|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  501 502 [503] 504 505   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
11.4.2007 21:13:06   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mtina, a boš ti kaj napisala. kaj pa je zdaj to? a te moram spet po svetu lovit? zdaj se precej po vaših koncih potikam, pa še skrit se mi ne moreš, ker vem, kako izgledašuser posted image user posted image

pol pa prid na kavo. Midva sva cele dneve zunaj in imava rezervirano mesto v parku ter kafiču zraven user posted image   Pa ti raje kakšno povem, ker sem lena za pisanje.

Sonce!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12551
11.4.2007 21:13:32   
borovnicka
Lep pozdrav vsem, ki se me še spominjate.user posted image

Priznam, da vas poskušam brati, napisati nisem mogla nič, ker sem zgubila geslo, potem pa je vedno neki prišlo vmes,meddrugim tudi lenoba in resnično pomanjkanje časa ali pa prostora pred računalnikom.

Mi smo praznovali pol svečke (hvala za čestitke) s pol tortice.

Če se le da smo na terenu, stanovanja ne pospravljamouser posted image  (ene ste ful pridne).

Vas bom še brala, ker dobim veliko domislic in se prav lepo sprostim. Hvala za nasveteuser posted image .

Uživajte v tem lepem vremenu. 

Jemo že GH, ne maramo nobene flaške in podobnih zadev,

nagajivčka TT

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12552
11.4.2007 21:18:04   
borovnicka
moci -- si pa hitro vidla, preden sem se spomnila, kaj bi lahko sploh pisala. ful je težko skakat vmes, ker ste vse tko pride, pa se počutiš mal nelagodno, pa vse se poznate.

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 12553
11.4.2007 21:18:11   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

mtina, a boš ti kaj napisala. kaj pa je zdaj to? a te moram spet po svetu lovit? zdaj se precej po vaših koncih potikam, pa še skrit se mi ne moreš, ker vem, kako izgledašuser posted image user posted image

pol pa prid na kavo. Midva sva cele dneve zunaj in imava rezervirano mesto v parku ter kafiču zraven user posted image   Pa ti raje kakšno povem, ker sem lena za pisanje.

user posted image
sem ugotovila, da je v vašem koncu velik takih vozičkov, kot jih imamo mi. ne vem, če bi ga kazalauser posted image user posted image
naslednjič gremo nasledji teden.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 12554
11.4.2007 21:19:30   
Anonimen
Frajle čer. Kak ste? Otroke dale spat, možeki pa čakajo...Našedva spita.. Jaz pa mal čekiram po RRju, ampak me ful vleče spat, tako, da vam ne bom dolgo težila. Je kaj novega? Naš škrat je skopan in tako lepo diši, potem je pa na joškotu zaspal. Upam, da bomo danes kaj boljše spali kot zadnje tri dni.

A je mogoče luna na pohodu? Nisem nič informirana.

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 12555
11.4.2007 21:19:48   
mtina
Kakor hočeš

Sonce!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12556
11.4.2007 21:21:15   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

moci -- si pa hitro vidla, preden sem se spomnila, kaj bi lahko sploh pisala. ful je težko skakat vmes, ker ste vse tko pride, pa se počutiš mal nelagodno, pa vse se poznate.

am... mi tud ne pospravljamo. groza.
pa kaj, je treba uživat, aneuser posted image

ti samo piši, če boš nazaj brala, ti ne bo uspelo.user posted image
spoznaš nas lahko naslednji teden, se bomo srečale. vse se ne poznamo. prikjuči se nam, user posted image user posted image user posted image  v četrtek živaski vrt, 11.00, pa oba sončka lahko pripelješ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12557
11.4.2007 21:21:20   
Maxica
Pozdravček še od mene. Smo kar aktivno danes preživeli dan. Dopoldne sprehod, potem pa še popoldne en sprehod uro in pol. S tem, da sem vmes na sprehodu kolesarila 4 km z Maxom vred, medtem je očka vozil Lana z vozičkom, potem smo pa obrnili. Smo se res narekreirali. Jutri pa spet. Povečerjala sem pa res šele po 19h, saj smo takrat šele v stanovanje prišli. Brez večerje pa ne bi upala biti, saj smo imeli kosilo ob pol dveh, ta bi bila pa potem kar kruta do jutra. Men je res najvažnejše, da zvečer pred televizijo ne žvečim brezveznosti. Pa zdaj je itak tako super vreme, da hrana res niti ne zamika, kajne?!
Upam, da bo tudi drug teden tako, da se bomo lahko v miru v živalskem vrtu sončkale.
borovnicka, Moci, Mtina - dobrodošle nazaj.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 12558
11.4.2007 21:22:12   
Pikabu
Frrr, tako previjalno imamo pa tudi mi napoti. Ej, zakon karavan avto imeti, pa še vozek gre brez problema noter.user posted image user posted image user posted image Drugače je pa vaš Jaša pravi šarmer. user posted image user posted image user posted image Imamš pa mlado mami. user posted image user posted image user posted image Evo, tvoja mami je pri teh letih že babica, ene imajo pa takrat šele prvega otročka (poznam eno). Kaj praviš, če bi dobila še kakšnega bratca ali sestrico? user posted image

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 11.4.2007 21:26:35 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12559
11.4.2007 21:22:15   
moci

Kakor hočeš

ej, mi gremo res v laško skozi trbovlje, lahko se pa dogovorimo.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 12560
11.4.2007 21:22:19   
Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

ne morem verjeti kakšne čveke smo....

Sam to pa res. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hej, te pogrešamo. Kako sta kaj? A si kaj huda na nas? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 12561
11.4.2007 21:22:28   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
uživam status mame samohranilke s tremi otroki in moram priznati, da mi gre prav finouser posted image . trenutno vsi trije spijo!

user posted image user posted image user posted image user posted image altmati, ali kako ti že rečejo. Le tako naprej. Ti itak razturaš. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12562
11.4.2007 21:22:36   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
BABE ZDAJ NE SMEMO POPUSTIT, POLETJE JE PRED VRATI, ZA VRATI PA NAS BIKINKE ČAKAJO...user posted image

Evo, to je motivacija. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12563
11.4.2007 21:22:45   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

Me te pogrešamo. Nič se ne počuti nelagodno. Ti kar napiši kaj, ko boš lahko.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 12564
11.4.2007 21:23:05   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Je pa začel s strikno dieto naš ati.. je bil prej ful športnik in je šport zaradi delovnega časa v službi opustil.. in kilice so se nabrale...
Tako da ta teden je smo sadje in voda... pa še kaditi je nehal... user posted image user posted image user posted image BRAVO ATI... ampak zdaj bi bilo najboljše da bi se z malecko malce odselile, ker bo tečen ko sto hudičof...

tako je tudi z našim očijem - bil je ful športnik, preden je mene spoznal, pol pa za šport ni imel več časa user posted image user posted image user posted image  in so mišice ušle, kilce so se nabrale v drugi obliki... od 1.3. je pa na 90-dnevni dieti in je sedaj zgubil že 8 kg user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12565
11.4.2007 21:25:06   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

BABE ZDAJ NE SMEMO POPUSTIT, POLETJE JE PRED VRATI, ZA VRATI PA NAS BIKINKE ČAKAJO...user posted image

jaz sem lačna

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12566
11.4.2007 21:27:52   
Pikabu

jaz sem lačna

Pojdi vodo pit. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12567
11.4.2007 21:29:06   
Maxica

jaz sem lačna

Pojdi vodo pit. user posted image

Al pa spat. Nehaj še nas speljevat na tanki led.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12568
11.4.2007 21:29:44   
mtina
Pikabu: nič jezna. Zakaj le. MA lahko bi bila zaradi GH, pa piš me uh, moj že ful je, pa skupi kosilava. Pa je vse ok.

Naslednji teden se vidimo.

Zdej grem pa spat, sem še vedno med zgodnjimi.  user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12569
11.4.2007 21:30:07   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček

no jz sm ga pa mogla že v vrtec vpisat,ker pač nimam varstva...pa pol itak moram že na šiht,,

a mate vse varstvo??

Jaz sem ga tudi vpisala v vrtec. A veste kakšna briljantna pojasnila je ministrstvo letos dalo vrtcem ob vpisu otrok? V vrtec grejo lahko otroci od dopolnjenega 1 leta starosti. Bistre glave, a ne? Če se otrok rodi ob roku, se mami zaključi porodniška, ko je otrok star 11 mesecev, kaj šele če zamuja in se rodi npr. 10 dni po roku, kot moj starejši?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12570
11.4.2007 21:32:53   
@lina

moci, nisi sama, samo vse smo pod ilegalo. Punce, tole sploh ni več zanimivo. user posted image Dajmi iti ven iz ilegale.... user posted image

noben vas ni silil v to... user posted image sploh ne vem, kakšna je zdaj to neka nova moda?user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12571
11.4.2007 21:33:25   
Anonimen
djte mi rećt kdaj lahko začnem uporabljat voziček marelo???

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 12572
11.4.2007 21:33:54   
Pikabu

Pikabu: nič jezna. Zakaj le. MA lahko bi bila zaradi GH, pa piš me uh, moj že ful je, pa skupi kosilava. Pa je vse ok.

Glede tega se pa sploh ne sekiraj. Itak ima svoje mnenje, zdaj bodo pa počasi že vsi začeli jesti, pa kmalu bodo vsi vse jedli in bomo na to že čisto pozabile. Meni je tudi rekla naša P, da naj kar za vse skupaj kuham.

Naslednji teden se vidimo.

A tudi prideta? user posted image user posted image user posted image Sploh nisem gledala seznama. Super. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 12573
11.4.2007 21:34:47   
muki1
@lina, naša ministrstva so itak briljantna. Meni je pri Neži, rojeni dva tedna po PDP-JU porodniška potekla pri njenih 10,5 mesecih. Hvala Bogu za dopuste.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12574
11.4.2007 21:35:14   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček

djte mi rećt kdaj lahko začnem uporabljat voziček marelo???

Jaz ne vem, ker je pri Emi nismo uporabljali in je tudi pri Maksu nimamo namena.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  501 502 [503] 504 505   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  501 502 [503] 504 505   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?