepo praznujte velikonočne praznike....mogoče se vam še kaj oglasim predem gremo na "dopust", drugače pa iz morja kaj napišem!  

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
6.4.2007 15:11:14   
zoya24
Hojla,

sem že doma, danes smo imeli skrajšan delovni čas zaradi prihajajočih praznikov (ni kaj javni sektor user posted image ), zdaj sem pa v teh dveh urah vse pospravla, smo imeli tak kot pri svinjaku, zdaj pa šibam po malega, pol še v trgovino...

Sem si pa uspela vzeti par minut časa in se dala par fotkic v album, da boste videli, da smo tudi mi že veliki.

Lepo bodite!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
6.4.2007 16:10:14   
Jessy
Tia, če še kaj rabiš ti komot pošljem še danes, saj imam vse priprave pisane na računalnik.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......